2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar hepinizin kandili kutlu olsun ....of başım catlıyo cok agrıyo kızlar 2 gündür şoktayım bizim sitenin kapıcsı degişmiş neden cıkardılar yazık iki tanede cocugu vardı kış günüydü dedim eşime 2 gün önce karşı blokdan arkadaşa kahve içmeye gitmişddim o dedi ki duydunmu bizim kapıcı karşı bloktaki (biraz saf bi komşunun kızı var eşide kendi gibi yenide bi bebekleri oldu ) kadına tecavüz etmiş duydugumdan beri cok kötü oldum baş agrım geçmiyor na biçim bi dünya oldu allah belanı versin

Son düzenleme:
tum izmir halkı olarak buldumcuk olduk valla kolay mı 21 yıl sonra yağmış,ama tadında bıraktı gitti.gunlerce surse haklısınız sıkar ve çekılmez...
yeni saçlarını gule gule kullan nagihancım,zaten guzel hatunsun daha da hoş olmuşsundur.kaşlarını çok beğendim fotoda maşallah diyeyım:nazar::nazar:

bizdede var yarı uyduruk yarı kıtaplarda aklımda kalan hikayeler..bazen tıkanıyorum uydurmakta kıtaplardan anlatıyorum..bu gunlerde mini mini bir kuşla,mini minnacık orumcek şarkılarına taktı devamlı onları soyletıyor sıpa bana:KK53:

bendce de çok ıyı olacak deryacım tekrardan hayırlı olsun..

ben dun yıkadım şaçlar keçe gıbı olmuştu zıra.hafta sonu burda super hava çok şukur çıkalımda guneşlenelım biraz..

tşk ederim cnmmm kaşlarım orjinal elletmiyorum bide onla uğraşamam :KK9: merti mi yıkadın sıhhatler olsun paşama
eymenden yeni inci baba fiatı sat mersedes al :KK53: tabi oğlum hemen babasının canına minnet yaza alırız oğlum diyo dedim hoppp ben 2. planlıyorum ne arabası :KK1:

günaydın kızlar hepinizin kandili kutlu olsun ....of başım catlıyo cok agrıyo kızlar 2 gündür şoktayım bizim sitenin kapıcsı degişmiş neden cıkardılar yazık iki tanede cocugu vardı kış günüydü dedim eşime 2 gün önce karşı blokdan arkadaşa kahve içmeye gitmişddim o dedi ki duydunmu bizim kapıcı karşı bloktaki (biraz saf bi komşunun kızı var eşide kendi gibi yenide bi bebekleri oldu ) kadına tecavüz etmiş duydugumdan beri cok kötü oldum baş agrım geçmiyor na biçim bi dünya oldu allah belanı versin

yuh diyorum ya ne günlere kaldık kimselere güvenmeyelim bu devirde erkek çocuk kız çocuk fark etmiyo ya :KK50:

nahigancım tv duyuyoz böyle şeyleri ama yakında yanıbaşında tanıdıgın insanlardan duyuyunca şok oluyon

tum izmir halkı olarak buldumcuk olduk valla kolay mı 21 yıl sonra yağmış,ama tadında bıraktı gitti.gunlerce surse haklısınız sıkar ve çekılmez...
yeni saçlarını gule gule kullan nagihancım,zaten guzel hatunsun daha da hoş olmuşsundur.kaşlarını çok beğendim fotoda maşallah diyeyım:nazar::nazar:

bizdede var yarı uyduruk yarı kıtaplarda aklımda kalan hikayeler..bazen tıkanıyorum uydurmakta kıtaplardan anlatıyorum..bu gunlerde mini mini bir kuşla,mini minnacık orumcek şarkılarına taktı devamlı onları soyletıyor sıpa bana:KK53:

bendce de çok ıyı olacak deryacım tekrardan hayırlı olsun..

ben dun yıkadım şaçlar keçe gıbı olmuştu zıra.hafta sonu burda super hava çok şukur çıkalımda guneşlenelım biraz..

