kızlar yaa bişey sorcam sizeee
benim eşimin annesi çok güzel bi un kurabiyesi yapıyor S şeklinde eşim de ondan isteyip duruyoo
ara dedi netten "S pasta" diye çok güldüm öyle şey mi olur diye sooracımaa "S kurabiye" diye arattım vallaha da çıktı aynısından bi kaç kişi eklemiş falan bloglarına
tarifte sadece margarin, pudra şekeri ve un var ama işin garip tarafı margarin için sadece vita veya tarin yağ olcak diyo :1shok: ısrarla da yanına başka yağla olmaz yazmışlar
ben bu vita yağını da hayatımda ilk duyuyom eşim nasıl bilmezsin tenekede satıyolardı falan diyo ama ben hiç öle bişey görmedim
dün markete bakmış kendi de bulamamış ben de bugün başka markete bakcam bakalım olmadı normal bi margarinle yapcam bakalım olcek miii
siz hiç beele bişi duydunuz mu hayatınızdaa
bi de tarifte diyoki bi bardak vita yağ ile pudra şekerini çırpcakmışız ee bu vita katı yağ diil mi eritmekten falan da bahsetmiyo eritcemmi ben şimdi yaaa
şimdi siz bu kadar sorana kadar git kaynananı ara sor diyebülürsünüz ben onu son ihtimal olarak saklıyorum kafamçokkarıştı sorasım yokk
aseba sen aynı benim kayınvalideyi analttın canım yaa :)))
kumaş felan dedinde bohçam da ki annemlere konulan kumaşlar geldi
aklıma ayyy ne gülmüştüm yaaa :))
ayyyyyyy çok alemmiş sanki onun torunu değil.hehe benimkide hamile kalmadan önce küsmüştü oğluna sonra öğrendikki banada küsmüşkaydirigubbakcemile3tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali.valla hamile kalıncada aramadı.bende hiiiiiiiiiiç takmadım ohhhhhhhh kafam rahat en azından
haklısın gider tabi.. ama muhtaçsındır diye demedim canım :1no2:.... allah kimseyi kimseye muthaç etmesin zaten....
vay cahal vayyy vita yağı nasıl bilmessin kıssssss ama şaka bi yana o eski bi marka bi zamanların tek ürünü kocişin oyüzden nasıl bilmessin demiş olabülüüüüüüüüü gencim o yüzden bilmiom de :) iide o piyasada şu an varmıı işte onu bende bilmim yavrum yap bi normal margarinle olmassa öyle ararsın şimdi tırım tırım arama yazık sana ulen sanki adam aşeriyo haaaaaaa delikafadulden
ha bide katı yağ eritip koyma kurabiyede oda sıcaklığında olsunnn iice cıvık modda böle mıncıklaya mıncıklaya hamur yapcen onu kurabiyenin püf noktası mıncıklayınca acı bi tat oluşmuyooo okii sakın eritme bacımmmmmmm yasakkelime
aseba sen aynı benim kayınvalideyi analttın canım yaa :)))
aaaaaaaaaaaaaa benim kaynanama bak sen bohça bilem koymadı.aha acayip gıcık oldum bende ohhh kızına eltisine kocasına anaaaaaam ayrı ayrı.bide ben bu atletten giymiyom dediydi ayyyyyyyyyyy saç baş yolcam ha
:roflol: zaten şüpheliyim cuma gttiğinde dr sana cünsiyeti sölicekmi sölemicekmi acaba diye kaydirigubbakcemile3
anam sorma benimde evli bir arkadaşım var haftanın 4 günü bızdeler bir kerede demezki bu akşamda siz gelin pazarları kahvaltıya davet ederim akşam yemeklerine davet ederim ne bilim uğraşırım hamileyken bile geldiklerinde yaptım herşey ama yok anam yok hani insan ister istemez bekliyo işte bazen
:a015:
benim ki de geçen de tam cinsiyet felan belli olsunda alırım ben herşeyi dedi
ama benim kayniş çok kaliteli ve güselden anlamaz o yüzden almazsa daha iyi
ayy bana bi nevresim takımı almıştı görünce sinir krizi geçirmiştim
Allah'tan onları gösterdiğinde ben evde değildim yoksa bayılırdım
bide benim yaptıklarımı bilseniz ayy hala düşününce çıldırıyorum
2 eltim 1 görümcem vardı ve 2 teyzesine ayrı ayrı bohça yaptım
hemde pike takımları bile aldım
benim ise sadece 1 abim vardı
anneme babama abime yengeme iğrenç ötesi kumaşlar almışlardı
ayy o günü kayınvalidem melek olsa bile unutamam
şimdi bana ne yağlar yakıyo ama hiçç
bana haketmediğim çok şey yaptılar
ama Allah biliyor şimdi içine oturduğunu biliyorum
çünkü ben pazara gitsem bile anne bişey lazımmı diye arıyorum
herşeylerini dört dörtlük yaptığı 2 gelini yüzüne bile bakmiyo
ayy ne çok yazdım bee birden doldum yine
gerçi bu yaptıklarından 100/1 i kötükedihüso
valla kartanesi bu gidddişle bir iki ay daha öğrenemicek gibi geliyor kaydirigubbakcemile3
ayy hemde milattan kalma kumaşlardı bide 2 dedeme gömlek koymuşlardıaseba sen aynı benim kayınvalideyi analttın canım yaa :)))
canım bana bohça yoktu valizde yolladılar zaten annamlerinki de içindeydiaaaaaaaaaaaaaa benim kaynanama bak sen bohça bilem koymadı.aha acayip gıcık oldum bende ohhh kızına eltisine kocasına anaaaaaam ayrı ayrı.bide ben bu atletten giymiyom dediydi ayyyyyyyyyyy saç baş yolcam ha
nannn bensiz neler yapıyorsunuz bakıyım.kızlaar biz yarın ebisceynen öğle yemeene gidiyooz cokacimcoook
çatlayın da patlayın sositososito
ooo yine muhabbet kayınvalidelerden açılmış.walla herkes gibi benimkide öle düğünümde hiçbir şey falan almadı haa neymiş 1_2 battaniye ıvır zıvır aldı onlarıda eşim almış.düşünün tek gelinim sözde.oğluşum doğdu sadece bi yorganını yaptırdı başka tık yok kadında heves denen birşey yok yaw-tatlicadiarzu-sağolsun benim annem elinden geldiğince herşeyi yapmaya çalışır o da bana yeter:1closedeyes:yaw bizimkilerin ilk geliniyim ama hiçbişeyi doğru dürüst yapmadılar.. bi gecelik takımı bile almadılar haaa zaten alınanların parasını da düğünden sonra biz takılarla ödedik.... bak siz konuştukça aklıma geliyobi de salak gibi gelen akrabalarına hediye verdim.şimdiki aklım olsa hiç bişe de vermezdim valllaaaaaa :dilcikar: ne gıcıklar yaa
kayınvalideni arayıp tarif alacağına, arayıp oğlunun canı kurabiye çekmiş de. yapsın getirsin. sende uğraşma.
aaaaaaaaaaaaaa benim kaynanama bak sen bohça bilem koymadı.aha acayip gıcık oldum bende ohhh kızına eltisine kocasına anaaaaaam ayrı ayrı.bide ben bu atletten giymiyom dediydi ayyyyyyyyyyy saç baş yolcam ha
herkesin bir şikayeti var demek kayınvalideden
kaynananın iyisi olmaz kanımca...bizzat yaaşadım vee gördüm
en iyisi benimkisi desem,şikayetlerimi yazsam sayfalara sığmaz :)))
en iyisimi uzak durmak, nasıl olcaksa artık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?