2009 Kasm Anneleri

canım ticker7910 adlı sıteden yaptım ben ama ıngılızce acıklamaları anlayabılırsen dırek ordan gır yap ama ordan yapamazsan googleden gebelık cizelgeleri yaz orda kk nın gebelık cızelgesı nasıl yapılır anlatılan bı bolumu var ordan ogren canım nasıl yapıldıgını umarım yardımcı olabılımısımdır canım arkadasım
 
slm kızlar kartanesi bir daha yapmak yok yolluk bile olsa getirme beni oraya bak bulurum seni ankarada zor degil... eftelya bak cnm kilo hayatımızın her döneminde riskli ve sorunlu heleki gebelikte daha fazla kilo alacagını düşünürsek doktorun seni uyarması gayet normal yani doktorun aslında kötü birşey söylemedi asıl seni, uyarmasa sorun olmalı diye düşünmeliydin bak cnm ilk aylarda çok fazla kilo alan kişiye bile hafif dogru besinleri seçerek diyet yaptırıyorlar doktorlar bir arkadaşım var şahit oldum buna..şimdi senin eger imkanın varsa bir diyetisyene gidip gebelige uygun diyet istemen ..şuanda kafanı buna takıp üzme bak ne güzel kalp atışını görmüşsün lütfen elindekilerle ilk olarak yetinmesini bil..sonra olası problemleri halletmeye çalış..
 
ayşecim öyle çok aşırı akıntım yok benim ama dikkatimi çektide peçete ile sildigimde rengi koyu geliyor akıntımın ve bunun normal oldugunu duymuştum yani hamilelikte akıntı kokulu ve kaşıntılı degilse normal yanii.
 
merhaba canım, seninle hemen hemen aynıyız benim sat 14 şubat ve ben merak edip 14 martta yani geçen cumartesi testi yaptım ve sonuç olumlu.Seninde öyle olabilir içimden bir ses öyle diyor bence hemen gidip bir test almalısın çok merak ettim şimdi:

Tebrik ederim canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi hamişlik geçirirsin.Böyle denilince içimi bi heyecan kaplıyo valla.Demeyin öyle ya :eek: sonra havalara giriyorum hamile moduna giriyorum iyice. Bugün folic plus almaya gittim eczaneye dedim bi tane test alsammıki :1no2: ya değilsem 2 gün sonra yeniden gelir test alırım -tatlicadiarzu- Sende belirtiler varmı canım. Ben çok üşüyorum regl olucağım içinde olabilir tabi. Ayyy içine doğdu demek teşekkür ederim beni mutlu ettin bak delikafadulden:CüvCüv:
 
inşallah bende kasım 2009 annesi olucam allahım izin verirse.daha bebeğimi görmedim ama çok heyecanlıyım sabırsızım.inşallah sağlıklı sıhhatli olur.
 
sorma yaa ben de anlayamıyom ama dün akşam yanlış bi hareket yaptım unutup içim gitti
dolabın üst tarafındaki bişey almak için uzandım bayaa :1shok: içimden bişey koptu gibi inş. bişey olmaz[/QUOTE]

korkma canım onlar bize sıkı sıkı sarılmıştır umarım.bende arada uzanıyorum ama yapmıyacağım bundan sonra çünkü doktorum dedi eşime rica edecem artık ne yapalım.hayat müşterek
 
evet arkadaşlar hareketlerinize dikkat edin... allah korusun bişey olursa hep kendimizi suçlarız....
 
Öğle yemegimi yedim geldim yine.
Bu arada aklıma birşey takıldı
Doktora giden arkadaşlara ilaç verdi mi doktorunuz.
Bana folik plus ve metpamt diye bir ilaç verdi.[/Qben hamile kalmadan başlamıştım folik aside ve haftaya mide bulantın başlar sana emedur vereyim dedi.birde düşük tehlikesi yok ama yinede tedbir için günde bir defa progeston verdi şimdilik bunları kullanıyorum.birde hamileler için ağrı olursa minoset oda çok zorunda kalırsam.ama dişim çok ağrıyor herhalde eve gidince içerim dayanamıyorum çünkü.
 
selam kızlar nasılsınız. yeni arkadaşlar var hoşgeldiniz. ben bugün dr.a gittim benim hesaplamalara göre bugün 5 haftalık ama dr keseyi göremedi sanırım bu dedi en sonunda ama emin olamadı perşembe yine çağırdı görmesi gerekmezmiydi yaa canım sıkıldı benim had, bana bir yardım ne olur
 
X