çok sağol meralcim evet canım çok iyi olacak benim içinn

günaydın canım sağolsun senin ve diğer arkadaslarında kandili mübarek olsun..off yaa yazının başını okurken beğenmemişlerdir çıkarmışlardır diye aklımdan geçirirken sonunu okuyunca tüylerim diken diken oldu .rabbim bizi kötü insanlardan korusunn..AMİNNN

tşk ederim cnmmm kaşlarım orjinal elletmiyorum bide onla uğraşamam :KK9: merti mi yıkadın sıhhatler olsun paşama
eymenden yeni inci baba fiatı sat mersedes al :KK53: tabi oğlum hemen babasının canına minnet yaza alırız oğlum diyo dedim hoppp ben 2. planlıyorum ne arabası :KK1:

yuh diyorum ya ne günlere kaldık kimselere güvenmeyelim bu devirde erkek çocuk kız çocuk fark etmiyo ya :KK50:

ooo nagişcim baba oğul planlar yapıyorlarr senin onlara danışman lazım artıkın.:KK1::KK1::KK1:koptum yaa

allah belasını versin boyle inşanların.bizim 5 yıllık kapıcıda tum bloğu dolandırdı gitti yazın,evimize girip çıkmışlıkları var,çok ıyı insanlar olarak bilirdik.bunlar aidatları topluyordu makbuzu bazen veriyorlar bazen arada kaynıyordu bizde guvendiğimizden takıpçisi olmuyorduk.bizeden 120 tl tum abartmandan 8bin tlye yakın para araklayıp yazın birden bire yok oldular..bende duyduğuma şok olmuştum:KK43:(

bu arada iyi kandıller herkeseeee...

kukuşmuş oğlumu yıkadım nagişcim sonunda:))
bak sen şu paşaya oyuncak isteklerinden mersedeslere atladı birden bire:))

yemeğini yedirdim mertin kaka yapa dıye beklıyorum,uyutacağım şimcik..byeee.

havalar çok soğuk bizimde banyo sıklığımız nerdeyse 10 günde bir :KK17:girince çıkmak,soyununca giyinmek istemiyo sıpa :KK9:akşamda anne sen neden saçlarını kırmızı yaptın diyo alem bunlar ya bu ara babası kıymetli akşam elleme babama çek elini benim babam sen git biz babamla uyucaz oo canıma minnet hemen çıktım odadan nette gezindim evi toparladım bir baktım uyumuşlar eskisi kadar uykuya direnmiyo daha kolay uyuyo sanki eee akşama kadar koltukların üstünde hop hop ,bisiklete bile arka tekerlerden çıkan demirlere basıp direksiyonu tutuyomuş babannesi şikayet etti bugün eşimde kızdı yaptırmayın dur diyin ben şimdi burdan nasıl müdahale edeyim diyo iki arda büyüyen çocuk çok zor :KK14:yanlız yemek yememiz nazlı yiyoda öylesine işte eskisi gibi değil

allah belasını versin boyle inşanların.bizim 5 yıllık kapıcıda tum bloğu dolandırdı gitti yazın,evimize girip çıkmışlıkları var,çok ıyı insanlar olarak bilirdik.bunlar aidatları topluyordu makbuzu bazen veriyorlar bazen arada kaynıyordu bizde guvendiğimizden takıpçisi olmuyorduk.bizeden 120 tl tum abartmandan 8bin tlye yakın para araklayıp yazın birden bire yok oldular..bende duyduğuma şok olmuştum:KK43:(

bu arada iyi kandıller herkeseeee...

