• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ya şimdi 19, haftadayım diyorsun 18+4 yazıyor bende tam 19 yazıyor 20 haftayamı girdim bennn 19 mu sürücem şu gün oldumu kafam karışıyor benimkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

aynen canım yaaa benimde çok kafam karışıyor...
biz şu an 5 aylıkmıyız yoksa 4 aylık mı ??? hep değişik söylüyom millete :)))

hemde cok kullanıslı fiyatı 24 29 ytl ayarlanabilir 3 yasına kadar daha cok değişik kullanma sekli var angelina ve brad ciftinin icadı :) bi sürü renkleri var isteyene sitenin adını özelden yazablirim msj atmanız yeterli :)

şimdi annem dediki :roflol: 4 bitmiş 5.ayın içindemişim :roflol: benimde bugün 17.haftam doldu 18 oldum.amaaan zaten yastada böledir ya hep karıştırırım ben hihoyyyt

hemde cok kullanıslı fiyatı 24 29 ytl ayarlanabilir 3 yasına kadar daha cok değişik kullanma sekli var angelina ve brad ciftinin icadı :) bi sürü renkleri var isteyene sitenin adını özelden yazablirim msj atmanız yeterli :)

cnm bana bi yazda inceleyim bakalım hoşuma gitti bölesi daha kullanışlı sankim

bu arada kanguru almayı düşünüyormusunuz kızlar
ilk etapta kanguru yeterli olur mu acaba.. ne dersiniz...?
kanguru da neyin nesi
haa hatırlar gibi olduım gaaba
bi de ana kucağı var aynı diil mi onlar yaa
ya şimdi 19, haftadayım diyorsun 18+4 yazıyor bende tam 19 yazıyor 20 haftayamı girdim bennn 19 mu sürücem şu gün oldumu kafam karışıyor benimkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

canım ben arada hafta hafta gebelik sitesini takip ediyorum orda 19. hafta (18+1, 18+2...)
şeklinde bi ifade var o yüzden ben de 19. haftada olmuş oluyorum hihoyyyt

kızlar ben 19 + 3 üm ya 20 haftayı yasıyorum 20 oldugumda 21 haftadan gün alıyorsunuz böle hesaplayın ay hesabına gelince her ayı 4 haftadan sayarsak 5 aylık oluoz işte yani beş ayın içinde

nası bu yeni tip kanguruyu beğendinizmi cok kullanışlı mehmet ali erbilin karısında görmüştüm ilk oğlu oldugunda :)

kanguru da çok güzelmiş bunların renk renk çok güzel çeşitleri varrr
ama kullanırmıyız ki bilmiyorum sosyetik mi olmak lazım acep kullanmak için...
bana tuhaf gelebilir gibi geldi o şekilde taşımak...

Ben kanguruyu uzun süre kullanmıştım yine alacağım vee ana kucağı kesinlikle 1-2 ay sonra devrede hepsi lazım oluyor aslında kucakta 6-7 aya iyice kilo alana kadar anakucağı idare ediyor ama sonrası kesinlikle arabaalkisalkisalkis
konuş be tecrübeli anne ona göre alcaz biz de
nehiriver senin dediğin şeyi daha önce konuşmuştuk neslü danası koymuştu sanırım hepimiz hemfikirdik ondan almakta çok hoş bişey :lepi:
bende hep 5 aylık diyorum
diyorlar ki hayır 4.5 :))) üfff ben 5 diyosam 5 tir :)

ben 4.5 diyom gıı
şimdi biz 4 ayı doldurmuş 5. aya başlamış oluyoz ama 5 aylık diyemeyiz çünküm 5 ayı doldurmadık ben şu an tam 4.5 ayı doldurdumm :içelim:

şimdi annem dediki :roflol: 4 bitmiş 5.ayın içindemişim :roflol: benimde bugün 17.haftam doldu 18 oldum.amaaan zaten yastada böledir ya hep karıştırırım ben hihoyyyt

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ozamann bu hesaba göre tam 5 aylığız zaten önümüzdeki hafta 20 hafta oluyorum demekki 5, ay bitiyor 6, aydan gün alıyoruz vay vayyyyyyyyy:1shok::1shok::teytey::teytey:Büyümüşüz kızlar yaaa maşallah hepimizee ilo almam lazım ama:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kanguru da çok güzelmiş bunların renk renk çok güzel çeşitleri varrr
ama kullanırmıyız ki bilmiyorum sosyetik mi olmak lazım acep kullanmak için...
bana tuhaf gelebilir gibi geldi o şekilde taşımak...

