olsun canım hayırlısı öğrenirsin inş birdahaki sefere belkim kızdır uttanmıştırrkaydirigubbakcemile3 evet genelde uzandığımda ama otururkende oluyor bebiş dün akşam baya hareketliydii çığrıdım durdum bide benim doktor en son gittiğimde 13+6 ydı ama doktor artık cm söylemiycez bebek için dedi başını kolunu falan her yerini ölçtü eşim hesaplamış hemen 11 cm felen dedi galibaa baakalım bugün ne diycek akıntıyı soryim geçen sefer ounuttum
canım benim ikili de o civardaydı 12 falandı ama bu gidişimde dikkat ettim bebiş soldaydı ama cinsiyeti erkek.yani frbeta tuttu ama sağ taraf erkek olayı tutmadı.
canım benim ikili de o civardaydı 12 falandı ama bu gidişimde dikkat ettim bebiş soldaydı ama cinsiyeti erkek.yani frbeta tuttu ama sağ taraf erkek olayı tutmadı.
naan senin bebiş eşşek kadar olmuş yaa bi de 16+6 mı olmuuuşş 1 hafta önden gidiyo velet maşallaaah
ben de 1 kilo aldım bakalım bebiş ne kadar oldu ayy çok merak ediyom yaa son bıraktığımda 7.5 cm di :roflol: hesaplamalarıma göre en az 15 cm olması lazım yoksa bak karakız teyzenin bebişi 16 cm olmuş sen niye kısa kaldın bele dicem :roflol: :roflol:
kız destnaa sen bebişinle çok mu muhabbet ediyon ondan mı tepki veriyo böle seninkii
annem konuş okşa az da olsa tepki verir dedi ben ara sıra konuşuyom ama öle çok diill
akşam gidince bol bol konuşcamm kaydirigubbakcemile2
naan senin bebiş eşşek kadar olmuş yaa bi de 16+6 mı olmuuuşş 1 hafta önden gidiyo velet maşallaaah
ben de 1 kilo aldım bakalım bebiş ne kadar oldu ayy çok merak ediyom yaa son bıraktığımda 7.5 cm di :roflol: hesaplamalarıma göre en az 15 cm olması lazım yoksa bak karakız teyzenin bebişi 16 cm olmuş sen niye kısa kaldın bele dicem :roflol: :roflol:
hadi canım inşallah.bende kociş izin alabilirse bugün akşam alcam ama alamazsa yarın giderim.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar cuma gününe kadar göbişimin iyicene cıkmasını istiyorum ne yapmam lazım???????alkisalkisalkis
ara sıra oğlum giynilimde gezmeye çıkalım felen diyoumkaydirigubbakcemile3 genelde iç sesşmle konuşuyorumkaydirigubbakcemile2 millet beni mnnak saymesın diye bir yandan bacaklarımı alıyorum ağlıycimmsenağlama
biz zavallı gacilerin çilesi bitmesss ah destnacım bitince gaymak gibi olcek bacaklar onu duşun ağlama yiwrımm sositososito
Kızlar cuma gününe kadar göbişimin iyicene cıkmasını istiyorum ne yapmam lazım???????alkisalkisalkis
abbooawww haset karı çocuğu manyak etcek bu nan zawalli yegenimmm kafamçokkarıştı naniknanik
çıkalım valla cicimm naannbiz şimdi de kalori harcayamıyokk :) korkumuzdannan ebisceee 1. ben de hoşdereye gidiyooomm
2. ben de ulustayım kızııııımmmm
öğlen buluşalım yemeğe gidelim madeem urfalıya falaan :jeyyar:
kızıııımmm çok yakınım ben sizin orayaaaa dur özelden yazayımm
bi deee o kocana sööle ne vuruyo bacak kadder çocuğa nan :mymeka:
bi de evlenince baya kalori harcadım dimek haa?
neyse az daha harca çocuk olunca harcayamıcan bi müddet :roflol:
aaaa ayıpsın kızz ne demek arkadaşı yok en acarından nerden baksan 10 tane çıkarayy yaşasııınn delikafadulden delikafadulden
bebişimin arkadaşları olcaaak
üzülüyodum valla benim arkadaşlarımın çoğu daha evlenmedi ya da yeni evlencek yakınlarda kimsenin de bebişi yook
KIZLAAAR SAKIN BİTKİLERLE KENDİNİZE KÜR YAPMAYA ÇALIŞMAYIN ÇÜNKÜ bitkilerin içeriğinde ki etken md. bilmiyoruz ne kadar alınması gerek bilmiyoruz ama dr. vereceği ilaçtaki etken md. ve ne kadar alınacağını dr. hesaplayıp veriyor aman dikkatthımm bende duymuştum da acaba bi zararı olurmu diye tereddüt ediyodum saol canım ya ben başlim bakalım içebilirsem zaten sabah akşam 1 er bardak içşem ne alaaaa ah şu midem beni deli etcek bi düzelseydiiiii
Nedeninide söyleyeyim bari 1 yıldır Türkiyede olmadığım için benim arabanın muayenesi gecmiş cuma gününe randevu aldım yaptırıyım diye çünkü ağustosta geldiğimizde hemencik arabayı alıpta tatile gitcez hazır olması lazım. Ama duydum ki oradada bin türlü sorun cıkartıyolarmış, diyorum ki hani belki hamile olduğum biraz belli olursa adamlar daha bi insaflı davranır sengözlerimebaksanab
Nedeninide söyleyeyim bari 1 yıldır Türkiyede olmadığım için benim arabanın muayenesi gecmiş cuma gününe randevu aldım yaptırıyım diye çünkü ağustosta geldiğimizde hemencik arabayı alıpta tatile gitcez hazır olması lazım. Ama duydum ki oradada bin türlü sorun cıkartıyolarmış, diyorum ki hani belki hamile olduğum biraz belli olursa adamlar daha bi insaflı davranır sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?