Aminnnnnnnnnn amin canım benim sağol mevzeyimŞenizŞeniz
Allahım bağışlasın Fundacım hoşgeldin sendea.s.
Anam herkes burada ne yapıosunuz diyecem cvp gelmeyecek nasılsa ama bengenede sorayım herşeyi okuyamıyorum walla yetişemiyorum
niye yağ oluyo nan :mymeka:
bebişe yarasın bize yaramasınn :sm_cool:
Hoşbuldukkkk Canım Balım benim:asigim::asigim::asigim:
Hepte öyle olurum inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Doğa arkadaşım gibi zaten canyoldaşım benim o 22 buçuktu onu kucağıma aldığımda babamızın iş temposu vs derken biz yanlız kalıyorduk halada kalırız ama daha az sositososito işte onu büyütürken an geldi disiplinli bir anne an geldi canyoldaşım an geldi çılgın ikili derken bu yaşa geldik yemin olsun nasıl ne zaman bilemiyorum ba göreceksiniz bebişler dünyaya gelsin kulaklarımı çınlatırsınız sonrası zaman su akıp gidecek yıllar hızlaaa hızla geçecek günler daha sakin..
Zaten küçükken günler çabuk geçermiş yıllar yavaş Büyükkende günler yavaş geçermiş yıllar çabuknaniknanik
Ama bir sözüm var kendime yaşlanmıycam ben nasıl olacak onu bilemiyorum yok yaşlanmıycamm:roflol::roflol:
afiyet olsun keşke buralarda olan biri olsaydı da bende buluşabilseydim :a015:
yaa sostirik ne sosyetik lafının farklı versiyonu mu
ooohh senin kociş daha iyiymiş adamı özel şöför yapmışsın bee
benim kocişin iş yeri yakın yürüyerek 10 dk da gidiyo benimkide yürüyerek 20 dk
ama ben arabayı rehin aldım kocişe vemiyom haftasonu eline geçiyo sadece kaydirigubbakcemile3
çünkü ben 2 ayrı yerde derse giriyom sabah ve öğlen farklı
evde 2 sinin ortası kaydirigubbakcemile3
sizler gibin 1 saat yolda geçmiyo benim vaktim ayy eskiden bende öleydim
1 saat sürüyodu yol şimdi burası çook rahat kaydirigubbakcemile3
sostirik ne nan cahal kaldım vallaha :roflol: :roflol: :roflol:
karakız SOSYETE babında söyledüm laaa havalı gacıııııııııııııım benimmm delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 he şimdi anladımsositososito he ben sostirik oldum nan
hele bu hamilelik beni iyice yaptı o dediğin sostirikten
sürekli alışveriş yapıyorum mesela haftanın her günü bir şey alıyom nerdeyse kaydirigubbakcemile3
aman be sizin buluşmanızdan nolceek alışveriş yapcaz deyuuuu birbiriniz görememişiniz bileneee :dilcikar:
ne yicemizi bilmiyom daha yarın karar veririz :sm_cool:
afiyet olsun gözümüz yok bebişlere yarasın cokacimcoook
güzel annısler slm hepinize ben çok yogunum bugunde cınsıyettı bellı olan oldumu merak ettım öpüyorum hepınızı yıne ara sıra bakmaya calısacagım
hoşgeldin canım bızımkı göstermedi teyzesi nazlı çıktı sanırsam anası kılıklı işte kaydirigubbakcemile3
yaaa kızlar bende acıkıyom ama yemekhanenin yemekleri köti evde yemek yapamıyomki çıkın getirem dışarda da hep kebap vs.. öööööö üf fenalık geldi yaa
ay canım al bendende o kadar bende cok sevmiyorum burda çıkan yemekleri ama mecbur yiyorum napalım
evden kendime sandviç yapıyorumçoğu zaman ama genede kuru ekmekle sandviçle olmaz diyip yemeye çalışıyorum zorlada olsa işte herşey bebişler için canım
hıhhhhhhhh kendin ye bebişine yarasınn buluşursanız sizde yağ yapsın ohhhhhhhh canıma da değsinnnnnnnnn koca göbüklü olunnn süprizzzzzlaelaelaelaelae
valla ben de azcık azcık yiyom burdaki yemeklerden salata yoğurt falan idare ediyom iki saat otruyom bi bakıyom tüm tabaklar doluu -tatlicadiarzu-
Anam herkes burada ne yapıosunuz diyecem cvp gelmeyecek nasılsa ama bengenede sorayım herşeyi okuyamıyorum walla yetişemiyorum
olmıcaz işte olmıcaaaazzz
incecik olcaaz
yemek de yeriz spor da yaparız
çatla da patlaa laelaelaelaelae
zeren başta bende sevmiodum ama ordan gelince özler oldum hatıra her yaşanan hayatımızda
ayy karakıızz benim de kızım olsaaa kokoş kokoş gezsek berabeeerr
ayy bi de lule lule saçları olur onun hiç kesmicem uzatcam beline kadarr ipek saçlarınıı
ayy neler alırım ben ona yaaaa
ayy cuma olsa da öğrensek şu cinsiyeti yawww
hııııııııııııııııııııııııı sora gelür ağlarsın öğlenden sora bi yudum yidim amma şiştim deyüüüüüüüüüüü naniknaniknaniknanik
ayy canımcım kızçe mi isteysın hadi allah gönlüne göre sağlıklı sıhhatli versin annesiii :1hug::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?