• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kızlar yaa bişey sorcam sizeee
benim eşimin annesi çok güzel bi un kurabiyesi yapıyor S şeklinde eşim de ondan isteyip duruyoo
ara dedi netten "S pasta" diye çok güldüm öyle şey mi olur diye sooracımaa "S kurabiye" diye arattım vallaha da çıktı aynısından bi kaç kişi eklemiş falan bloglarına
tarifte sadece margarin, pudra şekeri ve un var ama işin garip tarafı margarin için sadece vita veya tarin yağ olcak diyo :1shok: ısrarla da yanına başka yağla olmaz yazmışlar
ben bu vita yağını da hayatımda ilk duyuyom eşim nasıl bilmezsin tenekede satıyolardı falan diyo ama ben hiç öle bişey görmedim
dün markete bakmış kendi de bulamamış ben de bugün başka markete bakcam bakalım olmadı normal bi margarinle yapcam bakalım olcek miii
siz hiç beele bişi duydunuz mu hayatınızdaa
bi de tarifte diyoki bi bardak vita yağ ile pudra şekerini çırpcakmışız ee bu vita katı yağ diil mi eritmekten falan da bahsetmiyo eritcemmi ben şimdi yaaa

şimdi siz bu kadar sorana kadar git kaynananı ara sor diyebülürsünüz ben onu son ihtimal olarak saklıyorum kafamçokkarıştı sorasım yokk

kayınvalideni arayıp tarif alacağına, arayıp oğlunun canı kurabiye çekmiş de. yapsın getirsin. sende uğraşma.

aseba sen aynı benim kayınvalideyi analttın canım yaa :)))
kumaş felan dedinde bohçam da ki annemlere konulan kumaşlar geldi
aklıma ayyy ne gülmüştüm yaaa :))

aaaaaaaaaaaaaa benim kaynanama bak sen bohça bilem koymadı.aha acayip gıcık oldum bende ohhh kızına eltisine kocasına anaaaaaam ayrı ayrı.bide ben bu atletten giymiyom dediydi ayyyyyyyyyyy saç baş yolcam ha

ayyyyyyy çok alemmiş sanki onun torunu değil.hehe benimkide hamile kalmadan önce küsmüştü oğluna sonra öğrendikki banada küsmüşkaydirigubbakcemile3tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali.valla hamile kalıncada aramadı.bende hiiiiiiiiiiç takmadım ohhhhhhhh kafam rahat en azından

arasan dert aramasan dert canım. aramam diyorum ama mecbur gene arıyom iyilik güzellik bizde kalsın.

Aseba kaynanamda biliyordur ama işte ahh düğünümde neler etti bana neler şimdi vazgeçtim birçok şeylerinden.

haklısın gider tabi.. ama muhtaçsındır diye demedim canım :1no2:.... allah kimseyi kimseye muthaç etmesin zaten....

canım sen dedin diye demedim zati eğer muhtaç olsaydım da Rabbimden isterdim. amin canım hiçkimseyi etmesin.

vay cahal vayyy vita yağı nasıl bilmessin kıssssss ama şaka bi yana o eski bi marka bi zamanların tek ürünü kocişin oyüzden nasıl bilmessin demiş olabülüüüüüüüüü gencim o yüzden bilmiom de :) iide o piyasada şu an varmıı işte onu bende bilmim yavrum yap bi normal margarinle olmassa öyle ararsın şimdi tırım tırım arama yazık sana ulen sanki adam aşeriyo haaaaaaa delikafadulden

ha bide katı yağ eritip koyma kurabiyede oda sıcaklığında olsunnn iice cıvık modda böle mıncıklaya mıncıklaya hamur yapcen onu kurabiyenin püf noktası mıncıklayınca acı bi tat oluşmuyooo okii sakın eritme bacımmmmmmm yasakkelime

hımmm sağoll şeker ya ne bilem tarifte pudra şekeriynen yağı iyicene çırpcan deyu yazmışlar ee nasıl çırpcaz dedim ben de demekki ericek ya da vita zaten eriyik ondan öle yazmışlardır dedimdi
bence de ben bi normal margarinle yapayımm vita mı arıcaz be şimdi tööbe tööbe kaydirigubbakcemile3

