- 1 Ekim 2009
- 448
- 8
- 41
slm kızlar nasılsınızz nasıl gidiyor hayatlar...
derya canım inşş yüzüğün gelirr bende çok sevrdim yüüzk takmayı takiii neslim doğana kadarrr meralin dediği gibi kalın yüzüklerden almıştık çok modaydıı şimdi hangi dolabın nersinde bilmiyorumm bile okadar çok ağır geliyokiii yüzükk anlatamam eşimde işi gereği takamıyoo bende takmıyorummm....
şebnemle dün konuştukk iyiymiş çocuklar hastaymış yeni atlatmışlarr okul ev arasında gidip geliyomuş çok yoğunmuışş hepinize çokk selam söylediii
ben geldim oğuzla hastanedeydik doktora tekrar sordum çünkü hiç bir şey anlamamıştım güzelce anlattı bana normalde ciğer filminde bir köşe olması lazım filmden gösterdi oğuzda o köşe yok olmuş enfeksiyondan normalde oğuz gibi hastaları yatarak tedavi ediyolarmış ama oğuzun keyfi yerinde olduğu için yatırmamış doktor 3-4 yıldır bu hastanedeyim ilk kez böyle bir film görüyorum dedi yeni çektirdiğimiz filme bakınca açılma var tedaviye yanıt vermiş ama 5 gün daha iğneye devam edeceğiz dedi.. oğuz şiddetli bir bronşit geçiriyormuş ama anlayamıyorum hiç bronşitli gibi değil maşallah normal bir çocuk gibi öksürüğü bile yok denecek kadar az.. pazartesiye kadar iğne ve sonrasında tekrar bir film daha çekileceğiz..
serapcım, harika ya demek tedaviye cevap vermiş.bu iğneleride kullanınca hiç bir seyı kalmayacak oğuzcuğun inş.sabah uyanır uyanmaz aklıma geldiniz,boyle iyi bir habar almak çok iyi geldi bana...
slm canıım,biz iyiyiz,yuvarlanıp gidiyoıruz işte
nesli nasıl oldu en son kabız demiştin duzeldımı?
bu arada selamlar herkese
dun gece yağmur yağmış burda ama şimdi pırıl pırıl bir guneş var.mert kahvaltısını guzelce yaptığı için ona park sozu verdim.biz gidiyoruz,goruşuruz...
söle o yakışıklıya kızlarla fazla haşır neşir olmasın gözüm üstünde ona göre kız yapcam ona beni kızdırmasın hee
serap düzelme varmış canım hadi gözün aydın inşş çabucakk atlatırrr kendinize iyi bakınnn
:13::13:
ben geldim oğuzla hastanedeydik doktora tekrar sordum çünkü hiç bir şey anlamamıştım güzelce anlattı bana normalde ciğer filminde bir köşe olması lazım filmden gösterdi oğuzda o köşe yok olmuş enfeksiyondan normalde oğuz gibi hastaları yatarak tedavi ediyolarmış ama oğuzun keyfi yerinde olduğu için yatırmamış doktor 3-4 yıldır bu hastanedeyim ilk kez böyle bir film görüyorum dedi yeni çektirdiğimiz filme bakınca açılma var tedaviye yanıt vermiş ama 5 gün daha iğneye devam edeceğiz dedi.. oğuz şiddetli bir bronşit geçiriyormuş ama anlayamıyorum hiç bronşitli gibi değil maşallah normal bir çocuk gibi öksürüğü bile yok denecek kadar az.. pazartesiye kadar iğne ve sonrasında tekrar bir film daha çekileceğiz..
