herkese günaydın ve iyi haftalar dileriimmm..
canım etrafta soracak doktor mu var hemencecik antibiyotik yaz yolla yapıyorlar.. çocuğun içi dışı bal zencefil oldu bu kış 2 litre balı bitirmek üzereyiz dahada veririz gibime geliyo :) kullanmayacağım şimdilik öksürük baya azaldı ama öksürük artarsa ki inş. artmaz şurupu hemen araştırdım doktora sormadan kullanma konusunda söz veremem bitkiselmiş azcık ucundan denerim valla :))
vallahi öyle bende tiskinmiyorum yerim onun heryerini bazen uyurken poposunu burnuma dayıyo çişi bile mis gibi kokuyor yawrumun özledim bak yaa :2:
canım hemen anlat nesli orda ne yapmış? ne tepki vermiş nasılmış? ben kaç haftadır götürmek istiyorum eşim oğuz durmaz bakmaz diyor.. burda kültür merkezlerinin çok güzel etkinlikleri oluyor hemde bileti 2 lira meralciğim sayesinde haberdar olmuştum ama henüz gitmek nasip olmadı bi anlatıversen yawru neler yapmış merak ettim..
hayırlı işleeer bol güneşler dilerim canım :)) izin mi? oda ne yaaa aaa aaa... sabancı amcam(keşke gerçekten amcam olaydı be) ne demiş çalışmak çalışmak çalışmak...
bu arada iki gündür sebebini bilmediğim bir sinir peşimi bırakmıyor depresyona girdim galiba.. herşeyi düşünmekten organize etmekten yetiştirmeye çalışmaktan bıktım.. çıldırma aşamasındayım
uykum geldi ooh hemen yatayım dediğim anda bile oğuza su koy, yatağına damla damlat, tezgahın üstünü topla dişini fırçala, ortalıktaki oyuncakları topla oğuzun ve benim giyileceklerimi hazırla.. erkekler ne rahat ya tamam yardım ediyo ama mesela evi o süpürüyo ben siliyorum ütüden anlamaz(yada numara yapıyodur anlamıyorum diye bilemiyorum) yemek işine canı isterse karışır oooh ne ala memleket ya on dönüm bostan yan gel yat osman hepimizin Allah yardımcısı olsun..