2009 Kasm Anneleri

cidden çok geziyoz dimi
bende eşime aynı şeyi söylesem oda senin eşinin dediğini söylerdi onlara direk söylemek lazım yoksa anlamıyolar içimizden geçeni biz bükerek konuşuyoruz

125 gr. tereyağ
2 su brd. un (ele yapışmayan hamur olacak. Un az gibi gelirse ekleyebilirsin)
1 su brd. pudra şekeri
1 pk. kabartma tozu
1 yumurta

1 tatlı kaşığı tarçın
1 çay kaşığı zencefil

hamuru steçe sar 15 dk kadr dolap da dinlendir.hamuru 1 cm kalınlığında aç,kalıplarla kes.yağlı tepside 170 derecede 15 dk karar pişir..

nurancım ben daha yapmadım ama taddım çok lezizdi.

selam kizlarrr herkes butun cocuklar ve anneleri iyidir isallah allah iyiligimizi versin emiii hepimizin... gecmise biraz baktim aklimda kalan...

meralcigim mert nereden bulmus boyle bir oyunu hay allahim bu cocuklarrrr umarim tez zamanda unutur yoksa haliniz harap... mert yine mi oksuruk oldu acaba usutuyor mu canim ayaklarini daha siki giydirsen ben ayakkbinin icinde terliyor ya ayagi onu kontrol ediyorum arada ben de en cok ayagimdan alirim sogugu... umarim cabuk atlatir akilli bidik...

nagihancigim eymen e de coookkk guldum demek anne bizde alalim diyor marketten aliniyor sanki bir akiili bidik ta eymen... demek hazir kardese kardesin ne anlama geldigini de idrak etmis mi acaba? hani sevip gonderilmiyor ya o bakimdan anlat sen ona o zaman karar degistirir mi acaba? o da nartan gibi aytes iiii birakkk aytesi birakkkk artik cami avlusuna birakacak kadar olmustum ben :::))))

face de bakabildigim kadariyle cocuklar masallahh ne guzel cocuk lar oldular daha 6 aylikken tanismis ek gida olayini konusuyorduk nereden nereye ayyy ne nostaljik oldum ben de sizleri seviyorum kasim kuzucuklari ve anneleri ne badireler atlattik kimi zaman hasta oldular bir gecmis olsun destek oldu kimi zaman ev ile ilgili seyleri paylastik anlayislar yardim oldu himmmm valla az ve oz kisiyiz burada ozzzzzz yani....birazda\n gozlerim dolacak kapatayim bu konuyu demeden taaaa oralarda gorusemedigimiz meral nartan a kurabiye tarifi yolluyor yaaaa kizlar ne guzel degil mi???

bu arada hepimiz iyiyz sukur aytes i nartan in eline birakmadigimiz surece ev sut liman ama nartan cok hasin davraniyor onun insan yavrusu oldugunu cani oldugunu idrak etmiyor edemiyoir oyuncaklari bile attiginda ayyy canim bebegin cani yandi deyince uzulup gelip opuyor ama aytes e yoookkkkkk... bugun de doktorumuz sonunda amerika dan geldi de gidebildik ikisi de iyi sukur daha ne isteriz ki degil mi? ben de regl olacagim cinlerim acayip tepemde bana dokunmayan yilan bin yasiyor modundayim......

mudo dan gereksiz yere aldigim giysileri iade ettim kizlar kredi kartima iade ettiler ne guzel baska birsey secmekle ugrasmadim.... bugun antalya yagmurlu dun de oyleydi...
unutmadan kurabiye tarifini kayit altina alayim yoksa hangi sayfadaydi diye dusun dur...

