2009 Kasm Anneleri

nehiriver canım odayı çok beğendim ben
zten tek renk olmamasın da fayda varmışşş
bebğin zeka gelişi için renkli olması geerekiyormuş odanın...
bu konuyu da bi araştır istersen...

ulan onlar pahalı bi büyük bi küçük mü alacassssss aaaaaaaaa :1shok:

yok gıı öle diil içinde bi kısım var bi kere alıyon hem küçükken kullanıyo hem daha büyükken
hatta bi de bi bebek arabası görmüştüm oto koltuğu da içinde ama o işte belli bi aydan sonra kullanılanlardan galiba
benim baştan beri kullanılanlardan almam lazım bişey olsa atar bebişi arkaya giderim kimseyi beklemek zorunda kalmam belkim herüf de askere gider

elifsun beğendiğine sevindim şimdilik oda konusunda fikrim bu değişmezsem bu ay alalım dio eşim cünkü yurt dısı görevine gidebilir o gitmeden halletmem lazım buraları :)

ortalama fiyatı 200 250 arası istanbuldaki arkadaslar sarachaneden daha ucuza bulabilirler bacım

Kızlar bebek yatağını ister büyük alın isterseniz küçük oğluştanda biliyorum 10 yıl sonra hadi efendim genç odası otomatik birçok şey değişiyor .Ben oğluşumun odasını büyüyen yataklardan yaptırmıştım işte bu yaşa kadar çok rahat kullandık ..

Sonrasında çilekten güzel bir bazalı onu toparlayacak yatak aldım..Ufak ufak değiştiriyorum herşeyini kardeşten önce onun odasını tamamlayalım dedik hoş büyük bir kütüphane birtarafı dolaplı önceden yaptırmıştım arkadaşıma onu koyduk yatakta takım oldu oerdeside yeni ama halısı ve komidin birde küçük bey arkdaşları için koltuk istiyor onu aldıkmı tamamdır..

Anlayacağınız 10 yıl kullandı bunada şükür dedim ama mobilyasını sevdiğimiz bir arkadaşın bebeği oldu ona yolladık kala kala bir yatak kaldı oda yazlık alırsak lazım olur dedik depoya bakalım nasip..

Birde şuna dikkat edin ne kadar çekmece dolap okadar iyi sizler için zira yayıntı çok fazla olacak küçükkende büyükkende:)

Renk ben beyaz düşünüyorum bu sefer cinsiyete göre zaten halısı perdesi yok yatağının örtüsü vsvsv dolap kulpları süslemeyi renk girişlerini kendinize göre ayarlıyorsunuz:)

slm kızlar uzun zamandır yazamıyorum...
eskiyi bayağı okudum ama gözlerim kamaştı..

kızıma pier cardin almıştık bebek arabasını
dolar hesabı vede çook pahalıydı.
şimdikinin 1000 tlsi vardı yani.
ama o araba o kadar ağırdı ki.
burada her yer bayır yukarı..
vede o arabayı ittirmek ölüm geliyodu.

o yüzden hafif vede kullanışlı olmasısna özen gösterin.
zaten kasımda doğurcaz önümüzdeki yaz kullanırız,
ondan sonraki yaz 19 20 aylık olcaklar.
yürümek istiyecekler genelde....

kızımın arabasını kullanıcam ben başka almıycam.
zaten hiç kullanılmamış gibi yepyeni...
her yere arabayla gidersek bebek arabası eskimez tabi,ki...

bide ne zaman bebek arabası ittiren bi anne görsem içim acıyo..
yazıkkkkkk diyorum.özellikle bayır yukarı vede güneşse...

ayyy siz böle yazınca panik oldum birden nan daha hiç bişi yok bizim ortada tapırdan bebek seti aldımdı 1 suluk 2 mama tabağı 1 kaşık 1 çatal aaaaaa dün bi de 17 tl JB nin bebe setini aldım krem bebe yağı şampuan falan başka da bişi yok zatgen de oğluma oda yok evde şincilik yatak odasında 3 kişi uyuycazz

evet cangum çok mantıklı yazmışsın tabiki de alma varsa
valla bizim de kullancamız yer alışveriş merkezleri, parklar falan zaten kışın kullanamıcaz ağır olmamalı bence de yaa
naan panik yapma ben de aynı durumdayım zaten biz de 3 kişi uyucaz oda var ama ilk 2 yıl bebeğin kendine güveni için aynı odada yatılmalı sonra mutlaka ayrılmalıymış o yüzden beşiği yatak odasına koycaz
bi tane dolabım vardı kışlıkları koyduğum artık kışlıkları başka yere transfer edip o dolabı bebişime ayarlıcam gerekirse bi de şifonyer alırız tamaam
zaten bebek arabasını sonra alırız hemen gerek yok

bebek arabasını sonra alırız diosunuz ama bebek olunca dısarı cıkmak bişeyi ince ayrıntısına kadar incelemek zor olsa gerek aceleye getirip içinize sinmeyen bişeyi almaktansa önceden düşünüp almakta fayda var derim .. ben odasını kurucam bebeğimizin kuzenim bir oyun parkı hediye almıs bize biliyorsunuz o yatakta oluo aynı zamanda onuda bebebk bize ve evimize alısana kadar yatak odamıza koyucam bebeği içinde yatırcam sonrada odasına transfer edicem oğlusumu

o konuda da haklısın gerçi önceden almak gerekebilir. babasına bırakıyorum öyle şeyleri :lepi:
beyaz eşyaya da hiç karışmamıştım herşeyin en iyisini seçmişti kocacım araştırsın alsın kaydirigubbakcemile2

sende haklısın kartanesi herkesin bi tarzı var sizin evde eşin bizim evdede ben karar veririm böle şeylere :) bide ilk bebeğim ya herşeyiyle tek tek en ince ayrıtısıyla ben ilgilenmek istiyorum

ooo valla ben kocama bıraksam elde avuçta bişey bırakmaz öyle şeyler söylüyoki bana aklınız durur delikafadulden mesela 700 liraya bi sterilizatör varmış onu mutlaka almalıymışız,havayı temizleyen bi makina varmış 1000 lira onu alcakmış yani aklıma gelmiyo şimdi ama her akşam uçuk bi fikirle geliyo bide alışverişi ona bırakırsam biz ölene kadar bunları öderiz heralde :roflol:

canım benim arkadaşım aldı bebişine karıştırmıyosam bu modeldi ve çooooooooookkk memnunn kesinlikle tavsiye ederim dioo bende gördüm baya konforlu bişi bebişi çok seviomuş :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…