2009 Kasm Anneleri

gunaydın şekerler;

bugun pek muhım bir gun kayınvalide geliyor:)annem ve ablamda var..sabah heberim oldu evi topladım anca,şimdi bir kek yapacağım,sonra onlar gelince onlara birseyler yaptırırım artık,he hehe çocuk var rahat vermiyor ne yapalım deme

ben hissetmedim depremi,eşim hissetmiş iş için hazırlanırken.mine bizde beşinci kattayız oyle kaçma gibi bir şansımız yok:böyle anlarda hep oğlumu duşunuyorum ne yaparım diye.:26:şu piyangodan para çıksada şoyle tek katlı,bahçelı bir ev alsak.kızlar şu buyuk ikramiye bana çıksın sizede birer ev alırım valla

nagiş iyi olmuş aslında dediğin gibi alışsın yakınsınız nasılsa eksra bir durumda bırakmanız gerekebilir.şimdi gordun uyumuş sorunsuz,birdahakıne için rahat olur...

Son düzenleme:

nurancım,izmirde kar yağdı dıye bir rıvayet var,ama biz gormedik.bende haberde gordum ama yok oyle birsey cumartesi gecesi acayıp bir soğuk vardı çok yuksek bir dağ var oraya yağmış ama merkezde birsey yok...olsa daha ıyı aslında eğlenirdik hiç olmazsa biraz...

benim kayınvalidede hafta sonu geliyorr dün aradaım ekstra bişi yapıyımı ne zamn geliceniz cumadan mı cumartesidenmi ben bilmem dedi daha xxx le konuşmadım kaynımla yani hayret bişi benim evime geliyonn kaynımla niye konuşuyonn dimii sinirimi bozduu ses tonuda bi değişktii...

neyse ben yine kafama estiği gibi yaparım gerçi ne yapsamda beğenmicek oda ayrı meselee...

eşimlede çok büyük kavga ettik dün gece moralim sıfır geçen hafta benim yüzümden bu hafta da onun yüzünden ne oluyoki böyle bize anlamdımm çekip uzaklaşmak istiyorumm artık hiç kimseyi düşünmedennn ama seviyorummmm

canım acayip sıkkınnn

neslide annem karnım acıyoo
parmağım acıyo popom acıyooo yok kolum acıyo dakika başı yanıma glip biyerlerinin acıdıını söylüyooooçıldırttı beni hastalık hastası olduu yaaa....

hakikaten ne oldu size kuzum aa nazar mı değdiki
meral bulmuşsun yöntemi hazırlat gitsin gelenlere
şimdi kızlar eşim yılbaşında kuzenlerini bizde toplamak istiyo sen şimdi istemezsin evim batacak diye dedi bende bişey demedim normalde 1 yıl boyunca grşmezler yılbaşında neden toplanmak istiyo anlamadım ama aşıkımın istediği olsun diyorum azıcık kendimi kasayım kocişim mutlu olsun diyorum ama bir yandanda gözüm hiç kesmiyo şimdi sorum çağırsam akşam yemeğinden itibaren mi çağırmalıyım yani eğer akşam yemeğini çıkarırsak atıştırmalıkları hazırlarım nasıl olur ki bilemedim siz ne dersiniz hiç bulaşmasam mı

bilmiyorum bize ne oldu bu soğukluk 4 5 gün sürer şimdiii:2::2:

