2009 Kasm Anneleri

Güzelimm olurmu olur işte zamanında kavgamı verdimki ben kurdu kuzu yapıyorsan tavsiye ediyorum pozitifliği :lepi: ne bekleyebilirimki onlardan hani bak unutulmuyor bazen dedilerki el kızı bunu bir kez duyman yeterli benim gibi biri için el kızıysam peki ya onlar ne olur?El annesimi evet :roflol::roflol:Ozaman takılacak bir durum varmı.Mümkünse bana hiç birşey yapılmasın yapılmasınki minnet borcum olmasın..Derken karşıma melek olarak çıktılar baktılar bir zararı Yok Nazlının e birde yaş bu durmuyor ki yerinde yaşlılık zamanı en iyisi iyi geçinmek üzülüyorum neden üzülüyorum diğer çocuklarıyla problemli tek biz kaldık onun yanında ben takmıyorum çünkü cidden 70 yaşında kötü olsa ne olurki :sm_confused:Anlıyormusun canım yani inanıyorum ben böyle yaşıyorum gerektiği zaman gerekende yapılıyor:asigim:

AA şunuda yazmalıyımki yapması gereken kişi yapmazsa kızarım ama onada birşekilde yaptırırım hani şu sevimlilik ilkesi naniknaniknaniknanik

Gülmektende ölüyorum burada çoğunuzun Oğluşu olacak yaaaa bak benimde var kayınvalide olucaz yani kaynanaa:))))))))))
ewet benimde oğluşum var bakalım nasıl olacağım.kaynana olunca yazarım kk'ya:roflol:

cidden ya bu kadar pozitif düşünülür mü yaaa.haklısın kartanem ya birşey beklediğimizden değil ama çevremde görüyorum neler neler yapıyorlar bizimkinde tık yok.görümcemin ikizleri olduğunda kayınvalidem devamlı yardıma gidermiş.onu herkese anlatır kendini över.onun için ben hiçbir işime çağırmam onu sonra bizimkinide anlatır övünür

bana kayısı falan fayda etmiyo canımm senağlama 2 sene önce yazın 10 gün çıkamadım tuvalete en sonunda bayıldım:lepi: hamilelikte en büyük dertlerden biriymiş kabızlık...ben yandım valla... o ilaç iyi geldi mi bari adını aldım çok zor durumda kalırsam ben de alırım....

ayy ben de bi kerecik gösterttimmm ... kaydirigubbakcemile3 benim zavallı kociş geçenelrde diyoki biz eskiden bişeyler yapardık nasıl oluyodu unuttum :roflol::roflol::roflol: dedim yorma kafanı canım...bebişi yaptık nasıl olsa daha gerek kalmadı :roflol::roflol:

karakız ben bebeyağını duştan sonra kullanıyorum sadece sen sabah akşam sürüyo musun ? ya da nasıl yapmak gerekiyomuş biliyo musun ?

:roflol::roflol::roflol: ayyyy benimki de öyle diyodu bana.... :roflol::roflol::roflol:

aşerme zamanını geçirdik heralde kız
ben ermedim bi kaç kere şahika yüzünden canım lahmacum istedi o kaa

yav ben de geçirdik sanıyodum herkes diyo şimdi başlıycak canın bişeyler istemeye...:uhm::uhm:

:roflol::roflol: benimki de soruyo sizin kızlarda kötü bişey var mı falan diyo :roflol::roflol:
eskiden olsa çok kızardı böyle şeylere :roflol:

kıs sen o kadar küçük müsün vita yağını bilem duymamışın ayyy gel öpcemmm Şeniz eskiden vardı canım kocaman tenekede...hatta tenekesine çiçek dikerlerdi sonra :roflol:
bence tereyağıyla yap... ama tereyağını dolaptan çıkarıp soğuk haliyle kullan... ne kadar soğuk olursa kurabiye o kadar kıyır kıyır oluyo....

ayyy bizde gün yapalııııııııııımmmmmmmmmmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyyt

bak gene kaynana muhabbeti açmışlar illa beni konuşturcaksınız :lepi: pazar günü gittik bizim hanfendi mutfaktaydı...bana diyoki çocum aşağıya in de makinadaki çamaşırları boşalt bahçeye çıkarıver çok yoruldum yetişemiyorum...ananeye ver o asar (bu da kolpa...sen as demek istiyo)... çamaşır asması bişey diil de ben o koca sepeti bahçeye kadar nasıl taşıyım evde bile makinadan çıkarınca sepetten tek tek götürüp asıyorum.. annem üst üste iki tabağı kaldırsam kıyamet koparıyo demekki neymiişşş anneyle kaynanayı kıyaslamıycakmışızz kaydirigubbakcemile

bak bu konuda sana katılıyoom ooh benim de evimdeki bi çöpe karışamazlar benim de isteğim bu zaten
malesef kötü huyum eccük inadım var
valla her gidişte bebiş soruolar diye bebiş işinden soğuduydum nerdeyse o yüzden işime karışılmasın ben de kimseye karışmayım ooh daha ne isterimm

çözdüm ben seni çözdüm, anlamıştım birşeyler yaşandığını..
ama en iyisimi üzerine bi çizgi çekmek,hayatı gerektirdiği gibi yaşamak.

