afiyet olsun nesli mert yaptı kahvaltısını,senda anneni uzmeden yap olur mu
bu arada meralll çok duygusal bi çocuk olucak mert çiçekti böcektii şu dünürlük olayını bidahamı konuşssak ne yapsakkk
ikeaya gittiğimizde neslide o yapma çiçeklerden istiyodu eline veri çıkışta bırkıyoduk... takıntı olcağını sanmıyorum hoşuna gidiyordurrrr kuzucumunn
nesli şimdi diyokii (annEE allah cezanı versinnnn) bunu ben hi. kullanmam çok korkarım bedduadan babada saöylemz hayattaaa((
iyi akşamlar kızlarr biz hiç iyi değiliz dün çağanın ateşi 40,6 yı buldu akşam 6,30 dan 9.30 akadar düşüremedik hemen acile götürdük boğazları çok kızarmış tamamen dolmuş dedi dr hemen ate düşürücüler fitiller düşmüyo düşmüyo gece 1.30 a kadar bekledik 1.30 da ancak 37,8e düşürebildik orda hemen bi tane antibiyotik iğne yaptırdık evede antibiyotik yazdıı sabahta ateşi vardı şimdi yok ama nefes almakta yutkunmakta çok zorlanıyo öksürüğü çok fazla huzursuzz ..geçen hafta cuma günü aile hekimine götürdüm birazcık kızarmış diyererk sadece peditus ve öksürük şurubu yazdı gönderdi düzenli kullandım ama yavrum iyileşmek ne kelime dahada kötü hastalandıı gidip şikayet edesim var ya o adam akıllı baksaydı yavruma şimdi bu kadar kötü olmayacaktıı..
sizler nasılsınız bakalım?
geçmiş olsun deryacımm. bende geçen gün denizi çişe kaldırmaya kalktım saat 4 te. bi baktım çocuk zangır zangır titriyo. kardeşim de yanımnızdaydı. kendisi dr. ama hiç bişey anlamadı abla bunu hemen acile götürün dedi. neyse gittik ateşi çıkmış ama biz nasıl anlamadık ateşi anlamadım. tabi o telaşla ölçmekte aklımıza gelmedi.
ateşi düşürdüler eve geldik. antibiyotik filanda yazmışlardı ama ben kullanmadım. kardeşim kullanma abla kenında çokta mikrop yokmuş dedi. bir kaç gün ateşdüşürücü fialn verdim. iyi şimdi şükür.
ama benim de çok büyük bir derdim var. deniz hala konuşmuyo. gerçi kelimelerine 3-4 tane daha ekledi ama bukadar. napcam bilmiyorum. çok çaresizim ya...
çok geçmiş olsun hanımlarrr hasta kuzulara yine hastalık mevsimi sanırım dün çocuk hastanesine gittik sonuç göstermeye tıklım tıklım dolu allahım herkese acil şifalar versin
geçmiş olsun canım ne tarafa hangi doktora götürdün merak ettim gerçi hepsi aynı daya gamzecim ben 1 hafta önce götürdüm bişeyi yok diyip bir öksürük şurubu verdi geçmedi aksine arttıdün götürdük dediğin gibi hastane tıklım tıklım 2 saat buhar verilecek dedi nasıl havasız nasıl pis çocuklar 1 yatakta 2 kişi yatıyo drye bizim evde buhar makinamız var dedik bişey imzalattılar kendi isteğimle ayrılıyorum diye aldık geldik paşa mı içim parçalandı gece o öksürdükçe ee ne oldu yine verdi antibiyotik geçen hafta iyi bir ilaç verseydide bu boyuta gelmeseydi
bu arada denize,çağana,tuğkana hepsine hasta olan kuzulara acil şifalar kendi derdimden unuttum iyi dileklerimi
geçmiş olsun canım ne tarafa hangi doktora götürdün merak ettim gerçi hepsi aynı da
anladım cnm devletler tıklım tıklımbizde alerjye gittik işte dörtçeliğe dün sonuç gösterdik belirli bişeye alerji çıkmamış ama kanda yine yüksek alerjisi takip edicez çocuğunuzu dedi alerjik bir çocuk belli dedi 3 yaşını doldurduğu kasım ayındada deri test yapıcak kolundan not aldı süper idare etmişsin dedi moral verdi bildiğin gibi devam dedi antibiyotik her seferinde kullanma bekle ciğerlerindeyse sorun sadece antibiyotiğe gerek yok dedi ama boğazı kulağıysa kullanmadan geçmez dedi çok haklı sanırım biz nekadar kullanmamk için dirensekte kullanmadan iyi olmuyor çocuklar tuğkan iyi çok şükür inş. bu salgın bize uğramazbizim dr 4 aylıktan beri baharda ayla hnm çok iyi çok cici ama verdiği ilaçlar işe yaramıyo yani en zararsızını vermek istiyo sonrada durum budün akşamda çekirge çocuk hastanesine götürdük mecburen öğlen gittim iyiydi keyfi yedirdim uyuttum geldim bakalım akşama nasıl olacak :44:
bu arada meralll çok duygusal bi çocuk olucak mert çiçekti böcektii şu dünürlük olayını bidahamı konuşssak ne yapsakkk
ikeaya gittiğimizde neslide o yapma çiçeklerden istiyodu eline veri çıkışta bırkıyoduk... takıntı olcağını sanmıyorum hoşuna gidiyordurrrr kuzucumunn
akşamdan suya koyduğum bir bardak yeşil mercimeği bir güzel yıkadımm
sonra bir soğan rendeledim meralin dedği gibi biraz sıvıyağ ve bir kaşık salça koydum birgüzel kavurdum sonra içine yeşil mercimeği koydum şöyle iki üç çevriidm kaşıkla sonra üzerine kaynar su döktüm bi güzel pişti sonrada nagişin dediği gibi içine ev eriştesi attım ama iki avuçtan çok attımmneyse sonra onlarda pişti tabağa koydum soğuttum nesli hımm hımm hıımm yaparak yedi tarifiniz için teşekürler teyzelerii