2009 Kasm Anneleri

yok canım sürekli değil arada yapıyor. tabi bide konuşmayınca insanın aklına başka şeyler gelmiyor değil...

denizde yapıyordu bi ara sonra unuttu üzerine düşünce inadına yapıyorlar anlıyorum seni insanın aklına hep en kötüsü geliyor ama önce kendin için pozitif olmaya çalış çünkü bizden çok etkileniyorlar en azından perşembeye kadar düşüncelerini bi kenara bırak bakalım dr nediyecek eminimki normal diyecek konuşamıyor diyorsun ama çişini söylüyor allah korusun ters bişey olsa onu söylemez biraz iyi tarafından bak arkadaşım

yawrumun ciğerinde bir problem var ya çok büyük yada bronşit yada başka bişey var doktor bir anlam veremedi böyle birşey olması imkansız gibi şeyler söyledi sonunda iğne yazdı 5 gün olup gelin tekrar film çekelim dedi ondada sonuç değişmemişse tomografi çekecekler ben umut ediyorum ki önemli bişey çıkmayacak kafama takmamaya çalışıyorum ama ilk duyduğumda şoka girdim doktoru bile tam dinleyemedim Allah çözülemeyecek dert vermsin çok şükür şimdi herşeyin bir çözümü var yeterki doğru yolu izleyelim sende kafana takıp durma yoksam gelir sana ceza veririz ona göre :KK34:

canım benim çok geçmiş olsunn. amaa o doktoru çok yadırgadım ne demek "böyle birşey olması imkansız filan" ne görmüş de böyle bir cümle kuruyor annenin yanında. daha ne olduğunu bile anlammaış... :KK57:
ben senin yerinde olsam o iğneleri yaptırmadan önce bir araştırma hastanesinde iyi bir profa gösterirdim.
peki o iğnelerin ne işe yaradığını söyledi mi tatlım. boşu boşuna iğne yamesin yavrucak :KK45:

ayy bütün kızlar burdayken bir soru somak istiyorum... şimdik oğuz benim ilk yawrum ve son yawrum hep kafama takılıyor ikinci olduğunda onun gibi sevemnem diyorum sizinde böyle şeyler geliyormu aklınıza? :26: birde ikinci çocuğu yapan hanımlar onu ilk görünce ne düşündünüz benim gibi bir düşünceye kapıldınız mı hiç yoksam ben deliriyormuyum? :KK70: teşekkürderim :KK70: :KK49:

işte günün sorusu :)
kız nasıl laf öyle son yavrum Allah korusun
şimdi şöyleki eymenim ilk göz ağrım galiba yeri hep ayrı olur ama annem der ki ikinizinde sevgisi ayrı ama çaktırmasalarda babam beni annemde kardeşimi daha çok kayırır :KK1:ikinciyide eymen kadar çok severim ayırmam evlatlarımı diye düşünüyorum yaşamadan bilinmez ama 2.yi doğuranların çoğu ilki acemiliğe geliyo 2. daha keyifli diyolar bilinmez :KK1:

esincim hoşgeldin cnm nasılsın paşam nasıl,darksea ne olur cnm ya azıcık rahat olmayı denesen valla gamzenin dediği gibi kendine yaparsın :KK50:
bende şu diyet bölümünde geziniyodum bişeyler yapmam lazım aldı başını gider kilolar minede gözükmüyo spora gitti galiba :KK1:
meralcim içerik önemli cnm ya bazı masallar hem uzun hem korkunç eymende tutturuyo her gece bir masal uydur uydur anlat dahada uyduramıyorum yawwww :KK1:

hoşbulduk canım mustafa iyi sabah ben lavabodayken bisikletten düşmüş beni de bulamayınca çok korkmuş şimdi uyuyo...sen nasılsın eymen paşam nasıl zayıflamanın sırını bulrsanız banada yazın ben tiroiten dolayı rejim yapamıyo

