• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

neee 6 aylık bebeği başka odayamı koyacanız valla siz bi doğurunda onun tadına varın annelik öyle bişeyki ondan 2 dakika ayrılamazsınız ben o duyguyu çok yoğun yaşadım ve hala yaşamaktayım kızım 3 yaşında ama hala bizimle yatıyor ben onu odada tek başına bırakamam sanki biri alıp gidecekmiş gibi hissediyorum onu terketmişim gibi oluyorum o yüzden kızlar ikinci doğana kadar kızım benimle yatacak ondan sonra mecburen ayıracam yani 6 ay çok küçük kızlar heleki gece süt emecek zırt pırt kalk git odasına emzir geri dön bence pek mümkün değil ama yaşadıkça nedemek istediğimi anlarsınız belki şimdi söylediklerim size abartılı gelmiş olabilir ama bana hak vereceksiniz
6 ay küçük olabilir krispim ama 3 yaş da çok büyük diil mi
hem akıl vermek gibi olmasın da şimdi diğer bebiş doğunca odasını ayırırsan kızına ağır gelmez mi yani daha fazla kıskanır küçük geldi beni attılar odaya diye düşünmesin şimdiden ayırman daha mantıklı değil mi?
ayrılmak istenmez belki ama en geç 2 yaşında kendine güveninin oturması için ayırmak gerekiyomuş 1 yaş falan uygun olabilir belki ayırmak için

canliiiz sabahtan beri nerdesin bee sensiz buraların hiç tadı yok :jeyyar:
bırak geçmişi de gel gitcem bak az sonra

muredacım sana kanguru için bi link atmıstım ya ordada var bebek odaları bide şimdi profiline yazdım

6 ay küçük olabilir krispim ama 3 yaş da çok büyük diil mi
hem akıl vermek gibi olmasın da şimdi diğer bebiş doğunca odasını ayırırsan kızına ağır gelmez mi yani daha fazla kıskanır küçük geldi beni attılar odaya diye düşünmesin şimdiden ayırman daha mantıklı değil mi?
ayrılmak istenmez belki ama en geç 2 yaşında kendine güveninin oturması için ayırmak gerekiyomuş 1 yaş falan uygun olabilir belki ayırmak için

canım o konuda haklısın doğmadan alıştırırım ama inan bu zamana kadar denedim ama ayrı yatamadım aklım onda kaldı ya üstünü açarsa ki çok açıyor ya ateşi çıkarsa ben anlamzsam yani bir sürü bir sürü kötü şeyler aklıma geliyor ama doğurmadan alıştıracam mecburen

kızlar ya bende kıllanma oldu biliomusun göbeğimde falan doktorum gecer dedi ama ne biliyim tuhafıma gidio sizin böle sorununuz varmı

ay ne biliyim şekerim oğlan anası olacam derken kendim erkeğe mi dönüşüom ne :)) inşallah dediğin gibii dökülür cok felaket nası denize gircem böleee

neee 6 aylık bebeği başka odayamı koyacanız valla siz bi doğurunda onun tadına varın annelik öyle bişeyki ondan 2 dakika ayrılamazsınız ben o duyguyu çok yoğun yaşadım ve hala yaşamaktayım kızım 3 yaşında ama hala bizimle yatıyor ben onu odada tek başına bırakamam sanki biri alıp gidecekmiş gibi hissediyorum onu terketmişim gibi oluyorum o yüzden kızlar ikinci doğana kadar kızım benimle yatacak ondan sonra mecburen ayıracam yani 6 ay çok küçük kızlar heleki gece süt emecek zırt pırt kalk git odasına emzir geri dön bence pek mümkün değil ama yaşadıkça nedemek istediğimi anlarsınız belki şimdi söylediklerim size abartılı gelmiş olabilir ama bana hak vereceksiniz

cnm bana mı dedin valla güzelim bu duygunun çok yogun oldugundan eminim ben ikizlere öyle kızlarım gibi baktım ki uykusuz kalıpta çok salladım gec gidiyordum sabah erken geri geliyordum ama 6 aydan sonra yavaş yavaş alıştırmak gerekiyor bazı doktorlarda öyle diyor sonra ayırmak zor oluyor illa 6 ay degil belki 8 9 ay olur bilemem ama duruma göre..süt emerken zor olur katılıyorum o zman zor olur ama bakacaz duruma göre şimdiden karar veremiyoruz malum bebek emecekmi uslumu olacak zırlakçımı olacak bilemiyoruz ..

