2009 Kasm Anneleri

:KK52::KK52::KK52:eymenden de onay gelmiş kardeş istiyor.sen daha fazla bekleme paşayı doğuruver birtane..

iyiyim canım.evi toparladım,yemek yedim mert uyandı.12 de uyumuştu şimdi kalktı,mızmız biraz.uykusunu tam alamadı galiba:KK37::KK37::KK37:yıne kendi uymak istesdik,yemek de yedirmemiştim,açım ben diyor.gidipde doyurayım..:KK55:

hah tamda yerinde oldu mertin yemek istemesi itiraf ediyorum kızlar ben rahata alışmaya başladım geceleri uykusuz kalmıyorum gezmelerde rahatım acıkınca acıktım yemicekse yemicem diyo laftan anlıyo çiş hariç herşey okey :nazar::nazar:
şimdi başa sarmak zor geliyo yeni bebek yine yeniden uykusuz hergece vs vs dahada beklersem hepten korkarım bilmiyorum ya 2012 mart-nisan/haziran temmuz gebelik olabilir

bana sıra gelirse daha evi bile süpürmedimm nesli anne yapma diyo gel oyun oynayalım diyo kıramıyorum ama bu gidişle annem benim kafamı kırcak bu evin hali ne diye:KK1::KK1: bu gün öğle uykusunu yatmazz çünkü 10da kalktı yaturmayıda düşünmüyorumm iyice yorulsun akşam erkenden yatış

hadi kalkda supur,diğer işleri halletmişsındır sen.bır supergeye kalmışsa işin 15 dk nı almaz..

mert bugunlarde yuzumuzde neresi denk gelirse tutup,aaa kopardım diyor,iki tırnağını geçiriyor.burnum yara bere içinde,eşimin durumu benden de vahim.dun sağlık ocağından aradılar boy,kiloya bakalım diye.gittim ama birde bana sorun yuzumun halınden utandım valla goren kavga ettim sanacak.:KK37:

hah tamda yerinde oldu mertin yemek istemesi itiraf ediyorum kızlar ben rahata alışmaya başladım geceleri uykusuz kalmıyorum gezmelerde rahatım acıkınca acıktım yemicekse yemicem diyo laftan anlıyo çiş hariç herşey okey :nazar::nazar:
şimdi başa sarmak zor geliyo yeni bebek yine yeniden uykusuz hergece vs vs dahada beklersem hepten korkarım bilmiyorum ya 2012 mart-nisan/haziran temmuz gebelik olabilir

doğru diyon valla sıfırdan herseye başlamak insanı korkutuyor.hazır 2 yaşında geşseler ıyı olacak bebişler deme:KK34::KK34:o gunlerinde ayrı guzellikleri var muhakkakda uykusuz geceler,mıyık mıyık ağlamalar insanın aklına geldikçe tırsıyor.

mine hadi ev süpürülmedi mamalar hazır mı bu akşam mı geliyolar
nesliye eymene merte kardeş lazım hem az önce annemle konuştum babam diyomuş ki 3 çocukları olsun nedenmiş dedim ee bizim iki vardı ikiside uzakta diyo, dedim sanki 5 olsa evdemi olacaklardı annemde diyo okutmucakmış 3.yü yanında kalcakmış :KK52: hey Allah'ım karı koca başbaşa kalınca yanlızlık başlarına vurup yaparlarmış bana bir kardeş :KK53:

bi zekilik yaptım sorma anneme dedimki yemeğğinizi yiyin orhan gelcek alcak sizi yok mook dedi anne gündüz izin alamaz dedim akşam alsın geç saatte dedim sizi sadece çay içeirz siz yemeğinizi yiyin dedim hehe bu akşam çay faslı yemeklerimi yarına kaldıı anlıcağınn zaten nesli mutfakta olmasın ben herşeyi yaprımm kiii:KK1::KK1:annemde hiç yardım etmez bana sağolsunn:KK1::KK1:herşeyi ben yapcam yarın ama olsun daha rahat yaprımm herşeyii

hem dedim ya yemek secerler falan en azından ne sitiyolarsa onu yaprımmm ananeminde şekri varya korkuyorummm

allam ya bir rahat vermedi,aç çocukumu doyuramda gelem:KK55::KK55:

aç yavrum ne yapsın sırasımı netin aaa annesi olmuyo ama şaka bir yana eymeninde açlığa tahammülü yok lep diyince ekmek lüp diyince su hemen ister madem sabrın yok önce söyle acıktım diiii :KK1:
bu arada meral kopardım muhabbeti ne bir yerde falan mı gördü sivilce falan sıkarken durdursana unuttur bebem ben mi diyeyim sana araştırmacı annem:KK16:

nagişş benim babamgil 9 kardeş ler babanem diyoki keşke yine olsaa elimden gelse tüp bebek yaptırsam diyoo kadın herbirinin arasın 1.5 yıl bırakmışş yani anlıcağın doğan diyerine bakmış doğan diyerine bakmış öyle böyle büyümüşlerr çok rahattı diyo ben önlerine bi çorba yapıp koymadım diyooo şimdi 9 çocuğu var dokuzuda birbirinden hayırlı hepsi evli bütün gelinlerde birbinden hayırlıı torunlarda öyleee hepsini allah babanemlere nasip etmiş allah ...

bu arada babeyle aneyin yeni bebiş yaparsaa durum varmı gençlermi kiii benim annem 45 yaşında falan ama rahim yokk alındıı:KK1::KK1:yani herşey var ama tesisat yok biizmkilerdee:KK1::KK1:

nagişş benim babamgil 9 kardeş ler babanem diyoki keşke yine olsaa elimden gelse tüp bebek yaptırsam diyoo kadın herbirinin arasın 1.5 yıl bırakmışş yani anlıcağın doğan diyerine bakmış doğan diyerine bakmış öyle böyle büyümüşlerr çok rahattı diyo ben önlerine bi çorba yapıp koymadım diyooo şimdi 9 çocuğu var dokuzuda birbirinden hayırlı hepsi evli bütün gelinlerde birbinden hayırlıı torunlarda öyleee hepsini allah babanemlere nasip etmiş allah ...

bu arada babeyle aneyin yeni bebiş yaparsaa durum varmı gençlermi kiii benim annem 45 yaşında falan ama rahim yokk alındıı:KK1::KK1:yani herşey var ama tesisat yok biizmkilerdee:KK1::KK1:

hay Allah'ım ya ne güldüm tesisat yok he :KK52:
annem 46 babamda 52 yaşında cnm yapmazlar kardeş falanda ikiside keşke daha çok çocuğumuz olsaydı diyolar kardeşim orta okul sonrası bende lise bitimi ayrıldım yanlarından bir dahada dönmedik insanlarda haklı çok erken yanlız kaldılar ama mine ben lisedeyken yalvardım bir kardeş yapın ben bakarım diye babam dediki ikinize zor bakıyoruz 3. olursa sürünür dedi ee haklı memur maaşıyla bu kadarına gücü yetti kader utansın :KK9:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?ben iyiyim çok şükür dünden bu yana sular yoktu bugün sabah geldi işler birikmişti onları yaptım şimdide yemeğimi yapıyorum ..
geçmişi okudum ama çok yoruldum tek tek cvp yazamıycam herkes iyi okuduğum kadarıyla ne güzell.

aç yavrum ne yapsın sırasımı netin aaa annesi olmuyo ama şaka bir yana eymeninde açlığa tahammülü yok lep diyince ekmek lüp diyince su hemen ister madem sabrın yok önce söyle acıktım diiii :KK1:
bu arada meral kopardım muhabbeti ne bir yerde falan mı gördü sivilce falan sıkarken durdursana unuttur bebem ben mi diyeyim sana araştırmacı annem:KK16:

valla bende anlamadım neden çıkardı,ama ıyı birsey yaptığını sanıp eğleniyor,kızınca biz hemen ozur dilerim ozur diyor.ama 2 dk sonra kaldığı yerden yapmaya devam ediyor.kızmayada gelmiyor bu sıpaya hemen ağlama moduna geçiyor,gozyaşları hazır beklıyor zatı...

gunaydınnn kızlar;dun 9olmadan uyudu mert ama bir 10 kere kalktı:KK37:bir arada oksuruk krizine girdi,şimdi keyfi yerinde şakıyıp duruyor:KK24::KK24:
çokdandır ben netteyken karışmıyordu 2 gundur tepemden inmiyor:KK33::KK33:nagiş ne yaptınız eşin yapabildi mi pc'yı..

