2009 Kasm Anneleri

onu kendisi mi ördü acaba hatun ayyy akillara zarardelikafadulden
hazirlari var bunun burda kizlar icin barbie falan erkekler icinde yaris pisti biciminde hali..minik arabalarii gezdiriyolar üstünde..ben alcam onlardan

tembel gacıı seni millet örüyooo emek ediyo sen hazır alacam deyon kaydirigubbakcemile3

bebekler icin üretilen nemlendiriciler varya onu dene..bol su ic ne catlak ne patlak

kız anacım bi marka bi şey isim ver.. ben ne bilem bebekler için nemlendiriciyi.... bebişim mi var kiii:sm_confused: olunca öğrencem hepiicini:dance:

kızlar bazılarınız bi kitap almıştı yaaa...ben not almıştım ama kaybetmişim bi yazıverseniz şuraya... cepa da bi kitap gördüm o mu değil mi diye tereddütte kaldım, almadım.... ama çok güzel bi kitaptı baktığım ,,accık göz attım içine... fiyatı da 40 ytl idi.. siz o fiyata mı aldınız.?

ben kacıom kıslar belim ağrıdı az dinleniim öpüldünüsssssssssssssssssssssssss
hadi byyyyyyy güzelim
alin size birkac fikir ben bunlari begeniyom

bunlar çok toz çekiyor haberin olsun güzeliiiiiiim
nehiriver sende herkese asılıyon anacım oglunun yerine başka topikte de gelin bulduydun..

anam bunun oğluda böle olur çapkına ben kızımı vermem bi kere:dilcikar:

nebilim hatun ben tr de satilan bebe markalarini...
dalin var mesela onun vardir bebek nemlendiricisi
ben bizim burda bebe diye bi marka var onu kullanyiom bide bübchen var onuda kullaniom arada

işte diğer zeki hatun da senin eklediğin resimlerden 4. yü elinde işlemiş ne haber lülülülülülü

hhhhadeeeee leyynnn
kim ugrascak onunla haziri varkenenaniknanik
hem o örmüs kizina iyi etmis ama acaba kizi üstünde bi hoplasa kayip yayilcak poposu üstü yere onu hesaba katmis mi kayar o cünkü püsküllü ipten örmüslülülülülülü

hahaaa zeküm benim halı kaymaması için satılan şeylerden serdim altına ben hemde el emeği göz nuru walla:dilcikar:

dimi itekcim ..ben halı örebilecegimi sanmam alırım valla.gerçi bizim önceden alınmış halımız var ama nazar boncugunu andırır gibi mavi yuvarlaklar var..kızım olacak emme sanırım onu kullanırım bakalım artık ben zaten pembe takım almayı düşünmüyorum beyazlı istiyorum üstüne süslemeler oluyor ya...

haklısın kuzum hem bebişe nazar değmez ne güsel işte

hahaaa zeküm benim halı kaymaması için satılan şeylerden serdim altına ben hemde el emeği göz nuru walla:dilcikar:
aldınmı cevabını canım benimmm
itek kııı bide altına dilenleri var sanırsam
benim halamda banyo takımı işlemişti onun altında yapısacak bişey vardı(krem rengi)
ama neydi nerde satılır bilemem

kartanesii senin randevu aldığın hastanede dr. muayenesi 150 tl ultrasın 100 tl valla ban hiç uymadı şeker ben kendime başka bi yer buliim
neee yuuh :1shok:
prof farkı bilem 100 lira beee
ben ölesine bi dr.dan aldım randevu en fazla 50dir diyuerek hrsde bile 20 idi bee bu nee
o zaman eyüp ekiciye gideriz anaaa dur bi arayımm
onu kendisi mi ördü acaba hatun ayyy akillara zarardelikafadulden
hazirlari var bunun burda kizlar icin barbie falan erkekler icinde yaris pisti biciminde hali..minik arabalarii gezdiriyolar üstünde..ben alcam onlardan
hee onlardan burda da var toyikide gördüm çok tatlıı
ama daha erkennn delikafadulden

gisss tek yumurta mi cift yumurtami bari onuda söyle

Kız tek yumurta ikizlerinde 1 kız 1 erkek olmazzz
tek yumurta ikizlerinde ikisininde cınsıyetı aynı oluyo
cınsıyet farklılıgı oldugu zaman çift yumurta ikizi oluyo otomatıkman şakkıdışakkıdı
cıft yumurta ıkızlerınde aynı cınsıyette görülebiliyooo
ama tek yumurtada bu mumkun degılopuyorumnanaktanvereliniortak

bilioz sekerim benim var o halilari kaydirmasin diye satilan seylerden essek yükü kadar agrida halilarim var ama yinede kayiyo
cünkü benim yerler pvc kaplamabuyrunnnnnnnnn

burda heryerde satilio istersen yolluyayim

canım ben 28 e aldım toyikiden
elizabeth ..... diye birinin dur bi bakem netten

ne bülüm ben okadar teferruatlisini bacum
hic cocugum olmadi hele ikizim hec olmadikaydirigubbakcemile3
sülalede elini sallsan ikize carpio ama bende cikmadi onlar kadar bereketli deelüm

emme onlar istanbul için ben gidemem ki istanbulaa :1no2: :a015:

ben teee alamanyalardan gelecem gidecem sende gel ortada bulusalim....yerimseniben
oda olmadi sende kesfet bbi magaza yeni topik ac bacim seni mi kiracaz simci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…