ŞenizŞeniz Morali aşağıda tutarsam bak dayak yiyeceğim bir sürüüü Kasım annesi var buradada bir süür arkadaş en güzeli ben tatlı tatlı şeyler düşüneyim:)Canımsınnnn Allahım hepimizin gönlüne göre nasip etsin balım a.s.
Yerim ben onuuuu :ecrin_bebek::ecrin_bebek:Maşallahhh cnm benimm ikinizede

İyi çıkacak birtanem Allahım büyükkk güldürecek yüzümüzü ama itiraf edeyim şu bekleme heyecanı hele gün yaklaşınca aman yarabbim alkisalkisalkisalkisalkisalkis
İnşallahhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Günaydınnn Dünyanın en Tatlı Anneleri ve MelekleriŞenizŞenizŞeniz
Güzelce yatağımızdan kalktıkk güzelce kahvaltımızı yaptıkkcokacimcoookİşte sizlerleyiz
Martın fikrine gülmekten yorum yazamadım yastık koy bidenem açıp bakamazlardan ince şöyle 6 aylık gibin gösterecek kadar yeterkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Çok tatlısın sen yaaaaa deki kızım var bak kızar sizekaydirigubbakcemile3
hmm karakızzım önceki bebişte ne kaaaa bebeğim dergisi var alıyordum sonra seri halinde kitpa aldım bayağı bir yaş grubu ansiklopedi okudum okudum okudum tam 9 ay bebekle ilgili gelişimi bakımı nerde ne zaman hangi aşı vsvsvs hepsini çok şükürde ne okuduysam herkez şok oldu doktor demeden neyin ne olduğunu bile söylüyordum tekrar yapsam iyi olacak kanımca kaydirigubbakcemile3