amin canım inşşş bendee şimdi eşimi aradım şu coldmix i ara bul aydında bulamassan sipariş ver dedimm nettenn şimdi eczanelri tek tek tel ile arıcakkk inş bulurr nesli konuşması tıkalı gibi geldi bana burnu tıkanmadan bi kullansaydıkk inşallah bulabilri akşamaşimdi uyuttum fındığımı uyusun bende dinleneyim regli oldumm offf evlen geçer dediydilerde hala geçmedii çocuk doğur dedilerdi geçer dedillerdi doğurdum geçmedi şimdide diolarki normal doğur geçer artık iş işten geçtii ikincide sezeryan olucak bu ağrı ömrümün sonuna kadar her ay çekicem başka çarem yokk
slm kızlar meral nasılsın cnm
biz iyiyiz oğlum dün akşam arada öksürsede iyi sayılırdı annesine çekmemeiş nazlı değil :) ama yemek yememe sıkıntımız devam etmekte 1-2 lokma sadece ayakta duracak kadar yiyo
akşam diyoki sen git anne banyo yap ben babamla otururum (eşime sen ilgilen demiştim cvbı oğlum verdi )
sabahta babannesine atımın mazotu bitmiş mama ver bana demişballı ekmek vermiş babannesi öldük kv ile gülmekten
ilk baharda güzel olur orası mis miss o zamana değerlendirrisniz inşallah gerçi ben yazın gitmiştim suyu buz gibiydiii tirim tirim tiremitimmm
amin canım inşşş bendee şimdi eşimi aradım şu coldmix i ara bul aydında bulamassan sipariş ver dedimm nettenn şimdi eczanelri tek tek tel ile arıcakkk inş bulurr nesli konuşması tıkalı gibi geldi bana burnu tıkanmadan bi kullansaydıkk inşallah bulabilri akşamaşimdi uyuttum fındığımı uyusun bende dinleneyim regli oldumm offf evlen geçer dediydilerde hala geçmedii çocuk doğur dedilerdi geçer dedillerdi doğurdum geçmedi şimdide diolarki normal doğur geçer artık iş işten geçtii ikincide sezeryan olucak bu ağrı ömrümün sonuna kadar her ay çekicem başka çarem yokk
slm hnaımlarrr bizde tuğkanla klahvaltı edip erkenden markete gittik şu ahşap puzzlardan almaya sayılı olanlşarbitmiş sabahın köründe gidiyor millet ya diğerlerinden aldık onuda teyzesi bakıcak diğer şubeye sonra pazara uğradık alışveriş yaptık öylen uykumuzua kadar gezik hava buz ama bunalıyorlar napalım ya bende sizden şu burun damlasını okumadan bikaç gün evveli okyanus suyu aldımdı şimdi bide onu alamam 32 tl verdim büyüğünden aldım birde bukış bunu kullnıcaz
selam nagişcim,iyiyim sağolasın:)eymenin iyi olduğunu okudum daha da ıyı oldum.
birde bir kahkaha attım kı mert uyanacaktımazotu bitmiş demek
bende bugun merti evde zor tutuyorum.baba gelsin,atta gidelim,parka gidelim dıyor.tamda parka gıtcek hava ya her yer ıslak
akşam yatmadan temizliyorum burnunu,sabaha kadr yıne tıkanıyor bir de onu deneyelım bakalım nasıl olacak..
benim çok ağrırdı bekarken,evlenince geçtı,çok nadir binde bir oluyor ağrı,o da uşutunce falan sanırsam..ilki sezeryan olsa bile ikinciyı normal doğurabiliyormuşsun artıkın..
nagihan canım sizn dr da pek populer sanırsam bursada ne bu ya marta kadr dolu
bende çok güldüm
hergün bir süprizleri var bu bıdıkların
valla cnm iyi dr iyi hastane hemde ucuz şimdi yine yeniden dr mi bulayım izinler raporlar yeni kanunla değişti devlette çalışan bir dr olmalı aman şimdiden sıkıntısı sardı :18:
cnm nereye almaya çalıştın sen bakim hangi hastaneye şöyle doğum drum gibi bir çocuk dr bulamadım diyorum hep burçin hanım bizim drumuzda kötünün iyisi yani şöyle süper diyemem ama tuğkan onu görünce hemen iyileşiyor
9 tlde çok iyimiş cnm ya inş. bulabİlirsiniz
bulmuş canım almış 10 tl yee
ya bacılar niye benle konuşmuyosunuz siz bakim :44:
eşim diyoki aynı viks gibi kokuyooo
slm hnaımlarrr bizde tuğkanla klahvaltı edip erkenden markete gittik şu ahşap puzzlardan almaya sayılı olanlşarbitmiş sabahın köründe gidiyor millet ya diğerlerinden aldık onuda teyzesi bakıcak diğer şubeye sonra pazara uğradık alışveriş yaptık öylen uykumuzua kadar gezik hava buz ama bunalıyorlar napalım ya bende sizden şu burun damlasını okumadan bikaç gün evveli okyanus suyu aldımdı şimdi bide onu alamam 32 tl verdim büyüğünden aldım birde bukış bunu kullnıcaz
ya bacılar niye benle konuşmuyosunuz siz bakim :44:
ikisi de okaluptus kaynaklı da ondan aynı kokuyorlarr..iyi ya eşin bulabilmiş,ilk sen deneyecen o zaman denede bize yazz...
ne zaman konuşmadık canım.nasılsın?deniz bebiş nasılll??
bitlenmen geçtiyse konuşak bacım
akşama kadar bunu muhabbetini yap aldır iş yerinde bırak servise binnngeliyormuş ama ilaç yokkk allahm yaa bi insan bu kadar unutkan olabilirmiii kiii artık yarın denicemmm kızlarr
2 haftadır evdeyim izindeyim. yanlızlık başıma vurdu size sardım galiba.
iyiyiz tatlım. sokak ayakkabısını giymiş dolanıyo evde denizçıkartabilene aşkolsun. sabahtendır temizlik yapıyodum bide