- 1 Ekim 2009
- 448
- 8
- 41
serapcım çok geçmiş olsun cnm iyi düşünelim iyi olsun drler biraz acımasız oluyo bazen abartıyolar
eymene hamileyken ayrıntılı ultrasonda dr ayyy bir böbreği daha büyük sorun var galiba dedi ultrasaon sonuçlarını alıpta kendi drmi görene kadar neler yaşadım ömrümden ömür gitti benimde eşiminde kendi drme çıktım gayet normal erkek bebeklerde oluyo doğmadan normale dönüyo dedi inş yanlış görmüştür
nuran,gamze,meral çok geçmiş olsun canlarım hemen iyileşsin paşalar
deryacım üzüldüm cnm ya ama boşver cana geleceğine mala gelsin değil mi ama
bizde haftasonu herşey rutindi cumartesi akşamı eymen uyuyunca aşk tesadüfleri severi izledik tavsiye ederim süper filmdi ağladım bilebelçim bilgin erdoğanı sevmem ama bu filmde süperdi erkek oyuncu mehmet günsura zaten bayılırdım bir kez daha hayran kaldım
pazargünü oğluşumla avmye gittik anammm ne kalabalık sıkıldı eymen annecim pasta yiyelim mi dedim istemiyorum dedi kahve içelimmi dedim içelim dedi sonra vazgeçti :)eve döndük
dedesi 2 tekerlekli bisiklet almış adıda maviş :) yanında yedek tekerlekleri var kendi binip iniyo geriye penallıyo ama öne faliyet yok :)
akşam bisikleti itti oyuncaklarının üstüne düştü nasıl kavga ediyo bisikletle kalk onlar benim oyuncaklarım kalk diyorum sana :) kaldırdı diğer tarafa attı ahhh oğlumla evde olmak istiyorum
bu arada oyuncaklar onun isteği dışında hareket ederse (kumandalı araba gibi) kızıp fırlatıyo çok anlattık ama ıhhhh işine gelmiyo
babasıyla beni kıskanmayı bıraktı artık yanyana oturabiliyoruz yada o kendi başına oynarken yanyana uzana biliyoruz çok güzel gelişme dimi
meral ya ben ağlamaya başlıyorum okuyamadım yarıda kestim dayanamıyorum çünkü oğuzun ilk hastalığında hastanede yatmadık ama aynı şeyleri yaşadım serum takılma olayı falan içim cız etti şimdi dayanamadım açtım çeşmeleri zaten burnum tutmuyo sanırım kendimi hazır hissedince okuyayım inş. yarın güzel haberlerle gelirim de okurken sulanmam(
serapcım çok geçmiş olsun cnm iyi düşünelim iyi olsun drler biraz acımasız oluyo bazen abartıyolar
eymene hamileyken ayrıntılı ultrasonda dr ayyy bir böbreği daha büyük sorun var galiba dedi ultrasaon sonuçlarını alıpta kendi drmi görene kadar neler yaşadım ömrümden ömür gitti benimde eşiminde kendi drme çıktım gayet normal erkek bebeklerde oluyo doğmadan normale dönüyo dedi inş yanlış görmüştür
nuran,gamze,meral çok geçmiş olsun canlarım hemen iyileşsin paşalar
deryacım üzüldüm cnm ya ama boşver cana geleceğine mala gelsin değil mi ama
bizde haftasonu herşey rutindi cumartesi akşamı eymen uyuyunca aşk tesadüfleri severi izledik tavsiye ederim süper filmdi ağladım bilebelçim bilgin erdoğanı sevmem ama bu filmde süperdi erkek oyuncu mehmet günsura zaten bayılırdım bir kez daha hayran kaldım
pazargünü oğluşumla avmye gittik anammm ne kalabalık sıkıldı eymen annecim pasta yiyelim mi dedim istemiyorum dedi kahve içelimmi dedim içelim dedi sonra vazgeçti :)eve döndük
