nagiş üzülmeee canımm bak çok şükürki bırakacağın güvenebileceğin birileri varr...
yaaa bu aradaaa burası beşik gibi sallanıyooo sedesee kuşadası merkez üssü hissediyomusunn allahım doğunun terörü buranın depremiii artık bi rahat uyuyayımm dimi amaaa olmaz ki böyle canımm....
sevmiyorum bu apartman da yaşamayı kimse kimseyi tanımıyooo deprem oluyo kimse dışarı çıkmıyooo bu nebiçim iş yaa annemlerin orda olsaydı şimd1i herkez dışardaydıı yaaa
canım ailem sözde arkamdalar annem biliyo ama eşimle bunları bilerek kendi isteğimle evlendiğim için maleseff suçu bende buluyorlar ..aile terapistine gitmeyecek eşim bunu adım gibi biliyorum çünkü tek suçlu benim..ben kıskanç,bencil,menfaatçi,sinsiyim onun gözünde eve geliler anasıyla çorba ısıtta içelim dedi kalktım ısıtmaya başladım anası fatihh bunları buraya bırakıyorum zaten perşembe gidicez dedi bende anne müsade edersen perşembede kocamın yanında ben gidicem dedimm dediğimle eşim dövmek için küfür ederek üstüme yürüdü yürü anne dedi bu pislik elimde kalacak dedi ben tabi yine ağlıyorum bu sırada niye dedim bende gelemezmiydim kızım sen git kocanla ben çağana bakarım desen olmazmıydı dedim ben çağana nasıl bakayım durmazki bende hem sen grip değilmisin hastanede nasıl duracaktın dedi eşim hala hakarat ediyo bana anne yürü gidelim ben artık bu pislikle aynı evde yaşamak istemiyorum dedi..daha sayıyo tabi aklımda kalan bunlar içeri girdi seni düşünmek suçmu dedim artık senin yüzünü görmek istemiyorum bu yüzdende yanımda istemiyorum seni beni artık düşünme dedi ..eşim ben çalışacağım dediğim zaman benim annem bakar 5 çocuk büyütmüşsün insan senden daha iyi bakar diye konusuyodu laf geldi ama sustum orda oturduk yemek yedik çağan sürekli ağladığı için ben pek yiyemedim anası gitti akşam oturmaya gelicem diyerek eşimde biraz oturdu burda sonra gitti yattı yatak odasına konuşmuyoruz çünkü bana,benim sözlerime tahammülü yokmuş eğer konusursam beni öldürebilrmiş bilmiyoki ondan önce ben canıma kıyacağımm..biliyorum bi kaç gün sonra konusmaya çalışacakk ama çok geç artıkk ben olmayacağım onun hayatında ..ne zaman anasıgülle biraraya gelse o gün benden boşanmak istiyo benden nefret ettiğini bana tahammül edemediğini söylüyo ve muhakkak vuruyoo bitti kızlar bitti perşembe sonn onlar hastaneye gidince çağanı anneme bırakacağım sonrada hayatıma son vereceğim çok düşündüm ama bu kadar dayanabildim herşeye çok yıprandım bu ilişkide
deryaaa kendine gel sen neler soyluyorsun...canıma kıycam falan ne demek,sen herseyden once bir bireysın.hiç kımse için hayatına son vermeyı duşunme bile .ne demek bu ya.. o kocana çok sınırlıyım,ağzıma gelen çok şey varda,yazılmıyor işte.ana kuzusu,anasıyla yaşasında bakalım kaç gun dayanabilecek..
