2009 Kasm Anneleri

nagiş üzülmeee canımm bak çok şükürki bırakacağın güvenebileceğin birileri varr...

yaaa bu aradaaa burası beşik gibi sallanıyooo sedesee kuşadası merkez üssü hissediyomusunn allahım doğunun terörü buranın depremiii artık bi rahat uyuyayımm dimi amaaa olmaz ki böyle canımm....

sevmiyorum bu apartman da yaşamayı kimse kimseyi tanımıyooo deprem oluyo kimse dışarı çıkmıyooo bu nebiçim iş yaa annemlerin orda olsaydı şimd1i herkez dışardaydıı yaaa

ayyyyyyy mine ödüm koptu valla sabah uyuyup kalmıız denizle normalde en geç 7,30da uyanır tam gözümü açtım onu uyandırırken depem oldu bi sarılmışımkuzuma oda korktu başladı ağlamaya ama 10da olan daha kötüydü tv bi yandan kitaplık bi yandan başladı sallanmaya denizi kaptım elimde tel hemen eşimi aradım ama elim ayağım boşaldı denizde babasına baba vuuv oldu diyo allah hepimizi beterinden korusun

canım ailem sözde arkamdalar annem biliyo ama eşimle bunları bilerek kendi isteğimle evlendiğim için maleseff suçu bende buluyorlar ..aile terapistine gitmeyecek eşim bunu adım gibi biliyorum çünkü tek suçlu benim..ben kıskanç,bencil,menfaatçi,sinsiyim onun gözünde eve geliler anasıyla çorba ısıtta içelim dedi kalktım ısıtmaya başladım anası fatihh bunları buraya bırakıyorum zaten perşembe gidicez dedi bende anne müsade edersen perşembede kocamın yanında ben gidicem dedimm dediğimle eşim dövmek için küfür ederek üstüme yürüdü yürü anne dedi bu pislik elimde kalacak dedi ben tabi yine ağlıyorum bu sırada niye dedim bende gelemezmiydim kızım sen git kocanla ben çağana bakarım desen olmazmıydı dedim ben çağana nasıl bakayım durmazki bende hem sen grip değilmisin hastanede nasıl duracaktın dedi eşim hala hakarat ediyo bana anne yürü gidelim ben artık bu pislikle aynı evde yaşamak istemiyorum dedi..daha sayıyo tabi aklımda kalan bunlar içeri girdi seni düşünmek suçmu dedim artık senin yüzünü görmek istemiyorum bu yüzdende yanımda istemiyorum seni beni artık düşünme dedi ..eşim ben çalışacağım dediğim zaman benim annem bakar 5 çocuk büyütmüşsün insan senden daha iyi bakar diye konusuyodu laf geldi ama sustum orda oturduk yemek yedik çağan sürekli ağladığı için ben pek yiyemedim anası gitti akşam oturmaya gelicem diyerek eşimde biraz oturdu burda sonra gitti yattı yatak odasına konuşmuyoruz çünkü bana,benim sözlerime tahammülü yokmuş eğer konusursam beni öldürebilrmiş bilmiyoki ondan önce ben canıma kıyacağımm..biliyorum bi kaç gün sonra konusmaya çalışacakk ama çok geç artıkk ben olmayacağım onun hayatında ..ne zaman anasıgülle biraraya gelse o gün benden boşanmak istiyo benden nefret ettiğini bana tahammül edemediğini söylüyo ve muhakkak vuruyoo bitti kızlar bitti perşembe sonn onlar hastaneye gidince çağanı anneme bırakacağım sonrada hayatıma son vereceğim çok düşündüm ama bu kadar dayanabildim herşeye çok yıprandım bu ilişkide

deryaaa kendine gel sen neler soyluyorsun...canıma kıycam falan ne demek,sen herseyden once bir bireysın.hiç kımse için hayatına son vermeyı duşunme bile .ne demek bu ya.. o kocana çok sınırlıyım,ağzıma gelen çok şey varda,yazılmıyor işte.ana kuzusu,anasıyla yaşasında bakalım kaç gun dayanabilecek..

canım benim sen kendini duşunmuyorsan çağanı duşunmek zorundasın.oyle canıma kıycamları falan aklından çıkar.seni tabnıdığım kadarıyla bile senin guçluu bir insansın..bunlarda geçecek sabırlı ol,alttan al,kocana bulaşma.oncelıkle sakın ol...boşanmak dunyanın sonu değil,emin ol sen ne kadr ailem isteemez desende onlar sana,senin uzulmene kıyamazlar.eşinin nasıl biri olduğunu bilerekde evlenmış olabilirsin herkes yanılabilir,duzeleceğini umabilir ne yapalım sevmişsin,gozun gormemış.ama herşeyden donuş var...senin bir oğlun var ve ona karşı sorumlulukların var unutma o sana,senin sevgine muhtaççç...çağan için daha çok yaşama sarılmak zorundasın

