• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

cerin derdini anıyom hasta olupta ilaç içememk ne kadar kötü hafta sonu benimde miğren krizi tutmuştu artık dayanamıyordum dok gittim ama hiç bir şey veremem dedi sadeceağrı kesici ve romatizma merhemi boyuna sürmek için bu arada miğreni tutan olan olursa boynuna merhemle masaj yapsın çok iyi geliyor

günaydıııııııııııııııııın güzel annişleeeeeeeeeeeeerŞeniz

unique,mavi deniz,nazlı canlarım çok sağolun.bugün akşama randevu aldım eğer kociş işten izin alabilirse gitcem.

bebişime dicem kii destna teyzeninki hareket ediyo sen daha yat :roflol:
kıyaslayan anneler gibi şimdiden başlıcam daha ana karnında çocuun psikolojisi bozulcak nan
baak destna teyzenin oğlu tekme atmış
mart09 teyzenin kızı kıpırdanmış deyüü :roflol:

kıs dur çocuk nefret edicek benden Allah iyiliğini versinnkaydirigubbakcemile3 bekle kıs duyacan 3 vakte kadarrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Piştimi olduk seninlekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Canım benimmmm Rabbim hepimize güzel haberler nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq: Bugünde çok dua ettim hepimiz için tabiki seninde gideceğini bildiğimden dilimden düşürmedim Şeniz

canım allah razı olsun senden ve tüm kasım annelerinden burası gerçekten harika bir yer hepimiz birbirimize o kadar çok dua ediyoruzki allahın izni ile inanıyorumki hepimiz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız inşallah.

Bayanlar merhaba,
Bende bugün dr a gittim. Kızımı gördüm maaşallah çok iyiydi:nazar:
Dr amca iyicene kontrol etti, hiç panik olma stres yapma bebeğin gayet sağlıklı görünüyor dedi. 3lü testimiz için kanımızı verdik. Allah izin verirse perşembe sonucumuzu alacağız. Bu arada bu hafta içimde bazı kıpırtılar hissettiğimi söyleyince onların bebişim olduğunu söyledi:) Ama son bir kaç gündür hiçbirşey hissetmiyorum dediğimdede. Böyle şeylerle asla panik olmamamı bu dönemlerde bebeği hissetmemenin daha normal olduğunu, hissetmeyince üzülmek yerine hissedince sevinmem gerektiğini söyledi. Şimdi bir sonraki heyecan benim içinde perşembeye:)

canım allahın izni ile güzel çıkacak sonucun inşallah prensesinide yerim ben ya maşallah ona

Selam arkdaşlar
geçmişi okuduğum kadarıyla bazı annişler hareketleri hissatemeye başlamış, zaman zaman sanki ben de bazı kıpırtılar hissediyorum ama barsak hareketi mi bebiş mi emin olamıyorum, CADIARZU
daha çok yatarken hissediyorum.
tecrübeli arkadaşlar varsa aramızda gerçekten hissetmeye başladığımızda işte bebek hareketi diyebilecez mi, yoksa hep böyle gaz mı deil mi olacak ya?
bazı kaynaklar 16. haftada hissedilir filan diyo :bbo:

neyse tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

herkese selam..

canım bana dün dr artık bu aydan itiabaren hareketlerini hissedeceksin dedi yatarken vede dinlenirken daha rahat hissedeceksin ama dedi

:sm_cool::sm_cool:
yaa mart hissetmeye başladın mıııı??
ayy ben de istiyom artık yaaa

anacım seninki kıpırdıryodurda sen hissettiğin şeyi anlamıyorsundur kesin -tatlicadiarzu-
bana dr dediki artık hareketleri hissedeceksin ama özellikle yatarken ve dinlenirken daha çok hissedeceksin dedi

gunaydın canlarımmmmmmm
ya dünden beri bana olanlar oldu anacımmmm geçen doktora gittiğimde idrar tahlili falan istemişti sonuçlara baktı kum döküyosun haberin olsun demişti e ii hoş bi sıkıntı yoktu emmee dunden beri yanıyom yanıyom nası bi ağrı sancı ve wc'den çıkamıyom resmen akşama kadar belki 50 kez gitmiişimdir damla damla annnaamm bide bi sızı bi yanma ben bende değilem yane oyy oyyy nolcek böle ya akşam biras ii gibiydimmm şimdi gene başladı işyerini mi sevmiyo bu nedür kaydirigubbakcemile3
ya ya bu kum dökme muabbeti yada sistit oldum ne halt edecem ben yauwww ilaç da içemem şinci bittim beennn :delphin:

canım ya çok geçmiş olsun dr na bir danış istersen ya

oh oh maşallah prensesimiz iyi maşllahh martcım canım benim bende hissediyorum bebişimin hareketlerini dün akşam çok hareketlendii eşimde kulağını dayadı ama bıcırığın kuvveti daha dışarıya duyurcak ölçüde değil çok sevindim bende kaydirigubbakcemile2bu gün 4te doktora gidicem bakalım 3 lüde yparız belkimm

ay yerim onun hareketlerini
bugun senden güzel haberler bekliyoruz inşallah ozaman tatlım

birde perşembe sanırım büyük gün nazlı ve mart güzel sonuçlar getirecekler bize inşallah :Saruboceq:

karakız ve nazlı siz sonuçları perşembemi alcaksınız.hadi kızlar hayırlı güzel haberlerle gelin inşallah.