bana onu bile takmadılar senağlama
zorla yapılan nişanda takılan seti düğünde de taktı :1shok:
bide bana gelmiş kızım sana gelinlikçinin verdiği takı varya onu tak
ben çok beğeniyorum gelinlerde dedi
ben cinim ya anladım hemen bana allerji yapar zati sahte şeyler söyledim
iyi sen bilirsin dedi kocişe söylemiş ben seti takim düğünde diye
bizim hem Adana hem Osmaniyede düğün oldu
Adana da veremem benim akrabalarım biliyo onun takıldığını dedim
Osmaniyede de yengemin aldığı inci kolye vardı onu taktım
kaynanamda seti taktı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
face de resimlerde görebilirsiniz delikafadulden

aseba seninki çok fenaymış canım yaaaaa.. ne cin fikirli bi karıymış

ayy saf gibi durur işine gelince ama işine gelirsede çaktırmadan yapar :1shok:

yok kız ben o kadder küçük diilim 25 yaşında ya var ya yokum :roflol: emme hiç bilmiyom ben vita yaq yaa alla allaaa

dedim dimi ben unique gelsin de altın kızları annatsın eccük gülelim deyuu al işte
nan ben çamaşırları balkona çıkarmak için kocişi çağırıyom sen nasıl taşıcakmışın bee aaaa
nazlı anam gel çabuk şuraya pozitif bişey yaz ben bulamadım :roflol:

ayyyyy sende fazla ilgidenmi şikayet ediyon gıııııı.ben bekarken benim annem babam yok kaynanam annem olur diyodum ama yok kadın hiç fırsat vermediki sevmeye
hee yogun ilgi... ama yinede hakkini yiyemem allah var cok iyi kadindir....sadece bana degil eltimi taylandli diye hic istemedigi halde ona bile cok iyi davraniyo

Kartenesi .!.:
yok anam ben almıyıım bele uzaktan daha iyi oluyoo
bak bi dene iyidir benimkisi pisman olmassin....hem sonra ben geri isterim sen vermek istemezsin bozusuruk kaydirigubbakcemile3

senin bu yönünü çok seviyorum kaydirigubbakcemile3 kaynana deyince dayanamıyosun aynı benim gibi kaydirigubbakcemile3
anneyle kaynana kıyaslanır mı yaaa,yanından bile geçemez...
çamaşır sepetleri acayip ağır oluyooo
bende hep koçişe taşıtıyom...buunu bi anne nasıl düşünemez ki
ama işte annelikte göreceli birşey...

ayy durun anane demişken ondan da bahsedeyim...eşimin ananesi 82 yaşında ama herşeye karışır..herşeyi ben bilirim tribinde suratsız mı suratsız huysuz mu huysuz bi yaşlı ninecik...sürahi hanım gibi bişey yani... lülülülülülü
bana bebiş olmadan bi kaç ay önce şey demişti sen daha ne geziyosun kazık gibi herkesin çocuğu oldu bi sende yok... :bbo: yüreğime kurşun gibi inmişti neyse... dün de diyoki benim kaynana için bak X erkenden doğurdu çocuklarını verdi kiloları şimdi senden küçük görünüyo !!! :1shok: valla ağzım açık kaldı...demek dedim bunlar aralarında böyle şeyler konuşuyo...
bi de allaha şükür elim yüzüm düzgün ...boyum posum yerinde ... şimdiye kadar hep iltifat duydum sağdan solda ama bunlar sayesinde bunalıma gircem nerdeyse.......

Şaşırdım ne diyeceğime şuan inanın şaşırdım yaşadıklarımı anlatmamın ne size ne bana bir faydası olacak bitti gitti çok şükür..Atlattık o günleri bu kadar pozitif olunurmu sanırım zamanla tanırsınız olunurmu olunmazmı karar verirsiniz.. yerimseniben Bende kızıyorum merak etmeyin bende sinirleniyorum bende sürekli gülen biri değilim sadece ilkem bu sadece...Yani azararını hiç görmedim çekim yasasını kullanıyorum vetamamen buna inanıyorum üstüne çizgi çektiklerimin tencir pilavı gibi tekrar tekrar kaşrıma çıkması benide üzer sizleride..Neden üzeyimki sizleri ne nevresim takımı ne pijama gönüle dokundularmı laflarıyla işte ozaman kalkamazsınız işin içinden..

Konuşmayabilirdim onlarla yada kötülük yapanlarla mesafe denen bir kavramım var araya kocaman bir mesafe ve saygı koydummu kimse yanaşamıyor ya böyle birşey boşverin beni Nazlı susarŞeniz

kızlar merhaba.nasılsınız?ben kötü haberler aldım.dedem ve halamın oğlu vefat etmiş bana söylememişler bebişe bişey olur diye...kaç gün ağladım.çok şükür iyiyim şimdi.

kıs elifsun beni niye eklemedin bakim facede...
kızlar yaa şu face e kimler gelcekse bir an önce topluca gelin sonra da beni msnlere ekleyin orda var adresim...kapatcam face i.. kociş çok kızıyo.....

dilmuhcum canım ne güzel çıkmış göbişin maşallah sana ya

unicim valla ben de sadece banyodan sonra nemli vücuduma sürüyorum bebeyağını canım daha iyi oluyo eşimde öyle sür dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…