- 17 Ağustos 2009
- 2.339
- 1
oooo sohbet ilerlemiş bayağıı
darkseacımm bence geçicidir parmak uçlarında yürümesi oyun yapıyodur belki otizm filan diye düşünme kafanada çok takma canım yaa
hoşgeldin esincim evet bayağı kaldın ama bence iyi oldu güzel gezdin evde çok sıkılıyoruz çünkü
eveeettt günün sorusuna gelince bende öyle düşünüyorum kız çocuklarını çok sevdiğim için eğer ikinci olurda ve hatta kız olursa onu dahamı çok severim diye düşündüğüm çok olmuştur açıkçası ama çağan bi başka benim için hatta düşüncelerimi biraz abartarak eğer bi çocuğum daha olsa ve kaynanamgilin tarafa benzese acaba sevmezmiyim diye düşünüyorum onlardan nefret ettiğim için hatta bunu abarttım eşime söyledim bi kızım olsun istiyorum ama halalarına benzer diye istemiyorum dedim biraz kızdı ama şu anda bi kızım olsun diye konustuğum dkka eşim ya halalarına benzerse diye söyleniyoo kız halaya oğlan dayıya demişlerle çağan aynı bizim tarafa benziyo hatta babamla kızkardeşime çok benziyo çağandada çok dua etmiştim onlara benzemesin diye dualarım kabul oldu ya ikincide öyle olmazsa
ay deryacım çok hoşsun.valla oyle duşunme istenmedik ot burnunda biter derler.allah gonlune gore versinde benzese bile onlara eminim senin için hiç farketmez.allah huyunu,suyunu benzetmesin..
yavrum senin alyansın yok muydu ne alyansı bu boyle?bizimkilerde oyle dolap beklıyo,şu kalınlar varya onlar pek modaydı onlardan aldıydık.aman almaz olsaymışız hiç rahat değilmiş.eşime diyorum satalım bunları ınce birsey alalım olmaz diyor bunların hatırası varmış.
Son düzenleme: