2009 Kasm Anneleri

hakılısn vallahi büyüselerde dertleri bitmicek çocuklaırmızınn galiba :))) neyse burrada hava açamaya başladı şükürr :KK34::KK34:

hakılısn vallahi büyüselerde dertleri bitmicek çocuklaırmızınn galiba :))) neyse burrada hava açamaya başladı şükürr :KK34::KK34:

burda karardı şimdide önce kuvvetli rüzgar şimdide yağmura döndü :KK43:
kek piştimi kekkkkkkkkkkkkkkkkkk :KK56:
mine zayıflama macunu varmış mindivan diye aktarlarda satılıyomuş onuda mı denesek ne :KK52:

cnm diyetisyenler zaten yaklaşık 2 saatte bir bişeyler yediriyo normalde yemediğimiz kadar da çok yediriyolar kilolarıda düzenli beslenince veriyoruz kan şekerin düşmez yani ama devlette herhangi bir poliklinik göndermeden direk diyetisyene gidemiyosun diye biliyorum

anladım canım peki sen daha önce diyetisyene gitmiş birisi olarak neleri yemeliyiz?neleri yememeliyiz?biraz örnek verebilirmisin ?

deryacım ilk önce devlet hastanesinde endokrin bölümüne gidiyorsun kanına şekerine metobalizmana herşeyine bakıyorlar ondan sonrada seni diyetisyene sevk ediyolarr bende devlet hastanesine gittim ordan biliyorum ama benim gtitm hastanede direk diyetisyene giden de vardı ama kan tahlili falan olmadan sen istersen bi ilk önce endokrin bölümüne gitt herşeyine baktır sonra ona göre diyetisyene git böyle daha sağlıklı olur senin için

sağol canım haftaya gitmeye çalışacağımm

işte burda da aynısı oldu,balkon demirleri sallandı resmen.ben çamaşırların derdine duştum onları kurtarayım derken kapıyı açık bulan mert birde dışarı çıktı, çocuk uçacak diye odum koptu...burdan anca oraya geldi demekkı,pencerereler falan açıldı demek sizde,gece boyle birsey olsa insan kafayı sıyırır..hadi geçmiş olsun...
deryaa hazırlıklı ol size doğru gelıyor fırtınaaaa.....:KK53::KK53:

ayy gelmesinn yaa ben hiç sevmem öyle havaları bugün oğlumla dışarı çııktık bime gittik geldik hava çok soğuk değildi ama sabah çok sisli bi hava vardı yaa biran önce yaz gelsinnn ben kış mevsimini hiç sevmem

anladım canım peki sen daha önce diyetisyene gitmiş birisi olarak neleri yemeliyiz?neleri yememeliyiz?biraz örnek verebilirmisin ?

şimdi önce kan tahlili vs yaptı ona göre diyet verdi benim listem şöyle ;
sabah 08:00
1 bardak ılık limonlu su(kalkınca)
2 dilim kepekli ekmek
peynir
4-5 zeytin
sınırsız yeşillik,domates,salatalık biber vs
1fincan yeşil çay

ara 10:00
1meyve

öğle 12/13 arası
1kase çorba
1porsiyon sebze yemeği
1su bardağı yoğurt
2dilim k.ekmek
sınırsız salata

ara 15:00
3 diyet bisküvi(kuru meyvede olabilir/8-10 fındık badem yada 2-3 ceviz içi)
1 fincan yeşil çay

akşam 18:00
3 köfte kadar et/balık/tavuk ızgara
4-5yemek kaşığı sebze yemeği
1 dilim k.ekmek
sınırsız salata

ara 20:30
1 bardak süt
3 diyet bisküvi

gün içinde 1,5-2 lt su 2 fincan yeşil çay+1 fincan mate çayı
spor yoktu bu listeyle 3 ayda 10 kg vermiştim doğumdan önce

burda karardı şimdide önce kuvvetli rüzgar şimdide yağmura döndü :KK43:
kek piştimi kekkkkkkkkkkkkkkkkkk :KK56:
mine zayıflama macunu varmış mindivan diye aktarlarda satılıyomuş onuda mı denesek ne :KK52:

kek pişti ve birer dilim yendi:KK56:merte portakal suyuyla birlikte yedirdim.bir ara oğunude halletmiş olduk boylelikle...
çok guzel,sağlıklı bir kekmiş sevdim ben..yarım bardak koydum yağı,yalnız ben 1 bardakta sut çıkarmıştım onceden onuda ekledim,unuda ona göre fazlalaştı tabiki,birde ekleme yaptığım için hem şekeri hem pekmezide koydum.lezziz valla,eline sağlık seninde.ilk gelen misafırlerime bu kekten yapmalıyımmm:KK34::KK34:

minecim nesli ne yaptı,öğlen uykusu ne durumda?

