- 1 Ekim 2009
- 448
- 8
- 41
serapcım çok geçmiş olsun cnm iyi düşünelim iyi olsun drler biraz acımasız oluyo bazen abartıyolar
eymene hamileyken ayrıntılı ultrasonda dr ayyy bir böbreği daha büyük sorun var galiba dedi ultrasaon sonuçlarını alıpta kendi drmi görene kadar neler yaşadım ömrümden ömür gitti benimde eşiminde kendi drme çıktım gayet normal erkek bebeklerde oluyo doğmadan normale dönüyo dedi inş yanlış görmüştür
nuran,gamze,meral çok geçmiş olsun canlarım hemen iyileşsin paşalar
deryacım üzüldüm cnm ya ama boşver cana geleceğine mala gelsin değil mi ama
bizde haftasonu herşey rutindi cumartesi akşamı eymen uyuyunca aşk tesadüfleri severi izledik tavsiye ederim süper filmdi ağladım bile belçim bilgin erdoğanı sevmem ama bu filmde süperdi erkek oyuncu mehmet günsura zaten bayılırdım bir kez daha hayran kaldım
pazargünü oğluşumla avmye gittik anammm ne kalabalık sıkıldı eymen annecim pasta yiyelim mi dedim istemiyorum dedi kahve içelimmi dedim içelim dedi sonra vazgeçti :)eve döndük
dedesi 2 tekerlekli bisiklet almış adıda maviş :) yanında yedek tekerlekleri var kendi binip iniyo geriye penallıyo ama öne faliyet yok :)
akşam bisikleti itti oyuncaklarının üstüne düştü nasıl kavga ediyo bisikletle kalk onlar benim oyuncaklarım kalk diyorum sana :) kaldırdı diğer tarafa attı ahhh oğlumla evde olmak istiyorum
bu arada oyuncaklar onun isteği dışında hareket ederse (kumandalı araba gibi) kızıp fırlatıyo çok anlattık ama ıhhhh işine gelmiyo
babasıyla beni kıskanmayı bıraktı artık yanyana oturabiliyoruz yada o kendi başına oynarken yanyana uzana biliyoruz çok güzel gelişme dimi
canım iyi düşünmeye çalışıyorum ama bişey var muhakkak çünkü devlet hastanesinde 6 ay önce acile gitiğimizde ciğere bakıp kötü demiş doktor sonrada iğne verdi ben oğuzun yanındaydım doktorun ne dediğini duymadım bizde iğneyi kullandık çocuk iyileşince tekrar gitmedik şimdiki doktorda bizi korkutmak istemiyor yeni bulduğum doktor bu hatta oğuzun filmine bakarken yanındaki doktor hemen tomografi çekelim orda çıkar dedi ama bizim doktorumuz yok ayıp olur olmaz öyle şey dedi tekrar başında kendi durdu film çekildik gereksiz yere para, zaman hastaneye ilaç firmalarına kazandırmaya çalışan birine benzemiyor.. yarınki filmden sonra karar verecek bakalım.. Biliyorsun bende doktorlara karşı antipati aldı başını gidiyor ama bu doktora çok güveniyorum nettede araştırdım hakkında güzel şeyler yazıyordu.. olmazsa başka doktorada muhakkak sonuçları gösteririm ama önce ne diyecek ona bakacağım. (
oğuzuma dün yemek yediriyordum anne dedi efendim oğlum dedim ''ben büyücem'' dedi gözümün içine bakarak canımı içime sokasım geldi ya kuzum benim yemek yedirirken hep diyorum ya bunu yersen büyürsün diye büyünce askere gidip teröristlere çuuuğğ çuğğ yapcakmış yawrum.. dün bizde alışveriş merkezindeydik ama bişeye bindiremedik çocuğu, eşim hep beni suçluyordu çocuk senin gibi korkak oldu herşeyden korkutuyorsun diye ama anladım ki benim bir suçum yok herşeye binen çocuk birden korkmaya başladı ve sebebini geçen izlediğim videoda anladım yaza girerken bir alışveriş merkezine gitmiştik ben oğuza kıyafet alırken eşimde oğuz ve ablasının kızını eğlence yerine götürmüş orda çocuklar için zincirli dönen salıncaklar var ona bindirmiş ablasının kızı büyük 5 yaşında ve adrenalini seviyo oğuz o zaman daha 1,5 yaşındaydı benim akıllı kocam bindirmiş yawrumu bide videoya çekmiş izledim şok oldum yawrum ilk başta iyi ama sonradan korkmuş ağlamaya başlamış ee makine durdurulamıyorda sonuç herşeyden korkan çocuk bide bana vicdan azabı çektiriyordu eşim.. zavallı yawrum şimdi hiç bir şeye binmiyor eskiden o arabalara falan biniyordu ileri geri sallanıyordu nasıl yeneceğim bu korkusunu bilmiyorum