2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nasılsınız kuzucuklar nasıll belim ağrıyo diye annem geldi cuma günüde babam geldi birkilkte sakin kafayla akit geçirdik neslide çok şükür mutluydu bugün annem le babacığım izmire döndülerr nesli biraz ağladı falan ama kandırdıkk şimdilk iyi

hümacığımın eli yanmış annesi geçmiş olsun inş çabucak iyilerşirr

slm minecim geçmiş olsun canım iyi olmuş ailenle vakit geçirmen çağanada aynı annemlerden birisi giderken kıyamet kopuyo kaynanamgilin tarafında böyle bi sorun yaşamıyorum tabi..:KK52::KK52:

saolun kızlar teyzemde oldu zaten benim ev doğalgazlı allahtan yoksa her dakika telaş yapardım...arkadaşlar eşimle konuştuk bugün oda 2.çocuğu istediğini itiraf etti hehe ben yaz çocuüğu olmasını isterim ama nasip tabi bi hamile kalabileyimde demi ama nasip bakalım..

saolun kızlar teyzemde oldu zaten benim ev doğalgazlı allahtan yoksa her dakika telaş yapardım...arkadaşlar eşimle konuştuk bugün oda 2.çocuğu istediğini itiraf etti hehe ben yaz çocuüğu olmasını isterim ama nasip tabi bi hamile kalabileyimde demi ama nasip bakalım..

bircancım hadi bakalım hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre verir inş
herkese iyi geceler yeni geldik eve arkadaslara çay içmeye gittik

günaydın kızlar naber nasılsınız. benim başım çatlıyor . uykusuzluk yorgunluktan...
denize bişeyler oldu. sürekli mızmız. uykusunda bile mızıldanıyo. eller hep ağızda. şu son gelen azılar bzi baya zorlicak anlaşılan:KK37:

selam kızlar nasılsınız bizim başımıza kötü bişey geldi malesef bugün teyzeme gittik öğlen kızıma çorba ısıtmaya gittim mutfağa kuzenimle bıraktım bi ağlama sesiyle koştum elini sobaya değdirmiş yakmış avcunun içini hemen dispansere gittik yüzeysel yanık dedi anestol verdi bepanthen verdi ama onun o ağlayışı hiç gitmio kulağımdan anni acıo acıo diye of oof 3saat ağladı bağırdı hala elini kullanamıyo acıyo allah beterinden korusun diyorum bu çocuklar bizi mahvedio valla üzüntüden...

çok geçmiş olsun ne kadar korusakta bazen kazalar olabiliyor allah korumuş

allah gönlününüze göre versin

herkese günaydınn.. güzel haftalar olsun inş..

Günaydınnn iyi haftalar herkese iyi düşünelim iyi olsun herşey :KK34:

günaydın kızlar naber nasılsınız. benim başım çatlıyor . uykusuzluk yorgunluktan...
denize bişeyler oldu. sürekli mızmız. uykusunda bile mızıldanıyo. eller hep ağızda. şu son gelen azılar bzi baya zorlicak anlaşılan:KK37:

herkese günaydın

darksea denize geçmiş olsun jel kullanmıyormusun biraz rahatlatır

günaydın hanımlar çağanda aynı deniz gibi canım sürekli mızmız gece 12 de uyudu 1 de ağlayarak geri uyandı susturmak ne mümkün yarım saat ağladı eşim süt ısıt dedi muhtemelen acıkmıştır dedi bişey yemeden uymuştu süt içti uyudu sabahta 9 da uyandı gitti uyku düzenimizz off çok zor çocuk büyütmek ya

günaydın hanımlar çağanda aynı deniz gibi canım sürekli mızmız gece 12 de uyudu 1 de ağlayarak geri uyandı susturmak ne mümkün yarım saat ağladı eşim süt ısıt dedi muhtemelen acıkmıştır dedi bişey yemeden uymuştu süt içti uyudu sabahta 9 da uyandı gitti uyku düzenimizz off çok zor çocuk büyütmek ya

bizim mızmızlığımız yok ama gece uykuya geçişe çok zorlanıyoruz 2-3 gündür 1 saat anne pışpış yap diyerek geçiyor dün akşam 10a yirmi vardı yatırdım 11e çeyrek kala uyudu

kalk sen ısıt deseydin ya ayy bu kocişler ne çok biliyo :)

bizim mızmızlığımız yok ama gece uykuya geçişe çok zorlanıyoruz 2-3 gündür 1 saat anne pışpış yap diyerek geçiyor dün akşam 10a yirmi vardı yatırdım 11e çeyrek kala uyudu

bizde bu sorun epeydir var hem öğle hem akşam uykusunda dün eymenle 10 da yatağa girdik 11e çeyrek kala ancak kalktım yanından kalktım çünkü gündüz eymenle uyumuştum hafta içi kalkamıyorum uyumuş oluyorum varın siz düşünün halimizi eşime vakit ayıramıyorum off offf çabucak büyüseler ya :KK1:

kalk sen ısıt deseydin ya ayy bu kocişler ne çok biliyo :)

bizde bu sorun epeydir var hem öğle hem akşam uykusunda dün eymenle 10 da yatağa girdik 11e çeyrek kala ancak kalktım yanından kalktım çünkü gündüz eymenle uyumuştum hafta içi kalkamıyorum uyumuş oluyorum varın siz düşünün halimizi eşime vakit ayıramıyorum off offf çabucak büyüseler ya :KK1:

onu sabah dedim canım sabah 9 da uyandı çağan işte yanımıza geldi baba baba diye eşimde annesi çağan süt istiyomuş sen al git ben azdaha yatayım dedi bende çok biliyosan sen götür içir dedim çağan öptüde öptü babasını uyandırdı en sonunda kurtulamadı yanii

onu sabah dedim canım sabah 9 da uyandı çağan işte yanımıza geldi baba baba diye eşimde annesi çağan süt istiyomuş sen al git ben azdaha yatayım dedi bende çok biliyosan sen götür içir dedim çağan öptüde öptü babasını uyandırdı en sonunda kurtulamadı yanii

tühhh başka dua etseydim kabul olacakmış :KK1:

selam kızlar bir süredir bakamadım umarım herkes iyidir
çok yoğunum sınavlar filan anca glebildim
bugün de bizim bıdık hasta:KK43: sabah zor kalktı ben okula gitçektim maamsını yediriyordum sonra bi kustu bide üzülüyo anne ben kustm:KK43: diyor ağlamaklı oldu olsun oğlum temi,zleriz dedim gözüm arkada okula gittim öülene kadr gene uyumuş öğlen azcık mamasından yemiş azcık da süt içmiş durgundu çok babam nazar duası okumuş çok da esnemiş:KK43: sonra eve geldim gene uyuyo hiçbişey yememiş noldu bu çocuğa yaaa ishali yok az önce kaka yapmış...

diş çıkarıyo olabilir mi canım?
benim oğlum da çok sıkıntılı bu aralar.. eli hep ağzında olduğundan dişe yoruyorum bu mızmızlığını ve hastalıklarını...

meralcigim senin su kitap siparis listen var ya ( hic arastiramadigimdan ona vakit ayiramadigimdan ) kopya cekip ben de sipris verdim eminim meral arastirmistir ve oyle karar vermistir dedim :KK9::KK9: yaaa bir de bir kitap serisi varmis adi neydi dur bi bakayim not almistim lili ve yedi cocug diye cok ta ogreticiymis tulin kozikoglu ondan alacagim ama bu kitaplar bir sure gider bize birkac ta d&r dan akmistim cikartmali birsey :KK9:

kisacasi arastirmalarin icin tesekkur ederiz ben ve nartan daha sonra da aytes... topigimizin arstirmaci gazetecisi meral:KK34::KK34:

nurancım çok tatlısın,evet gerçekdende araştırıp da alıyorunm kıtapları:))listedekı kıtaplar başka annelerin tavsiyeleri,bir kaçınıda d&r de inceledim dun sureklıyıcı hikayeleri var,resimlerde çok canlılar... eminim hepsini çok beğenecek nartanla mert.ben bir kaç kıtap daha ekleyıp az sonra vereceğim siparişi..
misafirlerim vardı bugun onlar giitti.dunde evde değildik derken siparişler kaldı...

lili ve yedi çocuğu kıtaplarından 3 tanesi bizde var.nisanda kıtap fuarından almıştım.velı,dalı,mali bizdekinler.dali favorimiz:))bende beğenmiştim kıtapları..kasabanın en şık devi var ya lıstede o yazarın tum kıtaplarını gozun kapalı alabilirsin,çok başarılı...

bugün de bizim bıdık hasta:KK43: sabah zor kalktı ben okula gitçektim maamsını yediriyordum sonra bi kustu bide üzülüyo anne ben kustm:KK43: diyor ağlamaklı oldu olsun oğlum temi,zleriz dedim gözüm arkada okula gittim öülene kadr gene uyumuş öğlen azcık mamasından yemiş azcık da süt içmiş durgundu çok babam nazar duası okumuş çok da esnemiş:KK43: sonra eve geldim gene uyuyo hiçbişey yememiş noldu bu çocuğa yaaa ishali yok az önce kaka yapmış...

şekercikk geçmiş olsun. midesini mi uşuttu acaba,kusma falan değince o aklıma geldi..
zor iş çocuk buyutmek ya,gozlerinin içine bakıyoruz hasta olmasınlar diye ama oluyor işte:KK43:(

çok geçmiş olsun canım ya neden oldu acaba?yediği bişeymi dokunduki?inş çabucacık iyileşir tarıkcım .

içimden hiçbişey yapmak gelmiyo ya mutfağı bile toplamadım sadece yatak odamı topladım yemek yapılacak ama aklıma bişey gelmiyo menemen yapabilirim bugünüde böyle geçiririm
slm meralcim nasılsın?mert nasıl?

X