geçmiş olsun cnm inş. tekrar etmez bronşitiniz demekki o boşluk tamamen kapalıysa bronşit hafifi dumanlıysa bizim yaşadığımız gibi bronşrolit güzelim drlara aklıl sır ermiyor güzelce anlatsa o gün sana bu durumu sende bukadar sinir stres yapmazdın bize tuğkan ilk 1 yaşlarındaydı bunu yaşadık bizde öksürük normal grip gibi vardı dr ciğer filmi yok nebul yok iğne falan filan yaptırdı hastanede en son elimize bir rapor tutuşturdu ç.ocuğunuz astım bronşit dedi ömür boyu bu ilaçöalrı kullanıcak biz eşimle şok olduk ağlaya ağlaya geldik eve başka bir dr götürdüm ertesi gün şimdiki druma dediki bu raporu yırt bikere 7 yaşına kadar asla çocuklara astım teşhisi konamaz bronşrolit geçirir bebeler bronşlar genişleyince alerjik sebeplere bağışıklık kazanınca bu şikayet %80 ninde kalkar ortadan kalan %20 ilaç gerekir dedi raporu attırdı bana aslında bana o zülmü yaşatan o dru ben şikayet etmeliydim ama yapmadım hep pişmanlığım var içimde tuğkanın alerjisi yüksek çıktı bunu sık yaşamamıza sebepte buymuş ve şimdi nasipse haftaya alerji uzamanına gidicez ve inş. bu sorunun sebebini öğrenicez
saol canım sende spora başlamışsın hayırlı olsun... sen spordayken nesli ne yapıyo hep merak ediyorum seni yakalayamadım :)
birde bu akşam kanal 7 de sizin filminiz var neşeli günlerfragmanını izledim aklıma hemen sen geldin belkim izlersin
geçmiş olsun cnm inş. tekrar etmez bronşitiniz demekki o boşluk tamamen kapalıysa bronşit hafifi dumanlıysa bizim yaşadığımız gibi bronşrolit güzelim drlara aklıl sır ermiyor güzelce anlatsa o gün sana bu durumu sende bukadar sinir stres yapmazdın bize tuğkan ilk 1 yaşlarındaydı bunu yaşadık bizde öksürük normal grip gibi vardı dr ciğer filmi yok nebul yok iğne falan filan yaptırdı hastanede en son elimize bir rapor tutuşturdu ç.ocuğunuz astım bronşit dedi ömür boyu bu ilaçöalrı kullanıcak biz eşimle şok olduk ağlaya ağlaya geldik eve başka bir dr götürdüm ertesi gün şimdiki druma dediki bu raporu yırt bikere 7 yaşına kadar asla çocuklara astım teşhisi konamaz bronşrolit geçirir bebeler bronşlar genişleyince alerjik sebeplere bağışıklık kazanınca bu şikayet %80 ninde kalkar ortadan kalan %20 ilaç gerekir dedi raporu attırdı bana aslında bana o zülmü yaşatan o dru ben şikayet etmeliydim ama yapmadım hep pişmanlığım var içimde tuğkanın alerjisi yüksek çıktı bunu sık yaşamamıza sebepte buymuş ve şimdi nasipse haftaya alerji uzamanına gidicez ve inş. bu sorunun sebebini öğrenicez
slm kızlar görevden yeni geldim serapcım çok geçmiş olsun daha da iyiye gidecek gönlünü ferah tut cnm
mine hadi bakalım yarışalım :)
deryamm yüzüğün hayırlı olsun cnm
nuran meral buldunuz mis gibi havaları tadını çıkarın ohh mis
günaydın kızlar nasılsınız sabah sabah küçük bey bakkala gitmek istedi anne bakka jebon kek hadi diye sinir eti beni annemlerde kaldıgımızda annem benden habersiz gezdiriyom diye dışarı çıktıgında götürmüş ben hep kuralcı olmak istiyorum ama hep cevremdekiler beni yasaklarımı yapıyorlar eşim ailem eşimin ailesi niye bukadar karışıyorlar anlamıyom ben onun annesiyim beni onun kadar kimse düşünemez
vecimi var yaniihiç kaçırmıyımmm
ben spordayken nesliye babası bakıyo çünkü eşim izindee pazartesi işe başlıcak doğal olarkta o zaman o işten geldikten sonra gidicemm akşamm 7 ile 8 arası falann
ayy acaba eski halime dönermiyimkiiidönsem varya süper ötesi olucak sadece üç ay sıksam dişimi yeter sonra dikkat ederimm sonra saçlarımı boyatıcam karamel yada sarıyaaa kendime söz verdimmm