kızlar yaa bişey sorcam sizeee
benim eşimin annesi çok güzel bi un kurabiyesi yapıyor S şeklinde eşim de ondan isteyip duruyoo
ara dedi netten "S pasta" diye çok güldüm öyle şey mi olur diye sooracımaa "S kurabiye" diye arattım vallaha da çıktı aynısından bi kaç kişi eklemiş falan bloglarına
tarifte sadece margarin, pudra şekeri ve un var ama işin garip tarafı margarin için sadece vita veya tarin yağ olcak diyo :1shok: ısrarla da yanına başka yağla olmaz yazmışlar
ben bu vita yağını da hayatımda ilk duyuyom eşim nasıl bilmezsin tenekede satıyolardı falan diyo ama ben hiç öle bişey görmedim
dün markete bakmış kendi de bulamamış ben de bugün başka markete bakcam bakalım olmadı normal bi margarinle yapcam bakalım olcek miii
siz hiç beele bişi duydunuz mu hayatınızdaa
bi de tarifte diyoki bi bardak vita yağ ile pudra şekerini çırpcakmışız ee bu vita katı yağ diil mi eritmekten falan da bahsetmiyo eritcemmi ben şimdi yaaa
şimdi siz bu kadar sorana kadar git kaynananı ara sor diyebülürsünüz ben onu son ihtimal olarak saklıyorum kafamçokkarıştı sorasım yokk
kayınvalideni arayıp tarif alacağına, arayıp oğlunun canı kurabiye çekmiş de. yapsın getirsin. sende uğraşma.