geçmiş olsun canıım sizede yazık yaa gerçekten ben böyle insanlara acıyorumm

ohh saatler olsun mertciğime benim yerime koklayarak öp annesi merti..
çağan bugün erken uyandı 6 da bende eşim 11.30 da işe gidecekti çağanla oynuyorlardı onlar oynarken bende işlerimi toparlayayım dedim bizim şarteller atıyo 3 gündür sürekli 5 dkkada bir annemle babam elektrkçi getirecek adam evi böyle görmesin dedimm bizim sıpa altını doldurmuş ki sabah yaptıı zatenn babasıda hiç farketmemiş bisiklete filan bindirmiş çocuğu o haldedüşünün halimizi sütünü içirdim tam yatıracağım bi baktım kokuyo eşime dedim hiç farketmedinmi yoooo diyo yavrum saatlerce öyle durmuş çok şükürki pişik olmamış temizledim hemen uyuyakaldı şimdi uyuyo kalkıp tarhana çorbası yapacağım ona..ütülerimi yaptım evi toparladım birazda ama çok yoruldumm..

havalar çok soğuk bizimde banyo sıklığımız nerdeyse 10 günde bir :KK17:girince çıkmak,soyununca giyinmek istemiyo sıpa :KK9:akşamda anne sen neden saçlarını kırmızı yaptın diyo alem bunlar ya bu ara babası kıymetli akşam elleme babama çek elini benim babam sen git biz babamla uyucaz oo canıma minnet hemen çıktım odadan nette gezindim evi toparladım bir baktım uyumuşlar eskisi kadar uykuya direnmiyo daha kolay uyuyo sanki eee akşama kadar koltukların üstünde hop hop ,bisiklete bile arka tekerlerden çıkan demirlere basıp direksiyonu tutuyomuş babannesi şikayet etti bugün eşimde kızdı yaptırmayın dur diyin ben şimdi burdan nasıl müdahale edeyim diyo iki arda büyüyen çocuk çok zor :KK14:yanlız yemek yememiz nazlı yiyoda öylesine işte eskisi gibi değil

vallaha nagişcim bizimde 10 günde bir oluyo bu havada nasıl yaptırayım çağan zaten hemen hastalanan bi çocukk..ohh iyi yapmışsın canım bırak babasıyla yatsın sende keyif yap azcık..vallaha çağanı babası varken ben uyutamıyorum çok direniyo babası yok ben uyutmuyorum kendisi uyuyor bende nette geziniyorum.bunlar çok tehlikeli nagişcim babaannesi şikayet edene kadar izin vermesin müdahale etsin onlarda bi alem yaa..çağanda yemekte direniyo ama bu arakar tabağına koyacağız kendi çatalla kaşıkla yiyecek biz verince yemiyoo karnı doyuncada sofrayı birbirine katıyo yemekleri mındar ediyoo

Son düzenleme:
ohh saatler olsun mertciğime benim yerime koklayarak öp annesi merti..
çağan bugün erken uyandı 6 da bende eşim 11.30 da işe gidecekti çağanla oynuyorlardı onlar oynarken bende işlerimi toparlayayım dedim bizim şarteller atıyo 3 gündür sürekli 5 dkkada bir annemle babam elektrkçi getirecek adam evi böyle görmesin dedimm bizim sıpa altını doldurmuş ki sabah yaptıı zatenn babasıda hiç farketmemiş bisiklete filan bindirmiş çocuğu o haldedüşünün halimizi sütünü içirdim tam yatıracağım bi baktım kokuyo eşime dedim hiç farketmedinmi yoooo diyo yavrum saatlerce öyle durmuş çok şükürki pişik olmamış temizledim hemen uyuyakaldı şimdi uyuyo kalkıp tarhana çorbası yapacağım ona..ütülerimi yaptım evi toparladım birazda ama çok yoruldumm..

