oooo sohbet ilerlemiş bayağıı
darkseacımm bence geçicidir parmak uçlarında yürümesi oyun yapıyodur belki otizm filan diye düşünme kafanada çok takma canım yaa
hoşgeldin esincim evet bayağı kaldın ama bence iyi oldu güzel gezdin evde çok sıkılıyoruz çünkü
eveeettt günün sorusuna gelince bende öyle düşünüyorum kız çocuklarını çok sevdiğim için eğer ikinci olurda ve hatta kız olursa onu dahamı çok severim diye düşündüğüm çok olmuştur açıkçası ama çağan bi başka benim için hatta düşüncelerimi biraz abartarak eğer bi çocuğum daha olsa ve kaynanamgilin tarafa benzese acaba sevmezmiyim diye düşünüyorum onlardan nefret ettiğim için hatta bunu abarttım eşime söyledim bi kızım olsun istiyorum ama halalarına benzer diye istemiyorum dedim biraz kızdı ama şu anda bi kızım olsun diye konustuğum dkka eşim ya halalarına benzerse diye söyleniyoo kız halaya oğlan dayıya demişlerle çağan aynı bizim tarafa benziyo hatta babamla kızkardeşime çok benziyo çağandada çok dua etmiştim onlara benzemesin diye dualarım kabul oldu ya ikincide öyle olmazsa
serap sruna cevap vereyim 2. cocugu 8.5 ay once yapmis biri olarak ikisini ayirmak mumkun degil hatta ikinci de dogumda daha rahat oldugum icin o ani unutamam asla ilkinde pek anlamamistim aytes beni nartan dan cok daha fazla zorlasa da sevgilerinde hiccc fark yok... merak etme sen
deryacigim guzelce esinle zaman gecir gez biraz evde cok sikildin bunaldin hakkindir biraz nefes al...
be4n de duraklama zamanina girdim sali dan beri bir oglen arkadasa kahve icmeye gitmemei saymazsak evdeyim hic cikasim yok bugunlerde ev kusuyum
alel acele okuyup kapatacaktım eymen aytesin resmini gördü anne alıcam onu kucaklayıp appa götürcem dedi yazmadan geçemedimabi oldu oğlum abi aytesi appa ggötürecek
ben gecmisi okuyup gelene kadar meral gitmis okudum da aklimda kaldi mi derseniz himmm nartan kucagimda aytes koltuga tutunmus elinden tutuyorum dusmesin diye halim boyle olunca okuduklarimdan da haliyle ne anladim merak ettim hehhehe
nartan daha iyi meralcigim bu arada aytes in ilk incisi bugun cikti amma da gec cikti nartan in da ayni 8.5 dokuz ay gibiydi artik umudu kesmistim yupppiiiii belki biraz da huylu olur annesini cildirtmaz himmmm isallahhhhh....
nartan in da kitaplari geldi meral bir kar masalini okumaya basladi iki kez okuduktan sonra daldi gitti ogle uykusuna..... mert e de masallah yemegini yemis isallah boy;e gider eskisi gibi olur.... elbet duzelir de bu surecte insan hic gecmeyecekmis gibi hissediyor hakli olarak ve o gunler bir omur gibi gecmek bilmiyor degil mi?
nagis eymen bisikletini gule gule kullansin ... nartan da oyuncaklarina kizmaya basladi kalk diyorum sana diyor gecenlerde sasirdim ve o gurultulu arabalara oyuncaklara nartan hic binmedi bir kez binecegim dedi jetonum gitti simdi canima minnet valla binmek istemiyor ben de neden binmiyor diye de hiccccc uzulmuyorum yani ilerde zaten isteyecek biktiracak bizi....
oyuncaklarini aytes le paylasmak istemeyen nartan arkadaslariyla cok guzel paylasiyor ne de olsa onlar surekli annesinin kucaginda olmuyor sutte icmiyorlar ya ondan sanirim hehhee bidik yaaaa
kızlar selam
hafta sonum çok yoğun geçti, ct dışarı çıktım görümcemle buluştum bot aldım kazak aldım kocam geldi sonra görümcemde yemek yedik oğlanı da annem baktı ama kocam gelirken getirdi pazar da yakın bir yere gittik dolaştık kocaman akvaryuma gittik bütün gün gezdk oğlana da sorduk memnun musun halinden diye memnunum dedi sahilde yürüdük hava da çok güzeldi sonra sahlep içmeye oturduk oğlkan da sahlep içti birden eşim bu çocuk kaka yapıyo dedi kalktık hemen kucakladı arabaya gidene kadar eşimin paltosuna kadar kakası çıkmış ishali geçmemiş allahım yanımda bi yedek vardı ama yedek çorap yoktuarabada arka koltukta açtım altını çok zor oldu her yeri battı yedek eşofman giydirdim eşimin annesine gitçekti sonra girdi bi çorap aldı geldi, kayınvaldeme gittik orda oturduk eve geldik işte...
