2009 Kasm Anneleri

bugünlerde deniz çok halsiz. neden bilemiyorum. ne öksürük var ne burun akıntısı ama hep uyku halinde. uyumuyosada uzanıveriyo.
nasıl bir hastalık ya bu

geçmiş olsun canım ya inş düzelirr..bizler iyiyiz çok şükür canım çağanda iyi oynuyo birazdan eşim gelecek ikeaya gidicez orda oyun alanı varya çağanı oraya götürcez bakalım oynarsa tabi bende sıkıldım hava almış olurum birazcık ..
haaa kızlar bu arada yarın annemlere gidicem yokum akşama fırsat bulursam gelirim

selam kızlar nasılsınız sayfalar ilerlemiş baya...hümada hasta balgamlı öksürüğü ve burun tıkanıklığı var 1haftadır bricanyl kullanıoz ama sabah baya öksürüodu dr u aradım tekrar prostan diye bi şurup verdi bitkiselmiş devlet ödemiyomuş.eşimde eczaneye sormuş yarın gelickmiş...akşamüstüde balgamlı bi şekilde kustu rahatladı şimdi öksürüğü hafifledi sizce napayım ya alayımmı ki yinede ilacı....

selam,bircan geçen hafta mertinde oksuruğu vardı sadece geceleri uykusunda 1 kerede uzun uzun oksuruyordu.ben hiç şurup vermedim gun içinde ılık suya bal,tarçın,zencefil koyup içirdim.birde sadece bal yedirdim 2,3 kere...iyi geldi şimdi birseyı yok..humada kusmuş,iyi olmuş.geçmiş olsun..

offf bayağı pahalıymış ama teknosada kampanya oluyormuş 90 a düşüyormuş fiyatı eşimde orda çalıştığı için indirime girince alacak

ben teknosadan flash bellek almıştım daha uygun fiyatı hard dısklere gore.benim işime yarıyor oyle birsey alsanız sızde...

slm canımm ..ya güzel diyosunda canım izlemiyo çizgi filmleri kapatıyo ne yaptıysam izlemiyo ama reklam için uyarını dikkate alıcam canım

izlemiyorsa zorlama canım,ah bu çağan alem çocuk valla bizimkiler çizgi film dıye delırıyor o hiç pas vermiyor

slm canımm
geçmiş olsun hümaya bence alma ilacı meralin dediği gibi yap ben çalışırken yapıyoduk işyerimde iyi geliyodu zencefil birebir zatenn

ben teknosadan flash bellek almıştım daha uygun fiyatı hard dısklere gore.benim işime yarıyor oyle birsey alsanız sızde...

flash bellek evde vardı canım ama eşim harrdisk deyince bi bildiği vardır dedim sanırım flash bellekler bazen okumuyo bozuluyo ordanda gidebilir diye işini sağlam yapmak istediğindedir

izlemiyorsa zorlama canım,ah bu çağan alem çocuk valla bizimkiler çizgi film dıye delırıyor o hiç pas vermiyor

hakikaten yaa dün yine açtım saatlerce açık kaldı çizgi film trt çocuk ama çağan umursamadı bilee evin içinde gezip arabalarıyla oynamayı atına binmeyi tercih etti
günaydın hanımlar gece 5 te bi uyandım bi 1o dkka daha uyumuşum pat pat silah sesleri duydum dışardan korkudan uyuyamadım bidaha tabikii..dün akşam gittik ikeaya oyuncaklara bindirelim dedik çağanı karta yükleme yapılıyomuş bizde bi binişlik olsun dedik ağlıyodu çünkü binmemek için neyse bindik ilk başta çağanda tık yok anlmadı bende yanında durdum sonradan çok sevdi durunca kıyameti kopardı inmemek için kız bir sefer daha çalıştırdı bi tır daha bindi ama çok sevdi o turda bitince daha fazla başı dönmesin diye yoğun çabalarımız sonucu indirdik ama avöyi birbirine kattıı ordan annemlere gittik yemek yedikten sonra eve geldik burdada müzik açtım hepberaber dans ettik oynadık babasıyla top oynadı çok mutluydu çokta yorulmuştu sütünü içerken kucağımda uyudu saatte 9:20ydi bizde eşimle film izledik netten ..bugünde annemide alıp teyzemlere gideceğiz eşim bırakıcak akşamda alıcakk orasıda sobalı inş bişey olmadan geliriz eve
herkese iyi günlerrr kendinize iyi bakın çok öptüm herkesi