dedesi 2 tekerlekli bisiklet almış adıda maviş :) yanında yedek tekerlekleri var kendi binip iniyo geriye penallıyo ama öne faliyet yok :)
akşam bisikleti itti oyuncaklarının üstüne düştü nasıl kavga ediyo bisikletle kalk onlar benim oyuncaklarım kalk diyorum sana :) kaldırdı diğer tarafa attı ahhh oğlumla evde olmak istiyorum
bu arada oyuncaklar onun isteği dışında hareket ederse (kumandalı araba gibi) kızıp fırlatıyo çok anlattık ama ıhhhh işine gelmiyo
babasıyla beni kıskanmayı bıraktı artık yanyana oturabiliyoruz yada o kendi başına oynarken yanyana uzana biliyoruz çok güzel gelişme dimi
günaydın hanımlar
hastalara çok geçmiş olsunn
nagihancım bisikletiniz hayırlı olsun güle güle kullanın
meralcim ve sedesecim gününüz güzel geçmiş deniz ve mertcik hayvanlarla tanışmış ne güzel
bizdede çağan grip olmuş yavrum çok halsiz sürekli burnu akıyo dün arkadasım aradı eşi evde maça bakıyomuş gelde bizde seninle avmye gidelim dedi sana mont bakalım dedi yok eşin evde olmaz başka zaman bakarız desemde bişey olmaz dedi bende tamam dedim demez olaydımm çağanı anneme bıraktım gittik evde bişey yememiştim eşimin yanına gittik kredi kartını aldım başladık gezmeye be acıktım dedim bişeyler yesekte öyle devam etsek dedim ben yedim aç değilim dedi hiç soluklanmadan koca avmdeki mağazaları gezdik çpok beğendiğim bişey olmadı alamadım oda çok zor beğendiğim için tavırlıydı kendi işine gelen bişeye bakıyosa zamanı var ben çok kötü oldum bi hamburger bari alayım dedim ona zamanı yoktu eşi evde bekliyomuş ne dermiş falan filan sonra sıkılınca hadi gidelim dedi amacı bence sıkılmış gezmekmiş öyle tamam dedim ama açlıktan başım döndü gözlerim zor görmeye başladı hemen eşimin yanına gittim ama çok kötü dolmuştum ağladım sinirimden eşim böyle olacağını bilsem izin vermezdim sen neden aç kalıyosun diye kızdı otobüs durağı avmye biraz uzak eşim bıraktı durağa kadar otobüs geç geldi dondum çok soğuktu hemen annemi aradım ne yemek var diye kuru fasulye dedi ii tamam bekleyin geliyorum dedim ve kuru fasülyeyi hiç sevmem eve geldim öyle bi acıkmışımki o kuru fasülyeyi bi yedim bi yedim görmeniz lazımdı..saat 9 oldu tabi çağan sütünü içerken kucağımda uyudu annem aldı odaya yatırdı bende olduğum koltukta uyuyaklamışım ve bidaha kalkamadım eşim oraya geldi yemek yedi kalktık 12 de evdeydik çağan uyanmadı iyiki bizde yattık sabah erken gitti eşim bi kalktım sonra geri yattımki sabah 10 ancak kalkabildim ama hala başım felaket ağrıyo birdaha tek giderim ama böyle bencil sadece kendini düşünen biriyle gitmem hayatta bu bana çok büyük bi ders oldu ki ben açlığa asla dayanamam tansiyonum var çünkü
nagihancım,anlaşılan guzel bir hafta sonu olmuş,eşinle buzlar erimişdir o filmle demebenimde aklımda bu filim bir denk getıremedim.bu akşam eşimin doğum gunu mert soyle vakıtlıce yatsada seyretsek ne iyi olur..
