aaa deprem mi oluyo Allah'ım hepimizi korusun kuşadasıysa meralde hisseder hazırlayın çantalarınızı falan temkinli olun :18:
hazırlasam ne fayda 7. katt inene kadar ohoooo....
canim sizin orada izmir de yar yagmis soguktur ben de ikisini de yikadim sabah nartan da 13 gibi uyudu 15 te kalkti iste meyve ye giyin gec oldu ve hava sogudu soyle bir gezdik geldik bugunlerde kepce kamyon falan cok merakli calismalarin oldugu yere kadar gittik ama benim kulaklarim usudu resmen sonra hizlica geri donduk hem de yikamistim yani ne cesaret degil mi? ayy napim ya bunaliyorlar evde hava alsinlar dedim.... mert te sikilmis belli ama saglam giydirmissin yavrularimiz allaha emanet napalim ne kadar korursak koruyalim olacagi varsa oluyor deyip teselli bulabilirzzzz....
gunaydın şekerler;
bugun pek muhım bir gun kayınvalide geliyor:)annem ve ablamda var..sabah heberim oldu evi topladım anca,şimdi bir kek yapacağım,sonra onlar gelince onlara birseyler yaptırırım artık,he hehe çocuk var rahat vermiyor ne yapalım deme
ben hissetmedim depremi,eşim hissetmiş iş için hazırlanırken.mine bizde beşinci kattayız oyle kaçma gibi bir şansımız yok:böyle anlarda hep oğlumu duşunuyorum ne yaparım diye.:26:şu piyangodan para çıksada şoyle tek katlı,bahçelı bir ev alsak.kızlar şu buyuk ikramiye bana çıksın sizede birer ev alırım valla
nagiş iyi olmuş aslında dediğin gibi alışsın yakınsınız nasılsa eksra bir durumda bırakmanız gerekebilir.şimdi gordun uyumuş sorunsuz,birdahakıne için rahat olur...
benim kayınvalidede hafta sonu geliyorr dün aradaım ekstra bişi yapıyımı ne zamn geliceniz cumadan mı cumartesidenmi ben bilmem dedi daha xxx le konuşmadım kaynımla yani hayret bişi benim evime geliyonn kaynımla niye konuşuyonn dimii sinirimi bozduu ses tonuda bi değişktii...
neyse ben yine kafama estiği gibi yaparım gerçi ne yapsamda beğenmicek oda ayrı meselee...
eşimlede çok büyük kavga ettik dün gece moralim sıfır geçen hafta benim yüzümden bu hafta da onun yüzünden ne oluyoki böyle bize anlamdımm çekip uzaklaşmak istiyorumm artık hiç kimseyi düşünmedennn ama seviyorummmm
canım acayip sıkkınnn
neslide annem karnım acıyoo
parmağım acıyo popom acıyooo yok kolum acıyo dakika başı yanıma glip biyerlerinin acıdıını söylüyooooçıldırttı beni hastalık hastası olduu yaaa....
hakikaten ne oldu size kuzum aa nazar mı değdiki
meral bulmuşsun yöntemi hazırlat gitsin gelenlere
şimdi kızlar eşim yılbaşında kuzenlerini bizde toplamak istiyo sen şimdi istemezsin evim batacak diye dedibende bişey demedim normalde 1 yıl boyunca grşmezler yılbaşında neden toplanmak istiyo anlamadım ama aşıkımın istediği olsun diyorum azıcık kendimi kasayım kocişim mutlu olsun diyorum ama bir yandanda gözüm hiç kesmiyo şimdi sorum çağırsam akşam yemeğinden itibaren mi çağırmalıyım yani eğer akşam yemeğini çıkarırsak atıştırmalıkları hazırlarım nasıl olur ki bilemedim siz ne dersiniz hiç bulaşmasam mı
sinirden çatlıyorumm kızlarr kabus dolu günler başladıı.dün eşimin yanına giderken çağırmamışlar bilerek beni çocuk varmış nasıl gidecekmişim filan bana sormadan benim adıma karar vermişler bugün yine aynısı eşime dedim bak ben annenden önce geliyorum benim yanında gitmem daha doğru olur neden benim adıma karar veriyosunuz neden fikrimi sormuyosunuz dedim.annesini aradı o sırada anne ben hazırım dedi oda neyle gideceğiz deniz(erkek kardeşim)götürsün bende geleceğim yanında fatmada(görümcem.)gelecek dedi eşimde o gelmesin derya gelecek dedi kv benim adıma hemen karar verdi o hasta o gelmesin yavv bana bi sorun ben ne diycem bakalım evde hizmet ederken hasta değilimde kocamın böyle bi durumda yanında gideceğim zamanmı hasta oluyorum eşim annesine diyoki benden için neyse anne