yook yook sen kararlısın adamı uçakla evin içine sokmayaen sonunda seni camda görünce büyülenip nereye gittiğini bilemeyecek enişte amacın ne senin söle? eski halime dönermiyimki demişsin daha güzel olacağına eminim nede olsa kasım anasısın (kendimede pay çıkartayım bari)
şaka bir yana vallahi süper yapıyorsun böyle şeylere ihtiyacımız var bende kilo almaya çalışıyorum bakalım aldım gibi göbişim çıktı ama onuda mekikle eritip etrafa dağıtmayı düşünüyorum olur inş..
günaydın kızlar nasılsınız sabah sabah küçük bey bakkala gitmek istedi anne bakka jebon kek hadi diye sinir eti beni annemlerde kaldıgımızda annem benden habersiz gezdiriyom diye dışarı çıktıgında götürmüş ben hep kuralcı olmak istiyorum ama hep cevremdekiler beni yasaklarımı yapıyorlar eşim ailem eşimin ailesi niye bukadar karışıyorlar anlamıyom ben onun annesiyim beni onun kadar kimse düşünemez
aynen sana katılıyorum ilk başta ellerinde bişeylerle gelmelerinede kızıyodum ama şimdi sadece süt getiriyolar.. getiriyolardı danone şeker çikolata bana sinir geliyordu vallahi oğuz daha bakkalın yolunu bilmiyor benimle nerdeyse her akşam gidiyor ama hiç bir şeye dokunmaz ve istemez istesede almıyorum alışmasın diye alırsamda ondan gizli alıp evde veriyorum bakkala paraya alışmasına karşıyım sende bu konudaki tutumunu bozma canım ipin ucu bir kaçtımı yakalamak çok zor oluyor.. oğuzdan 4 ay büyük arkadaşımın kızı var bakkal para cips Allahım herşeyi biliyor çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok alıştırmışlar bir kere
canım ah bi bana bıraksalar gecenlerde görümceme gitik mustfadan 2 ay büyük oglu ve 10 aşında bi oglu daha var ben içerdeyken kola vermiş ogluyla mustafaya ben kızınca bak ben büyügüde öyle büyütüm nesi var aslan gibi ben tecrübeliyim bişey olmaz diyo ya sinir oluyom o yüzden kimseyle görüşmek istemiyorum
dış etkenler çok etkliyor çocukları kızlar şimdi tuğkan ababnesinde çok şımarıyor ne derse yapıyorlar çünkü pazar akşamı geldik gezmelerden yorgun argın tuğkana bişyler yedirmeyi denedim yemiycem babaneme gitcem diye ağladı neyse eşimde gitsin bırak dedi tmm gönderdim gece 9 neyse bizde üst baş değiştirdik oturduk zilççaldı elinde bir battaniye babannesiyle tuğkan gelmiş dedim hayırdır dedi 10 dkdır sallıyoruz battaniyede dedesiyle kollarımız koptu birazda siz salalyın diye getirmiş battaniyeyi eşim bana laf düşürmeden hemen dedi siz alıştırıyosunuz bebekken bile battaniyede sallanmayan çocuğu birde buna alıştırında tam olsun bize neden sallayın demiyor dedi sallayın diyor ısrarla bende aldım battaniyeyi kanepenin yan tarafına çaktırmadan yok ettim tuğkan unuttu sallanmayı tabi oyuncaklarına daldı ya 2 yaşında çocuk battaniyede sallanırmı bikere gösterdimi bidaha hakkından gelinirmi o çocuğun okadar çok yüz veriyolarki allahtan çok müsait değil şımarmaya bizden çekiniyor onlara kalsa mümkün değil hakkından gelemeyiz ben çalışmayı ondanda düünemiyorum kreşlik kıvama gelmeden
