2009 Kasm Anneleri

valla minecim ben o pimpiriklilerden değilim yani hasta olup ızdırap çekmesindense ilaçlarını vermek taraftarıyım ama 1 hafta önce dr ye gittik sadece öksürük şurubu verdi ee dr ya bizde güvendik böyle oldu zamanında verseydi böyle olmazdı belki ozaman 1 doz olacaktı şimdi 2-3 doz hastalık ilerlediği için tedavide uzayacak bence zarar vermeyelim derken daha çok zarara uğtuyo bu şekilde

oksuruk şurubu ve soğuk algınlığı şurupları,hastalığın ilerlemesine sebep oluyorlar ..eğer sadece ust solunum yolu hastalığı(viral enfeksıyon soz konusuysa)ilaç verilmemelı aslında ama drlar yazınca guvenip veriyoruz.aboğazdan kultur alıp test yapmalılar ama nerde o sıstem tr'deverdikleri bu oksuruk şurupları enfeksiyonun ciğerlere inmesine sebep oluyor...sonrada antıbıyotık tabiki kaçınılmazımız oluyor..

nesli bi keresindee yine böyle ateşli hafiif öksürme var doktor ilaç verdii ben artık biliyorum ne iyi geliyor kuzumu agumantin antibiyotik aferin öksürük şurubu ya actidem yada kravel öyle bişiydi ökürüğe iyi gelen burun sprıide illadinn doktor yazmasa bile uyarıyorumm çünkü genellikle anlaşmalı oldukları ilaçları yazıyolarr ama ben itiraz ediyorum eğer diretiyorsada ilaçları özelini alıyorumm ane yapimm şimdi bile artık doktora bile götürmeye bile gerek duymuyorum çoğu zmaan çünkü çocuğumu benden iyi kimse bilememzz dimii aamaa tabi bu demek diil doktoara karşıyım yinede götürüyorumm

allahm pedutus benim korkulu rüyammm soğuk algınlığı için aferinn hem çocuğu rahatlatıyo uykuda yapıyoo....bazı antibiyotiklerde ateş yapıyor mesela zimax doktorun biri verdi bunu ben görmeden babam gitmiş almış gelmiş ben bunu içirmem dedimmm babam antibiyotik antibiyotiktir ne olcak ddedi içirdimmmhooop 42.. derce atess bababmı yumruklayasım gelmiştiiihemen antibiyotik değişkliği yapalım doktor dedi

meralllll benim yerimede gezzzz bu arada dikkat hava buz gibiii

bu arada hasta çocuklarııza balık yedirmeyin hastalığı ilerletiyormuşşşş bunu biyerden okumuştummm ve denemiştirrrr iyice artmıştııı bizdeee

Merhaba Sevgili Kasım Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Kasım Anneleri, bu kalp Kasım Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

nagihancım çok geçmiş olsun canım aynı sorunu bende yaşadım cuma götürdüm peditus ve öksürük şurubu yazdı önemli bişey yok dedi ama yavrum şimdi daha kötü oldu gidip dru dövesim geldi vallahii ben antibiyotiğini kullanıyorum vallahii

meraba arkadaşlar. nagişcim çok geçmiş olsun canım. bu çocukların biri bitiyo öbürü başlıyo hastalanmaya. tez vakitte atlatır inş...
ilaçlardan konu geçmişte ben antibiyotik prk vermemeye çalışıyorum. şimdiye kadar kaç defa antibiyotik yazıldı ama ben sadece 1 kere kullandım daha. ondada memlekete gitmiştik yanımda oğlumun buhar makinası yoktu diye (şu içine ventolin konan makina) bu kış hep bitki çaylarıyla filan geçirdik. daha geçen acildeki dr ne kadar pediatrik şurup varsa hepsini yazmıştı sadece benim istediğim bir balgam sökücüyü birkaç defa verdim 1-2 defada ateş düşürücü. ne bileyim ilaçların faydasından çok zararı olduğunu düşünüyorum.
ayrıca denize hemen hemen hergün 1 kivi yediriyorum. muhteşem faydasını gördüm bu kış maşallah..

günaydın hanımlar nasılsınız?ben iyiyim ama çağan çok kötü öksürüyo ya bugün eşimin raporu bitti kontrolü var aktara uğrayıp okaliptüs yağına bakıcam bende ..

günaydın hanımlar nasılsınız?ben iyiyim ama çağan çok kötü öksürüyo ya bugün eşimin raporu bitti kontrolü var aktara uğrayıp okaliptüs yağına bakıcam bende ..

şu grıp,enfeksiyon,oksuruk olayını tetıkleyen hep burun tıkanıklığı...eşimde eczanede bulamayınca netten sıparış vermiş coldmıx'i.daha gelmedi.bulamayınca bende okalıptus yağı alırım dıye duşunduydum...

slm kızlar meral nasılsın cnm
biz iyiyiz oğlum dün akşam arada öksürsede iyi sayılırdı annesine çekmemeiş nazlı değil :) ama yemek yememe sıkıntımız devam etmekte 1-2 lokma sadece ayakta duracak kadar yiyo
akşam diyoki sen git anne banyo yap ben babamla otururum (eşime sen ilgilen demiştim cvbı oğlum verdi )
sabahta babannesine atımın mazotu bitmiş mama ver bana demiş ballı ekmek vermiş babannesi öldük kv ile gülmekten

demkki iyi ye gidiş var mazotu bittiğine göreee kuzumun allah şifa versin tüm kuzucuklaraa

çok şükür ya ilaçlar iyi geldi gibi inş daha da iyi olur paşam ve bütün hasta kuzular

amin canım inşşş bendee şimdi eşimi aradım şu coldmix i ara bul aydında bulamassan sipariş ver dedimm nettenn şimdi eczanelri tek tek tel ile arıcakkk inş bulurr nesli konuşması tıkalı gibi geldi bana burnu tıkanmadan bi kullansaydıkk inşallah bulabilri akşama şimdi uyuttum fındığımı uyusun bende dinleneyim regli oldumm offf evlen geçer dediydilerde hala geçmediiçocuk doğur dedilerdi geçer dedillerdi doğurdum geçmedi şimdide diolarki normal doğur geçer artık iş işten geçtii ikincide sezeryan olucak bu ağrı ömrümün sonuna kadar her ay çekicembaşka çarem yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…