canım benim sen kendini duşunmuyorsan çağanı duşunmek zorundasın.oyle canıma kıycamları falan aklından çıkar.seni tabnıdığım kadarıyla bile senin guçluu bir insansın..bunlarda geçecek sabırlı ol,alttan al,kocana bulaşma.oncelıkle sakın ol...boşanmak dunyanın sonu değil,emin ol sen ne kadr ailem isteemez desende onlar sana,senin uzulmene kıyamazlar.eşinin nasıl biri olduğunu bilerekde evlenmış olabilirsin herkes yanılabilir,duzeleceğini umabilir ne yapalım sevmişsin,gozun gormemış.ama herşeyden donuş var...senin bir oğlun var ve ona karşı sorumlulukların var unuma o sana,senin sevgine muhtaççç...çağan için daha çok yaşama sarılmak zorundasın
canım ailem sözde arkamdalar annem biliyo ama eşimle bunları bilerek kendi isteğimle evlendiğim için maleseff suçu bende buluyorlar ..aile terapistine gitmeyecek eşim bunu adım gibi biliyorum çünkü tek suçlu benim..ben kıskanç,bencil,menfaatçi,sinsiyim onun gözünde eve geliler anasıyla çorba ısıtta içelim dedi kalktım ısıtmaya başladım anası fatihh bunları buraya bırakıyorum zaten perşembe gidicez dedi bende anne müsade edersen perşembede kocamın yanında ben gidicem dedimm dediğimle eşim dövmek için küfür ederek üstüme yürüdü yürü anne dedi bu pislik elimde kalacak dedi ben tabi yine ağlıyorum bu sırada niye dedim bende gelemezmiydim kızım sen git kocanla ben çağana bakarım desen olmazmıydı dedim ben çağana nasıl bakayım durmazki bende hem sen grip değilmisin hastanede nasıl duracaktın dedi eşim hala hakarat ediyo bana anne yürü gidelim ben artık bu pislikle aynı evde yaşamak istemiyorum dedi..daha sayıyo tabi aklımda kalan bunlar içeri girdi seni düşünmek suçmu dedim artık senin yüzünü görmek istemiyorum bu yüzdende yanımda istemiyorum seni beni artık düşünme dedi ..eşim ben çalışacağım dediğim zaman benim annem bakar 5 çocuk büyütmüşsün insan senden daha iyi bakar diye konusuyodu laf geldi ama sustum orda oturduk yemek yedik çağan sürekli ağladığı için ben pek yiyemedim anası gitti akşam oturmaya gelicem diyerek eşimde biraz oturdu burda sonra gitti yattı yatak odasına konuşmuyoruz çünkü bana,benim sözlerime tahammülü yokmuş eğer konusursam beni öldürebilrmiş bilmiyoki ondan önce ben canıma kıyacağımm..biliyorum bi kaç gün sonra konusmaya çalışacakk ama çok geç artıkk ben olmayacağım onun hayatında ..ne zaman anasıgülle biraraya gelse o gün benden boşanmak istiyo benden nefret ettiğini bana tahammül edemediğini söylüyo ve muhakkak vuruyoo bitti kızlar bitti perşembe sonn onlar hastaneye gidince çağanı anneme bırakacağım sonrada hayatıma son vereceğim çok düşündüm ama bu kadar dayanabildim herşeye çok yıprandım bu ilişkide
iyi güzel diyosunda canım zaten hastayım duramıyorum onun için yaptıklarımı hiç görmüyomu?bu kadar kör oldu gözleri?bu kadarmı kötü bi insanım ben?bu kadar gözyaşı dökmeyi hakediyormuyum?daha söylencek o kadar çok şey varkii ama içime ata ata içim dert doldu yarısına cvp verip dayak yediysem bi o kadarda sustum içime attım şimdi uyuyo ama çok sanısı var elleri şişmiş su toplamış kıvranıp duruyodu benim içim rahat değil yinede yanına gitmek bişeye ihtiyacı olup olmadığını sormak istiyorum çünkü ben onunla küs kalamıyorum .ama beni düşünme sana tahammül yok diyoo ne yapacağımı şaşırmış durumdayımmm
kızlar çok canım sıkkın,ne yeddiğimden anladım,ne izlediğimden..aklım deryada....
kızlar çok canım sıkkın,ne yeddiğimden anladım,ne izlediğimden..aklım deryada....
derya uğramamışeşi evde ya arayamıyorum da...boyle eli kolu bağlı durmak,birsey yapamamak ne zormuş..
minecim sıze ne oldu,canım ya..nazara mı geldiniz,hay allahım neslımde anlamışda,annesini avuturmuş.herseyı hıssedıyorlardı zaten,şimdide ifade etmeye başladılar...
sedese canım nasılsın... ben çıkamıyorum burdan derya gelir diye bekliyorumm inş iyidirr...
bu arada dünkü deprem baya korkuttu beni sabah bide 8 gibi oldu ama 10 daki gibi değildii ...
iyi olmaya çalışıyorum çok korktuk depremden allah fazlasnı göstermesin akşam telefon ceimde yattım
bende merak ediyorum deryayı umarım iyidir ya
amin aminn ben nesliyi odasında yatırdım ama aldı bi korku beniii sormaa sonra dua ettim uyudummm...
deryanın iyi olduğunu bilsek kalkıp birazcık iş yapcam ama haber yokk canım hiç bişi yapmak istemiyo....