Son düzenleme:
deryaaa kendine gel sen neler soyluyorsun...canıma kıycam falan ne demek,sen herseyden once bir bireysın.hiç kımse için hayatına son vermeyı duşunme bile .ne demek bu ya.. o kocana çok sınırlıyım,ağzıma gelen çok şey varda,yazılmıyor işte.ana kuzusu,anasıyla yaşasında bakalım kaç gun dayanabilecek..

canım benim sen kendini duşunmuyorsan çağanı duşunmek zorundasın.oyle canıma kıycamları falan aklından çıkar.seni tabnıdığım kadarıyla bile senin guçluu bir insansın..bunlarda geçecek sabırlı ol,alttan al,kocana bulaşma.oncelıkle sakın ol...boşanmak dunyanın sonu değil,emin ol sen ne kadr ailem isteemez desende onlar sana,senin uzulmene kıyamazlar.eşinin nasıl biri olduğunu bilerekde evlenmış olabilirsin herkes yanılabilir,duzeleceğini umabilir ne yapalım sevmişsin,gozun gormemış.ama herşeyden donuş var...senin bir oğlun var ve ona karşı sorumlulukların var unuma o sana,senin sevgine muhtaççç...çağan için daha çok yaşama sarılmak zorundasın

iyi güzel diyosunda canım zaten hastayım duramıyorum onun için yaptıklarımı hiç görmüyomu?bu kadar kör oldu gözleri?bu kadarmı kötü bi insanım ben?bu kadar gözyaşı dökmeyi hakediyormuyum?daha söylencek o kadar çok şey varkii ama içime ata ata içim dert doldu yarısına cvp verip dayak yediysem bi o kadarda sustum içime attım şimdi uyuyo ama çok sanısı var elleri şişmiş su toplamış kıvranıp duruyodu benim içim rahat değil yinede yanına gitmek bişeye ihtiyacı olup olmadığını sormak istiyorum çünkü ben onunla küs kalamıyorum .ama beni düşünme sana tahammül yok diyoo ne yapacağımı şaşırmış durumdayımmm

canım ailem sözde arkamdalar annem biliyo ama eşimle bunları bilerek kendi isteğimle evlendiğim için maleseff suçu bende buluyorlar ..aile terapistine gitmeyecek eşim bunu adım gibi biliyorum çünkü tek suçlu benim..ben kıskanç,bencil,menfaatçi,sinsiyim onun gözünde eve geliler anasıyla çorba ısıtta içelim dedi kalktım ısıtmaya başladım anası fatihh bunları buraya bırakıyorum zaten perşembe gidicez dedi bende anne müsade edersen perşembede kocamın yanında ben gidicem dedimm dediğimle eşim dövmek için küfür ederek üstüme yürüdü yürü anne dedi bu pislik elimde kalacak dedi ben tabi yine ağlıyorum bu sırada niye dedim bende gelemezmiydim kızım sen git kocanla ben çağana bakarım desen olmazmıydı dedim ben çağana nasıl bakayım durmazki bende hem sen grip değilmisin hastanede nasıl duracaktın dedi eşim hala hakarat ediyo bana anne yürü gidelim ben artık bu pislikle aynı evde yaşamak istemiyorum dedi..daha sayıyo tabi aklımda kalan bunlar içeri girdi seni düşünmek suçmu dedim artık senin yüzünü görmek istemiyorum bu yüzdende yanımda istemiyorum seni beni artık düşünme dedi ..eşim ben çalışacağım dediğim zaman benim annem bakar 5 çocuk büyütmüşsün insan senden daha iyi bakar diye konusuyodu laf geldi ama sustum orda oturduk yemek yedik çağan sürekli ağladığı için ben pek yiyemedim anası gitti akşam oturmaya gelicem diyerek eşimde biraz oturdu burda sonra gitti yattı yatak odasına konuşmuyoruz çünkü bana,benim sözlerime tahammülü yokmuş eğer konusursam beni öldürebilrmiş bilmiyoki ondan önce ben canıma kıyacağımm..biliyorum bi kaç gün sonra konusmaya çalışacakk ama çok geç artıkk ben olmayacağım onun hayatında ..ne zaman anasıgülle biraraya gelse o gün benden boşanmak istiyo benden nefret ettiğini bana tahammül edemediğini söylüyo ve muhakkak vuruyoo bitti kızlar bitti perşembe sonn onlar hastaneye gidince çağanı anneme bırakacağım sonrada hayatıma son vereceğim çok düşündüm ama bu kadar dayanabildim herşeye çok yıprandım bu ilişkide