bisikletını de gule gule kullansın eymen.,bizde oyle bir dede istıyoruz ama.bizimkı anca bayramda seyranda bir 50 lık verir,başkada bir seyını gormedik
canım iyi düşünmeye çalışıyorum ama bişey var muhakkak çünkü devlet hastanesinde 6 ay önce acile gitiğimizde ciğere bakıp kötü demiş doktor sonrada iğne verdi ben oğuzun yanındaydım doktorun ne dediğini duymadım bizde iğneyi kullandık çocuk iyileşince tekrar gitmedik şimdiki doktorda bizi korkutmak istemiyor yeni bulduğum doktor bu hatta oğuzun filmine bakarken yanındaki doktor hemen tomografi çekelim orda çıkar dedi ama bizim doktorumuz yok ayıp olur olmaz öyle şey dedi tekrar başında kendi durdu film çekildik gereksiz yere para, zaman hastaneye ilaç firmalarına kazandırmaya çalışan birine benzemiyor.. yarınki filmden sonra karar verecek bakalım.. Biliyorsun bende doktorlara karşı antipati aldı başını gidiyor ama bu doktora çok güveniyorum nettede araştırdım hakkında güzel şeyler yazıyordu.. olmazsa başka doktorada muhakkak sonuçları gösteririm ama önce ne diyecek ona bakacağım.(
oğuzuma dün yemek yediriyordum anne dedi efendim oğlum dedim ''ben büyücem'' dedi gözümün içine bakarak canımı içime sokasım geldi ya kuzum benim yemek yedirirken hep diyorum ya bunu yersen büyürsün diye büyünce askere gidip teröristlere çuuuğğ çuğğ yapcakmış yawrum.. dün bizde alışveriş merkezindeydik ama bişeye bindiremedik çocuğu, eşim hep beni suçluyordu çocuk senin gibi korkak oldu herşeyden korkutuyorsun diye ama anladım ki benim bir suçum yok herşeye binen çocuk birden korkmaya başladı ve sebebini geçen izlediğim videoda anladım yaza girerken bir alışveriş merkezine gitmiştik ben oğuza kıyafet alırken eşimde oğuz ve ablasının kızını eğlence yerine götürmüş orda çocuklar için zincirli dönen salıncaklar var ona bindirmiş ablasının kızı büyük 5 yaşında ve adrenalini seviyo oğuz o zaman daha 1,5 yaşındaydı benim akıllı kocam bindirmiş yawrumu bide videoya çekmiş izledim şok oldum yawrum ilk başta iyi ama sonradan korkmuş ağlamaya başlamış ee makine durdurulamıyorda sonuç herşeyden korkan çocuk bide bana vicdan azabı çektiriyordu eşim.. zavallı yawrum şimdi hiç bir şeye binmiyor eskiden o arabalara falan biniyordu ileri geri sallanıyordu nasıl yeneceğim bu korkusunu bilmiyorum
günaydın hanımlarrr nasılsınızz kendimi çok iyi hissediyorum inş. ii gider bu hafta
hayvanlarla tanışılmış kuzular avm gezileri yapmış valllhi herşey onlar için kimbilir nasılda hoşlarına gitmiştir kitaplardaki hayvanları canlı canlı görmek tuğkan o konuda çok şanslı köyde bütün hayvanlar var deli oluyor kendi başına bahçede koşup oynuyor toprağa deyebiliyor valhi keşke hep bulabilseler bu sansı bizim gibi sokakta arkadaşlarıyla oynayabilseler
bizde avmdeydik dün akşamüzeri gittik tuğkanda aynı cnm şu minicik tırtıla deli olan çocuk ağladı binmiycem die bende hiç umursamadım aksine güle güle tuğkan nereye gidiyorsun benide götür falan dedim dönmeye başlayınca susutu keyif almaya başladı binince kadınlarda deöiştir ne umursamaz anne ama ağlama desem daha çok ağlıycak biliyorum neyse arabalara sıra geldi dediğin gibi yine binmek istemiyor babası yanına oturdu ay direksiyon ay kornasıda varmış ay konuşuyormuş bu araba derken oda iyi geldi 2 tanede arabaya bindi gönlünü zor yaptık sizin gibi bence bunlar dönemsel çünkü yaz sonlarında binicemd iye ağlıyordu inmiyordu sürekli binmek istiyordu gelip geçicek bu korkular ama deli gibi sevindi koştu gönlünce merkette bıraktım bende elini tutumadım hiç peşimizde dolaştı oyuncak reyonlarında takıldı kaldı aman sağlıkları yerinde olsunda
