naann ben sana kuaför adresi verdimdi ya gitsene çok eli çabıkkooh sen kurtuldun ben napcam yaaa senağlama
niye öle diosun cerincim gel sana da ısmarlayakkhıhhhhhhhh kendin ye bebişine yarasınn buluşursanız sizde yağ yapsın ohhhhhhhh canıma da değsinnnnnnnnn koca göbüklü olunnn süprizzzzzlaelaelaelaelae
kıs biz dr. gidip gelek cinsiyetleri öğrenek ondan sora güncellerük cicimmşu listeyi biri buluversin hayrına da cinsiyetleri güncelleyelimm yaaa
az kaldı datlımm sabrettayy karakıızz benim de kızım olsaaa kokoş kokoş gezsek berabeeerr
ayy bi de lule lule saçları olur onun hiç kesmicem uzatcam beline kadarr ipek saçlarınıı
ayy neler alırım ben ona yaaaa
ayy cuma olsa da öğrensek şu cinsiyeti yawww
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol: niye kısss sen de mi göstermiyosunnnnn adamcağıza :roflol::roflol::roflol:
ayy bende meyve delüsü oldummmmmmmmmmmohh serin serin hepsini yirin yirinnnnnnnnn ohhhhhhhhh
ya bizim burda kurum doktoru var ne alem adam ya hergun bana meyve alıyo çağırıyo saolsun gel ye diye birasdan gidimde yiyim bare hem dinlenirim biras da :sm_cool:
bu arada doktorumus yaşlı bi amca yanlış anlaşılmasun haa :jeyyar:
kayınvalidem çok rahat canım geçen aradım şubat tatili 15 tatile geliriz o zaman elim de boş olur bebeğe o vakit örerim örgülerini de diyorrrrrrrrrrrr. ben ağzım açık dinliyorum
ayy ne güzel biz hep dağıldık hepimiz farklı yerlerdeyiz
lise arkadaşlarımla iniv. arkadaşlarımın içindede sadece 3 kız vardı
yine hep ayrı şehirlirdeyiz senağlama
burda bi bulsam öyle kafama göre birilerini :1no2:
kocişin memlektindeyiz yaa onun arkadaşlarının çoğuda bekar evli olan 2 tane var
birinin karısı tembel daha çağıramadı
diğeri de pek sarmadı sırnaşık şey
nası yaanii nan o zaman bebiş 3-4 aylık olcak nan
anaa bizimki de öle yapmasın
yapar mı yapar okula giden bi torunu var ilgilendiği tatili beklerler belki :1shok:
amaan çok da umrumdaa
naann ben sana kuaför adresi verdimdi ya gitsene çok eli çabıkk
kıs biz dr. gidip gelek cinsiyetleri öğrenek ondan sora güncellerük cicimm
az kaldı datlımm sabrett
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben geldim gecmisi okuyup hemen geliom
dilmuh test sonucunu alcakti noldu yazdi mi
biri beni bilgilendirsin cabuk
haklısın bu arada ne yaptın test sonuçlarınızı aldın mı inşallah güzel haberlerin vardır.
kocişin memlektindeyiz yaa onun arkadaşlarının çoğuda bekar evli olan 2 tane var
ciddimsin canım yaaa ohaaaa diyorum başka da dicek birşey bulamıyorum, elll insaf yaaa.
kızlar yaa bişey sorcam sizeee
benim eşimin annesi çok güzel bi un kurabiyesi yapıyor S şeklinde eşim de ondan isteyip duruyoo
ara dedi netten "S pasta" diye çok güldüm öyle şey mi olur diye sooracımaa "S kurabiye" diye arattım vallaha da çıktı aynısından bi kaç kişi eklemiş falan bloglarına
tarifte sadece margarin, pudra şekeri ve un var ama işin garip tarafı margarin için sadece vita veya tarin yağ olcak diyo :1shok: ısrarla da yanına başka yağla olmaz yazmışlar
ben bu vita yağını da hayatımda ilk duyuyom eşim nasıl bilmezsin tenekede satıyolardı falan diyo ama ben hiç öle bişey görmedim
dün markete bakmış kendi de bulamamış ben de bugün başka markete bakcam bakalım olmadı normal bi margarinle yapcam bakalım olcek miii
siz hiç beele bişi duydunuz mu hayatınızdaa
bi de tarifte diyoki bi bardak vita yağ ile pudra şekerini çırpcakmışız ee bu vita katı yağ diil mi eritmekten falan da bahsetmiyo eritcemmi ben şimdi yaaa
şimdi siz bu kadar sorana kadar git kaynananı ara sor diyebülürsünüz ben onu son ihtimal olarak saklıyorum kafamçokkarıştı sorasım yokk
hepsinin tadı çirkin canım
lezzetsiz şeyler hiç özenilcek gibi değil kaydirigubbakcemile3
15 günde bir toplanıyoruz canım liseden arkadaşalrla
ocak ayında başladık güne haziranda bitiyor
ama süper birşey yaaa bunu gelenekselleştirip
her sene yapmayı düşünüyoruz gerçekten çok güzel paylaşımlar oluyor,insanın ufku açılıyor valla.