deryacım yeni gördüm yazdıklarını önceki durumları bilmiyorum ama anladığım kadarıyla bu ilk değil sonda olmayacak hayatıma son vereceğim diyorsun sana değer vermeyen kocan içinmi seni önemsemeyen anasını senden önde tutan adam içinmi inanki değmez senin dünyalar güzeli bir oğlun var yaşam sebebin koca çok bulunur ama evlat bulunmaz allah sana en güzel emanetini vermiş onun babsından çok sana ihtiyacı var hele öyle bir babaya inan ihtiyacı yok sen olmadan çağanın ne olacağını hiç düşündünmü bunu ona yapmaya hakkın yok kendinden önce onu düşünmelisin ayrıca her acı zamanla geçer allah evlatlarımız acısını göstermesin ölmek deyil boşanmak çaren annenlede konuş eminim onlarda durumun ciddiyetini anlayınca yanında olcaklar

iyi güzel diyosunda canım zaten hastayım duramıyorum onun için yaptıklarımı hiç görmüyomu?bu kadar kör oldu gözleri?bu kadarmı kötü bi insanım ben?bu kadar gözyaşı dökmeyi hakediyormuyum?daha söylencek o kadar çok şey varkii ama içime ata ata içim dert doldu yarısına cvp verip dayak yediysem bi o kadarda sustum içime attım şimdi uyuyo ama çok sanısı var elleri şişmiş su toplamış kıvranıp duruyodu benim içim rahat değil yinede yanına gitmek bişeye ihtiyacı olup olmadığını sormak istiyorum çünkü ben onunla küs kalamıyorum .ama beni düşünme sana tahammül yok diyoo ne yapacağımı şaşırmış durumdayımmm

tabiki haketmiyorsun sana yapılanları,bu yuzdende sıneye çekmemelisin ama bu konuşarak olmuyorr.konuştukça zarar goren yıne sen oluyorsun..oldururum faşlan demiş seni bu yenilcek yutulcak laf değil,sen biraz sakınleş sonra duşun; ya susup ona katlan yada boşan.. başka da bir yol yokkk..

deryacım daha oncekı olayda hiç boşan demedim sana çozulur,konuşursunuz halledersiniz dedim ama tekrarlaması beni delirtti.bir insan aynı hatayı tekrar tekrar yapmazzz..olum falan çozum değil sen annesinnnn..

kus kalamıyorum faln demişsin ama kal lutfen ve tavrını konuşmadan susarak,ilgilenmeyerek goster..o senin canını yakıyor sen hala onu duşunuyorsun pes yaniii..herkese hakettığı kadr değer vereceksın bu dunyada..daha fazlası yok...

deryacım ordamısın bitanem.
allahım neler okuyorum öyle benim canım arkadaşım...
sana tahammülü yoksa defolsun gitsin. neden kendini üzüyosun. bir başkası için intiharı düşünmek.... hiç gereek yok canım üzülme bile. soğuk kanlı ol lütfen....

canım şimdi çıkmak zorundayıum,ilk fırsatda yıne geleceğim...senin için yapabileceğim birseyler var mı??

biliyorum şuanda için çok acıyor. neden ben neden biz diyorsun belkide... ama herşey istediğimiz gibi olamıyor maalesef. sen bunların hiç birini haketmiyorsun canım.
sadece karşındaki yanlış insan ve yanlış bir aile.
allah onları bildiği gibi yapsın. soğuk kanlı ol. ne konuş nede yumuşa eşine. sadece bekle ve kendini dinle. bundan sonraki hayatın nasıl olsun istiyorsun?
uzun uzun düşün canım.

ya derya sen neler diyosun bırak herkesin canı cehenneme bu saatten sonra daha güçlü olmalısın sana/bize muhtaç evlatlarımız var :KK43:boşanmak dünyanın sonu değil ve ben kardeşine o kadar şeye rağmen kol kanat geren ailenin seni başlarının üstünde tutacağını düşünüyorum tahmin ettiğin gibi olmucak diyorum tabi sadece tahmin valla içim içimi yiyo yemek vs faslı biter bitmez geldim ama elimden gelen bişey yok arıcaktım eşin evde diye aramadım yanlız kaldığında çaldır görüşelim :KK50: inan ki çaresizlik zor keşke yakınlarda olsak belki elimizden bişey gelir :KK50:yanınada gitme açmısın tokmusun sorma merale katılıyorum o yapsın etsin olmadık hakaret etsin sende mukafatlandırır gibi ona hizmet et vs bırak kıymetli anasına baksın ama kadında çok uyanık oğlunun yanında sana melek gibi davranıyo eşinin gözünde sen kötü oluyosun

kızlar çok canım sıkkın,ne yeddiğimden anladım,ne izlediğimden..aklım deryada....

