2009 Kasm Anneleri

canım ya estağfurullah ne başımızı ağrıtması..
sen çok sabırlıymışsın canım ben olsam patlardım..

eşim kızkardeşi hep aynısın diyo canım eşimin hatrına uyumak istemiyom uyusam saç baş dögüşecek karekterde bide çok yalan konuşan biri

aferin eymene..ondan tepki göstermiş olabilir canımm..çağanda sinirlenince çok yapıyo ne bulursa çöpe atıyoo

kızlar cocuklara yemegini kendinizmi yediriyonuz yoksa kendilerimi yiyor

ben kendim yediriyorum canım süt haricinde herşeyi bardağından kendi içiyo ama bizim yardımımızda oluyo sütü asla içmiyo illaki biberon olacak ve ben içireceğim..

canım kızıyom da cocuk biraz normal degil ailede kabulenmiyo rahatsızlıgını dikkat eksikli var davranış bozuklu var ...

eşim kızkardeşi hep aynısın diyo canım eşimin hatrına uyumak istemiyom uyusam saç baş dögüşecek karekterde bide çok yalan konuşan biri

off yaa çok zor canım tahmin edebiliyorum ALLAH sabır versinn ne diyeyimm

güzel olur bence yapınca ekle mutlakada bakalımda bizde yapalım meralcim
tamam canım eklerim.bir kriz anında çıkaracağım ponpon paketini..

nerde canım kendi yıyen çocuk,iştah yerlerde zaten sabah yarım saat uğraştım ağzını açmadı.ama yılmadım:))sabah oğununu oğlen 12 de verdim:))diğer oğunler ıyıde sabahları yemek istemiyor ya bende ne yapacağımı şaşırdım.geçen hafta hasta dedim ses etmedim şimdide yemiyor iyi mi.

pilav,makarna ve yoğur olduğunda oğunlerde çatal yada kaşığı elıne veriyorum.kendi yiyor benimde yardımlarımla ama o kadr işte.birde meyvleri yer..

ben bu konuda biraz pirpiriyim aman dökülmesin saçılmasın köfte makarna gibi bişeyler varsa çatalla yiyo veriyorum sonra tostu falan veriyorum yani çok dökülmücek şeyleri ama sıvı bişeyler varsa ben yediriyorum

oo eymen sıradan başlayanın adını bile biliyo lauranın yıldızı,dinozor treni ne varsa artık demekki çok seyrediyo gün içinde

aman aman çamura taş atma sıçrar

mustafa hep kendi yemek istiyo sabah melemene bi ekmek banıp yedi kaşı catalı elinden alamıyom her tarafa da döküyo ben birtek sul yemekleri yemsine izin vermiyom ben yediriyom

çağan çok izlemiyoda canım diyorum yaa pepeyi izlemeye başladı keşke çağanda konuşsada artık derdini anlatsada bende yeter sus desem konusamadığı için çok büyük sıkıntı oluyor bizim için herşeyi ağlayarak yaptırıyo oda beni sinir ediyorr

kelimelerin çoğalması bile ıyıbırsey deryacım biraz daha sabır.seninde bizim gibi sus artık diyesin gelecek..
kahverengi ayıcık var,18.20 gibi başlıyor trt çocukda birde onu ızletmeye çalış mertin favorısı o bayılıyor ama çok kısa malesef..

aynen öyle canım ... mustafa da cogu cizgi filimin adını biliyo cok seviyo anne minika ac diyo bide sevmese cizgi filimi degiştirmiyon diye kızıyo

bi deneyeyim canım bakalım ne sonuç alıcam..evet canım kelimelerin çoğalması iyibişey ama bende konussun artık istiyorum ne bileyim çok heveslendim iyice

kızlar ben kaçtım,size doyum olmaz:))daha sık toplaşıp,yazışalım:)

mert oğlan daha uyuyor,artık uyandırayım yoksa gece bana zehir olacak...optum herkesleri..

Son düzenleme:
kızlar ben kaçtım,size doyum olmaz:))daha sık toplaşıp,yazışalım:)

mert oğlan daha uyuyor,artık uyandırayım yoksa gece bana zehir olacak...optum herkesleri..

hadi bakalım kaç canım bende kaçıyorum çağan bezini doldurdu ev çok kötü koktu değiştireyim bide karnım acıktı sormayın gitsin bişeyler atıştırayımm
bende öpt herkesii

tmm canlarım bende kaçtım yarın grşürüz akşama kreşle grşeyim yazarım sonuçlarını öpün çocukları kokulu kokulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…