2009 Kasm Anneleri

Yok yok özelleşince aslında daha iyi olmuş randevunu saatli alıpta gidiyosun ben cuma sabah 10 a aldım benim sorunum artık acaip dikkat ediyolarmış, yok git lastiklerin ayarını düzelttirde gel filan diyolarmış.
Yaaaaani o kadar erkek egemen bir alanda biraz hamileliğin keyfini sürebilmem lazım, sonucta onlarıda birer kadın dogurmadımı yaaaaniiiiii. Azcık olsun bebiş ve göbiş torpili dimi ama yaaaaaa?????

kız karnuna yastuk koysun olma mı delikafadulden

benim kankam 7 aylık hamişken bile karnı yoktu piyasada kimse hamiş olduğnu anlamıyodu kıza otobüste kimse yer vermiydi gıcık oluyodu o geldi aklıma :1shok:

kızlar ben c.tesi günü kitap aldım harika bir kitap her annenin başucu kitabı
Annelik ve bebek bakımı
Elizabeth Fenwick
ABC yayınları
gerçekten harika bir kitap ya hamilelikten 3 yaşına kadar her türlü bilgi var içinde
tavsiye ederim yani

benim kankam 7 aylık hamişken bile karnı yoktu piyasada kimse hamiş olduğnu anlamıyodu kıza otobüste kimse yer vermiydi gıcık oluyodu o geldi aklıma :1shok:

ayy benim de öyle olasım var naniknanik
bugün eccük dar giyindim göbüş çıktı ama hiç hamiş gibi değil sanki göbek yapmışım gibi :roflol:

bakem ben de kız dur netten sipariş veririm belkim

amaaaan bana da halen kimse yer vermiyooo benneyaptımki.. geçen gün otobüste belim ağrıdı belimi tuttum bide göbiş öne doğru çıktı ... baktım yaşlı bi teyze gel kızım sen otur dedi a.s ama kadına kıyamadım yok teyze sen otur rahatsız olma didiiim...

kocişim de diyo ki hamiş olduğunu göstermek için elinden geleni yaptın kaydirigubbakcemile3 yaparım tabüüüü :CüvCüv: ayakta o kadar yol çekilmiyo kiii

hıms dur bakem.. kız sostirik gaci sen aldığına göre iidir naniknanik

ayy benim de öyle olasım var naniknanik
bugün eccük dar giyindim göbüş çıktı ama hiç hamiş gibi değil sanki göbek yapmışım gibi :roflol:

ay benimkide artık belirmeye başladı kıs seviniyorum göbişim çıktıkça dün dr ne dese beyenirsin ya ben senin gibi hamile olsam 3.cüyü bile doğururum ama ben çok şişiyorum hamileliğimde senin maşallahın var dedi kaydirigubbakcemile3 dr muzun iki çocuğu var bu arada

bak canım bak banada uni söylemişti de almıştım ama çok yararlı bir kitap gerçekten

kızlar zeytün gelmiy ne zamandır ev taşıma işleri iice yoğunlaştı mı acep

evet canım olabilir taşınıyordur bu aralar çitlembikim benim kaydirigubbakcemile3

Nazlıcım seni böyle moralin düzgün gördükçe o kadar mutlu oluyorum kii...hihoyyyt canımmm arkadaşımmm allah herşeyi gönlüne göre versin tatlıımmmmm ŞenizŞeniz

ŞenizŞeniz Morali aşağıda tutarsam bak dayak yiyeceğim bir sürüüü Kasım annesi var buradada bir süür arkadaş en güzeli ben tatlı tatlı şeyler düşüneyim:)Canımsınnnn Allahım hepimizin gönlüne göre nasip etsin balım a.s.