sinirden çatlıyorumm kızlarr kabus dolu günler başladıı.dün eşimin yanına giderken çağırmamışlar bilerek beni çocuk varmış nasıl gidecekmişim filan bana sormadan benim adıma karar vermişler bugün yine aynısı eşime dedim bak ben annenden önce geliyorum benim yanında gitmem daha doğru olur neden benim adıma karar veriyosunuz neden fikrimi sormuyosunuz dedim.annesini aradı o sırada anne ben hazırım dedi oda neyle gideceğiz deniz(erkek kardeşim)götürsün bende geleceğim yanında fatmada(görümcem.)gelecek dedi eşimde o gelmesin derya gelecek dedi kv benim adıma hemen karar verdi o hasta o gelmesin yavv bana bi sorun ben ne diycem bakalım evde hizmet ederken hasta değilimde kocamın böyle bi durumda yanında gideceğim zamanmı hasta oluyorum eşim annesine diyoki benden için neyse anne gelsinn beni yanında istedğinden değil sırf kafasını ütülemeyeyim susayım diye söyledi ..neyse kv geldi kapıya hazırmısın gidelim dedi ben çok bozulmuş bi vaziyette harıl harıl iş yapıyorum o sırada..salak gibi dünden bu yana kimin için uğraşıyorsam aman iyi olsun aman yemeğini yesin aman ilacını saatinde alsınn diye uğraşıyorum hasta hasta ve gerçekten çok kötü hastayım bide çağana bakıyorum ama o beni değil anasını götürmek istiyo yanında ..neyse bana kemerimi kapatamadım bi yap dedi bende annen daha yakın ya sana o yapsın dedim kızdı bana tabi annesi geldiğinde ise anası hazırmısın diye sorunca hazırım ama kemerimi kapatamadım evde bi avrat yokki dedi bende annen yapsın oda yakınmış ya dedim tabii beyefendi alltta kalırmı hemen bana anamın b..ye dedi bitane tekme attı kalçama ben ağlıyorum tabi gelince boşanacağız çirkef diyerek gitti bilmiyorum gelince neler olacak ya ben çıkıp anamın evine gidecekmişim yada o çağanı alıp anasına gidecekmiş ..aynısını ben yapsam ben annemle plan yapsam eşime hiç sormasam sen dur ben annemle giderim desem doğru olurmu kızlarr onu hiçe saymış olurum peki burda olmamın anlamı nedir?kimim ben?neyim onun içinn?çıldırmak üzereyim ben nasıl dayanıycam ölmeyi düşünüyorum perşembe günü yine gidecekmiş o günde aynısı olursa benim için hayat bitmiş demektir olmuyo artık bu kadar düşüncesizlik olurmu ya

ya dur bi sakin ol nereye gittiler anlamadım ki ne kıymetli anası var ya bak derya şuan yazdıklarım yangına körükle gitmek gibi olacak ama içimden geçeni söylemem lazım sen artık arkadaştan ötesin ve inanki içim parçalanıyo sana ozaman dedik git darp raporu al kenarda dursun diye yapmadın.üstelik düzelmiyo sürekli şiddete başvuruyo çağanı falan da alamaz devlet ona vermez ya ölüyomusun aşkından hayat onsuzda devam eder 1 değil 2değil ya yerinde taş olsa çatlar boşanırsa boşansın hiç değilse oğlunla kendine bir hayat kurarsın bu adam şimdi böyleyse yaşlandıkça daha da beter olacak offf offf

dikkat ettin mi derya sen alttan aldıkça sorun yok ama sen azıcık ses çıkartsan hemen film başa sarıyo herşey sil baştan varya sanki kardeşime yapılıyo bunlar oraya gelip şu kaynanı+görümceni+kocanı evire çevire dövesim var

bugün kontrolü vardı canım ordanda iş kazası olduğu için adliyeye gidip belge vermesi lazımmış anne evraklar işyerinde sonra gideriz dediği halde kadın dediğini yaptırmış götürmüş yaa.nagihancım benim için hayat bitti şu anda o kadar kötüyüm çağan bana bakıyo ağlıyorum diye geliyo öpüyo herşey onun içinde ama artık ailesine dayanamıyorum bu ömür boyu gitmez boşanırsam aileme sığınamam arkamdalar ama sözde yoksa biliyorum onlarda çok sorun yapacak çıkmazdayım yeter artık ota boka sinirlenip pat küt bana vuruyo ben onu o kadar önemserken o beni hiçe sayıyoo..belkide bunlar son sözlerim yemeklerimi yaptım salatamı yaptım evimi temizledim niye yaptım biliyomusun anasının b...daha çok yedirsin daha çok aşağılasın diye..bana diyokii kıskançlıktan çatlayacaksın ailemle plan yaptığım için annem sana taş çıkartır

canım eşimin lafları sadece bana zaten onlara hiç bişey diyemiyo kırılcaklar diye ama ben çirkefim,çingeneyim,karılık yapmıyorum daha neler neler ..

