- 28 Şubat 2009
- 6.545
- 7
- 39
tünaydın hanımlar
iyi haberler var topikte darısı bize inş. vallhi tuğkan akşam hiç bişey yemeden yattı süt içirdim ona uyku arasında ama sürekli midesi bulandı kalkıp kalkıp midesinin bulandığını anlatmaya çalıştı bana sbhta kahvaltılıkları gördükçe midesi bulandı bende sağlık ocağına götürdüm drumuz okadar çok b şikayetle gelen varki dedi dedim havadanmıdır nedir bulantı için şurup verdi birde bağırsak düzenleyici verdi dediki boğazlarınızda kötü dedi ona bişey vermedi şu midesini bir düzeltsin bakalım bidünya şurup olmasın diye düşündük ortaklaşa drumuzla 2 güne normale döner sonrada boğazlarını düzeltiriz dedi 2 gün daha yemez dedi
nagihancım sana gelesim vardı benimde cumartesi günü ama tuğkan malum inş. haftaya iyi olursa cnm müsait olursan gelicem sana dertleşir açılırdık vallhi
derya vallhi çık dışarı hava güsel haftasonu dahada güzelmiş çağamın ayakkabılarını güle güle giysin ben tuğana kış yarı oldu daha bot çıkıp alamadım
geçmiş olsun gamzecim inş çabuk atlatır tuğkancım..sağol canım biz dışarı çok çıkmadığımız için bot almadık hep arabayla gidip geliyoruz bota gerek duymadık boynerde indirim varmış eşimede nikeın ayakkabısını almış %50 indirim 32 tlye almış çok beğendim çok güzel oldu