- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.248
slm kızlarr nesli biraz mızmız öksürüyo afedersiniz balgamlı bi şekilde bal zencefil limon karıştırıp yedrdim sonra üstüne ballı ıhlamur yaptımm içiridim şimdidiee ayran çorbası yaptım mecburiyetten bi tek onu redetmeden yiyor ki inş yer off hasta olmasınn dünn de parka falan götürdükk nesliyi baya yoruldu falan eve geldik yatırdık uyudu uyandı yemeğini yedirdik eşimin arkadaşı aradı foruma gelin görüşelim diye bi işimiz yoktu ama bu kaçıncı tekif hayır diyemdikk gittik bizden habersiz başka arkadaşlarıda çağırmışlar tabi ben tanımıyorum neyse işiniz falan yok dimi hayır dedik o zman kuşadasına yemeğe gidicez hep birlikte gidelim dedier bizde işimizin olmadığını söyledik artık herşey için çok geçtii ve akşam 6:30 da kuşadasına gittik deniz kenarı tabi nesli çıldırdıı çok sevindii babam bana deniz almış diyye koş oraya koş buraya üşüttü doğal olarakkk offf cold mix den sürdüm yakasınaa bidee sınomarıin sıktım burnunaa gerçi şimdilk akıntısı yokk sürekli sıvı bişiler içireyim dimiii ya hasta çocuk görsemm ben çok üzüüyorumm sizede öyle oluyormuu şimdi nesli hasta gbii yaa benim elim ayaım kalmıyo üzüntüdenndün keşke gitmeseydikk ama mecbur kaldıkk emrivaki gibi pöfff bide gittiğin yer kafa dengi olucak şen şakrak geçmeliii hepsi bu moddaa
MİNE BEN DE ÇOK ÜZÜLÜYORDUM DENİZ HASTA OLUNCA AMA BİRAZ ARAŞTIRDIM ETTİM,hastalığın da aslında gerekli birşey olduğunu öğrendim. nasıl aşı yapıyorsak hastalıkta öyle.... böyle böyle bağışıklık kazanacaklar ve daha güçlü bireyler olacaklar. bebekken geçirilen hastalıklar çok önemliymiş. vücut drenç kazanıyomuş. yani gerekli arkadaşaım. panik yok... çokta ilaç verip bağışıklık mekanizmasını engellemmek lazımmış. öksürükde gerekliymiş. burun akıntısıda....