evet bende duydum canım. eczanelere bir sorayım bakalım....
çoook tatlı maşallah...
mühendis haaanım adınız neydiii :26::26:bide niyeyse bende pskolojik olarak kaşınmaya başladımm burdan bulaşırmı ki kızyarın annem gelcek baktırayım ama ben saç kremimi değiştirdim ona bağlıyorumm
hah haaayy :))
çalıştığım yerde de bilenler ay kaşınıyoruz yoksa biz demi? diyolar. anaam olurlarsa bide benden bilecekler dimi...
e yani doğal olarak. sonra adım bir çıkarsa bitliye yandım...
adımı özelden yazayım canım. burda kullanmayı tercih etmiyorum...
okiş tatlım ben sadece emrak etmiştim yazma o zman ben burdan yazarımm xx falan ne yapıyosun diye yine ismin belli olur
sen yine darkseaa de tatlım :))
iyi akşamlar minecim... ben eve gfideyimde bitlerimi temizleyeyim :)))
aynılar demekki mertle harflere sardı derken bir yazı bulup geliyo gazete kitap vs yada bir poşet harfleri tek tek saydırıyı anne bu ne anne bu ne diye sonrada hımm diyip tekrarlıyo şimdi okullarda a e diye öğretmiyolar sistem değişmiş ee ne dicem ozaman yalan mı söyleyeyim :44:
eee kitap kurdu annesi olunca mertinde bir dolu kitabı var ama cidden abartmışsın meral ilkokul 1e kadar kitap almak yasak sana
selam kızlar nasılsınız dark canım görümceminde kızı okuldan bitlenmiş kendileride ailece titizlik hastası dırlar delirdiler tabi paranitmi ne ondan aldılar tek seferde geçmiş 10gün sonrada tekrarladılar kkıyafetler yıkandı bitti şükür merak etme sendede kalmamıştır bişey bide onlar kızının kullandığı yastıkları falan havalanması için salona koydu oraya girilmio hiç 15gün kalıcakmış dr sölemiş haberin olsun...mine canım siz nerdeydiniz il olarak...
gunaydınnnnn;
iki gun misafirlerle geçti,şimdi burdayım::)
selam kızlar nasılsınız dark canım görümceminde kızı okuldan bitlenmiş kendileride ailece titizlik hastası dırlar delirdiler tabi paranitmi ne ondan aldılar tek seferde geçmiş 10gün sonrada tekrarladılar kkıyafetler yıkandı bitti şükür merak etme sendede kalmamıştır bişey bide onlar kızının kullandığı yastıkları falan havalanması için salona koydu oraya girilmio hiç 15gün kalıcakmış dr sölemiş haberin olsun...mine canım siz nerdeydiniz il olarak...
günaydınn canımmm benimde annemler gelicek akşama tabi yemeklerini yiyip öyle gelicekler o yüzden rahatımm akşamdan börek yaptım dolaba attım dinleniyo akşam fırına vercemm bide yaş pasta yaptım ha bide patates salatası yapıcamm ama taze soğanım yokk varsa bi dal atn bana be şurdan ne olur
evi süpürlcek paspaslancak falan filann solanda çamaşırlar var onlr toplancakk offf ben uyukusuzummheryerim yine et kesiği oldu hamladım
meralcim nasılsın şekerim mert nasıl ohh börekler hüpletilmiş
eymenin yeni bombası dün arkadaşa gittik ya oğlunun biri 2,5 biride 1 yaşında küçük olana sarıldı canım dedi büyükte elleme o benim kardeşim diyince eymenden bomba geldi
anne bizde kardeş alalımalalım annem eve giderken marketten alırız
meralcim nasılsın şekerim mert nasıl ohh börekler hüpletilmiş
eymenin yeni bombası dün arkadaşa gittik ya oğlunun biri 2,5 biride 1 yaşında küçük olana sarıldı canım dedi büyükte elleme o benim kardeşim diyince eymenden bomba geldi
anne bizde kardeş alalımalalım annem eve giderken marketten alırız
bana sıra gelirse daha evi bile süpürmedimm nesli anne yapma diyo gel oyun oynayalım diyo kıramıyorum ama bu gidişle annem benim kafamı kırcak bu evin hali ne diyebu gün öğle uykusunu yatmazz çünkü 10da kalktı yaturmayıda düşünmüyorumm iyice yorulsun akşam erkenden yatış