2009 Kasm Anneleri

yalannn yalann hepsi yalan ben normal doğurdum geçmedi geçmedi 2 gündür ağrım var gerçi eymenden kendime sıra gelmedi ama halen ağrım var bende alayım şu coldmixten bende dr araştırıyorum 2.ye ilk dryi aradım martın 1inden önce randevu yok ne yapıcam şimdi ya çok yoğun hastanede dr de

selam nagişcim,iyiyim sağolasın:)eymenin iyi olduğunu okudum daha da ıyı oldum.
birde bir kahkaha attım kı mert uyanacaktımazotu bitmiş demek

bende bugun merti evde zor tutuyorum.baba gelsin,atta gidelim,parka gidelim dıyor.tamda parka gıtcek hava ya her yer ıslak

ilk baharda güzel olur orası mis miss o zamana değerlendirrisniz inşallah gerçi ben yazın gitmiştim suyu buz gibiydiii tirim tirim tiremitimmm

baharda sık sık gideriz o taraflara doğru kahvaltıya falan.bende çok seviyorum yeşille,mavi içiçe...maksat gezmek değildi aslında arabayla dolaşıp,birseyler yıyıp geri donerdik en fazla ama kısmet değilmiş..

akşam yatmadan temizliyorum burnunu,sabaha kadr yıne tıkanıyor bir de onu deneyelım bakalım nasıl olacak..

benim çok ağrırdı bekarken,evlenince geçtı,çok nadir binde bir oluyor ağrı,o da uşutunce falan sanırsam..ilki sezeryan olsa bile ikinciyı normal doğurabiliyormuşsun artıkın..
nagihan canım sizn dr da pek populer sanırsam bursada ne bu ya marta kadr dolu

slm hnaımlarrr bizde tuğkanla klahvaltı edip erkenden markete gittik şu ahşap puzzlardan almaya sayılı olanlşarbitmiş sabahın köründe gidiyor millet ya diğerlerinden aldık onuda teyzesi bakıcak diğer şubeye sonra pazara uğradık alışveriş yaptık öylen uykumuzua kadar gezik hava buz ama bunalıyorlar napalım ya bende sizden şu burun damlasını okumadan bikaç gün evveli okyanus suyu aldımdı şimdi bide onu alamam 32 tl verdim büyüğünden aldım birde bukış bunu kullnıcaz

canım 9 tl bişiymiş bende pahalıdır dedim amaa eşim bulmuşşş şükürrr

bende çok güldüm
hergün bir süprizleri var bu bıdıkların

valla cnm iyi dr iyi hastane hemde ucuz şimdi yine yeniden dr mi bulayım izinler raporlar yeni kanunla değişti devlette çalışan bir dr olmalı aman şimdiden sıkıntısı sardı :18:

cnm nereye almaya çalıştın sen bakim hangi hastaneye şöyle doğum drum gibi bir çocuk dr bulamadım diyorum hep burçin hanım bizim drumuzda kötünün iyisi yani şöyle süper diyemem ama tuğkan onu görünce hemen iyileşiyor

9 tlde çok iyimiş cnm ya inş. bulabİlirsiniz

bulmuş canım almış 10 tl yee

gamzecim hangi marketteydı o puzzlar.benimde almam lazım evdekıler kolay gelmeye başladı,sıkılıyor hemen..tek tek parçalı değide bir butunluğu olan bırseyler arıyorum..

ikisi de okaluptus kaynaklı da ondan aynı kokuyorlarr..iyi ya eşin bulabilmiş,ilk sen deneyecen o zaman denede bize yazz...

akşama kadar bunu muhabbetini yap aldır iş yerinde bırak servise binnngeliyormuş ama ilaç yokkk allahm yaa bi insan bu kadar unutkan olabilirmiii kiii artık yarın denicemmm kızlarr

ne zaman konuşmadık canım.nasılsın?deniz bebiş nasılll??

2 haftadır evdeyim izindeyim. yanlızlık başıma vurdu size sardım galiba.
iyiyiz tatlım. sokak ayakkabısını giymiş dolanıyo evde deniz çıkartabilene aşkolsun. sabahtendır temizlik yapıyodum bide

2 haftadır evdeyim izindeyim. yanlızlık başıma vurdu size sardım galiba.
iyiyiz tatlım. sokak ayakkabısını giymiş dolanıyo evde deniz çıkartabilene aşkolsun. sabahtendır temizlik yapıyodum bide

canım sende 2 haftadır evdeymışsın daha yeni soyluyorsun,.bit olayından sonra kovdular mı yoksam seni

altını siliverseydın gezsın ya,bu bıdıklar bir seye taktılarmı hayatta vazgeçmiyorlar.daha şimdiden dediğim dedik çaldığım duduk halleri mevcut.buyuduklerinde ne yapacağız biz bunlarla bilemiyorummm:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…