gittim yatağa girdim mızlandı falan gözleirmi kapattım nasıl olmuşsa yanıma gelmiş uyumuş gözlerimi açtım 45 dakika geçmiş yatağa giridkten sonra nasıl uyudu kaçta uyudu bilmiyorumm ben nasıl bir anneyim

kek pişti ve birer dilim yendi:KK56:merte portakal suyuyla birlikte yedirdim.bir ara oğunude halletmiş olduk boylelikle...
çok guzel,sağlıklı bir kekmiş sevdim ben..yarım bardak koydum yağı,yalnız ben 1 bardakta sut çıkarmıştım onceden onuda ekledim,unuda ona göre fazlalaştı tabiki,birde ekleme yaptığım için hem şekeri hem pekmezide koydum.lezziz valla,eline sağlık seninde.ilk gelen misafırlerime bu kekten yapmalıyımmm:KK34::KK34:

afiyet şeker olsun paşamada sanada bende bazen süt koyuyorum çok olsun istediğim zaman
bide bazı şeyleri otomatiğe bağlamışım tarif bile veremiyorum göz kararı koyuyorum bu kekte onlardan biri sen süt koymakla iyi yapmışsın aklın yolu bir :nazar:

gittim yatağa girdim mızlandı falan gözleirmi kapattım nasıl olmuşsa yanıma gelmiş uyumuş gözlerimi açtım 45 dakika geçmiş yatağa giridkten sonra nasıl uyudu kaçta uyudu bilmiyorumm ben nasıl bir anneyim

ben kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum artık ya eşime çok kızardım 15 saniye içinde uyuyosıun biraz konuş diye şimdi o bana diyo yatağa giriyon kendini kaybediyon diyoo benden sonra teld eoyun falan oynuyormuş normla insan uyanır sen nasıl uyuyon o sese falan dyoo ben en kaz iki saat dönerdim öncedenn ne olduki ban böyel galiab yoruluyorummm

sen süper bir annesin :KK52: çünkü bizde durum hergün her akşam senin şuan anlattığın gibi :KK52:çoğu gece eymen yatağına nasıl geçti hatırlamıyoruz eşimde bende :KK9:

sen süper bir annesin :KK52: çünkü bizde durum hergün her akşam senin şuan anlattığın gibi :KK52:çoğu gece eymen yatağına nasıl geçti hatırlamıyoruz eşimde bende :KK9:

hala uykum var vallahii şimdi uyuya gece geç uyurr kesin kaldırmayada kıyamıyorumm kiii akşam plates var nefes al ver nefes al verr püf püf püff :KK55::KK55::KK55:

ben kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum artık ya eşime çok kızardım 15 saniye içinde uyuyosıun biraz konuş diye şimdi o bana diyo yatağa giriyon kendini kaybediyon diyoo benden sonra teld eoyun falan oynuyormuş normla insan uyanır sen nasıl uyuyon o sese falan dyoo ben en kaz iki saat dönerdim öncedenn ne olduki ban böyel galiab yoruluyorummm

bende aynıyım.onceden yatakta dön dön uyuyammazdım şimdi anında uyuyorum..yoruluyoruz tabi kolaymı bu bıdıklarla uğraşmak,evin işleri bir yandan,yemek bir yandan...

ben kaçtım canlarım oğluşum beni almaya gelecek :KK9: büyüdü teyzeleri :KK9:
haftasonu giremem evdeki laptop bozuldu format atılacakmış kendinize iyi bakın bıdıkları öpün :KK16:

ben kaçtım canlarım oğluşum beni almaya gelecek :KK9: büyüdü teyzeleri :KK9:
haftasonu giremem evdeki laptop bozuldu format atılacakmış kendinize iyi bakın bıdıkları öpün :KK16:

hadi canım iyi tatıller.op benim için eymeni:KK16::KK16::KK16:

bende gideyım pilavımı yapayım,sonrada oğluşumu yıkayacağım.

minecim goruşuruz,sende nesliyı op benim için...

şimdi önce kan tahlili vs yaptı ona göre diyet verdi benim listem şöyle ;
sabah 08:00
1 bardak ılık limonlu su(kalkınca)
2 dilim kepekli ekmek
peynir
4-5 zeytin
sınırsız yeşillik,domates,salatalık biber vs
1fincan yeşil çay

ara 10:00
1meyve

öğle 12/13 arası
1kase çorba
1porsiyon sebze yemeği
1su bardağı yoğurt
2dilim k.ekmek
sınırsız salata

ara 15:00
3 diyet bisküvi(kuru meyvede olabilir/8-10 fındık badem yada 2-3 ceviz içi)
1 fincan yeşil çay

akşam 18:00
3 köfte kadar et/balık/tavuk ızgara
4-5yemek kaşığı sebze yemeği
1 dilim k.ekmek
sınırsız salata

ara 20:30
1 bardak süt
3 diyet bisküvi

gün içinde 1,5-2 lt su 2 fincan yeşil çay+1 fincan mate çayı
spor yoktu bu listeyle 3 ayda 10 kg vermiştim doğumdan önce

sağol nagişcim şimdilik bunlardan kopya çekerek başlarım dra gidene kadar tabii