selam kızlar naber nasılsınız. ben ben been bitlenmişim :18:
1 haftadır kafam kaşınıp duruyodu. arkasdaş sen bitlenmiş olmayasın dedi. sonra bi baktılar, sirkemiymiş ne onu gördüler. yani bit yumurtası.

anammm nası yaniii ama sen öğretmendin dimi yanlış hatırlamıyosamm öğrencilerden bulaşması normaldirr.... geçmiş olsun şimdi çok kolay şampuanı var yıka geçsinnn...

bende ilk okula giderken bitlenmiştim annem beniii biz azarladı bi azarladı bidaha cemile gile gitmiceksinn diye ordan bulaşmıştır kesin diye kızdıı neyse ertesi gün oldu cemilenin anneesi gel cemileyle oynadı yok ben artık gelemem size sizin evden bana bit bulaşıyo annem de çok kızdı bana bidaha gitme dedi dedim çocukluk işteee kadınn banaaa defol bidaha gelme deditabi annemlede kavga ettilerr bu yüzdennkadın şimdi görse beni gülmekten ağzı ayrılıyoçok şükür bidahada bitlenemdimm

ay canım öğretmen değil mühendisim ben. şimdi fişlendim dairedekilerden de çekiniyorum onlarada geçerse diye. nerden bulaştı bu illet hiç bilmiyorum.
bakıcımın kızları gelir gider bize. annelerine sordum onlarda da var heraldeki geçen ben bit şampuanıyla yıkadım dedi. evde ne var ne yoksa yıkamaya attırdım. çocuğuma eşime geçmez inşallah

gunaydin kizlarrr derya gezmelere gitmis ohhh ohhh gez canim da isallah cagan sobanin sicak oldugunu cabuk idrak eder de basina birsey gelmez.... cagan da ne guzel eglenmis dun masallah erkenden de uyumus tatli cocuk.. benimkiler de erkenden uyudular mi gozume cok tatli gorunuyorlar nedenseeeee....

ben dun meral in su elmali kekinden yaptim bence guzel oldu ama icinde elmalar eridigi icin nartan akillisi sevmedi ne huylu cocuk yaaaa normalde elmayi sever ama kekin icinde sevmedi bir dahakine elma koymadan yapacagim sanirim::))))) haaaa bu arada meral su tarcinli kurabiye tarifini de ver de cocuklar zencefil ve tarcin yemis olsunlar canim :::))))

ben de dun nartan la kiremit rend=gi bir pantolon begenmistim mudo da ona bakmaya gittim bu akilli bana hicbirsey baktirmadi surekli anne kucagima geellll anne kucagima gelll deyip durdu yani anne beni kucsgina al demek nartan ca da ayaklarim agridi resmen bir de iki alana 1 bedava kampanyasi var diye iki tane dandik birsey almisim eve gelince pisman oldum bugun iade etmek istiyorum isallah geri alirlar boyner bu konularda super iade alip parani bile geri veriyorlar ama mudo nasil bilemem uffff ya neyine gerek pantolonu al gel degil mi? iki birsey daha almanin bedava olacak ya begenmedigin seyi al ufff evde yer kapliyor sinir oluyorum zaten giyemeyecegim seyleri hic almiyorum artik....