çok geçmiş ola canım ya doktora git bencede maydonoz kiraz sapı çok iyi gelir kuma falan ama hamilesin maydonoz da hamiller için çok masum deil bir doktora danış canım önce senyerimseniben

ulen ilaç içeme maydonoz yiyeme ama iyileş nasi olcek bu iş bu tosbaa bebişkom beni delü etcek beaa

canım allah razı olsun senden ve tüm kasım annelerinden burası gerçekten harika bir yer hepimiz birbirimize o kadar çok dua ediyoruzki allahın izni ile inanıyorumki hepimiz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız inşallah.

canım allahın izni ile güzel çıkacak sonucun inşallah prensesinide yerim ben ya maşallah ona

canım bana dün dr artık bu aydan itiabaren hareketlerini hissedeceksin dedi yatarken vede dinlenirken daha rahat hissedeceksin ama dedi

anacım seninki kıpırdıryodurda sen hissettiğin şeyi anlamıyorsundur kesin -tatlicadiarzu-
bana dr dediki artık hareketleri hissedeceksin ama özellikle yatarken ve dinlenirken daha çok hissedeceksin dedi

canım ya çok geçmiş olsun dr na bir danış istersen ya

ay yerim onun hareketlerini
bugun senden güzel haberler bekliyoruz inşallah ozaman tatlım

birde perşembe sanırım büyük gün nazlı ve mart güzel sonuçlar getirecekler bize inşallah :Saruboceq:

inş bakalım heyecanlıyım doktor ne diycek bebk ne kadar olmuş falan tüy opresyonuna girişcem birazdan bakalım doktor 3lü yapar belkim bugun sende nazlıda güzel sonuçlar alıcaksınız Allahın izniyle dualarımız sizinlee:Saruboceq:

mavzey :1rolleyes: ben 3,5 yıldır burada oturuyorum ama oturduğum sokak ,çarşamba pazarı ve devlet hastanesi dışında biyeri bilmiyorum..a.s biz işlerimizi genelde kızılay da hallederiz... burada değişen hiçbişe yok.mesela metro halen bitirilmedi :1no2:

bu arada ben bu şehri çok sevdiğimi söyleyemiycem... :1closedeyes:

cerincim geçmiş olsun a.s.

şu televizyonda çıkan bi adam var bitki uzmanı..yaşlıca olanı.... maydonozu erken hamilelik döneminde fazla yemeyin ya da suyunu içmeyin düşüğe neden olabilir demişti...

adana da evlerde kaynar adında bi içecek yapılır..içinde karışık bitkiler var..kaç gündür yapmayı düşünüyorum ama sakıncası olur mu diye düşünüp vazgeçiyommm :sm_confused:

saol canım ya kollayın dötünüzü falla hasta olmayın gacılar ben yandım siz yanmayın baree

kızlar benim 2li de kan testinde frbeta hcg 12,47 oğluş mu olcak len bak gene heycanlanmaya başladım he bide benim pıt pıtlarım hep sağ tarafımda atıyo öle olunca erkek mi oliymiş ne öle bişiler duydum ya 15 hazirana kadar çatların bennnnnnnnnn

adana da evlerde kaynar adında bi içecek yapılır..içinde karışık bitkiler var..kaç gündür yapmayı düşünüyorum ama sakıncası olur mu diye düşünüp vazgeçiyommm :sm_confused:

canım dikkat et karışık otlar falan zararlı olabilir

ulen ilaç içeme maydonoz yiyeme ama iyileş nasi olcek bu iş bu tosbaa bebişkom beni delü etcek beaa

canım dediğim gibi benim yengem 4 yıl önce içmişti
ama olmazsa sen diğerlerine bir bak mısır püskülü ve kiraz sapına
kafan karışmasın dr gidemiyorsan eğer bi arayıp sor canım bunları içsem
sorun olurmu diye engüzeli dra sormak ve sulu şeyleri bol tüketmek

kızlar herkese günaydın en güzel anneler kasımın en tatlı anneleri ve minik yavruları
ayy ben dün bebişimin cinsiyetini öğrenemedim iyimi döndü poposunu yattı anam o kadar güzel kahvaltı yaptık meyve suyu içtik yok nazlı çıktı nazlı p.tesi tekrar bakacak dr teyzesi hem o gün 3 lü sonucumuz çıkacak inşallah iyi çıkarda derin bir oh çeksem
kızlar dün dr dediki artık bu ay hareketleri hissetmeye başlayacaksın özelliklede yatarken uzandığın zaman dinlenirken falan daha net hissedeceksin
bu arada ultrasona göre benim bebiş 16 + 6 görünüyo du
dr herşey gayet normal dedi
başka ne dedi hımm he ben tartıldım 2 kilo almışım
bebişim 16 cm olmuş boyu sanırsam umarım yanlış hatırlamıyorumdur
kilosunu hatırlayamadım ya uff ne unutkan oldum ben yaa

