2009 Kasm Anneleri

evet bende duydum canım. eczanelere bir sorayım bakalım....

mühendis haaanım adınız neydiii :26::26:bide niyeyse bende pskolojik olarak kaşınmaya başladımm burdan bulaşırmı ki kız yarın annem gelcek baktırayım ama ben saç kremimi değiştirdim ona bağlıyorumm

çoook tatlı maşallah...

tatlıda lafmıı yaa yarın akşam gelicek ama ben sabırszılanıyorum iki hafta önce görüdm en son ama ölüyrom özlemindenn verseler ben bakarım hiç gıık demem halada demiyooo bana herkese mine benim diyooo o benimmm diyo ayyy annemgilide araryıp arayıp bunlatıyorumm bu cadıyla konuşmak içinn

hah haaayy :))
çalıştığım yerde de bilenler ay kaşınıyoruz yoksa biz demi? diyolar. anaam olurlarsa bide benden bilecekler dimi...
e yani doğal olarak. sonra adım bir çıkarsa bitliye yandım...
adımı özelden yazayım canım. burda kullanmayı tercih etmiyorum...

okiş tatlım ben sadece emrak etmiştim yazma o zman ben burdan yazarımm xx falan ne yapıyosun diye yine ismin belli olur

sen yine darkseaa de tatlım :))

okişş yarın annemler gelecek bende daha hiç bi hazırlık yokk neyseki akşam yemeğini yiyip geliceklerr ertesi günee yemekleirmi rahat yaparım onlar neslişime bakarkenn bide eşimde evde olcak rahatım yanii ama yarın bi yaş pasta yapıcamm sadecee bide kurbaiye çerez falan alıcammm

yine heryerşm hamladı kızlar ya bu spor olayı beni bozuyooo neneler gibi yürüyorummmbi bastonum eksikk

selam kızlar nasılsınız dark canım görümceminde kızı okuldan bitlenmiş kendileride ailece titizlik hastası dırlar delirdiler tabi paranitmi ne ondan aldılar tek seferde geçmiş 10gün sonrada tekrarladılar kkıyafetler yıkandı bitti şükür merak etme sendede kalmamıştır bişey bide onlar kızının kullandığı yastıkları falan havalanması için salona koydu oraya girilmio hiç 15gün kalıcakmış dr sölemiş haberin olsun...mine canım siz nerdeydiniz il olarak...

yok nagiş o kadr dayanamam,1 yıl kadr almasam ıyı olur...kimisi çanta,ayakkabı alır devamlı ya benimkide oyle bir bağımlılık galıba,kıtap bağımlılığı

canım şuan aydındayız iki yıllığına... sonra van yada diyarbakır...

gunaydınnnnn;
iki gun misafirlerle geçti,şimdi burdayım::)

günaydınn canımmm benimde annemler gelicek akşama tabi yemeklerini yiyip öyle gelicekler o yüzden rahatımm akşamdan börek yaptım dolaba attım dinleniyo akşam fırına vercemm bide yaş pasta yaptım ha bide patates salatası yapıcamm ama taze soğanım yokk varsa bi dal atn bana be şurdan ne olur

evi süpürlcek paspaslancak falan filann solanda çamaşırlar var onlr toplancakk offf ben uyukusuzummheryerim yine et kesiği oldu hamladım

ay canım ya sorma ben delirmiş gibi önce herkesi ilaçladım evde ne var ne yok yıkanfı. kullandığımız battaniyeleri çöp poşetine koydum. varsa içindekiler havasızlıktan ölsün diye. dün de yine sirkeyle kazıyana kadar yıkadım saçlarımı. yüzüm gözüm kızardı sirkeden ((( inş birdaha hiç görmem o pis hayvanları

ellerine sağlık canım ,eminim harika olmuştur hepsi..bize içli kofte sozun var unutma,hep hatırlatacağım sana:)))
bende dun ıspanaklı borek yaptım normal yufka yoktu markette.baklavalık yufkalardan aldım,yarısını kullandım yarısıda dolapda onlarlada patates boreği yapayım dıyorum,fazla bekletmeye gelmez açıldı paket bir kere.kızlar aklınızda bulunsun baklavalık yufkaylada guzel oluyor...

taze soğun var gonderiyorum,yakala

meralcim nasılsın şekerim mert nasıl ohh börekler hüpletilmiş
eymenin yeni bombası dün arkadaşa gittik ya oğlunun biri 2,5 biride 1 yaşında küçük olana sarıldı canım dedi büyükte elleme o benim kardeşim diyince eymenden bomba geldi
anne bizde kardeş alalım alalım annem eve giderken marketten alırız

tuttum merall...

eymene gelincee açık açık sitiyo neslide istiyo kardeş ama şimcilik olmass

nesliye gelinceee annemlere yaptığım pastadan koca bir dilim yedii bileeımmm çok güzel olmuş diyoo

bana sıra gelirse daha evi bile süpürmedimm nesli anne yapma diyo gel oyun oynayalım diyo kıramıyorum ama bu gidişle annem benim kafamı kırcak bu evin hali ne diye bu gün öğle uykusunu yatmazz çünkü 10da kalktı yaturmayıda düşünmüyorumm iyice yorulsun akşam erkenden yatış

eymenden de onay gelmiş kardeş istiyor.sen daha fazla bekleme paşayı doğuruver birtane..

iyiyim canım.evi toparladım,yemek yedim mert uyandı.12 de uyumuştu şimdi kalktı,mızmız biraz.uykusunu tam alamadı galibayıne kendi uymak istesdik,yemek de yedirmemiştim,açım ben diyor.gidipde doyurayım..

mine hadi ev süpürülmedi mamalar hazır mı bu akşam mı geliyolar
nesliye eymene merte kardeş lazım hem az önce annemle konuştum babam diyomuş ki 3 çocukları olsun nedenmiş dedim ee bizim iki vardı ikiside uzakta diyo, dedim sanki 5 olsa evdemi olacaklardı annemde diyo okutmucakmış 3.yü yanında kalcakmış hey Allah'ım karı koca başbaşa kalınca yanlızlık başlarına vurup yaparlarmış bana bir kardeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…