serapcım sanada geçmiş olsun cnm . deniz ve çağanda iyi olurlar inş. bian evvel
eymen paşada güle güle kullansın bisikletini bende kent meydanındaki o minik kitap fuarına uğradım dün güsel kitaplar vardı aslında iş bankası yasyınlarının şu hareketli kitapların9ı sevdik birde bkm deki timaş indirimleri güsel bikaç minik masallardan aldık yok anam tuğkangidicem diye tuturunca artık yoruldu iyice birde yemek yemediği için halsizde baktırmadı bana nezamana kadar o çadır orda acaba aslında ben tudem yayın evine baktım ama yoktu sanırımm çok güsel kitaplar var fuarda almıştık
günaydın hanımlarrr nasılsınızz kendimi çok iyi hissediyorum inş. ii gider bu hafta
hayvanlarla tanışılmış kuzular avm gezileri yapmış valllhi herşey onlar için kimbilir nasılda hoşlarına gitmiştir kitaplardaki hayvanları canlı canlı görmek tuğkan o konuda çok şanslı köyde bütün hayvanlar var deli oluyor kendi başına bahçede koşup oynuyor toprağa deyebiliyor valhi keşke hep bulabilseler bu sansı bizim gibi sokakta arkadaşlarıyla oynayabilseler
bizde avmdeydik dün akşamüzeri gittik tuğkanda aynı cnm şu minicik tırtıla deli olan çocuk ağladı binmiycem die bende hiç umursamadım aksine güle güle tuğkan nereye gidiyorsun benide götür falan dedim dönmeye başlayınca susutu keyif almaya başladı binince kadınlarda deöiştir ne umursamaz anne ama ağlama desem daha çok ağlıycak biliyorum neyse arabalara sıra geldi dediğin gibi yine binmek istemiyor babası yanına oturdu ay direksiyon ay kornasıda varmış ay konuşuyormuş bu araba derken oda iyi geldi 2 tanede arabaya bindi gönlünü zor yaptık sizin gibi bence bunlar dönemsel çünkü yaz sonlarında binicemd iye ağlıyordu inmiyordu sürekli binmek istiyordu gelip geçicek bu korkular ama deli gibi sevindi koştu gönlünce merkette bıraktım bende elini tutumadım hiç peşimizde dolaştı oyuncak reyonlarında takıldı kaldı aman sağlıkları yerinde olsunda
serapcım sanada geçmiş olsun cnm . deniz ve çağanda iyi olurlar inş. bian evvel
eymen paşada güle güle kullansın bisikletini bende kent meydanındaki o minik kitap fuarına uğradım dün güsel kitaplar vardı aslında iş bankası yasyınlarının şu hareketli kitapların9ı sevdik birde bkm deki timaş indirimleri güsel bikaç minik masallardan aldık yok anam tuğkangidicem diye tuturunca artık yoruldu iyice birde yemek yemediği için halsizde baktırmadı bana nezamana kadar o çadır orda acaba aslında ben tudem yayın evine baktım ama yoktu sanırımm çok güsel kitaplar var fuarda almıştık
ha kızlar biz bu arda bir saat kadar once sallandık.once ne olduğunu anlayamadım daha kahvaltı yapmamıştım,tahsiyonum bu duştu derken baktım lambada sallanıyor.
alah beterinden korusun ya,deprem haberleri gore okuya korkulu ruyam oldu zaten([/QUOTE
geçmiş olsun cnm şimdi bende ona bakıyordum bende ege deniziymiş merkez üstü 5,1 şimdi aklımdan çanta hazırlayayım geçiyordu hep aslında geçiyorda ihmal bir battaniye tuğkana bir kalın üst bir kalın alt birde içine sıkı bişeyler koymalı bir çantaya hatta çıbuk kraker gibi bişeylerde olmalı hep aklımda aslında bu ama ihmal ediyorum
ha kızlar biz bu arda bir saat kadar once sallandık.once ne olduğunu anlayamadım daha kahvaltı yapmamıştım,tahsiyonum bu duştu derken baktım lambada sallanıyor.
