Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakılısn vallahi büyüselerde dertleri bitmicek çocuklaırmızınn galiba :))) neyse burrada hava açamaya başladı şükürr
cnm diyetisyenler zaten yaklaşık 2 saatte bir bişeyler yediriyo normalde yemediğimiz kadar da çok yediriyolar kilolarıda düzenli beslenince veriyoruz kan şekerin düşmez yani ama devlette herhangi bir poliklinik göndermeden direk diyetisyene gidemiyosun diye biliyorum
deryacım ilk önce devlet hastanesinde endokrin bölümüne gidiyorsun kanına şekerine metobalizmana herşeyine bakıyorlar ondan sonrada seni diyetisyene sevk ediyolarr bende devlet hastanesine gittim ordan biliyorum ama benim gtitm hastanede direk diyetisyene giden de vardı ama kan tahlili falan olmadan sen istersen bi ilk önce endokrin bölümüne gitt herşeyine baktır sonra ona göre diyetisyene git böyle daha sağlıklı olur senin için
işte burda da aynısı oldu,balkon demirleri sallandı resmen.ben çamaşırların derdine duştum onları kurtarayım derken kapıyı açık bulan mert birde dışarı çıktı, çocuk uçacak diye odum koptu...burdan anca oraya geldi demekkı,pencerereler falan açıldı demek sizde,gece boyle birsey olsa insan kafayı sıyırır..hadi geçmiş olsun...
deryaa hazırlıklı ol size doğru gelıyor fırtınaaaa.....
anladım canım peki sen daha önce diyetisyene gitmiş birisi olarak neleri yemeliyiz?neleri yememeliyiz?biraz örnek verebilirmisin ?
burda karardı şimdide önce kuvvetli rüzgar şimdide yağmura döndü
kek piştimi kekkkkkkkkkkkkkkkkkk
mine zayıflama macunu varmış mindivan diye aktarlarda satılıyomuş onuda mı denesek ne
minecim nesli ne yaptı,öğlen uykusu ne durumda?
kek pişti ve birer dilim yendimerte portakal suyuyla birlikte yedirdim.bir ara oğunude halletmiş olduk boylelikle...
çok guzel,sağlıklı bir kekmiş sevdim ben..yarım bardak koydum yağı,yalnız ben 1 bardakta sut çıkarmıştım onceden onuda ekledim,unuda ona göre fazlalaştı tabiki,birde ekleme yaptığım için hem şekeri hem pekmezide koydum.lezziz valla,eline sağlık seninde.ilk gelen misafırlerime bu kekten yapmalıyımmm
gittim yatağa girdim mızlandı falan gözleirmi kapattım nasıl olmuşsa yanıma gelmiş uyumuş gözlerimi açtım 45 dakika geçmiş yatağa giridkten sonra nasıl uyudu kaçta uyudu bilmiyorumm ben nasıl bir anneyim
gittim yatağa girdim mızlandı falan gözleirmi kapattım nasıl olmuşsa yanıma gelmiş uyumuş gözlerimi açtım 45 dakika geçmiş yatağa giridkten sonra nasıl uyudu kaçta uyudu bilmiyorumm ben nasıl bir anneyim
sen süper bir annesin çünkü bizde durum hergün her akşam senin şuan anlattığın gibi çoğu gece eymen yatağına nasıl geçti hatırlamıyoruz eşimde bende
hala uykum var vallahii şimdi uyuya gece geç uyurr kesin kaldırmayada kıyamıyorumm kiii akşam plates var nefes al ver nefes al verr püf püf püff
ben kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum artık ya eşime çok kızardım 15 saniye içinde uyuyosıun biraz konuş diye şimdi o bana diyo yatağa giriyon kendini kaybediyon diyoo benden sonra teld eoyun falan oynuyormuş normla insan uyanır sen nasıl uyuyon o sese falan dyoo ben en kaz iki saat dönerdim öncedenn ne olduki ban böyel galiab yoruluyorummm
hadi bakalım kolay gelsin uyandır nesli mi eymen bugün erken uyanmış erken uyur umarım uyursa film izlerik
ben kaçtım canlarım oğluşum beni almaya gelecek büyüdü teyzeleri
haftasonu giremem evdeki laptop bozuldu format atılacakmış kendinize iyi bakın bıdıkları öpün
hadi canım iyi tatıller.op benim için eymeni
bende gideyım pilavımı yapayım,sonrada oğluşumu yıkayacağım.
minecim goruşuruz,sende nesliyı op benim için...
şimdi önce kan tahlili vs yaptı ona göre diyet verdi benim listem şöyle ;
sabah 08:00
1 bardak ılık limonlu su(kalkınca)
2 dilim kepekli ekmek
peynir
4-5 zeytin
sınırsız yeşillik,domates,salatalık biber vs
1fincan yeşil çay
ara 10:00
1meyve
öğle 12/13 arası
1kase çorba
1porsiyon sebze yemeği
1su bardağı yoğurt
2dilim k.ekmek
sınırsız salata
ara 15:00
3 diyet bisküvi(kuru meyvede olabilir/8-10 fındık badem yada 2-3 ceviz içi)
1 fincan yeşil çay
akşam 18:00
3 köfte kadar et/balık/tavuk ızgara
4-5yemek kaşığı sebze yemeği
1 dilim k.ekmek
sınırsız salata
ara 20:30
1 bardak süt
3 diyet bisküvi
gün içinde 1,5-2 lt su 2 fincan yeşil çay+1 fincan mate çayı
spor yoktu bu listeyle 3 ayda 10 kg vermiştim doğumdan önce