canım ya estağfurullah ne başımızı ağrıtması..
sen çok sabırlıymışsın canım ben olsam patlardım..
doğru söylüyosun bizde epeydir bişey yapmadık sadece dün akşam ben şekil çizdim oda saydı isimlerini bide elimde bir top boya kalemi birini tuttum rengi bilirse onun oldu bilemezse olmadı ama hepsini bildi işine gelirse şekil renk sayı hepsini yapıyoda canı istemezse ıhhhh
bide dün 3 tane arabasını götürüp çöpe attı üstelik ortada hiçbişey yokken halası gelmişti onu pek sevmiyoya acaba onamı tepki verdi bilemedim :44:
evet eşim hep yanımda allahtan beni ezdirmez yok görümcemin 10 yaşında ki oglu nasıl dövmek varya elinden zor aldım
kızlar cocuklara yemegini kendinizmi yediriyonuz yoksa kendilerimi yiyor
aşk olsun cnm ya ne kafa ağrıtması biz burda sırdaş olduk anlatıp rahatlıyoruz bide herkes okuyamasa daha güzel olacak sende herşeye sabırda bende çocuğum söz konusu olunca gözüm dönüyo resmen mustafayı neden dövdürdünbişey demedin mi
bende 2 sefer aldım bir daha almadım meraklı miniğe göre çok boş geldi eymen bir iki istedi hatta babasına pepe optik olmuşfalan dedi oda ne demek istiyo dedi bende dergi istiyo dedim ama almadım
eşim kızkardeşi hep aynısın diyo canım eşimin hatrına uyumak istemiyom uyusam saç baş dögüşecek karekterde bide çok yalan konuşan biri
tamam canım eklerim.bir kriz anında çıkaracağım ponpon paketini..güzel olur bence yapınca ekle mutlakada bakalımda bizde yapalım meralcim
ya ondan giremiyordur yada yine pcsi arıza yapmışdır ondan giremiyordur..
pepeyi bu ay ilk defa bende aldım eşleştirme kartına bende sinir oldum ama çağan dergiyi çok sevdi..haa bu arada kızlarr çağana sonunda pepeyi sevdirdim ama diğer çizgi filmleri izlemiyo onları pek sevmedi....yeni yeni kelimeler öğreniyo ama hala cümle yok
eşim kızkardeşi hep aynısın diyo canım eşimin hatrına uyumak istemiyom uyusam saç baş dögüşecek karekterde bide çok yalan konuşan biri
tamam canım eklerim.bir kriz anında çıkaracağım ponpon paketini..
nerde canım kendi yıyen çocuk,iştah yerlerde zaten sabah yarım saat uğraştım ağzını açmadı.ama yılmadım:))sabah oğununu oğlen 12 de verdim:))diğer oğunler ıyıde sabahları yemek istemiyor ya bende ne yapacağımı şaşırdım.geçen hafta hasta dedim ses etmedim şimdide yemiyor iyi mi.
pilav,makarna ve yoğur olduğunda oğunlerde çatal yada kaşığı elıne veriyorum.kendi yiyor benimde yardımlarımla ama o kadr işte.birde meyvleri yer..
ben bu konuda biraz pirpiriyim aman dökülmesin saçılmasınköfte makarna gibi bişeyler varsa çatalla yiyo veriyorum sonra tostu falan veriyorum yani çok dökülmücek şeyleri ama sıvı bişeyler varsa ben yediriyorum
oo eymen sıradan başlayanın adını bile biliyolauranın yıldızı,dinozor treni ne varsa artık demekki çok seyrediyo gün içinde
aman aman çamura taş atma sıçrar
ya ondan giremiyordur yada yine pcsi arıza yapmışdır ondan giremiyordur..
pepeyi bu ay ilk defa bende aldım eşleştirme kartına bende sinir oldum ama çağan dergiyi çok sevdi..haa bu arada kızlarr çağana sonunda pepeyi sevdirdim ama diğer çizgi filmleri izlemiyo onları pek sevmedi....yeni yeni kelimeler öğreniyo ama hala cümle yok
ben bu konuda biraz pirpiriyim aman dökülmesin saçılmasınköfte makarna gibi bişeyler varsa çatalla yiyo veriyorum sonra tostu falan veriyorum yani çok dökülmücek şeyleri ama sıvı bişeyler varsa ben yediriyorum
oo eymen sıradan başlayanın adını bile biliyolauranın yıldızı,dinozor treni ne varsa artık demekki çok seyrediyo gün içinde
aman aman çamura taş atma sıçrar
kelimelerin çoğalması bile ıyıbırsey deryacım biraz daha sabır.seninde bizim gibi sus artık diyesin gelecek..
kahverengi ayıcık var,18.20 gibi başlıyor trt çocukda birde onu ızletmeye çalış mertin favorısı o bayılıyor ama çok kısa malesef..
kızlar ben kaçtım,size doyum olmaz:))daha sık toplaşıp,yazışalım:)
mert oğlan daha uyuyor,artık uyandırayım yoksa gece bana zehir olacak...optum herkesleri..
kızlar ben kaçtım,size doyum olmaz:))daha sık toplaşıp,yazışalım:)
mert oğlan daha uyuyor,artık uyandırayım yoksa gece bana zehir olacak...optum herkesleri..
hadi bakalım kaç canım bende kaçıyorum çağan bezini doldurdu ev çok kötü koktu değiştireyim bide karnım acıktı sormayın gitsin bişeyler atıştırayımm
bende öpt herkesii