günaydın
benim de öyle canım sabah girdim hemen kalkarkalmaz bişey yazdımı diye
sabahta bizim apartmanda karıkoca kavga ediyorlardı kadın bana bunu söylemeye hakkın yok diye bağırıyordu allah bu erkeklere akıl fikir versin

ahh canım deryam ne oldu canımm böyle ya gece cepten girdimm malum pcden giremedim eşimle kavgalıyız ya ceptende cevap yazamadım tekrardan kavga etmeyelim diye sabaha kadar içim içimi yediii seni arıcamm ama eşin falan yanındaysa diye aramıyorum ne olur bizee iyi haberlerini ver gelip geçici olur inş ortada çağan var canım biraz daha dikkatli davrann herşeyi anlıyolarr niye bu adamlar analarının yanında böyle afedersiniz artisleniyo anlmaıyorummm kiii tuhaf kişilikler bırak sende hastaneye gitme üsteleme değer verme bırak hakettdiği değeri görsün neyin ne olduğunu daha iyi anlar yaa bırak acıdan kıvransın bırak ilaçlarını vermeyi anası gelsin baksınnn hayret bişi hiç elleme dokunmadaa sormada halini hatırını sen sadece çağanıma iyi bak kendine iyi bak bu yeter bizee :26:
eşimle kavgalıyız konuşmuyoruzz neredeyse 1.5 hafta falan oldu nesli gelmiş bana diyoki baba anneyi çok seviyo tammamıı diyoo üzülme tamammı diyoo buna canmı dayanırr baksana ne pskolojide çocuk demkki 1.5 haftadır...kıyamam ben çağanıma kimbilir nasıl bir haldedir yavrumm ne olur onada kendinede çok iyi bakkk kimseyide duyma görmemezlikten gell anasınıda danasınıdaa bırak ne halleri varsa görsünn beyefendii aç kalsınnn...

derya uğramamış:KK43:eşi evde ya arayamıyorum da...boyle eli kolu bağlı durmak,birsey yapamamak ne zormuş..

minecim sıze ne oldu,canım ya..nazara mı geldiniz,hay allahım neslımde anlamışda,annesini avuturmuş.herseyı hıssedıyorlardı zaten,şimdide ifade etmeye başladılar...

derya uğramamış:KK43:eşi evde ya arayamıyorum da...boyle eli kolu bağlı durmak,birsey yapamamak ne zormuş..

minecim sıze ne oldu,canım ya..nazara mı geldiniz,hay allahım neslımde anlamışda,annesini avuturmuş.herseyı hıssedıyorlardı zaten,şimdide ifade etmeye başladılar...

canım bizimki garip bi küsmee gece yatakta sarmaş dolaşş günün ilk ısığından gece yatana kadar düşman :KK53::KK53: ne zamana kadar böyle gitcek bilmiyorummm yatakta sarılmamızda tamamen alışkanlık ne ben onsuz yatabilirim nede o bensiz rahat yatarr yoksa yatakta dön dön ölüyoruzzz uyuyamıyoruzz:44::44:

sedese canım nasılsın... ben çıkamıyorum burdan derya gelir diye bekliyorumm inş iyidirr...

bu arada dünkü deprem baya korkuttu beni sabah bide 8 gibi oldu ama 10 daki gibi değildii ...

sedese canım nasılsın... ben çıkamıyorum burdan derya gelir diye bekliyorumm inş iyidirr...

bu arada dünkü deprem baya korkuttu beni sabah bide 8 gibi oldu ama 10 daki gibi değildii ...

iyi olmaya çalışıyorum çok korktuk depremden allah fazlasnı göstermesin akşam telefon ceimde yattım
bende merak ediyorum deryayı umarım iyidir ya

iyi olmaya çalışıyorum çok korktuk depremden allah fazlasnı göstermesin akşam telefon ceimde yattım
bende merak ediyorum deryayı umarım iyidir ya

amin aminn ben nesliyi odasında yatırdım ama aldı bi korku beniii sormaa sonra dua ettim uyudummm...

deryanın iyi olduğunu bilsek kalkıp birazcık iş yapcam ama haber yokk canım hiç bişi yapmak istemiyo....

amin aminn ben nesliyi odasında yatırdım ama aldı bi korku beniii sormaa sonra dua ettim uyudummm...

deryanın iyi olduğunu bilsek kalkıp birazcık iş yapcam ama haber yokk canım hiç bişi yapmak istemiyo....

valla allaha emanetiz aklıma geldikçe içim daralıyor
eşi evde diye giremiyor heralde sizinde aranız limoniymiş arada oluyor her evde ama şiddet başka bişey

X