yaw bizimkilerin ilk geliniyim ama hiçbişeyi doğru dürüst yapmadılar.. bi gecelik takımı bile almadılar haaa zaten alınanların parasını da düğünden sonra biz takılarla ödedik.... bak siz konuştukça aklıma geliyo :kızgın: bi de salak gibi gelen akrabalarına hediye verdim.şimdiki aklım olsa hiç bişe de vermezdim valllaaaaaa :dilcikar: ne gıcıklar yaa

aaaaaaaaaaaaaa benim kaynanama bak sen bohça bilem koymadı.aha acayip gıcık oldum bende ohhh kızına eltisine kocasına anaaaaaam ayrı ayrı.bide ben bu atletten giymiyom dediydi ayyyyyyyyyyy saç baş yolcam ha

bu atletten giymiyom dedi heee :mymeka: kaydirigubbakcemile3
gelde sev böyle insanı sen...ne mümkün yaa
:oklava:

:roflol: zaten şüpheliyim cuma gttiğinde dr sana cünsiyeti sölicekmi sölemicekmi acaba diye kaydirigubbakcemile3

anam sorma benimde evli bir arkadaşım var haftanın 4 günü bızdeler bir kerede demezki bu akşamda siz gelin pazarları kahvaltıya davet ederim akşam yemeklerine davet ederim ne bilim uğraşırım hamileyken bile geldiklerinde yaptım herşey ama yok anam yok hani insan ister istemez bekliyo işte bazen

nan ağzını hayra aç kırk kere söledin heee göstertmezse senin gibi ben sana yapcaamı biliyooom :mymeka:

kızııım sen de çağırma onlar çağırmıyosa aa sana da yazık amaaaa

herkesin bir şikayeti var demek kayınvalideden
kaynananın iyisi olmaz kanımca...bizzat yaaşadım vee gördüm
en iyisi benimkisi desem,şikayetlerimi yazsam sayfalara sığmaz :)))
en iyisimi uzak durmak, nasıl olcaksa artık :)))

:a015:

benim ki de geçen de tam cinsiyet felan belli olsunda alırım ben herşeyi dedi
ama benim kayniş çok kaliteli ve güselden anlamaz o yüzden almazsa daha iyi

ayy bana bi nevresim takımı almıştı görünce sinir krizi geçirmiştim
Allah'tan onları gösterdiğinde ben evde değildim yoksa bayılırdım
bide benim yaptıklarımı bilseniz ayy hala düşününce çıldırıyorum
2 eltim 1 görümcem vardı ve 2 teyzesine ayrı ayrı bohça yaptım
hemde pike takımları bile aldım
benim ise sadece 1 abim vardı
anneme babama abime yengeme iğrenç ötesi kumaşlar almışlardı
ayy o günü kayınvalidem melek olsa bile unutamam
şimdi bana ne yağlar yakıyo ama hiçç
bana haketmediğim çok şey yaptılar
ama Allah biliyor şimdi içine oturduğunu biliyorum
çünkü ben pazara gitsem bile anne bişey lazımmı diye arıyorum
herşeylerini dört dörtlük yaptığı 2 gelini yüzüne bile bakmiyo

ayy ne çok yazdım bee birden doldum yine
gerçi bu yaptıklarından 100/1 i kötükedihüso

hehee gene kaynana muhabbeti açıldı :sm_cool:
al benden de o kadar bence de almasalar daha iyi
annem zaten şok olmuştu çeyiz diye getirdiklerini görünce hiçbişey yapmamışlar demişti kaydirigubbakcemile3
şimdi de örgü örüyo gaaba sadece
zaten bana aldıkları iki üç şey de eltim sayesinde o da az cebelleşmemiş şunu alalım bunu alalım diyee

ayy hemde milattan kalma kumaşlardı bide 2 dedeme gömlek koymuşlardı
onlarıda ellemek bile istemezsin bende gidip sarar dan felan almıştım
salak kafam dedim alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bana düğünde kaynanam ve kayınlarım hiçbişe
takmadılar durumları yokmuş kaydirigubbakcemile3
kaynanamım 2 bileziği vardı düğün zamanı çıkartmış bende sattılar sandım
düğünden sonra bi baktım yine kolunda :1no2:

canım bana bohça yoktu valizde yolladılar zaten annamlerinki de içindeydi
bide tutmuş nevresim takımını da koymuş valize
annemde buraya niye koydun yorgana geçirseydin yaa demiş iyikide geçirmemiş :1shok:
valizi görünce oturup ağlamıştım canım babamda sen ne istiyorsan söyle ben alırım
sen üzülme demişti onu duyunca daha beter ağlamıştım
Ama olsun şimdi bana söyleyebilecek TEK lafları yok
hiçbirşeyime karışamıyorlar Allah razı olsun annem ve babamdan
iyiki de herşeyimi süper yapmışlar delikafadulden

kızlaar biz yarın ebisceynen öğle yemeene gidiyooz cokacimcoook
çatlayın da patlayın sositososito
nannn bensiz neler yapıyorsunuz bakıyım.:oklava::oklava::oklava:haa bu arada ulusun neresindesiniz bakıyım
yaw bizimkilerin ilk geliniyim ama hiçbişeyi doğru dürüst yapmadılar.. bi gecelik takımı bile almadılar haaa zaten alınanların parasını da düğünden sonra biz takılarla ödedik.... bak siz konuştukça aklıma geliyo :kızgın: bi de salak gibi gelen akrabalarına hediye verdim.şimdiki aklım olsa hiç bişe de vermezdim valllaaaaaa :dilcikar: ne gıcıklar yaa
ooo yine muhabbet kayınvalidelerden açılmış.walla herkes gibi benimkide öle düğünümde hiçbir şey falan almadı haa neymiş 1_2 battaniye ıvır zıvır aldı onlarıda eşim almış.düşünün tek gelinim sözde.oğluşum doğdu sadece bi yorganını yaptırdı başka tık yok kadında heves denen birşey yok yaw-tatlicadiarzu-sağolsun benim annem elinden geldiğince herşeyi yapmaya çalışır o da bana yeter:1closedeyes:

kayınvalideni arayıp tarif alacağına, arayıp oğlunun canı kurabiye çekmiş de. yapsın getirsin. sende uğraşma.

çok mantıklııı :sm_cool:
ama kendileri burda diil şeker
koli yapıp gönderse hayır demezdim amaaa.... anladın sen onuu :1ninca:

:1shok: :1shok:
bi de beğenmemiş hanfenduuu
ay unique gelse de o da annatsa altın kızları eccük gülsek :roflol:

ay kızlar yapmıştım unuttum şimdi resim yükleyecem ama önce bi yere yüklüyoduk ya neydi bi adres vardı ya onu hatırlayamadım.

aaayyyyyy çok şey yazmak istiyom emmeeeeee... susayım yine içimde kalsın kıslarr...

önemli olan ne biliyomusunuz insanın içinin rahat olması... elimizden geleni yapıyorsak ve vicdanımız rahatsa gerisi boş....

ama şu da bir gerçek kimseyi sevmek zorunda diiliiiiiim :jeyyar:

ooooo Ne güzell helal olsun benim tatlı kaynanama laf edecek birşey yapmamış:))Ne nevresim ne bişicikler ne bebişe ciciler Canı sağolsun ikincide de beklemiyorum birşey beklemeyince güzel oluyor bakın hiç sıkılıyormuyum :))))))))))))

bu giiiizzzz kaynanalarin kulaklari domates oldu amma cekistirmisiniz..herkesin bir sorunu var
benim sorunum yok valla cok muhtesem bi kadin(sadece bu ara göbisime takti cok büyümüs diye)
yogun ilgiden yoruyo beni bazen benimkini size kiralasam birazcik

Yok birde bohça filan almışlar Allahım yarabbim var takınır yok bakınır durumuna düşüyoruz Yarebbimmmkaydirigubbakcemile3

herkesin bir şikayeti var demek kayınvalideden
kaynananın iyisi olmaz kanımca...bizzat yaaşadım vee gördüm
en iyisi benimkisi desem,şikayetlerimi yazsam sayfalara sığmaz :)))
en iyisimi uzak durmak, nasıl olcaksa artık :)))

:roflol: :roflol:
öle valla anammm
herkesin derdi birmiş meğersemmm

Back
X