gelsinn beni yanında istedğinden değil sırf kafasını ütülemeyeyim susayım diye söyledi ..neyse kv geldi kapıya hazırmısın gidelim dedi ben çok bozulmuş bi vaziyette harıl harıl iş yapıyorum o sırada..salak gibi dünden bu yana kimin için uğraşıyorsam aman iyi olsun aman yemeğini yesin aman ilacını saatinde alsınn diye uğraşıyorum hasta hasta ve gerçekten çok kötü hastayım bide çağana bakıyorum ama o beni değil anasını götürmek istiyo yanında ..neyse bana kemerimi kapatamadım bi yap dedi bende annen daha yakın ya sana o yapsın dedim kızdı bana tabi annesi geldiğinde ise anası hazırmısın diye sorunca hazırım ama kemerimi kapatamadım evde bi avrat yokki dedi bende annen yapsın oda yakınmış ya dedim tabii beyefendi alltta kalırmı hemen bana anamın b..ye dedi bitane tekme attı kalçama ben ağlıyorum tabi gelince boşanacağız çirkef diyerek gitti bilmiyorum gelince neler olacak ya ben çıkıp anamın evine gidecekmişim yada o çağanı alıp anasına gidecekmiş ..aynısını ben yapsam ben annemle plan yapsam eşime hiç sormasam sen dur ben annemle giderim desem doğru olurmu kızlarr onu hiçe saymış olurum peki burda olmamın anlamı nedir?kimim ben?neyim onun içinn?çıldırmak üzereyim ben nasıl dayanıycam ölmeyi düşünüyorum perşembe günü yine gidecekmiş o günde aynısı olursa benim için hayat bitmiş demektir olmuyo artık bu kadar düşüncesizlik olurmu ya
ya dur bi sakin ol nereye gittiler anlamadım ki ne kıymetli anası var ya bak derya şuan yazdıklarım yangına körükle gitmek gibi olacak ama içimden geçeni söylemem lazım sen artık arkadaştan ötesin ve inanki içim parçalanıyo sana ozaman dedik git darp raporu al kenarda dursun diye yapmadın.üstelik düzelmiyo sürekli şiddete başvuruyo çağanı falan da alamaz devlet ona vermez ya ölüyomusun aşkından hayat onsuzda devam eder 1 değil 2değil ya yerinde taş olsa çatlar boşanırsa boşansın hiç değilse oğlunla kendine bir hayat kurarsın bu adam şimdi böyleyse yaşlandıkça daha da beter olacak offf offf
dikkat ettin mi derya sen alttan aldıkça sorun yok ama sen azıcık ses çıkartsan hemen film başa sarıyo herşey sil baştan varya sanki kardeşime yapılıyo bunlar oraya gelip şu kaynanı+görümceni+kocanı evire çevire dövesim var
ya sinirden posta posta aklıma geliyo istemiyosa seni yanında ne diye gelcem diyosun ne b..varsa yesin ya
yaa bu kadarda olmazzz diyorumm aramış şimdi kardeşim gelmiş diyo açmısın diyo eve gelip yemek yiyip öylemi gideyim yoksa direkmi gideyim diyo bende o gelmiyo geçmiş olsunada senmi gidiyosun ayağına dedim yorum yapma dedi yaaa offf kızlar hakkınızı helal edinn
deryacım,ne desem bilemiyorum artık kocan için..
bu tur kadına şiddet olayları beni çok yaralıyor,senin bunu kabullenmek zorunda olman daha da çok uzuyor.ama anlayabiliyorumda ailenin sana maddı,manevi olarak kol kanat germesi lazımkı,boşanmayı duşunebilesin..birsure sonra çalışırsın,çağana annen bakar maddı olarak yoluna girer aslında.tabii bazı çevreler,aileler için kabul etmesi zor olabilir.ama sen kararlı oldukdan sonra ve sana yapılanları onlara anlattıkdan sonra eminim ki seni desteklerler.boylebaskılarla,aşağılanmayla,dayakla yaşamaktansa bazı şeyleri goze almak gerekebilir.eminim birkaç gun sonra eşin pişman olacak,ozurler dileyecek ama nereye kadr aynı şeyleri tekrar etmeyeceğinin garantısı var mı?birde o kadr yaralanan sen eskisi gibi bakabilecekmısın,sevebilecekmısın onu??bu saatden sonra bir insan çok zor değişir.ya sen onun ailesinden sonra geldiğini kabullenip,susup,onun kararlarına uyup oyle davranacaksın boylece fiziksel şiddet gormeyeceksın yada boşanacaksın aklıma başka bir yontem gelmiyor.aile terapistıne gidin desem eşin bunu istemeyecektır muhakkak..
canım benim allah yardımcın olsun((