bugun de burasi felaket yagmurlu aytes bakicinin kucaginda uyuyor aman uyusun da nasil olursa diyoruz uyumayinca cok huzursuz oluyor nartan da gurultu yapiyor mutlaka yada bagiriyor benim de cinlerim tepeme cikiyor haliyle... umarim herkesler iyidir... opuyoruz sizi cokkk cokkkkk

inş cabuk gecerr akşam evdekilerin hep bit şampuanıyla yıkansınn hiç riske atmayınnn:26::26:

ayyy Allah kurtarsın inşallah denize geçmez neyseki evde yaşayan bir canlı değil sadece saçlı deride umarım saçlarından olmazsın bit şampuanları biti öldürüyo ama sirkeden arınmak zordur

ayy nuran alemsin hepimiz yapıyoruz bedava diye gereksiz alıyoruz sonra dolap bekliyo inş değiştirirler

uzun bir aradan sonra dün eymenle bıcı bıcı yaptık kış geldi geleli en uzun banyoda kalma süresiydi diyebilirim leğende kahve rengi ayıcığını yıkadı bende eymeni yıkadım duş kabinimiz 1*1 biraz zor oluyo ama misler gibi oldu paşam ben bunu birazda nıvea şampuana bağlıyorum jonsansbaby almıştım 3-4 banyodur çok ağlıyodu baktım olmucak niveaya döndüm eymende huzurlu banyosuna kafasını bile 2 kez köpürttüm hiç ağlamadı pijamalarını giydi sütünü aldı yattı bende yanına 10da uyudu bende biraz tv izleyeyim dedim kanıtı izleyeyim derken saat 00:30 olmuş yattım
yarın kkdan arkadaşa gidicez akşam ,oğlum nasıl mutlu iple çekiyo bide sanırım eymene görseli yoğun kitap almamız lazım artık renkleri şekilleri ve 10 a kadar sayıları çözdü harflere sardı onu zorlayacak ve oyalayacak bişey bulmam lazım erken okumasını falan istemiyorum zaten babasıda dayısıda 1.sınıfı atlayan öğrenciler ben herşey zamanında olsun istiyorum inş tabi

afiyet olsun nurancım,çok guzel bir tarif deme,eşimde çok seviyor ..yazarım canım tarifi,bugun biraz yoğunum arkadaşler gelecek akşama atıştırmalık birseyler hazırlıyorum,şimdi.

mudoda da değiştirme yapılıyor yalnız kampanya bitmeden halletmeye çalış yoksa almaya bilirler..

bizdede banyo sorunu kalmadı yıne yeniden isteyerek gırıyor banyoya..
nagiş harflere sardı derken neyın ne olduğunu bilmiyordur herhelde.mert sayıyor a,b,ce diye sonra karışık bir kaç harf daha soyluyor ama a yı gostersem bilmez yani.sayılarda oyle 1'den 10 kadr dokuz hariç sayıyor ama ondada neyın ne olduğunu bilmiyor.sayılar ve renklerdeyse biliyor gosteriyor falan..

bende kıtap işini biraz abartmışım sanırım marketlerden aldığımız 1,2 lıralık kıtaplar hariç 40 kıtabı olmuş oğlumun.bazılarına daha hiç dokunmadık ama çogunuda okuyoruz tekrar tekrar.25,5 aylık çocuk için 40 kıtap fazla olmuş galıba,sanırsam.biri bana dur desin:)))

akşam gezmelere gidiyormuşsunuz,iyi eğlenceler sizeee

inş. valla kırklanmak gibi evdeki herşey yıkandı. paranit aldım akşam bide kendimizkırklanacağız. ay ne biçim belaymış bu...

inş hemen kurtulursunuz,berbattır bilirim yurda kalıyordum ben universitede son sene tum oda bitlenmiştik..erkek arkadaşlarımız farketcekde rezil olcaz dıye odumuz kopmuştu.ilaç ıyı gelıyor.kolay gelsin şimdiden...

aynılar demekki mertle harflere sardı derken bir yazı bulup geliyo gazete kitap vs yada bir poşet harfleri tek tek saydırıyı anne bu ne anne bu ne diye sonrada hımm diyip tekrarlıyo şimdi okullarda a e diye öğretmiyolar sistem değişmiş ee ne dicem ozaman yalan mı söyleyeyim :44:
eee kitap kurdu annesi olunca mertinde bir dolu kitabı var ama cidden abartmışsın meral ilkokul 1e kadar kitap almak yasak sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…