belki yakında başlar herkesinki farklı bilemedin 1 aya kadar hissedersin inş çok deişik bir duygu bişeyler kımıldıyor içindee çok heyecanlı oluyor insan en kısa zamanda tekmeleri sayıcaz inşş

kız destnaa sen bebişinle çok mu muhabbet ediyon ondan mı tepki veriyo böle seninkii
annem konuş okşa az da olsa tepki verir dedi ben ara sıra konuşuyom ama öle çok diill
akşam gidince bol bol konuşcamm kaydirigubbakcemile2

karakız ve nazlı siz sonuçları perşembemi alcaksınız.hadi kızlar hayırlı güzel haberlerle gelin inşallah.

canım ben p.tesi alacağım 3 lü sonucunu
perşembe mart 3 lü sonucunu nazlıda as sonucunu alacak ve bize inşallah güzel haberler getirecekler allahın izni ile :Saruboceq:

kızlar benim 2li de kan testinde frbeta hcg 12,47 oğluş mu olcak len bak gene heycanlanmaya başladım he bide benim pıt pıtlarım hep sağ tarafımda atıyo öle olunca erkek mi oliymiş ne öle bişiler duydum ya 15 hazirana kadar çatların bennnnnnnnnn

canım benim ikili de o civardaydı 12 falandı ama bu gidişimde dikkat ettim bebiş soldaydı ama cinsiyeti erkek.yani frbeta tuttu ama sağ taraf erkek olayı tutmadı.

kızlar herkese günaydın en güzel anneler kasımın en tatlı anneleri ve minik yavruları
ayy ben dün bebişimin cinsiyetini öğrenemedim iyimi döndü poposunu yattı anam o kadar güzel kahvaltı yaptık meyve suyu içtik yok nazlı çıktı nazlı p.tesi tekrar bakacak dr teyzesi hem o gün 3 lü sonucumuz çıkacak inşallah iyi çıkarda derin bir oh çeksem
kızlar dün dr dediki artık bu ay hareketleri hissetmeye başlayacaksın özelliklede yatarken uzandığın zaman dinlenirken falan daha net hissedeceksin

naan senin bebiş eşşek kadar olmuş yaa bi de 16+6 mı olmuuuşş 1 hafta önden gidiyo velet maşallaaah
ben de 1 kilo aldım bakalım bebiş ne kadar oldu ayy çok merak ediyom yaa son bıraktığımda 7.5 cm di :roflol: hesaplamalarıma göre en az 15 cm olması lazım yoksa bak karakız teyzenin bebişi 16 cm olmuş sen niye kısa kaldın bele dicem :roflol: :roflol:

olsun canım hayırlısı öğrenirsin inş birdahaki sefere belkim kızdır uttanmıştırrkaydirigubbakcemile3 evet genelde uzandığımda ama otururkende oluyor bebiş dün akşam baya hareketliydii çığrıdım durdum bide benim doktor en son gittiğimde 13+6 ydı ama doktor artık cm söylemiycez bebek için dedi başını kolunu falan her yerini ölçtü eşim hesaplamış hemen 11 cm felen dedi galibaa baakalım bugün ne diycek akıntıyı soryim geçen sefer ounuttum

<P>
vallahi ben anlamadım şu maydanozu yingem içmişti ve dr lar iyice yıkayıp yiyebilrsiniz deyu aslında dr a gidince sormak en güseli
canım o kaynar sadece adanada mı yapılıyo başka yerde yokmu ayy diğer şehirdekiler bilmimi yani onu ayy yazık bilmiyolarsa süper bişey bende bayılırım ama manyak ta kilo yapar haaa helede cevizi bol dökcen söyle bi güzel içecen

valla bilemiyorum ben sadece duydum ama şahit olmadım.... evet doktoruna sormalı....

valla Ankara'da kaynarı bilen birini görmedim henüz ama doğu memleketlerinde belki biliniyordur.. bizde lohusa şerbeti olarak yapılır gelenlere ikram edilir.... ıııııımmm bol cevizli valla soğuk havalarda birebir ..bizim doğum kasımda olacağına göre rahatlıklan yapıp içebiliriz... bebişi emzirdikten sonra ne kilo yapar ne bişe :içelim:ben yaptırıcam doğum sonrası

canım dikkat et karışık otlar falan zararlı olabilir

evet canım çok istememe rağmen yapmiycammm sositososito bebiş olsun acısını çıkarırım :jeyyar:

canım ben p.tesi alacağım 3 lü sonucunu
perşembe mart 3 lü sonucunu nazlıda as sonucunu alacak ve bize inşallah güzel haberler getirecekler allahın izni ile :Saruboceq:

hadi canım inşallah.bende kociş izin alabilirse bugün akşam alcam ama alamazsa yarın giderim.rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Back
X