ayy nazlııı deli etme adamı kıııız :mymeka: dök sen de içindekileri bi insan bu kadar pozitif olamaz şimdi saçını başını yolcam haa :roflol:
ben de beklemiyom emmmee beklemezken şikayet etmek de hoşuma gidiyoo :roflol:
kızlar üstümdekini var gücümle sıktımki iyicene belli olsun kuzum
Yok birde bohça filan almışlar Allahım yarabbim var takınır yok bakınır durumuna düşüyoruz Yarebbimmmkaydirigubbakcemile3
ewet benimde oğluşum var bakalım nasıl olacağım.kaynana olunca yazarım kk'ya:roflol:Gülmektende ölüyorum burada çoğunuzun Oğluşu olacak yaaaa bak benimde var kayınvalide olucaz yani kaynanaa:))))))))))
ayy nazlııı deli etme adamı kıııız :mymeka: dök sen de içindekileri bi insan bu kadar pozitif olamaz şimdi saçını başını yolcam haa :roflol:
ben de beklemiyom emmmee beklemezken şikayet etmek de hoşuma gidiyoo :roflol:
UNIGUE canım sennalax die bi ilaç b grubu oluo yani biz hamilelerin kategorisi eşim demiş 13 haftalık hamile eczacıda hamilelere genelde bunu veriyoruz bitkisel bişey demiş. kullandım iyi geldi ama gerçektende dün ecel terleri döktüm artı kılcal damarlarda yırtıldı sanırım aman çok dikkat et bol bol kayısı yiyorum ben
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: vallaha ne yalan sölim hamilelikten beri göstertmiyorum bir defa gösterttim o kadar şakkıdı :roflol: :roflol:
valla ben çatlak kremi henüz kullanmadım eşim sağolsun bi tane almıştı banachicconun onuda arkadaşıma verdim onun göbeği daha çok çıktı diye ben şuan sadece bebe yağı kullanıyorum henüz
güzen kremi olarakta chicconun bebe güneş kremlerinden kullanıyorum onlarıda indirimli depo gunlerinden almıştık kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: bu uni varya alme ya işte böle :roflol: :roflol: :roflol:
benim işyerinde bi arkadaş var havalı sarı gacı ama öle böle diil sexi şempanze cinsinden yane ama hep marazlı kocası diomuşki ulen seni görende amma hatun üfff vayyy diyodur aahh ahhh kimse bilmes kofti olduğunu falan kaydirigubbakcemile3
aşerme zamanını geçirdik heralde kız
ben ermedim bi kaç kere şahika yüzünden canım lahmacum istedi o kaa
burda nasıl oluyo anlamıyorum ama yüzyüze tanışmadığımız kişilerin
üzüntüsünü sevincini paylaşıyor ve birlikte üzülüp birlikte gülüyoruz
perşembe dr dan gelince kocişe int. gireyim kızlara haber vereyimde
öyle çıkalım dedim güldü bana kaydirigubbakcemile3
bazen evde ee sizin kızlar nasıl hepsi iyimi diyo delikafadulden
yani benim kociş bile merak ediyo sizlerin durumlarınız nasıl diye :teytey:
kızlar yaa bişey sorcam sizeee
benim eşimin annesi çok güzel bi un kurabiyesi yapıyor S şeklinde eşim de ondan isteyip duruyoo
ara dedi netten "S pasta" diye çok güldüm öyle şey mi olur diye sooracımaa "S kurabiye" diye arattım vallaha da çıktı aynısından bi kaç kişi eklemiş falan bloglarına
tarifte sadece margarin, pudra şekeri ve un var ama işin garip tarafı margarin için sadece vita veya tarin yağ olcak diyo :1shok: ısrarla da yanına başka yağla olmaz yazmışlar
ben bu vita yağını da hayatımda ilk duyuyom eşim nasıl bilmezsin tenekede satıyolardı falan diyo ama ben hiç öle bişey görmedim
dün markete bakmış kendi de bulamamış ben de bugün başka markete bakcam bakalım olmadı normal bi margarinle yapcam bakalım olcek miii
siz hiç beele bişi duydunuz mu hayatınızdaa
bi de tarifte diyoki bi bardak vita yağ ile pudra şekerini çırpcakmışız ee bu vita katı yağ diil mi eritmekten falan da bahsetmiyo eritcemmi ben şimdi yaaa
şimdi siz bu kadar sorana kadar git kaynananı ara sor diyebülürsünüz ben onu son ihtimal olarak saklıyorum kafamçokkarıştı sorasım yokk
hepsinin tadı çirkin canım
lezzetsiz şeyler hiç özenilcek gibi değil kaydirigubbakcemile3
15 günde bir toplanıyoruz canım liseden arkadaşalrla
ocak ayında başladık güne haziranda bitiyor
ama süper birşey yaaa bunu gelenekselleştirip
her sene yapmayı düşünüyoruz gerçekten çok güzel paylaşımlar oluyor,insanın ufku açılıyor valla.