denizde yapıyordu bi ara sonra unuttu üzerine düşünce inadına yapıyorlar anlıyorum seni insanın aklına hep en kötüsü geliyor ama önce kendin için pozitif olmaya çalış çünkü bizden çok etkileniyorlar en azından perşembeye kadar düşüncelerini bi kenara bırak bakalım dr nediyecek eminimki normal diyecek konuşamıyor diyorsun ama çişini söylüyor allah korusun ters bişey olsa onu söylemez biraz iyi tarafından bak arkadaşım

canım bakmaya çalışıyorum. pozitif olmaya çalışıyorum ama ben zaten herşeyi çok kafaya takan eşip deşen bir insanım. nolacak halim bilmem.
biliyorum ki oğlum konuşmaya başlayınca kendime dert edecek yeni bir şey bulacağım.
bu konuda çok yartıcıyımdır :KK37::KK37::KK37:

ayy bütün kızlar burdayken bir soru somak istiyorum... şimdik oğuz benim ilk yawrum ve son yawrum hep kafama takılıyor ikinci olduğunda onun gibi sevemnem diyorum sizinde böyle şeyler geliyormu aklınıza? :26: birde ikinci çocuğu yapan hanımlar onu ilk görünce ne düşündünüz benim gibi bir düşünceye kapıldınız mı hiç yoksam ben deliriyormuyum? :KK70: teşekkürderim :KK70: :KK49:

canım oguza cok geçmiş olsun ...eşimde senin gibi düşünüyo hep merak ediyomuş ikinci dogunca mustafa ne yapacakmış hatta buaralar bi de kız yapalım mı diye taktı ben istemiyorum ama o istiyo

ayy canım ne bilim ben istiyorum ya. hamilelikten filan çok korkuyo olsamda gözümü karartıp yapacağım bir tane daha galiba allahın izniyle...
hatta evde hemen hergün illaki bikez lafı geçiyo.
ya ben ayyy ben bitane daha istiyorum. doyamadım diyorum yada eşim hadi bitane daha yapalım der :))

tam ben aynı şeyleri bende düşünüyorum gerçi şimdilik ikinciye niyeim yok ama

canım bakmaya çalışıyorum. pozitif olmaya çalışıyorum ama ben zaten herşeyi çok kafaya takan eşip deşen bir insanım. nolacak halim bilmem.
biliyorum ki oğlum konuşmaya başlayınca kendime dert edecek yeni bir şey bulacağım.
bu konuda çok yartıcıyımdır :KK37::KK37::KK37:

böyle giderse olan kendine olacak herşeyi çok kafana takmak iyi değil ben çok yakından biliyorum hayat geçip gidiyor keyfini çıkar bende çok taktımmı bişeyi silkelenip kendime geliyorum herşey olacağına varır diye

hoşbulduk canım mustafa iyi sabah ben lavabodayken bisikletten düşmüş beni de bulamayınca çok korkmuş şimdi uyuyo...sen nasılsın eymen paşam nasıl zayıflamanın sırını bulrsanız banada yazın ben tiroiten dolayı rejim yapamıyo

eymen iyi çok şükür bu ara mavişi var (bisiklet)üstünden inmiyo :)
minede de troid var ama başladı bak spora gidiyo benim spora vaktim yok ama bir yerden başlamam lazım eşimde bende kiloluyuz zaten :KK50:

esincim hoşgeldin cnm nasılsın paşam nasıl,darksea ne olur cnm ya azıcık rahat olmayı denesen valla gamzenin dediği gibi kendine yaparsın :KK50:
bende şu diyet bölümünde geziniyodum bişeyler yapmam lazım aldı başını gider kilolar minede gözükmüyo spora gitti galiba :KK1:
meralcim içerik önemli cnm ya bazı masallar hem uzun hem korkunç eymende tutturuyo her gece bir masal uydur uydur anlat dahada uyduramıyorum yawwww :KK1:

evet bende diyet bölümünde kilo almak isteyenler kısmına takılıyorum olacak inş. ha geyret :KK70:

canım benim çok geçmiş olsunn. amaa o doktoru çok yadırgadım ne demek "böyle birşey olması imkansız filan" ne görmüş de böyle bir cümle kuruyor annenin yanında. daha ne olduğunu bile anlammaış... :KK57:
ben senin yerinde olsam o iğneleri yaptırmadan önce bir araştırma hastanesinde iyi bir profa gösterirdim.
peki o iğnelerin ne işe yaradığını söyledi mi tatlım. boşu boşuna iğne yamesin yavrucak :KK45:

canım doktor bizede gösterdi ilk kez güvendiğim bir doktor buldum bizi korkutmak için söylemedi hatta doktorun çıkma saatiydi çıkmadanm gidip kendi bakmış filme bizi gitti sanmışlar çok acil hastaneye gelin diye aradılar tomografi çekilse ne olacağı çıkacak ama doktor akciğer enfeksiyonu şüphesiyle antibiyotik iğne yazdı profa tabiki gösteririm ciddi bir durum olursa ki inş. olmaz zaten doktor hayati tehlike edecek bir şey değil dedi yarın kopacak dananın kuyruğu.. burda yoğun olmayan prof bulmak ayrı bir dert bide onun yaptığı muayenelere para yetiştirmek ayrı dert inş. yawrum için feda olsun herşey ama inş. gerek kalmaz

evet bende diyet bölümünde kilo almak isteyenler kısmına takılıyorum olacak inş. ha geyret :KK70:

canım doktor bizede gösterdi ilk kez güvendiğim bir doktor buldum bizi korkutmak için söylemedi hatta doktorun çıkma saatiydi çıkmadanm gidip kendi bakmış filme bizi gitti sanmışlar çok acil hastaneye gelin diye aradılar tomografi çekilse ne olacağı çıkacak ama doktor akciğer enfeksiyonu şüphesiyle antibiyotik iğne yazdı profa tabiki gösteririm ciddi bir durum olursa ki inş. olmaz zaten doktor hayati tehlike edecek bir şey değil dedi yarın kopacak dananın kuyruğu.. burda yoğun olmayan prof bulmak ayrı bir dert bide onun yaptığı muayenelere para yetiştirmek ayrı dert inş. yawrum için feda olsun herşey ama inş. gerek kalmaz

yarın mı çekilecek tomografi?

ben çıkıyorum kızlar deniz uyuyor yemek yapayım oğluşuma kendinize kuzucuklara iyi bakın

mertde şimdi uyandı.1 haftadır doğru duzgun bir sey yemiyor bu çocuk.halıyle hastalıklara da açık hale gelıyor,yakında hastalanacak:KK43:
daha once iştahsız,zorla yedirıyorum demelerim boşmuş,meğerse zorla yemiyormuş bu çocuk,oyunla yıyormuş.şimdi o oyunlarda kar etmiyor..
dun sabah kahvaltı yapmadı,oğlen bir muz yedi,akşamda makarna ve yoğurt yedi başkada bir sey yok.
bugun sabah her zamankınden az bulamacını az hazırladığım bulamacını 45 dk yedi.uyumadan oncede 1 tane portakalın suyunu içti.
şimdi kıymalı şehriye yaptım çok sever normalde bakalım yıyecek mı?

ben çıkıyorum,herkese kocaman sevgiler...

gunun sorusunu da cevaplayım da:))serap bence ilk çocuk son çocuk aynıdır,senin bir parçan ilk olmuş son olmuş ne fark eder ama benim gozlemlediğim anneler erkek çocuklarına daha bir duşkun oluyorlar..

işte günün sorusu :)
kız nasıl laf öyle son yavrum Allah korusun
şimdi şöyleki eymenim ilk göz ağrım galiba yeri hep ayrı olur ama annem der ki ikinizinde sevgisi ayrı ama çaktırmasalarda babam beni annemde kardeşimi daha çok kayırır :KK1:ikinciyide eymen kadar çok severim ayırmam evlatlarımı diye düşünüyorum yaşamadan bilinmez ama 2.yi doğuranların çoğu ilki acemiliğe geliyo 2. daha keyifli diyolar bilinmez :KK1:

yani şimcilik son demek istedim yanlış anlaşılmasın ya benim annemde çaktırmıyo ama abimi daha çok sefiyo gibi geliyo babamda beni söyleyincede evlat arasında ayrım olmaz diyor annamadım gitti he :KK53:

canım oguza cok geçmiş olsun ...eşimde senin gibi düşünüyo hep merak ediyomuş ikinci dogunca mustafa ne yapacakmış hatta buaralar bi de kız yapalım mı diye taktı ben istemiyorum ama o istiyo

bende istiyorum ama cesaretim yok hele oğuz hasta olunca hepten vazgeçiyorum :KK43:

ayy canım ne bilim ben istiyorum ya. hamilelikten filan çok korkuyo olsamda gözümü karartıp yapacağım bir tane daha galiba allahın izniyle...
hatta evde hemen hergün illaki bikez lafı geçiyo.
ya ben ayyy ben bitane daha istiyorum. doyamadım diyorum yada eşim hadi bitane daha yapalım der :))

inş. hayırlısı olur bende hep kızım olsa nasıl olur onu düşünüyorum kesin çok süslü bişi olur ama bebeklikleri ii güzelde bide bunun ergenliği dinginliği var hepsi ayrı dert :)

gunun sorusunu da cevaplayım da:))serap bence ilk çocuk son çocuk aynıdır,senin bir parçan ilk olmuş son olmuş ne fark eder ama benim gozlemlediğim anneler erkek çocuklarına daha bir duşkun oluyorlar..

ya insanları gözlemliyorum mesela benim bi komşum var sanki kızını yani küçük çocuğunu daha çok ayırıyor gibi büyük oğlunu daha çok seviyor sanki çok bariz belli oluyor kimide tam tersi büyük olnaı eziyo diğerini şımartıyor bakalım yaşayıp göreceğiz sanırım..
bu soru kafama takılıyor ya acaba bende mi bir tuaflık var diyordum ama aramızda benim gibi düşünenler varmış rahatladım doğmamış bebişime haksızlık etmek istemem :KK70:

oooo sohbet ilerlemiş bayağıı
darkseacımm bence geçicidir parmak uçlarında yürümesi oyun yapıyodur belki otizm filan diye düşünme kafanada çok takma canım yaa
hoşgeldin esincim evet bayağı kaldın ama bence iyi oldu güzel gezdin evde çok sıkılıyoruz çünkü
eveeettt günün sorusuna gelince bende öyle düşünüyorum kız çocuklarını çok sevdiğim için eğer ikinci olurda ve hatta kız olursa onu dahamı çok severim diye düşündüğüm çok olmuştur açıkçası ama çağan bi başka benim için hatta düşüncelerimi biraz abartarak eğer bi çocuğum daha olsa ve kaynanamgilin tarafa benzese acaba sevmezmiyim diye düşünüyorum onlardan nefret ettiğim için hatta bunu abarttım eşime söyledim bi kızım olsun istiyorum ama halalarına benzer diye istemiyorum dedim biraz kızdı ama şu anda bi kızım olsun diye konustuğum dkka eşim ya halalarına benzerse diye söyleniyoo kız halaya oğlan dayıya demişlerle çağan aynı bizim tarafa benziyo hatta babamla kızkardeşime çok benziyo çağandada çok dua etmiştim onlara benzemesin diye dualarım kabul oldu ya ikincide öyle olmazsa

kızlar ben 2 gün yokum pek gelemem eşim izinli bugünde 5 te çıkıyo beraber vakit geçireceğiz bu arada eşim çok istediğim alyansımı yarın alacak sanırım niyeyse bilmem çok heyecanlıyım hatta çocuklar gibi çok mutluyum,heyecanlıyım..birazdan evden çıkcam oğlumla eşimle buluşup market alışverişi yapıcaz ordanda annemlere gidicez çağanı bırakıcaz saçımı kestircem kaşlarımı aldırcam çarşamba arkadaslarla şık bi yerde yemeğe gideceğiz sanırım hazırlık yapıyorumm

slm kızlar ev nesli spor derken pek vakit bulamıyorum hepiniz iyisnizdir inşallah kuzucuklarla sizi öpüyorum

X