2009 Kasm Anneleri

ay canım geçmiş olsun fena üşütmüşsün.eşinede çok geçmiş olsun...

gunaydin kizlarr gamzecigim tugkan nolmus oyle canim yaaa uysal cocuk nartan da da basladi inatcilik bazen kardesine cok sinirleniyor ama o derece degil.... disari parka falan goturebiliyor musun? evde bunaliyor cocuklar bu sagukta da cok mumkun olmuyor bu yuzden de sinir oluyor cocukalr merak etme ama gecer zamanla.... istahsiz cocukla da ugrasmak cok zor canim ayol allah yardimcin olsun...

aymen iyi galiba nagihan uyutup cikmissin ya oda bakmissin havuzunu top havuzu yapma fikri guzel nartan da bayilir herhalde yapsam... artik sen ve meral askere gitmeden bir oda yapamayacaksiniz cocuklara yawwww....

meral cigim oyun salonlarinda 3 yas siniri aranmiyor daha kucuklerede bakiyorlar durursa annemmm diye aglamazsa...

deryacigim dikkat et kendine yoksa bu cocuklarla iyiyken bile ugrasmak zor biran once iyilesssss

deryaaa esine de gecmis olsun canim... kv lerde seni hastaneye bile cagirmadiklarina gore evine de cok fazla gelmezler isallah yani yuz olsa gelmezler de iste yuz nerede boyle insanlarda diyeceksin allahim yardimcin olsun... kocan da cok nazli olmaz isallah bir de onun nazini cekeceksin evde....

peki bu havuc mobilyayi arabali yataklarini ben neden bulamadim google amcaya sordum soylemedi ki..... eymenin yatagina bakayim bakamadim:::)))

selam nurancım doğru soyluyorsun bir yapamadık gitti odayı,bizim park yatak bayağı buyukmuş onu tepe tepe kullanalımda sonra alalım dıyoruz aşağı yukarı ne alacağımız bellı yaza doğru daha iyi olur,gece uyanıyor falan ya yakınımda olunca ıyı oluyor...

dun gittiğimiz yerde yaş sınırı vardı tam bırakıyorduk,kız 36 aylıkdan kuçukleri almıyoruz dedi.diğer avmleri bılmıyorum.ama bırakmak istiyorum kendi kendine,yabancı bir ortamda,başka çocuklarla oynamayıda oğrensin yavaş yavaş..

nedenkı bende googledan arattım ilk çıkana tıkladım orada beyaz bir araba var:))

nurancım nartanla,aytes nasıllar?nartanın alerji testını tekrardan yaptırdınız mı?

mert oğlen uykularına erken yatıyor,az uyuyor artık.dolayısıyla akşam yatışlarıda one kaydı,çok şukurbir haftadır boyle,inş en azından yaza kadr boyle devam ederşimdi meyve zamanı,goruşuruz

ayy nuran haklısın valla askere gidene kadar ancak odası olur meralin dediği gibi park yatak bizim yatağın yanında gece boyu geziyo bazen geliyo sarılıyo sıkılıyo yatağına gidiyo bizim oda işini havalar ısınana kadar yavaş yavaş yapıcaz çünkü o odayı yakmadığımız halde fatura 120 yi aşağı düşmüyo yaza işim çok odasını ayırıcam,çişe alıştırıcam + 2. bebiş yapıcam
serapta yok epeydir nerelerde acaba
gamzecim nasılsın tuğkan nasıl şimdi görevden döndüm resmen dondum çok soğuk bursa çok

slm kızlarr nasılsınızz ben neslişi iki gibi yatırayım dedim yanında uyuya kalmışım... dişlerim birbine geçmiş durumda uyandım... çünkü acayip kötü bi rüya gördüm tam evimizin önüne helikopter düşmüştüü çok kötü oldummm onun enkazını falana kaldırıyolarr falan, başka helikopterde geldi geldi evimiizn üstüne düştü ben koştum içindekilere yardım ettim falan ya berbat bi rüyaydı off başım çatlıyor şuann...

ruya değil,kabus gormuşsun resmen...canım seyrettığın bir filimden falan mı etkılendin acaba??

mertde balkona çıkmak istedi,gıydırdım sıkıca,bere falanda taktım .burasıda guneşlı olmasına rağmen soğukikna edemedim yok illa çıkacakmış

bilmiyorumki canım yaa ama eşimin işi helikopterde ya bilinç altı yapmtım galibaaa(

canim sizin orada izmir de yar yagmis soguktur ben de ikisini de yikadim sabah nartan da 13 gibi uyudu 15 te kalkti iste meyve ye giyin gec oldu ve hava sogudu soyle bir gezdik geldik bugunlerde kepce kamyon falan cok merakli calismalarin oldugu yere kadar gittik ama benim kulaklarim usudu resmen sonra hizlica geri donduk hem de yikamistim yani ne cesaret degil mi? ayy napim ya bunaliyorlar evde hava alsinlar dedim.... mert te sikilmis belli ama saglam giydirmissin yavrularimiz allaha emanet napalim ne kadar korursak koruyalim olacagi varsa oluyor deyip teselli bulabilirzzzz....

