2009 Kasm Anneleri

ben geldim oğuzla hastanedeydik doktora tekrar sordum çünkü hiç bir şey anlamamıştım güzelce anlattı bana normalde ciğer filminde bir köşe olması lazım filmden gösterdi oğuzda o köşe yok olmuş enfeksiyondan normalde oğuz gibi hastaları yatarak tedavi ediyolarmış ama oğuzun keyfi yerinde olduğu için yatırmamış doktor 3-4 yıldır bu hastanedeyim ilk kez böyle bir film görüyorum dedi yeni çektirdiğimiz filme bakınca açılma var tedaviye yanıt vermiş ama 5 gün daha iğneye devam edeceğiz dedi.. oğuz şiddetli bir bronşit geçiriyormuş ama anlayamıyorum hiç bronşitli gibi değil maşallah normal bir çocuk gibi öksürüğü bile yok denecek kadar az.. pazartesiye kadar iğne ve sonrasında tekrar bir film daha çekileceğiz..

günaydın hanımlarrr deryacığım alyansını ii günlerde tak cnm bendede o düz kalınlardan var hamileyken hiç ödem olmadı bende doğuma gittiğim sbh çıkardım eşime teslim ettim doğumdan çıktıktan sonraki sbh eşim taktı yine alyansımı ne eşim ne ben kesinlikle çıkarmayız
aytesinde yeni incisi hayırlı olsun inş. annesi hiç anlamadan çıkar bütün incileri diş buuğdayı partisi yapıcakmısın cnm bizde öyle adet yoktur ama özenmiyor değilim yapmadık tuğkana artık ikincisine kısmet
nagihancım vallhi süper cnm ya diyet gurubu çok motive edicidir eminim

slm canıım,biz iyiyiz,yuvarlanıp gidiyoıruz işte
nesli nasıl oldu en son kabız demiştin duzeldımı?

serapcım, harika ya demek tedaviye cevap vermiş.bu iğneleride kullanınca hiç bir seyı kalmayacak oğuzcuğun inş.sabah uyanır uyanmaz aklıma geldiniz,boyle iyi bir habar almak çok iyi geldi bana...

bu arada selamlar herkese

dun gece yağmur yağmış burda ama şimdi pırıl pırıl bir guneş var.mert kahvaltısını guzelce yaptığı için ona park sozu verdim.biz gidiyoruz,goruşuruz...

serapcım, harika ya demek tedaviye cevap vermiş.bu iğneleride kullanınca hiç bir seyı kalmayacak oğuzcuğun inş.sabah uyanır uyanmaz aklıma geldiniz,boyle iyi bir habar almak çok iyi geldi bana...

canım ya hepinizden Allah razı olsun bende kızlar merak etmiştir diye hemen buraya girdim sizinle paylaştım iyiki varsınız..

bu arada selamlar herkese

dun gece yağmur yağmış burda ama şimdi pırıl pırıl bir guneş var.mert kahvaltısını guzelce yaptığı için ona park sozu verdim.biz gidiyoruz,goruşuruz...

söle o yakışıklıya kızlarla fazla haşır neşir olmasın gözüm üstünde ona göre kız yapcam ona beni kızdırmasın hee

serap düzelme varmış canım hadi gözün aydın inşş çabucakk atlatırrr kendinize iyi bakınnn
:13::13:

saol canım sende spora başlamışsın hayırlı olsun... sen spordayken nesli ne yapıyo hep merak ediyorum seni yakalayamadım :)
birde bu akşam kanal 7 de sizin filminiz var neşeli günler fragmanını izledim aklıma hemen sen geldin belkim izlersin

geçmiş olsun cnm inş. tekrar etmez bronşitiniz demekki o boşluk tamamen kapalıysa bronşit hafifi dumanlıysa bizim yaşadığımız gibi bronşrolit güzelim drlara aklıl sır ermiyor güzelce anlatsa o gün sana bu durumu sende bukadar sinir stres yapmazdın bize tuğkan ilk 1 yaşlarındaydı bunu yaşadık bizde öksürük normal grip gibi vardı dr ciğer filmi yok nebul yok iğne falan filan yaptırdı hastanede en son elimize bir rapor tutuşturdu ç.ocuğunuz astım bronşit dedi ömür boyu bu ilaçöalrı kullanıcak biz eşimle şok olduk ağlaya ağlaya geldik eve başka bir dr götürdüm ertesi gün şimdiki druma dediki bu raporu yırt bikere 7 yaşına kadar asla çocuklara astım teşhisi konamaz bronşrolit geçirir bebeler bronşlar genişleyince alerjik sebeplere bağışıklık kazanınca bu şikayet %80 ninde kalkar ortadan kalan %20 ilaç gerekir dedi raporu attırdı bana aslında bana o zülmü yaşatan o dru ben şikayet etmeliydim ama yapmadım hep pişmanlığım var içimde tuğkanın alerjisi yüksek çıktı bunu sık yaşamamıza sebepte buymuş ve şimdi nasipse haftaya alerji uzamanına gidicez ve inş. bu sorunun sebebini öğrenicez

