2009 Kasm Anneleri

nurann canım sana ozel kastı birsey yaptığımızı duşunursen çok uzulurum.bende seni çok seviyorum ve eskısı gibi sık giremediğüinden dolayı ozluyorum.

inan hepimizin sorularının atlandığı zamanlar oluyor.o an onlıne olmunmuyor onlıne olanlar kendi arasında konuşuyor falan,gozden kaçabiliyor..benimde başıma geldii...

paylaşım yapmadan kendi derdini yazıp gidenler konusunda haklısın,ne yapalım herkesin kendi seçimi...

şimdi kızmışsın ama sende gelmezsen artık bu topik,topiklıkten çıkacak yakında:KK43::KK43:

nurann canım sana ozel kastı birsey yaptığımızı duşunursen çok uzulurum.bende seni çok seviyorum ve eskısı gibi sık giremediğüinden dolayı ozluyorum.

inan hepimizin sorularının atlandığı zamanlar oluyor.o an onlıne olmunmuyor onlıne olanlar kendi arasında konuşuyor falan,gozden kaçabiliyor..benimde başıma geldii...

paylaşım yapmadan kendi derdini yazıp gidenler konusunda haklısın,ne yapalım herkesin kendi seçimi...

şimdi kızmışsın ama sende gelmezsen artık bu topik,topiklıkten çıkacak yakında:KK43::KK43:

katılıyorummm vallahii sanaa neysee aramıza dönerse sevinirizz:KK43::KK43:iki çocuklu fıstık annemizi çok seviyoruzzz böyle devam edersee ne olur bilmem tadı kalmazki buraların fidfiye nagiş meral derya dreksaa nebilim mirage sedese hiç giremeyen zeynep diğerleri yok yok nazara geldikkk biz bu günn

ya kızlar böyle olmasın ya noluuur. ben de geçen gün benimle konuşulmuyo diye bi şey düşünmüştüm ama geçti gitti... dön nurancım aramıza.
zaman zaman herkesin derdini yazıp çıktığı oluyıor ama bu sana kasıtlı birşey değildir ya canım.

iyi akşamlar kızlar
pek giremiyoum deniziçişe alıştırmaya çalışıyorum pazartesiden beri 1 ay denicem olmadı yaza bırakıcam eşimde izne çıkıyor önümüzdeki haftada pek bakamam hasta olan kuzucuklara çok geçmiş olsun
mine nesli öğren dimi çişi bana takik ver arkadaşım

iyi akşamlar kızlar
pek giremiyoum deniziçişe alıştırmaya çalışıyorum pazartesiden beri 1 ay denicem olmadı yaza bırakıcam eşimde izne çıkıyor önümüzdeki haftada pek bakamam hasta olan kuzucuklara çok geçmiş olsun
mine nesli öğren dimi çişi bana takik ver arkadaşım

arkadaşım arada söylüyor normalde ebn hep götürüyorum oyuncağını bebeğini arabsını tek tek çiş yapama bahanesiyle çişe götürüyodum nesliye gelem diyodum bzi gitcez diyodum hayır ben yapcam diye benle oyuncaktan önce koşuyodu vc yee sende bu taktiği uygula

düdük al çiş geldi diye çala çala git peişnden gelir,,

altına çiş yapsa bile mutlaka vc ye götür oturt oraya da bi kaç damla yapar

sonra azcık kaçırma yapmaya başlarr gerisi vc ye saklar yine götür pes etme bırak 20 kere yapp sın 1 saatte bid e bol boliç çamaşırı ve deterjan stoklaa mutlaka ihtiyacın olucakk

inat ederse küss onaaa ben küstüm tuvalete gidicemçiş yapcam de onun en sevdği oyuncakla seni kırmıcaktr oda gelicektir
ellerini yıkamasına iizn verr tuvalt kağıdıyla oynamsına iizn ver tabi belli sınırlala
vee en önemlsi direk klozete yada vc ye yaptırr lazımlık kullanmaa

ilk aklıma gelenler bunlarrr oyun haline getir ilk başalrda oynaya zıplaya git çamaşır sepetinin içine koy öyle götür bi süre gelince kendi girmek isticek beni vc ye götür diye falan filan yararıcı ol başlangıçta 15 dakikada bir götür durumunu göre işte biizm şimdi yarım saat 45 dakikayı buluyorr...