valla öyle bir fırsatınız olursa kesinlikle tavsiye ederim.
herkesin bir şikayeti var demek kayınvalideden
kaynananın iyisi olmaz kanımca...bizzat yaaşadım vee gördüm
en iyisi benimkisi desem,şikayetlerimi yazsam sayfalara sığmaz :)))
en iyisimi uzak durmak, nasıl olcaksa artık :)))
Güzelimm olurmu olur işte zamanında kavgamı verdimki ben kurdu kuzu yapıyorsan tavsiye ediyorum pozitifliği :lepi: ne bekleyebilirimki onlardan hani bak unutulmuyor bazen dedilerki el kızı bunu bir kez duyman yeterli benim gibi biri için el kızıysam peki ya onlar ne olur?El annesimi evet :roflol::roflol:Ozaman takılacak bir durum varmı.Mümkünse bana hiç birşey yapılmasın yapılmasınki minnet borcum olmasın..Derken karşıma melek olarak çıktılar baktılar bir zararı Yok Nazlının e birde yaş bu durmuyor ki yerinde yaşlılık zamanı en iyisi iyi geçinmek üzülüyorum neden üzülüyorum diğer çocuklarıyla problemli tek biz kaldık onun yanında ben takmıyorum çünkü cidden 70 yaşında kötü olsa ne olurki :sm_confused:Anlıyormusun canım yani inanıyorum ben böyle yaşıyorum gerektiği zaman gerekende yapılıyor:asigim:
AA şunuda yazmalıyımki yapması gereken kişi yapmazsa kızarım ama onada birşekilde yaptırırım hani şu sevimlilik ilkesi naniknaniknaniknanik
Güzelimm olurmu olur işte zamanında kavgamı verdimki ben kurdu kuzu yapıyorsan tavsiye ediyorum pozitifliği :lepi: ne bekleyebilirimki onlardan hani bak unutulmuyor bazen dedilerki el kızı bunu bir kez duyman yeterli benim gibi biri için el kızıysam peki ya onlar ne olur?El annesimi evet :roflol::roflol:Ozaman takılacak bir durum varmı.Mümkünse bana hiç birşey yapılmasın yapılmasınki minnet borcum olmasın..Derken karşıma melek olarak çıktılar baktılar bir zararı Yok Nazlının e birde yaş bu durmuyor ki yerinde yaşlılık zamanı en iyisi iyi geçinmek üzülüyorum neden üzülüyorum diğer çocuklarıyla problemli tek biz kaldık onun yanında ben takmıyorum çünkü cidden 70 yaşında kötü olsa ne olurki :sm_confused:Anlıyormusun canım yani inanıyorum ben böyle yaşıyorum gerektiği zaman gerekende yapılıyor:asigim:
bana onu bile takmadılar senağlamaaynı bennn valla bende snein gibi herşeyi marka almıştım canım
ama onun anneme ablama koyduklarını bi görsen
biz hala unutamadık yeri gelince annemle kaynatırız hep ..
durumları olmadığından değil çok çok iyi maddiyatları
ama insnaın içinden gelmeyince birşey yapamassın..