ya sinirden posta posta aklıma geliyo istemiyosa seni yanında ne diye gelcem diyosun ne b..varsa yesin ya

canım artık demiycem dedim onada söyledim o anasını istiyo beni değill benden önce onları arıyo söylüyoo benim herşeye susması onlar ne derse ne yaparsa susması istiyoo.önce onlar sonra çağan sonra benn

haa bide diyoki annemin gelmesi sana batıyomu sende gelmek istiyosan bende gelmek istiyorum dersin gelirsin diyo

yaa bu kadarda olmazzz diyorumm aramış şimdi kardeşim gelmiş diyo açmısın diyo eve gelip yemek yiyip öylemi gideyim yoksa direkmi gideyim diyo bende o gelmiyo geçmiş olsunada senmi gidiyosun ayağına dedim yorum yapma dedi yaaa offf kızlar hakkınızı helal edinn

derya gözünü seveyim bulaşma şuna canı acıyan sen oluyosun
büyük konuşmayayımda ben olsam boşardım
işim yoğun akşam evden girmeye çalışıcam

deryacım,ne desem bilemiyorum artık kocan için..
bu tur kadına şiddet olayları beni çok yaralıyor,senin bunu kabullenmek zorunda olman daha da çok uzuyor.ama anlayabiliyorumda ailenin sana maddı,manevi olarak kol kanat germesi lazımkı,boşanmayı duşunebilesin..birsure sonra çalışırsın,çağana annen bakar maddı olarak yoluna girer aslında.tabii bazı çevreler,aileler için kabul etmesi zor olabilir.ama sen kararlı oldukdan sonra ve sana yapılanları onlara anlattıkdan sonra eminim ki seni desteklerler.boylebaskılarla,aşağılanmayla,dayakla yaşamaktansa bazı şeyleri goze almak gerekebilir.eminim birkaç gun sonra eşin pişman olacak,ozurler dileyecek ama nereye kadr aynı şeyleri tekrar etmeyeceğinin garantısı var mı?birde o kadr yaralanan sen eskisi gibi bakabilecekmısın,sevebilecekmısın onu??bu saatden sonra bir insan çok zor değişir.ya sen onun ailesinden sonra geldiğini kabullenip,susup,onun kararlarına uyup oyle davranacaksın boylece fiziksel şiddet gormeyeceksın yada boşanacaksın aklıma başka bir yontem gelmiyor.aile terapistıne gidin desem eşin bunu istemeyecektır muhakkak..

canım benim allah yardımcın olsun((

Son düzenleme:

canım ailem sözde arkamdalar annem biliyo ama eşimle bunları bilerek kendi isteğimle evlendiğim için maleseff suçu bende buluyorlar ..aile terapistine gitmeyecek eşim bunu adım gibi biliyorum çünkü tek suçlu benim..ben kıskanç,bencil,menfaatçi,sinsiyim onun gözünde eve geliler anasıyla çorba ısıtta içelim dedi kalktım ısıtmaya başladım anası fatihh bunları buraya bırakıyorum zaten perşembe gidicez dedi bende anne müsade edersen perşembede kocamın yanında ben gidicem dedimm dediğimle eşim dövmek için küfür ederek üstüme yürüdü yürü anne dedi bu pislik elimde kalacak dedi ben tabi yine ağlıyorum bu sırada niye dedim bende gelemezmiydim kızım sen git kocanla ben çağana bakarım desen olmazmıydı dedim ben çağana nasıl bakayım durmazki bende hem sen grip değilmisin hastanede nasıl duracaktın dedi eşim hala hakarat ediyo bana anne yürü gidelim ben artık bu pislikle aynı evde yaşamak istemiyorum dedi..daha sayıyo tabi aklımda kalan bunlar içeri girdi seni düşünmek suçmu dedim artık senin yüzünü görmek istemiyorum bu yüzdende yanımda istemiyorum seni beni artık düşünme dedi ..eşim ben çalışacağım dediğim zaman benim annem bakar 5 çocuk büyütmüşsün insan senden daha iyi bakar diye konusuyodu laf geldi ama sustum orda oturduk yemek yedik çağan sürekli ağladığı için ben pek yiyemedim anası gitti akşam oturmaya gelicem diyerek eşimde biraz oturdu burda sonra gitti yattı yatak odasına konuşmuyoruz çünkü bana,benim sözlerime tahammülü yokmuş eğer konusursam beni öldürebilrmiş bilmiyoki ondan önce ben canıma kıyacağımm..biliyorum bi kaç gün sonra konusmaya çalışacakk ama çok geç artıkk ben olmayacağım onun hayatında ..ne zaman anasıgülle biraraya gelse o gün benden boşanmak istiyo benden nefret ettiğini bana tahammül edemediğini söylüyo ve muhakkak vuruyoo bitti kızlar bitti perşembe sonn onlar hastaneye gidince çağanı anneme bırakacağım sonrada hayatıma son vereceğim çok düşündüm ama bu kadar dayanabildim herşeye çok yıprandım bu ilişkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…