- 17 Ağustos 2009
- 2.339
- 1
geçmiş olsun cnm oğuzada ne iğnesi acaba bunlar şimdi bizde ciğerlerden dertliyizya oyüzden soruyrum tuğkanada ataklarda ciğer filmi çekerler dumanlı der dru her seferinde çokgeçmiş olsun inş. yanılmadır cnm hiç bir sorun çıkmaz oğuz paşada bende çocuk alerjiye randevu aldım tıp fakültesine götürecektim aslında tuğkanı ama hoca 300 tl istedi eğer muayanee gitmessek asisitanlar ilgilenicekti ee bikere götürmeklede olmaz ayda bir çağırır şimdilik erteledim bursada tek çocuk alerji var rendevu alamıyrdum birtürlü 1 yıldır bakıyordum ilk defa denkgeldim inş. güsel bir drdur ve beni dinler vallhi şu çocuklar bir büyüselerdi ya ne hastalşıkları ne iştahsızlıkları bitmedi gitti gelde ikinciye cesaret et
spora başlanmış ohh vallhi dsrısı bana cnm ya şöle birisi dürtse benide bir heves gelse bikaç gün torluk oluyor sonra alışıyor insan birde neslinin çiş olayı noldu cnm ya müjdeyi vermedin merak ettim vazmıgeçtiniz hallettinizmi
nurancım çorbaları afiyet bal şeker olsun kuzulara benimki şu sıralar onu ağzına bile sürmez ben bu aralar çok rahatım hiç tuğkana yemek derdim yok yapsamda yemiyor yapmasamda bugün et suyuyla tarhana yaptım yarım kase ne şaklabanalıklarla içirdik teyzesiyle akşamada pırasa böreği yapıcaz ayranla normalde sever börek inş. yer
derya cnm üzüldüm ya pirim olayınıza anladığım kadarıyla baya hazırlamıştınız kendinizi hayırlısı diyelim allahım bitaraftan alıyor başka bir taraftan veriyor rızkı
gamze merhaba;bende bu proflara fene halde gıcığım.parayı basarsan bakıyorlar,para yoksa asıstanlara bırakıyorlar.bunların yeminleri nereye gidiyor allah aşkına...allahdan başka bır dr bulabilmişsın,sorununuzu çozer inş.
aynen bizde de merte yemek yapma derdi ortadan kalktı muz,elma birazda sutle yaşıyor işte.bugun makarna yedi biraz şukur kı akşamada tarnana yapacağım onun için..o kadr yani...