kızlar dün sizde okuyup gülmüştüm oyuncaklarla kavgalarına tuğkanda legolarını dökmüştü şimdi an itibarı ile onlarla oynuyordu upuzun kanepeye dizmiş onları eklemeden itiyor araba gibi sıradan çıkana nasıl sdinirleniyor geldi bana anne olmuyor olmuyor diye bağırmaya başladı aldı sıradan çıkan legoları kanepenin arkasına çıkıp atttı kurtulduk yani söz dinlemeyenlerden ama şimdi ayağıma yapıştı anne al diyor her türlü bize rahat yok yani

slm kızlar görevden yeni geldim serapcım çok geçmiş olsun daha da iyiye gidecek gönlünü ferah tut cnm
mine hadi bakalım yarışalım :)
deryamm yüzüğün hayırlı olsun cnm
nuran meral buldunuz mis gibi havaları tadını çıkarın ohh mis

canım bende haftaya bu konuyu konuşacağım doktorla bende oğuzda allerji olduğundan şüpheleniyorum bendede allerji var öksürük hapşırık kaşıntım hiç bitmiyo acaba diyorum oğuzdada mı var.. inş. çabuk atlatır bu hastalığı nasıl bu duruma geldi anlamadım gitti ya sakınan göze çöp batar diye boşuna demiyorlar.. Bi komşumuzda çocuğun üstüne düşmeyeceksin salacaksın diyor üstüne düştükçe derdi bitmez saldığın çocuk daha çabuk büyür diyor doğrumu söylüyo ne :26:

vecimi var yanii hiç kaçırmıyımmm

ben spordayken nesliye babası bakıyo çünkü eşim izindee pazartesi işe başlıcak doğal olarkta o zaman o işten geldikten sonra gidicemm akşamm 7 ile 8 arası falann

ayy acaba eski halime dönermiyimkiiidönsem varya süper ötesi olucak sadece üç ay sıksam dişimi yeter sonra dikkat ederimm sonra saçlarımı boyatıcam karamel yada sarıyaaakendime söz verdimmm

canım bende haftaya bu konuyu konuşacağım doktorla bende oğuzda allerji olduğundan şüpheleniyorum bendede allerji var öksürük hapşırık kaşıntım hiç bitmiyo acaba diyorum oğuzdada mı var.. inş. çabuk atlatır bu hastalığı nasıl bu duruma geldi anlamadım gitti ya sakınan göze çöp batar diye boşuna demiyorlar.. Bi komşumuzda çocuğun üstüne düşmeyeceksin salacaksın diyor üstüne düştükçe derdi bitmez saldığın çocuk daha çabuk büyür diyor doğrumu söylüyo ne :26:

hadi bakalımm şekerimmm:)))

günaydın kızlar nasılsınız sabah sabah küçük bey bakkala gitmek istedi anne bakka jebon kek hadi diye sinir eti beni annemlerde kaldıgımızda annem benden habersiz gezdiriyom diye dışarı çıktıgında götürmüş ben hep kuralcı olmak istiyorum ama hep cevremdekiler beni yasaklarımı yapıyorlar eşim ailem eşimin ailesi niye bukadar karışıyorlar anlamıyom ben onun annesiyim beni onun kadar kimse düşünemez

amannn herkesete aynı sorunn var şekerimmm onlardaaa ilgileneyim diyee bütün yasaklarımızı çiğniyorlarrr onlar kendine göre haklı biz kendimize göre haklıyızzz tuhaf çelişkili bi mesele şu torun olayııı

yook yook sen kararlısın adamı uçakla evin içine sokmaya en sonunda seni camda görünce büyülenip nereye gittiğini bilemeyecek enişte amacın ne senin söle? eski halime dönermiyimki demişsin daha güzel olacağına eminim nede olsa kasım anasısın (kendimede pay çıkartayım bari)
şaka bir yana vallahi süper yapıyorsun böyle şeylere ihtiyacımız var bende kilo almaya çalışıyorum bakalım aldım gibi göbişim çıktı ama onuda mekikle eritip etrafa dağıtmayı düşünüyorum olur inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…