derya 2 gun zor olmuştur susuz.hep derim elektrıkler gitsin ama sular gitmesin:KK35:

valla bende anlamadım neden çıkardı,ama ıyı birsey yaptığını sanıp eğleniyor,kızınca biz hemen ozur dilerim ozur diyor.ama 2 dk sonra kaldığı yerden yapmaya devam ediyor.kızmayada gelmiyor bu sıpaya hemen ağlama moduna geçiyor,gozyaşları hazır beklıyor zatı...

gunaydınnn kızlar;dun 9olmadan uyudu mert ama bir 10 kere kalktı:KK37:bir arada oksuruk krizine girdi,şimdi keyfi yerinde şakıyıp duruyor:KK24::KK24:
çokdandır ben netteyken karışmıyordu 2 gundur tepemden inmiyor:KK33::KK33:nagiş ne yaptınız eşin yapabildi mi pc'yı..

derya 2 gun zor olmuştur susuz.hep derim elektrıkler gitsin ama sular gitmesin:KK35:

günaydın cnm evet yapıldı çok şükür bütün fotolarda kurtuldu şimdi akıllandık herşey harddiske yedeklendi
dün açtım facei ama bişey yazamadım hee şeboyada içerledim face vakit buluyoda bize mi bulamıyoda mahrum ediyo bizi :KK50:
meral 2,6kg verdim şuana kadar ama hep kaçamak yaptım artık daha sıkı yapıcam hafta içi sıkıyorum haftasonu deli gibi yiyorum

ayy hemde ne zor oldu canım dün mutfak,wc temizledim öldüm yorgunluktan akşamada arkadaslar geldi yemeğe gece 2 de gittiler hemen uyuyakalmışım yorgunluktan..çağanda bazen tepemden inmiyor pcdeyken ama bazende yanıma bile gelmiyo bunu sadece bana yapıyo kardeşim geldiğinde filan pcyi açtırmıyor hiçç.

günaydın cnm evet yapıldı çok şükür bütün fotolarda kurtuldu şimdi akıllandık herşey harddiske yedeklendi
dün açtım facei ama bişey yazamadım hee şeboyada içerledim face vakit buluyoda bize mi bulamıyoda mahrum ediyo bizi :KK50:
meral 2,6kg verdim şuana kadar ama hep kaçamak yaptım artık daha sıkı yapıcam hafta içi sıkıyorum haftasonu deli gibi yiyorum

hadi gözün aydın canım ..
hadş ya demek şebo face takılıyo haa demekki sıkıldı kkdan neyse canı isterse gelir zatenn..ayy ne güzel vermişsin canım ama hafta sonu yemen hiç iyi olmamış canım ya dikkat et barii ben saldım çayıra mevlam kayıra hesabı yapıyorum yine aç kalamıyorum işte hemencecik tansiyonum düşüyo,kan şekerim düşüyo kendimden geçiyroumm

meral 2,6kg verdim şuana kadar ama hep kaçamak yaptım artık daha sıkı yapıcam hafta içi sıkıyorum haftasonu deli gibi yiyorum[/QUO

kendi tercihi tabi isteyen istediği zaman gelır biz burdayız:13:

:KK20::KK20::KK20:hımm yok oyle hafta sonu yemek,bir daha duymamış olayım.tum hafta uğraşman boşa gıtmesin hafta sonuda sık dışını.programın gayet guzel hiç birseyden kısılmamış uy ona,gitsin kılolar..hamiş kaldığında daha rahat edrsin hem kendin içn hem bebiş için bu duşun ve hafta sonu yemeeee:KK30:

ayy hemde ne zor oldu canım dün mutfak,wc temizledim öldüm yorgunluktan akşamada arkadaslar geldi yemeğe gece 2 de gittiler hemen uyuyakalmışım yorgunluktan..çağanda bazen tepemden inmiyor pcdeyken ama bazende yanıma bile gelmiyo bunu sadece bana yapıyo kardeşim geldiğinde filan pcyi açtırmıyor hiçç.