düğünüm de de misafir gibi bi bilezik kaynanam
bi bilezikte kayınpederim taktı, setimde bir tane nişanda takılan
seti düğünde yine taktılar...çok fakirler yaa gariplerr
evin tek oğluna yapa yapa bu kadar yaptılar işte,birde ben boşnağım bilirsiniz belki boşnak kızlarına çok altın takılır
ama biz bi iğne bile istemedik iyi niyetli olduğumuz için...hayatım boyunca unutamam bunu. açtırmayın ağzıımı daha neler neeler anlatırım..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aseba seninki çok fenaymış canım yaaaaa.. ne cin fikirli bi karıymış
allaaah göbüş gelmiş göbüüşş :sm_cool:
pek datluuu
Oyy oyy en pozitifinden yerim ben miniğiii çok tatlı göbişinnn
dilmuhçum senin ayva göbişini yirim ben :)))
kıs sen o kadar küçük müsün vita yağını bilem duymamışın ayyy gel öpcemmm Şeniz eskiden vardı canım kocaman tenekede...hatta tenekesine çiçek dikerlerdi sonra :roflol:
bence tereyağıyla yap... ama tereyağını dolaptan çıkarıp soğuk haliyle kullan... ne kadar soğuk olursa kurabiye o kadar kıyır kıyır oluyo....
bak gene kaynana muhabbeti açmışlar illa beni konuşturcaksınız :lepi: pazar günü gittik bizim hanfendi mutfaktaydı...bana diyoki çocum aşağıya in de makinadaki çamaşırları boşalt bahçeye çıkarıver çok yoruldum yetişemiyorum...ananeye ver o asar (bu da kolpa...sen as demek istiyo)... çamaşır asması bişey diil de ben o koca sepeti bahçeye kadar nasıl taşıyım evde bile makinadan çıkarınca sepetten tek tek götürüp asıyorum.. annem üst üste iki tabağı kaldırsam kıyamet koparıyo demekki neymiişşş anneyle kaynanayı kıyaslamıycakmışızz kaydirigubbakcemile
hee yogun ilgi... ama yinede hakkini yiyemem allah var cok iyi kadindir....sadece bana degil eltimi taylandli diye hic istemedigi halde ona bile cok iyi davraniyoayyyyy sende fazla ilgidenmi şikayet ediyon gıııııı.ben bekarken benim annem babam yok kaynanam annem olur diyodum ama yok kadın hiç fırsat vermediki sevmeye
bak bi dene iyidir benimkisi pisman olmassin....hem sonra ben geri isterim sen vermek istemezsin bozusuruk kaydirigubbakcemile3Kartenesi .!.:yok anam ben almıyıım bele uzaktan daha iyi oluyoo
bak gene kaynana muhabbeti açmışlar illa beni konuşturcaksınız :lepi: pazar günü gittik bizim hanfendi mutfaktaydı...bana diyoki çocum aşağıya in de makinadaki çamaşırları boşalt bahçeye çıkarıver çok yoruldum yetişemiyorum...ananeye ver o asar (bu da kolpa...sen as demek istiyo)... çamaşır asması bişey diil de ben o koca sepeti bahçeye kadar nasıl taşıyım evde bile makinadan çıkarınca sepetten tek tek götürüp asıyorum.. annem üst üste iki tabağı kaldırsam kıyamet koparıyo demekki neymiişşş anneyle kaynanayı kıyaslamıycakmışızz kaydirigubbakcemile
hee ben de beklemediğimden her gördüğüme şikayet edip duruyoom bi de beklesem nolcek acabaa :roflol:
ama bu nazlı gacısı bu dünyadan diil anamm
ya da bizlen maytap geçiyoo
kızııım bozulcan sen buralarda takılma bari bize :roflol:
ewet benimde oğluşum var bakalım nasıl olacağım.kaynana olunca yazarım kk'ya:roflol:
cidden ya bu kadar pozitif düşünülür mü yaaa.haklısın kartanem ya birşey beklediğimizden değil ama çevremde görüyorum neler neler yapıyorlar bizimkinde tık yok.görümcemin ikizleri olduğunda kayınvalidem devamlı yardıma gidermiş.onu herkese anlatır kendini över.onun için ben hiçbir işime çağırmam onu sonra bizimkinide anlatır övünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?