gece latını bağlıyorum çünkü uyandımı bidaha uyumayan bi çocuk şimdilk gecelri kaldırmıyorum gündüzleride nadir bağlıyorum yatmadan önce çiş yaptırıp kalkınca vc ye göütüryorum falan filan işteee off çok konuştumm:nazar::nazar:

başta reddeticektir ama oyun oynatarak götür eşinde izne ayrılcakmış destek versin sana bide sakın çiş alıştırmaya başladığında biyere yatılı misafir olarak gitmeyin başka yerde yadırgayıp yapmıyolar çünki:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bide pepenin çişimiz tuvalete tatamız tuvalate artık hiç kimse yapmıcak altındaki beze şarkısnı videosunu tekrar tekrar izlett ben gün içinde 100 kere izlediğimi biliyorumm...:KK34::KK34:bide oyuncak pepe aldım genelde pepnin elinden tutup şarkı söyleye söyleye gidiyorum bi bakıom arkamdan tıpış tıpış geliyo arada bide dönüp sen gelme ben pepyle çiş yapcam diyorumm hayır ben yapcam diyooo

arkadaşım arada söylüyor normalde ebn hep götürüyorum oyuncağını bebeğini arabsını tek tek çiş yapama bahanesiyle çişe götürüyodum nesliye gelem diyodum bzi gitcez diyodum hayır ben yapcam diye benle oyuncaktan önce koşuyodu vc yee sende bu taktiği uygula

düdük al çiş geldi diye çala çala git peişnden gelir,,

altına çiş yapsa bile mutlaka vc ye götür oturt oraya da bi kaç damla yapar

sonra azcık kaçırma yapmaya başlarr gerisi vc ye saklar yine götür pes etme bırak 20 kere yapp sın 1 saatte bid e bol boliç çamaşırı ve deterjan stoklaa mutlaka ihtiyacın olucakk

inat ederse küss onaaa ben küstüm tuvalete gidicemçiş yapcam de onun en sevdği oyuncakla seni kırmıcaktr oda gelicektir
ellerini yıkamasına iizn verr tuvalt kağıdıyla oynamsına iizn ver tabi belli sınırlala
vee en önemlsi direk klozete yada vc ye yaptırr lazımlık kullanmaa

ilk aklıma gelenler bunlarrr oyun haline getir ilk başalrda oynaya zıplaya git çamaşır sepetinin içine koy öyle götür bi süre gelince kendi girmek isticek beni vc ye götür diye falan filan yararıcı ol başlangıçta 15 dakikada bir götür durumunu göre işte biizm şimdi yarım saat 45 dakikayı buluyorr...

gece latını bağlıyorum çünkü uyandımı bidaha uyumayan bi çocuk şimdilk gecelri kaldırmıyorum gündüzleride nadir bağlıyorum yatmadan önce çiş yaptırıp kalkınca vc ye göütüryorum falan filan işteee off çok konuştumm:nazar::nazar:

başta reddeticektir ama oyun oynatarak götür eşinde izne ayrılcakmış destek versin sana bide sakın çiş alıştırmaya başladığında biyere yatılı misafir olarak gitmeyin başka yerde yadırgayıp yapmıyolar çünki:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

saat başı götürüyorum yapıyor çişini ama götürmessem söylemiyor gitmek istemezse ben gidip yapıcam diyorum o zaman deniz yapıcak diyor gidiyor inatlaşacak ya gece kaldırmayın diyolar selpakın fece sayfasında bende kaldırmıyorum

bide şunu farkettim dışarda parkta vs yerlerde eve gelene kadar çiş yapmıyor zillii tututo yada unutuyor bide bizde ilk başta hiç çiş kaçırmama yaptı karnı ağrıdı arada tutuyo hiç yapmıyo 12 saat falann kadar buda karnını ağrıtıyorr ama bazendenn 1 saat içinde 2 kere kaçırdığıda oluyo o günkü ruh haline bağlı yanii:KK1:

saat başı götürüyorum yapıyor çişini ama götürmessem söylemiyor gitmek istemezse ben gidip yapıcam diyorum o zaman deniz yapıcak diyor gidiyor inatlaşacak ya gece kaldırmayın diyolar selpakın fece sayfasında bende kaldırmıyorum

zaten inat çocuk bunlarr inatla yapıoz son zamnlarda çişimizi bizde en azından reddetmiyorlarrr:nazar::nazar::KK1:

olsun pes etme sen yinede bak biizm gibiymişiniz iştee söyler zamanlaaa

zaten inat çocuk bunlarr inatla yapıoz son zamnlarda çişimizi bizde en azından reddetmiyorlarrr:nazar::nazar::KK1:

evet reddetmeleri :nazar: iyi bende klozete yaptırıyorum daha hiç dışarı çıkmadık alıştırmakülodu aldım onu giydiricem dışarda bez bağlamak istemiyorum benimkide bazen çişi yapıyor wcye bi bakıyorum 10 dksonra altına yapmış tam boşaltmıyorlar heralde öğrenecekler inşallah babasıda daha küçük diyo ona kalsa çocuk okula bezle gidecek

evet reddetmeleri :nazar: iyi bende klozete yaptırıyorum daha hiç dışarı çıkmadık alıştırmakülodu aldım onu giydiricem dışarda bez bağlamak istemiyorum benimkide bazen çişi yapıyor wcye bi bakıyorum 10 dksonra altına yapmış tam boşaltmıyorlar heralde öğrenecekler inşallah babasıda daha küçük diyo ona kalsa çocuk okula bezle gidecek

allah cezanı versin anne diyecek kadar büyüdü nesli bi zahmet çişinide öğrensin artıkkk hanfendiii:KK1::KK1:

pişk yapıyon onlarda canımmm yaa bide idrar yolu enfeksiyonuu neyse nesli ikisinin içine etti attım 1 tane kaldıı dışardada bağlama yedek götür değiştirisinn ben öyle yapıyorum

selam kızlar nasılsınız kuzum daha iyiye gidio ama çok mızmız malesef dr amoklovin verdi al dursun evde dedi ben sölemeden başlama dedi yarına kadar bekle ateşini takip et dedi....nuran canım noldu ya ben anlamadımmm

iyi geceler kızlarr geçmişi okudum ama pek iyi şeyler yazılmamışş biraz moralim bozuldu üzüldümm bu aralar o derdini yazıp gidenler var diyerek sanırım beni kastediyorsunuz ama çok yazmaya fırsatım olmuyoo..nurancım sitem etmişsin ama ben yaptıysam affola herkese tek tek cvp yazamıyorum aklıma gelenlere cvp yazıyorum senide unutmuş değiliz canım senide diğer kızlarıda çok seviyorum hatta bugün kntm yoktu seni göremiyorum hiç topikte merak ettim arayacaktım knrm yoktu bende çaldırdım canım sende dönüş yapmadın fakat ama yazdıklarına çok üzüldüm ..kasti yapıldığını düşünmüyorum aramızda öyle insanlar olduğunu sanmıyorum eşim işe başlayınca ben yine sürekli aranızda olacağım ama eşim evdeyken müsait olamıyorum işte fırsat buldukça geliyorum okurken eşim geliyo çıkış yapmadan çıkıyorum nickim burda kalıyo sizde cvp yazmadan çıktığımı düşünüyosunuz sanırım ama kendi adıma konusayım şimdiye kadar 3 senedir kkdayım görüpte bilerek cvp yazmadığım kimse olmadı ya gözden kaçırmışımdır yada müsait olmamışdır ama düşüncene saygı duyarım ama gitme bence bu aralar neden böyle oldu topiğimiz ne güzel kimse kimseyi kırmadan gidiyodu ..bundan sonra asla hiç bişey anlatmayacağım burdan sadece çocuklarla ilgili olucakk yazdıklarım ..
pişik için bende trosyd yada bepanthen kullanıyorum pişik kremlerinin hepsini kullanmışımdır ama hepsinin ismi aklımda yok tabii .

şimdi iyice baktım nuran beni kastetmiş ama yanlış anlamış sanırım kusura bakma nurancım ben asla öyle bişey yapmam sadece atlamışım canım kasti yaptığım hiç bişey yok kızlarr beni yanlış anlamayın sizleri kendime yakın bulduğum için burda derdimi sizlerle paylaşıyodum ama bundan sonra asla olmayacak böyle bişey bi önceki msjdada yazdığım gibi nurancığım hepiniz aklımdasınız hatta eşim kkdan yazmıştır arkadasların filan diye söylüyo bana yani hiç birinizi unutmuş değilim hatta çok şey kaçırmayayım diye geçmişi okuyorum ama yazamıyorum işte bu aralar böyle oda yoksa geçici bi durum ama benim özelimi paylaştığım için rahatsız olduysan özür dilerim canım bidaha bu tür paylaşımlara yer vermiycem çok yanlış düşünmüşsünn yinede senide o iki bıdığınıda çok seviyorum canım

X