günaydın nagihancım sağol canımmm..şimdidedn güle güle kullansın eymencik ..
kızlarr sabah eşim erkenden işe gitti sayım yapıcaz diye ben çok kötüydüm annemi aramış bana gelip bakması için hem regl olmuşum hem grip çok kötüyüm ardından saat 10 da tlf çaldı eşim aradı sayım yaparken merdivenden düşmüş kolunu kırmış kafasının üstüne düşmüş kolunu alçıya almışlar kv toplanıp gittiler bana demediler kapımın önünden bindiler kaynanam bu ratafa doğru geldikçe kızlar geri çağırdı ben gidemedim eşimin yanına müdürleri filan varmış yanında şimdi toplanıp buraya gelirler off bu haldede hiç çekilmezler ne yapıcam ya
gunaydin kizlarr gamzecigim tugkan nolmus oyle canim yaaa uysal cocuk nartan da da basladi inatcilik bazen kardesine cok sinirleniyor ama o derece degil.... disari parka falan goturebiliyor musun? evde bunaliyor cocuklar bu sagukta da cok mumkun olmuyor bu yuzden de sinir oluyor cocukalr merak etme ama gecer zamanla.... istahsiz cocukla da ugrasmak cok zor canim ayol allah yardimcin olsun...
aymen iyi galiba nagihan uyutup cikmissin ya oda bakmissin havuzunu top havuzu yapma fikri guzel nartan da bayilir herhalde yapsam... artik sen ve meral askere gitmeden bir oda yapamayacaksiniz cocuklara yawwww....
meral cigim oyun salonlarinda 3 yas siniri aranmiyor daha kucuklerede bakiyorlar durursa annemmm diye aglamazsa...
deryacigim dikkat et kendine yoksa bu cocuklarla iyiyken bile ugrasmak zor biran once iyilesssss
deryaaa esine de gecmis olsun canim... kv lerde seni hastaneye bile cagirmadiklarina gore evine de cok fazla gelmezler isallah yani yuz olsa gelmezler de iste yuz nerede boyle insanlarda diyeceksin allahim yardimcin olsun... kocan da cok nazli olmaz isallah bir de onun nazini cekeceksin evde....
peki bu havuc mobilyayi arabali yataklarini ben neden bulamadim google amcaya sordum soylemedi ki..... eymenin yatagina bakayim bakamadim:::)))
selam nurancım doğru soyluyorsun bir yapamadık gitti odayı,bizim park yatak bayağı buyukmuş onu tepe tepe kullanalımda sonra alalım dıyoruz aşağı yukarı ne alacağımız bellı yaza doğru daha iyi olur,gece uyanıyor falan ya yakınımda olunca ıyı oluyor...
dun gittiğimiz yerde yaş sınırı vardı tam bırakıyorduk,kız 36 aylıkdan kuçukleri almıyoruz dedi.diğer avmleri bılmıyorum.ama bırakmak istiyorum kendi kendine,yabancı bir ortamda,başka çocuklarla oynamayıda oğrensin yavaş yavaş..
slm kızlarr nasılsınızz ben neslişi iki gibi yatırayım dedim yanında uyuya kalmışım... dişlerim birbine geçmiş durumda uyandım... çünkü acayip kötü bi rüya gördüm tam evimizin önüne helikopter düşmüştüü çok kötü oldummm onun enkazını falana kaldırıyolarr falan, başka helikopterde geldi geldi evimiizn üstüne düştü ben koştum içindekilere yardım ettim falan ya berbat bi rüyaydı off başım çatlıyor şuann...
ruya değil,kabus gormuşsun resmen...canım seyrettığın bir filimden falan mı etkılendin acaba??
mertde balkona çıkmak istedi,gıydırdım sıkıca,bere falanda taktım .burasıda guneşlı olmasına rağmen soğukikna edemedim yok illa çıkacakmış
ruya değil,kabus gormuşsun resmen...canım seyrettığın bir filimden falan mı etkılendin acaba??
mertde balkona çıkmak istedi,gıydırdım sıkıca,bere falanda taktım .burasıda guneşlı olmasına rağmen soğukikna edemedim yok illa çıkacakmış
ay canım geçmiş olsun fena üşütmüşsün.eşinede çok geçmiş olsun...
gunaydin kizlarr gamzecigim tugkan nolmus oyle canim yaaa uysal cocuk nartan da da basladi inatcilik bazen kardesine cok sinirleniyor ama o derece degil.... disari parka falan goturebiliyor musun? evde bunaliyor cocuklar bu sagukta da cok mumkun olmuyor bu yuzden de sinir oluyor cocukalr merak etme ama gecer zamanla.... istahsiz cocukla da ugrasmak cok zor canim ayol allah yardimcin olsun...
aymen iyi galiba nagihan uyutup cikmissin ya oda bakmissin havuzunu top havuzu yapma fikri guzel nartan da bayilir herhalde yapsam... artik sen ve meral askere gitmeden bir oda yapamayacaksiniz cocuklara yawwww....
meral cigim oyun salonlarinda 3 yas siniri aranmiyor daha kucuklerede bakiyorlar durursa annemmm diye aglamazsa...
deryacigim dikkat et kendine yoksa bu cocuklarla iyiyken bile ugrasmak zor biran once iyilesssss
deryaaa esine de gecmis olsun canim... kv lerde seni hastaneye bile cagirmadiklarina gore evine de cok fazla gelmezler isallah yani yuz olsa gelmezler de iste yuz nerede boyle insanlarda diyeceksin allahim yardimcin olsun... kocan da cok nazli olmaz isallah bir de onun nazini cekeceksin evde....
peki bu havuc mobilyayi arabali yataklarini ben neden bulamadim google amcaya sordum soylemedi ki..... eymenin yatagina bakayim bakamadim:::)))
nagiş üzülmeee canımm bak çok şükürki bırakacağın güvenebileceğin birileri varr...
yaaa bu aradaaa burası beşik gibi sallanıyooo sedesee kuşadası merkez üssü hissediyomusunn allahım doğunun terörü buranın depremiii artık bi rahat uyuyayımm dimi amaaa olmaz ki böyle canımm....