biz perşembe günü emmeyi bıraktık çok zormuş perşembeden beri kendimde değilim tarık hala anne meme aciyyy diyoremcem diye uyanıyor geceleri zor ikna ediyorum dün gece beni yataktan kovdu babasıyla yatıcakmış ben gidicekmişim bi yandan göğüslerim şişti bunları sağmak lazım mıdır acaba ama sağarsam da devamı gelmez mi mantıken ne bileyim sert sert. ama ct günü daha fenaydım sabaha kadar uyuyamadım gözlerim kan çanağı allahım bu günler de geçecekk diyorum hep
ay deryacım çok hoşsun.valla oyle duşunme istenmedik ot burnunda biter derler.allah gonlune gore versinde benzese bile onlara eminim senin için hiç farketmez.allah huyunu,suyunu benzetmesin..
yavrum senin alyansın yok muydu ne alyansı bu boyle?bizimkilerde oyle dolap beklıyo,şu kalınlar varya onlar pek modaydı onlardan aldıydık.aman almaz olsaymışız hiç rahat değilmiş.eşime diyorum satalım bunları ınce birsey alalım olmaz diyor bunların hatırası varmış.
alel acele okuyup kapatacaktım eymen aytesin resmini gördü anne alıcam onu kucaklayıp appa götürcem dedi yazmadan geçemedimabi oldu oğlum abi aytesi appa ggötürecek
minecim iyiyiz canim ananesi geldi bakiciyla beraber ikisini de parka goturduler cok guzel gunesli bir hava var.... dun yuruyus yapmadik biz bugun de dizi var onu izlerim cikamam yarinda hurrem var cikamam bugunlerde kaldi bakalim senin spor nasil gidiyor agrilarin gecti mi?
deryacigim hadi bakalim alyansina kavus biran once istiyorsan ben de hamislikte sikintiya gelemedigim icin takmadim hala da oyle takamiyorum benimki de soyle kalinlar var ya agir onlardan cekmece bekliyorar biraz buyusunler de takarim yine...
slm hanımlarrr amma kaynatmışsınızz vallhi bende sebzeli bulgur pilavı yapmak istedim baktık bulgur yok çıktık o çıkış pazarada gittik marketede tuğkanda bugün biraz kahvaltı etti öylende yoğurtlu ıspanak ama resmen takla attım yedirebilmek için pazarda 1 mısır ve mandalina yedidönüşte bannesine girdi ordada 1 salatalıkla 1 mandalina yemiş hayretler içindeyim bende bu akşam da yesin die tavuklu çorba ,köfte patates fırında ,sebzeli bulgur pilavı yaptım yanınada ayva kompostosu inş. yer vallhi yediği zamn üzerimden büyük bir yük kalkıyor
kızlar selam
hafta sonum çok yoğun geçti, ct dışarı çıktım görümcemle buluştum bot aldım kazak aldım kocam geldi sonra görümcemde yemek yedik oğlanı da annem baktı ama kocam gelirken getirdi pazar da yakın bir yere gittik dolaştık kocaman akvaryuma gittik bütün gün gezdk oğlana da sorduk memnun musun halinden diye memnunum dedi sahilde yürüdük hava da çok güzeldi sonra sahlep içmeye oturduk oğlkan da sahlep içti birden eşim bu çocuk kaka yapıyo dedi kalktık hemen kucakladı arabaya gidene kadar eşimin paltosuna kadar kakası çıkmış ishali geçmemiş allahım yanımda bi yedek vardı ama yedek çorap yoktuarabada arka koltukta açtım altını çok zor oldu her yeri battı yedek eşofman giydirdim eşimin annesine gitçekti sonra girdi bi çorap aldı geldi, kayınvaldeme gittik orda oturduk eve geldik işte...
biz perşembe günü emmeyi bıraktık çok zormuş perşembeden beri kendimde değilim tarık hala anne meme aciyyy diyoremcem diye uyanıyor geceleri zor ikna ediyorum dün gece beni yataktan kovdu babasıyla yatıcakmış ben gidicekmişim bi yandan göğüslerim şişti bunları sağmak lazım mıdır acaba ama sağarsam da devamı gelmez mi mantıken ne bileyim sert sert. ama ct günü daha fenaydım sabaha kadar uyuyamadım gözlerim kan çanağı allahım bu günler de geçecekk diyorum hep
şimdi kızlar oğluşumu babası uyutuyo umarım uyur
kknın cuma zayıflama yarışması grubuna katıldım eminim beni motive edecek bu cuma tartı günü hadi bakalım bana gaz verin