valla allaha emanetiz aklıma geldikçe içim daralıyor
eşi evde diye giremiyor heralde sizinde aranız limoniymiş arada oluyor her evde ama şiddet başka bişey
canım bizimki garip bi küsmee gece yatakta sarmaş dolaşş günün ilk ısığından gece yatana kadar düşmanne zamana kadar böyle gitcek bilmiyorummm yatakta sarılmamızda tamamen alışkanlık ne ben onsuz yatabilirim nede o bensiz rahat yatarr yoksa yatakta dön dön ölüyoruzzz uyuyamıyoruzz:44::44:
sedese canım nasılsın... ben çıkamıyorum burdan derya gelir diye bekliyorumm inş iyidirr...
bu arada dünkü deprem baya korkuttu beni sabah bide 8 gibi oldu ama 10 daki gibi değildii ...
sizin işte ıyımış canım nasıl kusluk o oyle.ama ıyı bir yandanda küs olsada eşler yatakda barışılır derler:))sizinkı biraz uzamış o kadr,barışın artıkda neslımde uzulmesin...
bugun acayıp karışık bir çorba yaptım merte bakalım beğenecekmı.ben olsam yemezdım:))kuşbaşı etı haşladım sonra içine bir pırasa,patates,havuç,pirinç,kuçuk bir karnıbaharın yarısını koydum...hala pişiyor,sonucu merek ediyorum bakalım nasıl olacak..
meal bu nasıl iştir bende anlamadımm yarında yine nöbetçi eşimm offf çok sıkıldım artıkkk...
çorbaya gelincee bilmiyorumki ben yemedğimi nesliyede yedirmemm ki zaten ilk önce görüntüsüne bakar ben kalkıp tavuk suyuna tarhana yapıcamm anne çorba yap diyor bizimkiii çocuk özledi çorba içmeyii galibaa hafifte ateşi varr gibi sanırım dişlerinden hepsi ucu beyazlamışş hiç rşske atmıyım karnını doyurayım sonra mandalin falan yedirip calpol iççireyimm
slm kızlar deryayı merakımdan bizlere sıra gelmedi oğluşum hasta babası drye götürdü gripti dün öksürükte başlayınca götürelim dedik peditus ,kongest,calpol gibi ilaçları artık kullanmıyoruz etkisi yok onlar bebekken demiş ve yeni ilaçlar yazmış çok şükür birşeyi yok sadece grip su çiçeğinide yaptırmışız, 2 yaş ve 2,5 yaşta 2 doz hepatit Amız varmış ityileşsin yaptırıcam
sizin kuzular nasıl neslimin çorbasından içmeye geleyim çok üşüdüm içim ısınır
mertin çorbasıda fena olmuyo ben yemem ama kıyma ile yapılmışını eymen yiyo ama çok açsa
nagiş gecmiş olsun canm eymenee bide ilaçların ismni bizede yazssana aklımızda bulunsunnn
ateş düşürücü taylol,grip içinde benical vermiş tabi ikiside pediatriktir ben gidemedim her zaman ki gibi izin sorunanlamadım nasıl iş guya memur olunca bu tarz şeyler daha kolay diye biliyodum ama değilmiş paşamın yanında olamadım yine yeniden deryayı arasam mı ya arayanınız var mı
hım acaba artık aferin falan işe yaramıcakmıı bunu aile doktorumuzla konuşmam lazımmm en kısa zamanda kendisi çok tatlı tontoş bi dedee:)benle bile çok ilgilendiiinesliye şekerler falann aldı kucağıan sevdi falan filan...
neyse deryayı aramadım arayamamda bu durumda olsam kocamın yanında konuşamazdım artı zaten iyice sinirleninrdii eşim bu düşünerekk aramıyorummm:26::26:
ah derya varya nasıl sinirle okudum kesinlikle kayınvaliden eşini dolduruyor sana karşı benim anladığım bu normalde gayet iyisiniz gezmelere gidiyorsunuz sizinle vakit geçirriyor adamda annesi gelincemi senden nefret edesi geliyor vallhi cnm evire çevire dövücem yazmıştya kızlar vallhi nasıl akkılları başlarına gelir söylenecek çok şey varda burası müsait değil sen kendine mukayet ol hiç umursama eşini ne hali varsa görsün kiminle gidecekse gitsin çağanıa l sende çık onlar gidince hava al annene git vakit geçir kesinlikle umursamadığını belli et boşver ne hali varsa görsün nasılsın nasılsın diye sorma nasıl olsa kıymet bilen yok
tuğkanla bizde yeme konusu harici iyyiz sakinleşti birazdaha sanki birde cuma günü annaneye gidicez ordada kendine gelir ama çorbadır meyvedir kesinlikle yemiyor kendisi hep kuru şeyler yiyor ve kendisi yiyecek kesinlikle benden istemiyor makarna pirinç bulgur tavuk balık et hep bunları yiyesi var dün aç bıraktım yemedi akşamüzeri çorba içsin diye bekliyorum gitmiş mutfaktan poşettene kmek almış şok oldum üstünede anne süt içcem uyucam diye tututurdu yani yemek yemesinde kuru ekmek sütle yaşamaya rağzı
dün hiç uyumadı eşimle bizde fırsattan istifade çıktık akşam dışarı cuma evlilik yıldönümümüz erken kutyladık yemek yedik dolaştık elele sonracanlı müzik yapan biyere gittik çok iyi geldi tuğkanda anneme gitcem diye tututrmuş komşunun kızını çağırmışlar onunla oynamış erkendende uyumuş çok iyi oldu vallhi
kızlar bugun birsey oğrendim,burun tıkanıklığına okalüptus yağı ıyı geliyormuş.yastığa yada giysinin yakasına 1,2 damla damlatmak etkılı oluyormuş.burnu tıkandığında okyanus suyu vs ile açmak zor olabiliyor ya o yuzden daha pratık geldi bana..
bu arada tarifin adı halleyli pastaa