ne sosyetiki kıız bu bildiğin eski kundaklamanın öne gelmiş şekli :lepi:
hani kadınlar tarlada çalışırken arkalarına bağlarlarmış yaa onu öne getirivermişler
ben bayıldım alcem bi taneee
zaten normal kanguruda çocuk çok sıkışıyo gibi geliyo bana :roflol:

konuş be tecrübeli anne ona göre alcaz biz de
nehiriver senin dediğin şeyi daha önce konuşmuştuk neslü danası koymuştu sanırım hepimiz hemfikirdik ondan almakta çok hoş bişey :lepi:

ben 4.5 diyom gıı
şimdi biz 4 ayı doldurmuş 5. aya başlamış oluyoz ama 5 aylık diyemeyiz çünküm 5 ayı doldurmadık ben şu an tam 4.5 ayı doldurdumm :içelim:

:roflol::roflol::roflol::roflol:Tecrübeli anne ayları karıştıyor baksanaaaa:roflol::roflol::roflol: Ya napim tam olunca 18-19 gibi işte o arada kalıyorum yarın olunca normale dönerim :roflol::roflol:Aklıma geldikçe yazarız canım daha 2, olan arkadaşlarımızda var onlarda ekler güzel olur ..Açıkçası şuan alınacaklarda sizleri takip ediyorum hani marka vs olarak ama kullanışta ne nedir biliyorum birde şu çok işinize yarayacak .....odayı ayırdığınızda zira doktorlar birkaç ay sonra oda ayırın diyorlar bebek telsiziyerimsenibenılk başlarda değil ama aklınızda bulunsun...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ozamann bu hesaba göre tam 5 aylığız zaten önümüzdeki hafta 20 hafta oluyorum demekki 5, ay bitiyor 6, aydan gün alıyoruz vay vayyyyyyyyy:1shok::1shok::teytey::teytey:Büyümüşüz kızlar yaaa maşallah hepimizee ilo almam lazım ama:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet nazlımmm 20. hafta yazdığı gün tickerın 5. ayın dolmuş 6. aydan gün alıyo oluyosun soranlara 5 aylık diyebilirsin yani :teytey:
benim daha bunun için 1 haftam var

:roflol::roflol::roflol::roflol:Tecrübeli anne ayları karıştıyor baksanaaaa:roflol::roflol::roflol: Ya napim tam olunca 18-19 gibi işte o arada kalıyorum yarın olunca normale dönerim :roflol::roflol:Aklıma geldikçe yazarız canım daha 2, olan arkadaşlarımızda var onlarda ekler güzel olur ..Açıkçası şuan alınacaklarda sizleri takip ediyorum hani marka vs olarak ama kullanışta ne nedir biliyorum birde şu şu çok işinize yaracak oda odayı ayırdığınızda zira doktorlar birkaç ay sonra oda ayırın diyorlar bebek telsiziyerimsenibenİlk başlarda değil ama aklınızda bulunsun...

ya nazlım ben geçen okudum 2 yıl oda ayrılmasın yazıyordu bana çok uzun geldi bu süre zira o yaşta çocuğun herşeye aklı erer yani :utangac:
gerçi dr.ların da herbirinin fikirleri farklılık gösteriyor ama napmak gerekir acaba

ne sosyetiki kıız bu bildiğin eski kundaklamanın öne gelmiş şekli :lepi:
hani kadınlar tarlada çalışırken arkalarına bağlarlarmış yaa onu öne getirivermişler
ben bayıldım alcem bi taneee
zaten normal kanguruda çocuk çok sıkışıyo gibi geliyo bana :roflol:

evet evet gözümde canlandı birden
hatta çingenler hala öyle taşıyolar çocuklarını sırtta
bizde onlaramı benzicez şindik.. kaydirigubbakcemile3
şaka maka normal kanguruya bende çok karşıyım
ama bunlar gerçekten çok şık hemde rahat gibi görünüyor...

ya nekadar cok işimiz var kızlar ama su sıcaklarda nası yapcazzzz of offffffffffffffffff

evet evet gözümde canlandı birden
hatta çingenler hala öyle taşıyolar çocuklarını sırtta
bizde onlaramı benzicez şindik.. kaydirigubbakcemile3
şaka maka normal kanguruya bende çok karşıyım
ama bunlar gerçekten çok şık hemde rahat gibi görünüyor...

:roflol: :roflol: ben de diyecedüüm çingenler taşıyo diye ama demeyim dedim :roflol:

Back
X