çağan ne kadar erken kalkıyor o saattede kalkmak sana ne zor gelıyordur deme.kaçta yatıyorkı boyle erkencecik uyanıyor..benim eşimde anında kokuyu alır,ben bazen hisedimiyorum ama anlıyorum hal ve hareketlerinde altını doldurmakda olduğunu.çünkı çömelıyor ve kıyı koşe saklancak bir yer arıyor:KK1::KK1:

haftada 2 yıkıyorun geneldede bu hafta çok soğuyunca kaldı.bizdede durum aynı koşa kaşa giriyor banyoya,çıkmak istemiyor sonrada giydir giydirebilirsen alt açarkende oyle ya giyınmek istemiyor,oğle dolaşacakmış..yemek olayı bir bakmışsın ıyı,bir bakmışsın ağzı muhurlenmış oyle ıdare ediyoruz işte..
aaa nagiiiş gördüm seniiii. maşallah size. çok tatlısınız ana-oğul :nazar:

darkseaa sende koysan fotonu,sonra silsen pek bir gızemlı hatunsun merak ettim seni.denizin koyuyorsun yıne arada da seni hiçç gormedik..

vallaha nagişcim bizimde 190 günde bir oluyo bu havada nasıl yaptırayım çağan zaten hemen hastalanan bi çocukk..ohh iyi yapmışsın canım bırak babasıyla yatsın sende keyif yap azcık..vallaha çağanı babası varken ben uyutamıyorum çok direniyo babası yok ben uyutmuyorum kendisi uyuyor bende nette geziniyorum.bunlar çok tehlikeli nagişcim babaannesi şikayet edene kadar izin vermesin müdahale etsin onlarda bi alem yaa..çağanda yemekte direniyo ama bu arakar tabağına koyacağız kendi çatalla kaşıkla yiyecek biz verince yemiyoo karnı doyuncada sofrayı birbirine katıyo yemekleri mındar ediyoo

eymende aynı kendi yemek istiyo dün kıvrık makarna istedi pişirdim sonrada kendi yicekmiş batırıyo yiyo çatalı bademciklerine kadar sokuyo korktum bende,sonra devam etti yedi ama makarna batmayınca ağzını tutturamayınca sinirleniyo inat inat

aaa nagiiiş gördüm seniiii. maşallah size. çok tatlısınız ana-oğul :nazar:

tşk ederim cnm bizde seni görebilsek dicem ama çokk eskilerden biliyorum sebebini ısrar etmicem hoş adını bile bilmiyoruz ya neyse sebebin geçerli :KK34:

çağan ne kadar erken kalkıyor o saattede kalkmak sana ne zor gelıyordur deme.kaçta yatıyorkı boyle erkencecik uyanıyor..benim eşimde anında kokuyu alır,ben bazen hisedimiyorum ama anlıyorum hal ve hareketlerinde altını doldurmakda olduğunu.çünkı çömelıyor ve kıyı koşe saklancak bir yer arıyor:KK1::KK1:

bizim babamızda normalde koku almaz ama nerde kötü koku var onu alır anında yaptı diyo bazen çocuk pırt yapıyo o zaman bile annesi eymen kaka yapmış diyo eymende yapmadım anne yapmadım diyo yazık yavrum :KK9:

oğluşu uyuttum,size bakarken kahvemide içtim.şimdi gideyımde evi silip,supureyım.sonrasında rahatım yemeğim hazır sayılır...

evet canım çağan çok erken kalkıyor ben alıştım canım yoksa akşam yatıramıyorum akşamda 9 yada 9.30 da uyutuyorum canım yoksa mümkün değil sabaha kdar oturur bizimlee

eymende aynı kendi yemek istiyo dün kıvrık makarna istedi pişirdim sonrada kendi yicekmiş batırıyo yiyo çatalı bademciklerine kadar sokuyo korktum bende,sonra devam etti yedi ama makarna batmayınca ağzını tutturamayınca sinirleniyo inat inat

ben makarnayı,pilavı ve yoğurdu onune koyuyorum kendi yıyor,yardımlarımla.makarnada tutturamama durumu olduğunda elınle yıyor mert:))
kızlar nuhun ankaranın çok guzel makarnası ver renklı renklı birde hayvan fugurleri var ustunde,pastavillanında yıne renklı çiçek şeklınde makarnası var.onlardan aldım bu sefer akşama pişireceğim bakalım beyenecek mi??

X