cnmmmm cidden az ve özüz şurda iyiki varsınız
eymen isteyince sevip isteyince bırakabiliniyor diye tahmin etti galiba bide büyük bisiklete biniyo küçük onu itiyo kullanılabilir olmasıda hoşuna gitmiş olabilir
aytes bile 9 ayı bitirdi bak zaman ne çabuk geçiyo nartana,eymene,merte bütün bıdıklara bakıyorum harbiden abi oldular artık heryerde rahatız özel yemek taşımak yok emzirme derdi yok vs vs senin zamanlama iyi oldu bak şimdiden bana zor gelmeye başladı 2.fikri :26:

nurancım sende benim gozlerimi doldurdun ne guzel şeyler yazmışsın.birlikte buyutuyoruz işte çocukları,ıyıkı varsınız.ne çok şey duyup,uyguluyorum şizlerden.
nuran mertin oksuruğunden ben birsey anlamadım,gunduz birisey yok arada geceleri oksuruyor.gun içinde bal,limon falan verdiysem birsey yok vermediysem oksuruyor.geçen boy kılo için çağırdılar sağlık ocağından dr bir şurup yazdı ecz gitim yokmuş,başka bir tane verdi,aldım ama tadı berbat.içiremedim aslında içirmekde istemedim galiba,ne bileyım ya oksuruğu şurupla kesmeyın diyorlar.beklemedeyım yani.dediğim gibi gunduz birsey de yok,bakalım birkaç gun daha geçsin olmadı bir çocuk dr goturürüm..

mert bu oğlende 1,5 saat uyudu.boyle ıyı oldu,akşamları erken yatıyor babasıyla fazşla goruşemesede.ne yapalım haftasonu bol bol hasret giderirler artık..

biraz once markete gittik mertle bir kaç eksik vardı.dr oetkerin yılbaşı kurabiyeleri varmış,yazdığım tarife benziyor.kolaya kaçıp bir kutuda ondan aldım yapayımda yazarım size sonucu..

mert yıne yanımda,bu gunlerde koalo modunda yaşıyoruz ayrılmıyor başımdan,imdatttt....

Son düzenleme:
herkese slm iki haftadır arada girsemde yazamadım geçen hafta deniz hastaydı biz nezleydik onada bulaşmış bademcikleri şişmiş dr giderken ateşi 38i geçti arabada drunu arayıp fitil verdim geceleri rahat uyuyamıyordu burnu tıkanıyordu şükür bu hafta düzeldi yaramazlıklarına kaldığı yerden devam uyuyor paşa birazdan uyanır bugün zor uyudu ayakta sallattı kendini normalde pışpışlarım öyle uyur arada tutuyor laz damarı herkes iyidir umarım daha geçmişe bakamadım

deryacım seninde yemeğe gelen arkadaşların hiç bitmiyor,alah muhabetınızı bozzmasın

ay bugun minede hiç uğramaz buralara,misafirleri var.kaldık ediyle,büdü olarakdan nagişle ben

evet canım bu aralar yemekli misafirim çok oluyo amin canım amin güzel arkadaslığımız var tabi..bende geldim kızlarr kardeşim geldi o girdi nete ben kaldım tabi bende elektrik süpürgesi taktım mutfağı topladım çağanı banyo yaptırmıştık onun karnını doyurdum derken bu saat olmuşş

hadi bakalım nagişcim iyi oturmalar olsun inş güzel vakit geçirirsiniz.

ohh rahatsın bugün meralcim benimde dünden kalan bir sürü yemeğim var yalnızca çorba bitti bi çorba yapıcam eşime bezelye yapmıştım,pirinç pilavı,kendime patlıcan yemeği tatlı olarakta kokoş pasta var ha bide salata yaptımmı tamamdır..bende dışarda yemeyi çok seviyorum yaa hele bide geçen gittiğimiz bolu mangal evi vardı muhteşem bi lezzetti ya bakalım ay başında gitcez yine

vallaha nurancım demek ikinci olunca böyle kıskançlıklar çok oluyo ben hiç tahammül edemem diyorum ama rabbim sabrınıda veriyor sanırım.drunuz gelmiş amerikadan iyiymiş bıdıklar ne güzell.aa hadi gözün aydın iade etmişsin değiştirme işinden hiç haz etmem nedense hep sıkılgan ve utangaaç olurum böyle zamanlarda....eşim bazen tlf bakıyo bana gülüyo ne oldu diyorum netten tanıdığın insanlara nasıl güvenipte numaranı veriyorsun diyo bende aa biz yüz yüzede görüşeceğiz diyorum zaten bir kaç arkadasım var o şekilde olan hepsinide çok seviyorumm görmesemde benim için iyiki varsınızzz kızlarr

