2009 Kasm Anneleri

ooh sen kurtuldun ben napcam yaaa senağlama
naann ben sana kuaför adresi verdimdi ya gitsene çok eli çabıkk

hıhhhhhhhh kendin ye bebişine yarasınn buluşursanız sizde yağ yapsın ohhhhhhhh canıma da değsinnnnnnnnn koca göbüklü olunnn süprizzzzzlaelaelaelaelae
niye öle diosun cerincim gel sana da ısmarlayakk
şu listeyi biri buluversin hayrına da cinsiyetleri güncelleyelimm yaaa
kıs biz dr. gidip gelek cinsiyetleri öğrenek ondan sora güncellerük cicimm
az kaldı datlımm sabrett
:roflol::roflol::roflol: niye kısss sen de mi göstermiyosunnnnn adamcağıza :roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

aaa ne güzel bi kurum kıs orası...... doktor amcaya alkışalkisalkisalkis

kayınvalidem çok rahat canım geçen aradım şubat tatili 15 tatile geliriz o zaman elim de boş olur bebeğe o vakit örerim örgülerini de diyorrrrrrrrrrrr. ben ağzım açık dinliyorum

aman hiç yapmasın şekerim o yapana kadar bi dolu kıyafeti olur zaten bebişinin :dilcikar:

benim de kafama göre biri yok buralarda canım.. ne kadar zor olduğunu bilirim... senağlamaevliliğimin ilk yılında depresyona bilem girdim yaneeeee ama şimdi daha iyiyim yalnızlığıma alıştım ve herşeyimi kocişle paylaşıyommma.s

nası yaanii nan o zaman bebiş 3-4 aylık olcak nan
anaa bizimki de öle yapmasın
yapar mı yapar okula giden bi torunu var ilgilendiği tatili beklerler belki :1shok:
amaan çok da umrumdaa

ben herşeye hazırım valla isterse hiçbişiycik yapmasın çokta tınnnnn. altı üstü bir örgü işte. aman yaaa bide yazın yanına gidecem kaynanam çok fenaaaa çokkk

ooofff yaa gidiimm dimii
ayy bi gidemedim yawww
ayy cuma öğreniriz inş. kız

ben geldim gecmisi okuyup hemen geliom
dilmuh test sonucunu alcakti noldu yazdi mi
biri beni bilgilendirsin cabuk

haklısın bu arada ne yaptın test sonuçlarınızı aldın mı inşallah güzel haberlerin vardır.

yok kızlar akşam beş buçukta alcaktım ama kociş izin alamamış o yüzden bugün gidemiyorum hastaneye.bende perşembe alacam en erken.valla meraktan çatlıyom inşallah herşey iyidir

ayy canım yaa sorma aynı olay bizde de var
eşimin bi arkadaşın çağıırdım geldiler 1 sene oldu halaa bizi çağırcak kaydirigubbakcemile3
diğerlerinin eşleri pek sıcak değil ısınamadım hiç konuşmuyorlar
insan istiyo ki kafa dengi olsun ama
denk gelmiyor işte bir türlü.

ciddimsin canım yaaa ohaaaa diyorum başka da dicek birşey bulamıyorum, elll insaf yaaa.

daha kötüsü de olabilirdi deyip buna da razı geliyom elifim. nabiyim zorla güzellik olmadımı olmuyor işte.

zeren06 Allahıma şükürler olsun muhtaç değilim ama işte insanın garibine gidiyor.

vay cahal vayyy vita yağı nasıl bilmessin kıssssss ama şaka bi yana o eski bi marka bi zamanların tek ürünü kocişin oyüzden nasıl bilmessin demiş olabülüüüüüüüüü gencim o yüzden bilmiom de :) iide o piyasada şu an varmıı işte onu bende bilmim yavrum yap bi normal margarinle olmassa öyle ararsın şimdi tırım tırım arama yazık sana ulen sanki adam aşeriyo haaaaaaa delikafadulden

ha bide katı yağ eritip koyma kurabiyede oda sıcaklığında olsunnn iice cıvık modda böle mıncıklaya mıncıklaya hamur yapcen onu kurabiyenin püf noktası mıncıklayınca acı bi tat oluşmuyooo okii sakın eritme bacımmmmmmm yasakkelime

bende istiyorummm bende gelecem sizin buluşmalarınıza valla özendim size ne kadar güzel ya

tahminde bulunacaam bi ikili testim bilene yoook
cumayı beklemekten başka çarem yook

:roflol: zaten şüpheliyim cuma gttiğinde dr sana cünsiyeti sölicekmi sölemicekmi acaba diye kaydirigubbakcemile3

anam sorma benimde evli bir arkadaşım var haftanın 4 günü bızdeler bir kerede demezki bu akşamda siz gelin pazarları kahvaltıya davet ederim akşam yemeklerine davet ederim ne bilim uğraşırım hamileyken bile geldiklerinde yaptım herşey ama yok anam yok hani insan ister istemez bekliyo işte bazen

ben herşeye hazırım valla isterse hiçbişiycik yapmasın çokta tınnnnn. altı üstü bir örgü işte. aman yaaa bide yazın yanına gidecem kaynanam çok fenaaaa çokkk

ay boşver kıs yapmassa yapmsın kendi bilir yarın bi gün birşey olduğunda sende söylersin böle böle diye
sende hiççç canını sıkma tatlım emi :1hug:

