evet nazlımmm 20. hafta yazdığı gün tickerın 5. ayın dolmuş 6. aydan gün alıyo oluyosun soranlara 5 aylık diyebilirsin yani :teytey:
benim daha bunun için 1 haftam var
kızlar ya kacıncı haftanızda kac kilosunuz boyunuz kac..kacla hamile kaldınız
ben 1.70 boy 62 hamile kaldım 20 nci hafta içindeyim 67 kg su an
Ben kanguruyu uzun süre kullanmıştım yine alacağım vee ana kucağı kesinlikle 1-2 ay sonra devrede hepsi lazım oluyor aslında kucakta 6-7 aya iyice kilo alana kadar anakucağı idare ediyor ama sonrası kesinlikle arabaalkisalkisalkis
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
nazlııım 3lü amniyo derken bir çırpıda 5 aylık oluverdin kuzummTamamdır Şimdi oldu anladım durumu ama çok sevindim yaa ben sıkıntıdan bulantıdan anlamamışım canım bu ayları yaaa :teytey::teytey:Aman çok şükür bugünleri gördüğüme ozaman
bende seni dinleyip bundan sonra 4.5 dicem cicim :)
ya nazlım ben geçen okudum 2 yıl oda ayrılmasın yazıyordu bana çok uzun geldi bu süre zira o yaşta çocuğun herşeye aklı erer yani
gerçi dr.ların da herbirinin fikirleri farklılık gösteriyor ama napmak gerekir acaba
ya bide ben bunları almak için hep izire gitmek zorunda kalcam
nazlııım 3lü amniyo derken bir çırpıda 5 aylık oluverdin kuzumm
gerçi ben onlarla uğraşmamama rağmen gene de anlamadım nasıl geçtiğini yaa
bi 4.5 ay daha geçcek ve bebişimiz kucağımızdaa inşş..
aferin yevruum şakkıdı
paylşaş tabii anacımmofff hakkaten yapılcak çok şeyyy varrr
bebişerimiz kış bebeğiolacak bol bol yelek süeter örmek lazım
ben tembelliğimden daaha bi halt eddemedim
diğer topiclere bebişleree alınanlara bakıyorum da
daha biz yolun çok başındayız epeyce bi alışferiş yapılcak ve para harcanacak
yavaş yavaş başlamassak çok zorlanıcaz gerçekten
bu arada ben şimdiden ajandama birsürü notlar aldım işime yarayacak
ilerleyen zamanlarda sizlede paylaşıcam.
Aman diyeyim canım zaten ilk beşikte yatıyorlar nolur nolmaz sönmeyi öğrenip bu konuda kendine sahip çıkana kadar derler sonrasında 6 ay diyelim oturmaya başlıyor beşikler sağlıklı olmuyor park yataklar olabilir yükselip alçalabiliyor..
Ve en önemlisi süt bebeğimizi emzirme dönemi 1 yıl genelde erkek çocuk için veriyorlar doktorlar cinsellik vsvs olguları etkilemesin ve sonrası zaten pek işe yaramıyor Muzaffer İlgün kitap serisi var bebek gelişimi ve doktorlarımızda hemfikirdi bu konularda bizimle..Düşün bu kadar önemli birşeyi 1 yılda bitirtiyorlarsa Oda ayırma işlemi daha çabuk olmalı..
Anneye zor oluyor eve bebektelsizi bu yüzden yazdım zira en ufak kıpırtıda başında bitiyorsunuz.. Doğamda 6-7 aylıktı odasına tamamen geçirdiğimde sıksık gidip kontrol ediyordum..Öğlenleride sadece ve sadece odasında uyuttum..Çok fazla anne baba kokusu ayırmayı zorlaştırıyor..o kokuyuda aldıkça bakarmış işi biliyor ve anlayacağın illa memeyi istiyor:))))))Ama aynı yatakta uyumak çok keyifli biz oğluşumla hala babamız gece gelmediğinde sarılır uyuruz..
kız çoğunu o ayıkladı ben zaten pazara gidip gelene kadar pilim bitti bi baktım sermiş mutfağa sofra bezini ayıklamaya başlamış birazını ben yaptım çoğunu o yaptıkocaya bak beee krispiiiiiiiiii sen az diilsin haa adama bezelye ayıklatıyo görüyon mu haturnuuuuu abbaaowwdelikafadulden
lem krispi bu gun senle baya bi uğraşasım var heee lülülülülülü niyeyse yarın sende şimdi gelürsün pipişi salladı deyü içime öle doğdu ama ben kötü bi falcıyım kartanesine de aynısını söledim ortada pipi falan yok yane en iisi susayım ben gamyoncuiremsu
listeni yap paranı hazırla bir gidişte hepsini almaya çalış hem o zaman indirim yaparlar daha ucuza gelir hem de sen yorulmamış olursun
eğer arabayı önce alcak olursak
ana kucağı
bebek arabası
oto koltuğu
bunların üçünü aynı anda aynı yerden alayım diyorum ben
nazlıı, iteek (gerçi hatun yok uğramadı hiç), krispi
ve diğer tecrübeli anneler başka ne lazım söleyin hele
offf hakkaten yapılcak çok şeyyy varrr
bebişerimiz kış bebeğiolacak bol bol yelek süeter örmek lazım
ben tembelliğimden daaha bi halt eddemedim
diğer topiclere bebişleree alınanlara bakıyorum da
daha biz yolun çok başındayız epeyce bi alışferiş yapılcak ve para harcanacak
yavaş yavaş başlamassak çok zorlanıcaz gerçekten
bu arada ben şimdiden ajandama birsürü notlar aldım işime yarayacak
ilerleyen zamanlarda sizlede paylaşıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?