dış etkenler çok etkliyor çocukları kızlar şimdi tuğkan ababnesinde çok şımarıyor ne derse yapıyorlar çünkü pazar akşamı geldik gezmelerden yorgun argın tuğkana bişyler yedirmeyi denedim yemiycem babaneme gitcem diye ağladı neyse eşimde gitsin bırak dedi tmm gönderdim gece 9 neyse bizde üst baş değiştirdik oturduk zilççaldı elinde bir battaniye babannesiyle tuğkan gelmiş dedim hayırdır dedi 10 dkdır sallıyoruz battaniyede dedesiyle kollarımız koptu birazda siz salalyın diye getirmiş battaniyeyi eşim bana laf düşürmeden hemen dedi siz alıştırıyosunuz bebekken bile battaniyede sallanmayan çocuğu birde buna alıştırında tam olsun bize neden sallayın demiyor dedi sallayın diyor ısrarla bende aldım battaniyeyi kanepenin yan tarafına çaktırmadan yok ettim tuğkan unuttu sallanmayı tabi oyuncaklarına daldı ya 2 yaşında çocuk battaniyede sallanırmı bikere gösterdimi bidaha hakkından gelinirmi o çocuğun okadar çok yüz veriyolarki allahtan çok müsait değil şımarmaya bizden çekiniyor onlara kalsa mümkün değil hakkından gelemeyiz ben çalışmayı ondanda düünemiyorum kreşlik kıvama gelmeden
çok hastayım çook uzun bir akşam beni bekliyor oğuzu alacağım, iğnesini yaptıracağım, komşuya ilaç bırakacağım eve koşup yemek yapıp yiyeceğiz vakit kalırsa ilaçlarımı içip yatcam inş..öksürük balgam bide halsizlik çok kötü durumdayım..
hepimize iyi akşamlar olsun kolay gelsin...
çok hastayım çook uzun bir akşam beni bekliyor oğuzu alacağım, iğnesini yaptıracağım, komşuya ilaç bırakacağım eve koşup yemek yapıp yiyeceğiz vakit kalırsa ilaçlarımı içip yatcam inş..öksürük balgam bide halsizlik çok kötü durumdayım..
hepimize iyi akşamlar olsun kolay gelsin...
nagihancım senden ozemdim,ne zamandır aklımda olan 'aşk tesadufleri sever'i izledim mert oğlen uykusundayken.nasıl bir filimmış,böhüre böhüre ağladım resmen,başımda ağrıyor ağlamaktan
geçmiş olsun cnm bende pazara gidicem,aldıklarımı yıkayıp tupperlara koyucam,oğlumu alıcaö,yemeğim ve salatam hazır akşamdan yaptım hıı bide kilo tickerı yapıcam ki sizde bana bakabilin :)ahh bide spor yapabilsem
nasıl ama süper dimi meralcim
bencede incir reçelini izleyemedim ben onuda çok övdülerevet canım izlediğim en iyi turk filimlerinden biri kesinlikle.
selam kızlar nasılsınız ya bana akıl verin kafayı yicem hüma hiç pütürlü yiyemiyo hala bulamaç kahvaltı yapıo meyveler zezilio rendelenio elimle ağzına hiç bişey koyamıyorum tamamen karşı çocuk napıcam nereye jkadar gidicek bu böyle bilmiyorum çok sıkıldım artık ona günde 2öğün çorba düşünmekten...
bencede incir reçelini izleyemedim ben onuda çok övdüler
gunaydın kızlar....
bugun misafirlerim var.annemle,dayımın eşi.yengem çok matrak hatundur bol eğlencelı bir gun bizi beklıyor:))kendisi denizliden geldi bu hafta annemde kalacak..
incir reçelı de iyiydi ama aşk tesadufleri sever kadr etkılememıştı beni..birde çınar ağacı var ablamlar izlemiş,sende izle çok guzel diyorlar.bir arada ona bakarım artık.eşimde cumartesi dedemin insanlarına gidelim diyor sinemaya,ama fullmuş onceden bilet ayarlamak lazım,bakalım bulursak gideceğiz..
gunaydın kızlar....
bugun misafirlerim var.annemle,dayımın eşi.yengem çok matrak hatundur bol eğlencelı bir gun bizi beklıyor:))kendisi denizliden geldi bu hafta annemde kalacak..
incir reçelı de iyiydi ama aşk tesadufleri sever kadr etkılememıştı beni..birde çınar ağacı var ablamlar izlemiş,sende izle çok guzel diyorlar.bir arada ona bakarım artık.eşimde cumartesi dedemin insanlarına gidelim diyor sinemaya,ama fullmuş onceden bilet ayarlamak lazım,bakalım bulursak gideceğiz..