ne güzel meralcim akşamda erken uyur bizde kendimize vakit ayırırız çağanda az uyudu bugün inş akşamada erken yatar benim dizim var çünkü ..hımm markete gittiğimde bakayım o kurabiyeye nasılmışş.çağanda yanımda şimdi arabalarını getirmiş dibimde oynuyo neyseki ellemiyo şu an pcyi..ama heran sinirlenip vurabilir..bana gönder canım çağanla oynasınlar sende kafanı topla

geçmiş olsun canım ya ateş çok zor en iyi bilirim geçen sene nerdeyse hergün ateşliydik hemde 40 a çıkıyodu ama bu sene çok şükür çok daha iyiyiz çok nadir ateşleniyo ..bende evde birisi varken çağanı ayağımda sallayıp uyutuyorum ama evde ikimiz varsak ben nette gezinirken o sütünü içiyo yastığına yatıp uyuyo..bizler iyiyiz canım herşey aynı gidiyo..

nartan da cok yapisti bana kizlar ya bior donem mi bu acaba? gecer mi aytes ten cok nartan kucagimda diyebilirim.... bir de uyumak istememe zor uyuma da bizde var bu da bir donem mi gecer mi? gecer deyin kizlar hergun oglen aksam uyutmaya calis helak oluyorum nartan i uyutsam bitmiyuor ki aytes basliyor o da benimle uyumak istiyor kerata yawwww...

ALLAH sabır versin canımm geçer canım geçer sen sıkma canını demesi kolay biliyorum ama sabret birazcık ayteside kıskanıyo tabii ilgilenmeni istiyo ..

günaydın hanımlarr nasılsınız?bugün sonunda yılın ilk karı düştü ve ben o karla birlikte hastalndım boğazlarım çok kötü şişmiş burnumda bi tuhaf bi akıyo bi akmıyo gece hiç uyuyamadımm şimdide kafamı kaldıramıyorum ya..

cok gecmis olsun deryacigim kar yagmasi o yagisini izlemek bizim icin hayal ama cok guzel bir goruntu olsa gerek eskiden biliyorum ya umarim caabuk iyilesirsin canim... cagan nasil canim kendine de iyi bak ta cagan a gecmesin...

merhaba kızlar kötü bir gece geçirdik eymenin burnu tıkandı 2de bir kalktı 6da uyuduk ama neler yaptıp anlatamam hırsından bide ağlama krizine girdimi burnu tıkandı diye sinirlendi 10 uyandı az buçuk kahvaltı yaptı oynadık ettik 13:30 gibi uyudu uyuyo hala bide kaynana laf soktu çok gezmişte ondanmış laf geldi dilime yuttum ya gezmek dediği 2 gün arkadaş ziyareti kapı önünde arabadan in-bin çocuk hastamı olur hiç mi çıknayalım hafta boyu kendi evinde az doğalgaz yakıp soğuk odada mutfakta gezdir gezdir yavrum bu vakte kadar iyi bile dayandı yatmadan içine kabak-kereviz-havuç soğan-patates kattığım mercimek çorbasından yedi uyanınca nasıl olur bilmiyorum inş ateş falan yapmaz 2 kez kongest verdim eğer iyileşmezse bende 10 gün rapor alıcam zaten iş yeride karışık banada oğlumada iyi gelir dua edin iyileşsin paşam anne grip oldum diyo

geçmiş olsun canımmm yaaa takma kaynaayııı çok bakabiliyolar sanki hayret bişi...

sende rapor al biraz kafa dinle paşanla....

inş ateş yapmaz burnu tıkandıysaa eczaneden burun spreyi all ilaçlı olan adı gelemedi bi türlü aklıma ya nesliye çok iyi geliyo aradada deniz suyu sık inş hemen açılırr...

haa adı illadinn burun spreyi acayip iyi geliyoorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…