baktın cnm daha öncede incelemiştim hatta begendigim olmuştu şimdi fazla incelemedim..ama görmeden almak istemiyorum mobilya sonuçta gidip görmek lazım gibi geliyor bana o yüzden mobilyacılara gidiyorum..ama çok uygun tabii orası bende bebekoma baktım orada odalarda güzel ben yerine gidipte baktım nettede var zaten ama fiyatları 2 civarında...

canım belis mobilyadan alan arkadaslar var benim beğendiğimde belis zaten fiyatlarıda ii bakalım bide senin dediğine

canım o konuda haklısın doğmadan alıştırırım ama inan bu zamana kadar denedim ama ayrı yatamadım aklım onda kaldı ya üstünü açarsa ki çok açıyor ya ateşi çıkarsa ben anlamzsam yani bir sürü bir sürü kötü şeyler aklıma geliyor ama doğurmadan alıştıracam mecburen

ayy annelik iştee kıyamaam senağlama
allah kolaylık versin canım kızın bebek yüzünden olduğunu anlamadan ayrmaya bak :lepi:

ay ne biliyim şekerim oğlan anası olacam derken kendim erkeğe mi dönüşüom ne :)) inşallah dediğin gibii dökülür cok felaket nası denize gircem böleee

bende kıllanma olmadı cnm henüz diyeyim :) yarın gidicem denize :sm_cool::teytey:benimde derdim mayo hamile mayosu yada bikinisi almam lazım.şimdilik eskileri giyebilirim ama 1 aya kadar olmaz.bide dr.sakın ıslka durma mutlaka kuru mayoyla değiştir dedi aklınızda olsun tabiki güneşlenmekte yasak :)

cnm bana mı dedin valla güzelim bu duygunun çok yogun oldugundan eminim ben ikizlere öyle kızlarım gibi baktım ki uykusuz kalıpta çok salladım gec gidiyordum sabah erken geri geliyordum ama 6 aydan sonra yavaş yavaş alıştırmak gerekiyor bazı doktorlarda öyle diyor sonra ayırmak zor oluyor illa 6 ay degil belki 8 9 ay olur bilemem ama duruma göre..süt emerken zor olur katılıyorum o zman zor olur ama bakacaz duruma göre şimdiden karar veremiyoruz malum bebek emecekmi uslumu olacak zırlakçımı olacak bilemiyoruz ..
valla canım 6 ay bana çok erken geldide ben yapamam okadar küçükken bende doğurana kadar ayıracam sonra öbürünü alacam :roflol::roflol:
ayy annelik iştee kıyamaam senağlama
allah kolaylık versin canım kızın bebek yüzünden olduğunu anlamadan ayrmaya bak :lepi:

doğuma 2,3 ay kala başlarım zaten çok dağınık yatıyor bide beni tekmelemesin ozaman ayırırım

ben de en fazla o kadar almışımdır
benim hedefim 4.5 kilo ile tamamlamak o da bebiş zati :roflol:
doğunca hepsi gider ne güzel
neden öle olmuyo yaa neden yağ depoluyoz kafamçokkarıştı

400 çok nan benden anca 200 çalışır :jeyyar:
naann nasıl 4,5 kilo tamamlıcan bakeemm son aylar görrürm ben senin kilonuu :jeyyar:

kızlar ya kacıncı haftanızda kac kilosunuz boyunuz kac..kacla hamile kaldınız

ben 1.70 boy 62 hamile kaldım 20 nci hafta içindeyim 67 kg su an
valla ben 1.58 boy 70 kg hamile kaldım 73 kg. şu anda

Back
X