2009 Kasm Anneleri

slm hanımlar vallhi özledim sohbetinizi bende gelip okudum bizim pcde gidip gelioyr bu aralar hayır olsun bakalım oyüzden pek girmeye korkuyorum vakitte kalmıyor bu çok misafir ağırladım bu hafta ben biyerlere gittim evdede kalamadık herkesin iyi olduğuna sevindim bizde iyiyiz şükür teker yuvar gidiyoruz tuğkan ve ben hepinizi öptük yine geliriz hoşçakalın

aklima gelmisken deryacigim cagan in pepeyi sevmesini istiyorsan biraz ov pepeyi kucagina al beraber izleyin ayyy ne guzel sunu yapiyor bunu yapiyor diye coskuyla anlat senin o hallerini gorunce belki ilgisini ceker canim.... nartan da pek izlemiyordu ben de aynen dedigim gibi yaptim ben ozellikle izlesin istiyorum kardesi var ya ve iyi anlasiyorlar ornek alsin diye iste biraz biraz izliyor seviyor

selam kızlar naber nasılsınız. ben ben been bitlenmişim :18:
1 haftadır kafam kaşınıp duruyodu. arkasdaş sen bitlenmiş olmayasın dedi. sonra bi baktılar, sirkemiymiş ne onu gördüler. yani bit yumurtası.:KK36:

slm canım bizler iyiyiz..
çok geçmiş olsun canım ya nerden oluştuki acaba?

gunaydin kizlarrr derya gezmelere gitmis ohhh ohhh gez canim da isallah cagan sobanin sicak oldugunu cabuk idrak eder de basina birsey gelmez.... cagan da ne guzel eglenmis dun masallah erkenden de uyumus tatli cocuk.. benimkiler de erkenden uyudular mi gozume cok tatli gorunuyorlar nedenseeeee....

ben dun meral in su elmali kekinden yaptim bence guzel oldu ama icinde elmalar eridigi icin nartan akillisi sevmedi ne huylu cocuk yaaaa normalde elmayi sever ama kekin icinde sevmedi bir dahakine elma koymadan yapacagim sanirim::))))) haaaa bu arada meral su tarcinli kurabiye tarifini de ver de cocuklar zencefil ve tarcin yemis olsunlar canim :::))))

ben de dun nartan la kiremit rend=gi bir pantolon begenmistim mudo da ona bakmaya gittim bu akilli bana hicbirsey baktirmadi surekli anne kucagima geellll anne kucagima gelll deyip durdu yani anne beni kucsgina al demek nartan ca da ayaklarim agridi resmen bir de iki alana 1 bedava kampanyasi var diye iki tane dandik birsey almisim eve gelince pisman oldum bugun iade etmek istiyorum isallah geri alirlar boyner bu konularda super iade alip parani bile geri veriyorlar ama mudo nasil bilemem uffff ya neyine gerek pantolonu al gel degil mi? iki birsey daha almanin bedava olacak ya begenmedigin seyi al ufff evde yer kapliyor sinir oluyorum zaten giyemeyecegim seyleri hic almiyorum artik....

bugun de burasi felaket yagmurlu aytes bakicinin kucaginda uyuyor aman uyusun da nasil olursa diyoruz uyumayinca cok huzursuz oluyor nartan da gurultu yapiyor mutlaka yada bagiriyor benim de cinlerim tepeme cikiyor haliyle... umarim herkesler iyidir... opuyoruz sizi cokkk cokkkkk

evettt geldik gezmeden nurancım çağan sobaya çok gitmek istedi ama biz hep engel olduk bi kaç kez mızmızlansada genel anlamda iyiydi usluydu arabalarla oynadı sürekli ordada çizgi film açtılar teyzemin 5 yaşında torunu var o izledi ama çağanda tık yok..kesinlikle katılıyorum nurancım çağan akşamları beni üzmeden erkenden uyuduğu aman daha bi tatlı geliyor gözüme ..
bende geçen gün yaptım öyle bi hata nuran iki tane tunik beğendim ve aldım ama eve gelince anladımki boşa almışım iade etmem yada değişim yapmam gerekiyordu güzel bişey bulamayınca eşimle bana eşofman altı aldık bizde iyiki bunları almışım diyorum hem ihtiyacım vardı hemde çok hoşuma gitti.

uzun bir aradan sonra dün eymenle bıcı bıcı yaptık kış geldi geleli en uzun banyoda kalma süresiydi diyebilirim leğende kahve rengi ayıcığını yıkadı bende eymeni yıkadım duş kabinimiz 1*1 biraz zor oluyo ama misler gibi oldu paşam ben bunu birazda nıvea şampuana bağlıyorum jonsansbaby almıştım 3-4 banyodur çok ağlıyodu baktım olmucak niveaya döndüm eymende huzurlu banyosuna kafasını bile 2 kez köpürttüm hiç ağlamadı :KK9: pijamalarını giydi sütünü aldı yattı bende yanına 10da uyudu bende biraz tv izleyeyim dedim kanıtı izleyeyim derken saat 00:30 olmuş yattım
yarın kkdan arkadaşa gidicez akşam ,oğlum nasıl mutlu iple çekiyo bide sanırım eymene görseli yoğun kitap almamız lazım artık renkleri şekilleri ve 10 a kadar sayıları çözdü harflere sardı onu zorlayacak ve oyalayacak bişey bulmam lazım erken okumasını falan istemiyorum zaten babasıda dayısıda 1.sınıfı atlayan öğrenciler ben herşey zamanında olsun istiyorum inş tabi :KK57:

ohh misler gibi olmuştur eymencik bizde saatler olsun . ayy kanıt vardı demi eşimle film izliycez diye kaçırdım bak .maşallah eymene yaa bende herşeyi zamanında tadını çıkara çıkara yapması taraftarıyım...şimdiden iyi gezmeler canım

aklima gelmisken deryacigim cagan in pepeyi sevmesini istiyorsan biraz ov pepeyi kucagina al beraber izleyin ayyy ne guzel sunu yapiyor bunu yapiyor diye coskuyla anlat senin o hallerini gorunce belki ilgisini ceker canim.... nartan da pek izlemiyordu ben de aynen dedigim gibi yaptim ben ozellikle izlesin istiyorum kardesi var ya ve iyi anlasiyorlar ornek alsin diye iste biraz biraz izliyor seviyor

deneyeyim bakalım canım inş bizdede faydası olur sağol canım bu arada

ay inşallah arınmışızdır canım. oğlumu eşimi, kendim ilaçlandık.bütün çamaşır çarşaflar yıkandı. battaniyelerimizide bir poşetin içine koydum ağzını bağladım. ev dip bucak domestoslandı....
defolup gitsin bu pis yartaıklar. :KK57:nerden buldular ya beni. mağazada kıyafet filan denerken bulaşmış olabilir mi??
9 gün sonra yine ilaçlanacağız....:KK36::KK36:

ay inşallah arınmışızdır canım. oğlumu eşimi, kendim ilaçlandık.bütün çamaşır çarşaflar yıkandı. battaniyelerimizide bir poşetin içine koydum ağzını bağladım. ev dip bucak domestoslandı....
defolup gitsin bu pis yartaıklar. :KK57:nerden buldular ya beni. mağazada kıyafet filan denerken bulaşmış olabilir mi??
9 gün sonra yine ilaçlanacağız....:KK36::KK36:

bilmiyorumki yaaa inşş atlatırsın eşin ne dedi bu durumaa eşim bitlense ben çok kızardımm eşimin asker tulumlaırnı faln ayrı yıkarımm bitli olabilir diyee nede olsa askeryienin içinde akşama kadar ama o hep ısrarla ben piyada değilim ucucuyum bize bulaşmaz derr ama olsun ne olur ne olmazz:KK1::KK1:

bilmiyorumki yaaa inşş atlatırsın eşin ne dedi bu durumaa eşim bitlense ben çok kızardımm eşimin asker tulumlaırnı faln ayrı yıkarımm bitli olabilir diyee nede olsa askeryienin içinde akşama kadar ama o hep ısrarla ben piyada değilim ucucuyum bize bulaşmaz derr ama olsun ne olur ne olmazz:KK1::KK1:

canım hayatımda ilk defa bitle tanıştım... bir haftadır kafam deli gibi kaşınıyodu ama bitlenmiş olma ihtimali bile aklıma gelmedi....
çok korkunç bir şey ya. nasıl olur ben en az 3 güne bir evi domestoslarım. eve girer girmez ellerimi sabunlarım filen diye şok halinde araştırırken bu bit böcüklerinin temiz saçı sevdiğini ve temizlik kirlilikle alaksı olmadığını öğrendim...
allahım neolur kurtar beni bu illetten...
çoook iğrenç birşeymiş :KK14:

canım hayatımda ilk defa bitle tanıştım... bir haftadır kafam deli gibi kaşınıyodu ama bitlenmiş olma ihtimali bile aklıma gelmedi....
çok korkunç bir şey ya. nasıl olur ben en az 3 güne bir evi domestoslarım. eve girer girmez ellerimi sabunlarım filen diye şok halinde araştırırken bu bit böcüklerinin temiz saçı sevdiğini ve temizlik kirlilikle alaksı olmadığını öğrendim...
allahım neolur kurtar beni bu illetten...
çoook iğrenç birşeymiş :KK14:

temizlenirsin canım ya korkma dün yıkadınız azalmıştır bide 9 gün sonra diyosun iyice kökten temizlik evdeki yardımcı bayanında kızları bitlenmiş demekki annedede var ondan sana eve falan bulaşmış olabilirmiii:18::18:

temizlenirsin canım ya korkma dün yıkadınız azalmıştır bide 9 gün sonra diyosun iyice kökten temizlik evdeki yardımcı bayanında kızları bitlenmiş demekki annedede var ondan sana eve falan bulaşmış olabilirmiii:18::18:

olabilir ama yok diyo. ne bileyim günahınıda almak istemiyorum

mine fotoğraf senin bebekliğin mi kız :KK16:
neyse canlar ben kaçar akşam oldu evime gideyim ordanda eymeni eyüpaspasa (eyüp asaf) götürücem bakalım 4 çocuk inş yine hır çıkmaz :KK1:

mine fotoğraf senin bebekliğin mi kız :KK16:
neyse canlar ben kaçar akşam oldu evime gideyim ordanda eymeni eyüpaspasa (eyüp asaf) götürücem bakalım 4 çocuk inş yine hır çıkmaz :KK1:

yok cicim abimin kızı ben küçüklüğüme çok benzetiyorummm ama biizm gelin neder bilmem:))):KK1::KK1:

X