valla öyle bir fırsatınız olursa kesinlikle tavsiye ederim.
tahminde bulunacaam bi ikili testim bilene yoook
cumayı beklemekten başka çarem yook
ben herşeye hazırım valla isterse hiçbişiycik yapmasın çokta tınnnnn. altı üstü bir örgü işte. aman yaaa bide yazın yanına gidecem kaynanam çok fenaaaa çokkk
yok kızlar akşam beş buçukta alcaktım ama kociş izin alamamış o yüzden bugün gidemiyorum hastaneye.bende perşembe alacam en erken.valla meraktan çatlıyom inşallah herşey iyidir
kayınvalidem çok rahat canım geçen aradım şubat tatili 15 tatile geliriz o zaman elim de boş olur bebeğe o vakit örerim örgülerini de diyorrrrrrrrrrrr. ben ağzım açık dinliyorum
kaydirigubbakcemile3 bayılıyom o kıza.dur kırmayayım seni hemen değiiştireyim.bekleyin bir erkek bebişle döneceğimkaydirigubbakcemile3
ohh ye canım afiyet olsunayy bende meyve delüsü oldummmmmmmmmmmohh serin serin hepsini yirin yirinnnnnnnnn ohhhhhhhhh
ya bizim burda kurum doktoru var ne alem adam ya hergun bana meyve alıyo çağırıyo saolsun gel ye diye birasdan gidimde yiyim bare hem dinlenirim biras da :sm_cool:
bu arada doktorumus yaşlı bi amca yanlış anlaşılmasun haa :jeyyar:
anaa ne güzel o iş elinin boş olmasının şartı yok canımkayınvalidem çok rahat canım geçen aradım şubat tatili 15 tatile geliriz o zaman elim de boş olur bebeğe o vakit örerim örgülerini de diyorrrrrrrrrrrr. ben ağzım açık dinliyorum
benim ki de geçen de tam cinsiyet felan belli olsunda alırım ben herşeyi dedinası yaanii nan o zaman bebiş 3-4 aylık olcak nan
anaa bizimki de öle yapmasın
yapar mı yapar okula giden bi torunu var ilgilendiği tatili beklerler belki :1shok:
amaan çok da umrumdaa
bende istiyorummm bende gelecem sizin buluşmalarınıza valla özendim size ne kadar güzel ya
roflol: zaten şüpheliyim cuma gttiğinde dr sana cünsiyeti sölicekmi sölemicekmi acaba diye kaydirigubbakcemile3
:
ay boşver kıs yapmassa yapmsın kendi bilir yarın bi gün birşey olduğunda sende söylersin böle böle diye
sende hiççç canını sıkma tatlım emi :1hug:
kalbini temiz tut canım inşallah güzel haberlerinle geleceksin.
kızzzzzz bu bebişko çok tatlııııııııııı hemen bilgisayarımın ekranına yapıştırıverdim bende hehe geçen gun sen mi koymuştun burdan almıştım ben bu veledi ayyyyyy bende bundan istiom yaaaaaaaaaa :Saruboceq:
ben herşeye hazırım valla isterse hiçbişiycik yapmasın çokta tınnnnn. altı üstü bir örgü işte. aman yaaa bide yazın yanına gidecem kaynanam çok fenaaaa çokkk
daha kötüsü de olabilirdi deyip buna da razı geliyom elifim. nabiyim zorla güzellik olmadımı olmuyor işte.
zeren06 Allahıma şükürler olsun muhtaç değilim ama işte insanın garibine gidiyor.
daha kötüsü de olabilirdi deyip buna da razı geliyom elifim. nabiyim zorla güzellik olmadımı olmuyor işte.
zeren06 Allahıma şükürler olsun muhtaç değilim ama işte insanın garibine gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?