Yerim ben onuuuu :ecrin_bebek::ecrin_bebek:Maşallahhh cnm benimm ikinizede İyi çıkacak birtanem Allahım büyükkk güldürecek yüzümüzü ama itiraf edeyim şu bekleme heyecanı hele gün yaklaşınca aman yarabbim alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım ben p.tesi alacağım 3 lü sonucunu
perşembe mart 3 lü sonucunu nazlıda as sonucunu alacak ve bize inşallah güzel haberler getirecekler allahın izni ile :Saruboceq:
İnşallahhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydınnn Dünyanın en Tatlı Anneleri ve MelekleriŞenizŞenizŞeniz

Güzelce yatağımızdan kalktıkk güzelce kahvaltımızı yaptıkkcokacimcoookİşte sizlerleyiz

Martın fikrine gülmekten yorum yazamadım yastık koy bidenem açıp bakamazlardan ince şöyle 6 aylık gibin gösterecek kadar yeterkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Çok tatlısın sen yaaaaa deki kızım var bak kızar sizekaydirigubbakcemile3

hmm karakızzım önceki bebişte ne kaaaa bebeğim dergisi var alıyordum sonra seri halinde kitpa aldım bayağı bir yaş grubu ansiklopedi okudum okudum okudum tam 9 ay bebekle ilgili gelişimi bakımı nerde ne zaman hangi aşı vsvsvs hepsini çok şükürde ne okuduysam herkez şok oldu doktor demeden neyin ne olduğunu bile söylüyordum tekrar yapsam iyi olacak kanımca kaydirigubbakcemile3

bu internet yüzünden kıçımızı bile kaldırmıyos haa bende çatlak kremini internetten sipariş verdim bugun yarın damlar üşendim falla eczane eczane aradığım markayı bulmaya bi tıkla kapıda :jeyyar:

ya bana yazdı bişey cildiyeci ama bakmadım bilene almasammı diyom yaa bebeyağına devam ediyom şimdilik badem yağına başlamadım

kızlaar biz yarın ebisceynen öğle yemeene gidiyooz cokacimcoook
çatlayın da patlayın sositososito

hıms dur bakem.. kız sostirik gaci sen aldığına göre iidir naniknanik

sostirik ne nan cahal kaldım vallaha :roflol: :roflol: :roflol:

:jeyyar: e hamileyiz artık herkes anlasın dimi kısım allah allah
gerçi ben henüz daha otobüse ve minibüse binmiş değilim ama binsemde yer vermezler çok göbeğem çıkmadı -tatlicadiarzu-

kociş izin vermiyo nereye gideceksem işine ara veriyo gideceğim yere bırakıyo sonra akşam işim bitince arıyom geliyo alıyo beni kaydirigubbakcemile3 kayınvalidem kayınpederim ve görümcemde bu konuda çok hassaslar kociş olmasa görümcemle çıkıyoruz gidiyoruz gezmelere onunda maşallahı var yani araba kullanmakta kaydirigubbakcemile3

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt nazlım gelmiş hoşgelmiş valla öncelikle sana şunu sölim canım o nası güzel bir ses tonu nası mutlu bir ses tonu pozitif ruhlu anne harikasın sen vallahi sesini duyunca anam bu gacının bide kocaman yakışıklı bir oğluşu var maşallah dedim kendi kendime hayranım canım senin pozitif ruh haline maşallah maşallah

ay bende başladım okumaya eccük bizde bilgi sahabi olalım dimi ama kaydirigubbakcemile3
:1hug:

kızlaar biz yarın ebisceynen öğle yemeene gidiyooz cokacimcoook
çatlayın da patlayın sositososito

:dilcikar: :dilcikar: bizde buluşuruz elbet bir gün istanbul daki gacılarla hem ilk biz buluştuk

ayy ne yiceksiniz kıs karnım acuktu valla cokacimcoook
yok yok söleme ne yiyeceğinizi vaz geçtim sık sık acıkıyorum napcam ben böle bilmem kaydirigubbakcemile3

NAZLI KUŞŞŞŞŞŞŞŞ mucuk günaydın tatlışşşşşş

ya bana yazdı bişey cildiyeci ama bakmadım bilene almasammı diyom yaa bebeyağına devam ediyom şimdilik badem yağına başlamadım

valla kızım kişiye göre değişiyo çatlican varsa çatlion falan diiler emme ben şansa bırakmıcam lierac'ın çatlak kremini alacam ahanda bu kadar :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…