kizlar bizimkiler otele gidiyorlar konaklamali kemer de kizkardesim de ayni sekilde arkadaslariyla otelde ben gitmek istemedim simdi aytes bensin uyumuyor uyaninca da illaki emecek te uyuyacak yani yilbasi programi bu sene de hayallll evde cekirdek aile olarak kutlayacagiz seneye kesin eglenecegim dagitacagim ayte te 1.5 yasinda olur iyi olur....

ciliz bir yilbasi agaci aldik 1.20 diyorlar ama kucucuk birsey birkac susleme ama nartan simdiden hakkindan geliyor suslerin sanirim bir hindili pilav siparisi veririm evde yapamam haliyle ayyy bakalim site planlamalar boyle bizde meral sen mert i birakip cikabilirsin aslinda kocanla ama sen de oglusunla olmak istiyorsun sanirim o gece..... meralcigim biz cay icerken yesil yada kirmizi cay ben zaten cok acik icerim nartan annenin cayindan icicem der ve icer ama tabi yudum yudum senin kv ler de baya iciriyorlar mi cay demli demli hay allahim ya sukur ki pek sik gorusmuyor mert onlarla sensiz olarak...

selam kızlar nasılsınız biz iyi olmaya çalışıyoruz kızımla bugün hastaneye psikaytriye gittik ama muayene olamadık 26ocağa randevu veriolar teyzemin alt komşusu hastanede çalışıomuş gelin pazartesi dedi gittik o bile sıra alamamış geri geldik şimdide netten araştırırken dokuz eylülde çocuk beslenmesi ve metobolizma bölümü var sizce nereye götürsem psikologmu bu bölümmü napıcam hiç bilemiyorum...ellesinler istemiyorum çocuğu kan tahlili falan bizim dr umuz yaptırmıştı hepsini normaldi ben ondan psikoloğu tercih etmiştim bana akıl verin nolurrr

Son düzenleme:

nasıl dikkat edeyim nurancığım eşim evde artık gelen giden çok oldu hiç oturamadım çağan dersen çok hareketlii çok yoruldum bugün birazdan yatıcam ama bu merette dinlenmeden geçmiyokii

eşim içinde çok sağol canımm .onlar çok yüzsüz canım artık eşimin raporu bitip işe başlayana kadar gelirler ..bugün hastaneden geldiler ee derya fatih aç daha bişey yememiş sen hemen bişeyler hazırla tamam diyorum ki zaten hasta olduğumu biliyorlar bidaha söylüyorlar bidaha artıkk kalktım hazırladım bu sefer sürekli bişeyler söyleyip durdular şunu yesin bunu yap vss biraz oturup gittiler neysekii ama yarın sabah burdalar tabii off ki ne off..kocamda şimdilik nazlı değil ama bundan sonra ne olur bilmiyorum canım

günaydın kızlar ,
dün 2 sene 1 ay 1 haftanın sonunda ilk defa oğlumla ayrı yattım evde misafir vardı kudurdu resmen kalabalığı görünce sevinç çığlıklarını görmeliydiniz,öyle boğuştu zıpladı,koştu ki saat 10 oldu çok uykusu geldi huzursuzluk yapıyodu pijamalarını alıp babanneye gidelim mi dedim gidelim dedi ben yukarı çıkar çıkmazda uyumuş sevinsem mi -üzülsem mi/alsam mı -bıraksam mı kaldım arada tabi misafirler 12 de gitti neyse misafirlerinde gazıyla (almayın alışsın vs vs)almadık yatakta 4 döndüm,üstü açılır mı ,üşürmü vs vs en sonunda eşim ya git al getir yada sus ve uyu dedi uyudum el mahkum tabi kaç saat sonra bilmem sabah işe gelirken uğradım babannesi sarmış sarmalamış yanına yatırmış :) öptüm çıktım valla vermezdim de sefil olacaktı yavrum çok uykusu gelmişti inanın sanki fersah fersah uzakta gibi kötü oldum gece zıplayıp yanıma gelmesine kızıyodum onu bile özledim hepi topu alt kattaydı ama nasıl özledim burnumda tütüyo annemi hergün biraz daha anlıyorum bir yandan iyide oldu diyorum hastalık var,iyi gün kötü gün var alışsın gecede yatmaya (benim bir yanım gurbet belki onsuz gitmem gereken zamanlar olacak istesemde/istemesemde)

nagiş üzülmeee canımm bak çok şükürki bırakacağın güvenebileceğin birileri varr...

yaaa bu aradaaa burası beşik gibi sallanıyooo sedesee kuşadası merkez üssü hissediyomusunn allahım doğunun terörü buranın depremiii artık bi rahat uyuyayımm dimi amaaa olmaz ki böyle canımm....

sevmiyorum bu apartman da yaşamayı kimse kimseyi tanımıyooo deprem oluyo kimse dışarı çıkmıyooo bu nebiçim iş yaa annemlerin orda olsaydı şimd1i herkez dışardaydıı yaaa

aaa deprem mi oluyo Allah'ım hepimizi korusun kuşadasıysa meralde hisseder hazırlayın çantalarınızı falan temkinli olun :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…