alah beterinden korusun ya,deprem haberleri gore okuya korkulu ruyam oldu zaten(
oo nagihancımm film süper bende ağlamıştım vallhi güselde olmuş hani
derya cnm nedemeli arkadaşına bilmiyorum meralinde dediği gibi 10 dk sürer ne olucakki sende keşke bırakıp onu gidip yeseydin cnm o bişeylere bakarken gidip yiyiverseydn tabi birlikte gidilmiş birlikte güsel ama madem uymuyor arkadaşın sana sende kafana göre hareket edicektin aç kalınırmı
cnm 8ine kadar galiba eymende dün hiçbişeye binmek istemedi boşverin istemeyenden var karımız bir oyuncak 4 tl olurmu ya :26:
kitaplara bende bir ara bakıcam tekrar yanımdaki arkadaş çok aceleciydi doğru düzgün bakamadım deryanın olaya döndü yani
ayyy derya çok sinir oldum arkadaşına koysaydın ağırlığını aa ne bencil insanlar var ya
alah beterinden korusun ya,deprem haberleri gore okuya korkulu ruyam oldu zaten(
aa serap aynı sey mertde de var.daha 1 yaşındayken binerdi o arabalaralar,atlı karıncalara falan,yazdan beri bindiremiyoruz.başına gidiyor oturtuyoruz,jetonu atınca ağlıyor,iniyor.hadi oğuz korkmuş,mert oyle bir seyde yaşamadı.etrafda goruyorum çocukları binmek için delirıyorlar,bizimkı hiç hoşlanmıyor.dun bahsettığım yerden çıkışta birde sahilde bir parka gittik akulu arabalar var kıralanıyor,binmek istedi,nasıl olur,kullanabilir mi falan derken.adam pedala taş koyuyormuş,mert gibi çocuklarda ailelerin gozetımınde biniyorlarmış.bizde tamam dedik,otıurttuk,çalışmaya başlatınca araba ağladı.binmesiyle,inmesi bir oldu.hala bincem bincem diyor.içine oturcakmış ama çalıştırmayacakmışız yani..bende bılmıyorum nasıl yenecez bu korkusunu..
nagihancım,anlaşılan guzel bir hafta sonu olmuş,eşinle buzlar erimişdir o filmle demebenimde aklımda bu filim bir denk getıremedim.bu akşam eşimin doğum gunu mert soyle vakıtlıce yatsada seyretsek ne iyi olur..
bisikletını de gule gule kullansın eymen.,bizde oyle bir dede istıyoruz ama.bizimkı anca bayramda seyranda bir 50 lık verir,başkada bir seyını gormedik
cnm 8ine kadar galiba eymende dün hiçbişeye binmek istemedi boşverin istemeyenden var karımız bir oyuncak 4 tl olurmu ya :26:
kitaplara bende bir ara bakıcam tekrar yanımdaki arkadaş çok aceleciydi doğru düzgün bakamadım deryanın olaya döndü yani
ayyy derya çok sinir oldum arkadaşına koysaydın ağırlığını aa ne bencil insanlar var ya
canım karımız var ama istemeyince insanın canı sıkılıyo :) diyosun ki çocuğu çıkarayım da eğlensin, sen stres olup geri geliyosun ona bindireyim yok buna bindireyim yok... maşallah size ya gerçekten imreniyorum kitap okumayı bende çok istiyorum evde yarım kitaplarım var nerde kaldığımı unuttuğum baştan başlamam gereken ama yok okuyacak zaman bulamıyorum haftada kendime ayırdığım saat taş çatlasa 3 saattir toplam ondada açıkçası kitap okumak içimden gelmiyo kitap okumak için kafamın rahat olmasını istiyorum hiç bir şeye adepte olmadan tv izliyorum bende( hee birde burda sizin yazdıklarınızı okuyorum kitap yerine geçermi acep??