kayınvalidem çok rahat canım geçen aradım şubat tatili 15 tatile geliriz o zaman elim de boş olur bebeğe o vakit örerim örgülerini de diyorrrrrrrrrrrr. ben ağzım açık dinliyorum

ayyyyyyy çok alemmiş sanki onun torunu değil.hehe benimkide hamile kalmadan önce küsmüştü oğluna sonra öğrendikki banada küsmüşkaydirigubbakcemile3tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali.valla hamile kalıncada aramadı.bende hiiiiiiiiiiç takmadım ohhhhhhhh kafam rahat en azından

kaydirigubbakcemile3 bayılıyom o kıza.dur kırmayayım seni hemen değiiştireyim.bekleyin bir erkek bebişle döneceğimkaydirigubbakcemile3

kızzzzzz bu bebişko çok tatlııııııııııı hemen bilgisayarımın ekranına yapıştırıverdim bende hehe geçen gun sen mi koymuştun burdan almıştım ben bu veledi ayyyyyy bende bundan istiom yaaaaaaaaaa :Saruboceq:

:a015: ohh ye canım afiyet olsun

anaa ne güzel o iş elinin boş olmasının şartı yok canım
işlemeye vakti yoksa işletsin
nası yaanii nan o zaman bebiş 3-4 aylık olcak nan
anaa bizimki de öle yapmasın
yapar mı yapar okula giden bi torunu var ilgilendiği tatili beklerler belki :1shok:
amaan çok da umrumdaa
benim ki de geçen de tam cinsiyet felan belli olsunda alırım ben herşeyi dedi
ama benim kayniş çok kaliteli ve güselden anlamaz o yüzden almazsa daha iyi

ayy bana bi nevresim takımı almıştı görünce sinir krizi geçirmiştim
Allah'tan onları gösterdiğinde ben evde değildim yoksa bayılırdım
bide benim yaptıklarımı bilseniz ayy hala düşününce çıldırıyorum
2 eltim 1 görümcem vardı ve 2 teyzesine ayrı ayrı bohça yaptım
hemde pike takımları bile aldım
benim ise sadece 1 abim vardı
anneme babama abime yengeme iğrenç ötesi kumaşlar almışlardı
ayy o günü kayınvalidem melek olsa bile unutamam
şimdi bana ne yağlar yakıyo ama hiçç
bana haketmediğim çok şey yaptılar
ama Allah biliyor şimdi içine oturduğunu biliyorum
çünkü ben pazara gitsem bile anne bişey lazımmı diye arıyorum
herşeylerini dört dörtlük yaptığı 2 gelini yüzüne bile bakmiyo

ayy ne çok yazdım bee birden doldum yine
gerçi bu yaptıklarından 100/1 i kötükedihüso

bende istiyorummm bende gelecem sizin buluşmalarınıza valla özendim size ne kadar güzel ya

roflol: zaten şüpheliyim cuma gttiğinde dr sana cünsiyeti sölicekmi sölemicekmi acaba diye kaydirigubbakcemile3
:

gel tatlım gelll, ama senin sofranın da gözümden kaçtığını sanma
gözüm kaldı vallaha kaydirigubbakcemile3, ee bizde böyle buluşmalar yapak,helede bebişler olduktan sonra nede güzel olurdu...

valla kartanesi bu gidddişle bir iki ay daha öğrenemicek gibi geliyor
kaydirigubbakcemile3

ay boşver kıs yapmassa yapmsın kendi bilir yarın bi gün birşey olduğunda sende söylersin böle böle diye
sende hiççç canını sıkma tatlım emi :1hug:

sağol canım. her yaz sorunlu dönüyom memlekete. bu yaz hamileliği bahane edip herşeyden uzak duracam. kaynanam çatlar iş yapmazsam laelaelaelaelae bebiş sağolsun kurtarıcımmmmmm

kalbini temiz tut canım inşallah güzel haberlerinle geleceksin.

inşallah canım hepimizin sonuçlar bi gelsin hayırlısıylada bitsin bu korkular.

heeeee ben koymuştum.bende bayıldım çok tatlı.beş ay sonra hastanede hemşire kucağında gelcek bu bebekle diycekki ' siparişiniz hazır hanfendi ' hadi bakalım belki böyle olur dimiiiiiiiii

daha kötüsü de olabilirdi deyip buna da razı geliyom elifim. nabiyim zorla güzellik olmadımı olmuyor işte.

zeren06 Allahıma şükürler olsun muhtaç değilim ama işte insanın garibine gidiyor.

haklısın gider tabi.. ama muhtaçsındır diye demedim canım :1no2:.... allah kimseyi kimseye muthaç etmesin zaten....

öyle tabi canım yaaa boşver takma kafana
kimsenin huzurunu bozmasın aizin verme sakın.

aseba sen aynı benim kayınvalideyi analttın canım yaa :)))
kumaş felan dedinde bohçam da ki annemlere konulan kumaşlar geldi
aklıma ayyy ne gülmüştüm yaaa :))

ay başım döndü okumaktan manyak karılar sizi bırakıp meyve yemeye bile gidemiyom allam nasıl bişi ya bağımlılık yaptınıs uleeennnnnnnnnnnnn :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…