deryacım seninde yemeğe gelen arkadaşların hiç bitmiyor,alah muhabetınızı bozzmasın:nazar::nazar:

ay bugun minede hiç uğramaz buralara,misafirleri var.kaldık ediyle,büdü olarakdan nagişle ben:KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
meral 2,6kg verdim şuana kadar ama hep kaçamak yaptım artık daha sıkı yapıcam hafta içi sıkıyorum haftasonu deli gibi yiyorum[/QUO

kendi tercihi tabi isteyen istediği zaman gelır biz burdayız:13:

:KK20::KK20::KK20:hımm yok oyle hafta sonu yemek,bir daha duymamış olayım.tum hafta uğraşman boşa gıtmesin hafta sonuda sık dışını.programın gayet guzel hiç birseyden kısılmamış uy ona,gitsin kılolar..hamiş kaldığında daha rahat edrsin hem kendin içn hem bebiş için bu duşun ve hafta sonu yemeeee:KK30:

ya benimde aklımı bu kurcalıyo tam 60 hedefime ulaşıcam hopp 2.hamişlik sil baştan başla :KK50: ben ömür boyu diyetmi yapcam yawww :KK47: ama 60a inince hamile kalırsam hamilelik boyu diyetisyenle devam etmek fikrim 2.hamileleikteki kgler ilkindeki gibi kolay gitmiyomuş :26:

deryacım seninde yemeğe gelen arkadaşların hiç bitmiyor,alah muhabetınızı bozzmasın:nazar::nazar:

ay bugun minede hiç uğramaz buralara,misafirleri var.kaldık ediyle,büdü olarakdan nagişle ben:KK52::KK52::KK52:

3.ayak gelemez hakikaten bugün edi sen büdüde ben :KK52:
bu akşam bir abimiz var ona gidicez ohh rahatım 3çocukları var 15-13 ve 10 yaşlarında çocuklar eymeni çok seviyolar onlarla oynarken bende rahat rahat oturucam yengemide çok severim sizlerden iyi olmasın çok iyidir eşimin işten arkadaşı ama bazı insanlar acayip kafa dengi oluyo bizden çok çok büyükler ama çok iyi anlaşıyoruz

ya benimde aklımı bu kurcalıyo tam 60 hedefime ulaşıcam hopp 2.hamişlik sil baştan başla :KK50: ben ömür boyu diyetmi yapcam yawww :KK47: ama 60a inince hamile kalırsam hamilelik boyu diyetisyenle devam etmek fikrim 2.hamileleikteki kgler ilkindeki gibi kolay gitmiyomuş :26:

dıyetısyenle devam etmek iyi olur daha sağlıklı beslenirsin hemde bebiş için faydalı olur.yok oyle duşunme bak nuran'a eskkı formuna dondu çokdan.bıraz bunye meselese de tatlıdan,3 beyazdan uzak durmak gerekiyor işte..

dıyetısyenle devam etmek iyi olur daha sağlıklı beslenirsin hemde bebiş için faydalı olur.yok oyle duşunme bak nuran'a eskkı formuna dondu çokdan.bıraz bunye meselese de tatlıdan,3 beyazdan uzak durmak gerekiyor işte..

ya bitanem ben yemeyi seven tiplerdenim dürümler,kebaplar,ooo daha neler neler ama artık bigün yediysen diğer gün sık mantığındayım sadece dengeyi kurmam lazım

3.ayak gelemez hakikaten bugün edi sen büdüde ben :KK52:
bu akşam bir abimiz var ona gidicez ohh rahatım 3çocukları var 15-13 ve 10 yaşlarında çocuklar eymeni çok seviyolar onlarla oynarken bende rahat rahat oturucam yengemide çok severim sizlerden iyi olmasın çok iyidir eşimin işten arkadaşı ama bazı insanlar acayip kafa dengi oluyo bizden çok çok büyükler ama çok iyi anlaşıyoruz

sende bu hafta eş,dost gezmelerındeydın hep bakıyorum..buyuk çocuklar oldumu iyi oluyor hakketden.bende gorumceye gittimmi pek rahatım,mertin peşinde dolaşmamagerek kalmıyor.

dun akşama doğru eşime mesaj çektım.bugun yemek falan yok,bıktım yemek yapmakdan diye...o da aradı tamam canım bugun yemek yapma,dışardan bırseyler yaptırayım ne istersin diye sordu..ben aslında hazırlanın gelince çıkarız demesini beklemiştim ya neyse.yemek yapmadım en azından:21::KK52:

X