2009 Kasm Anneleri

tamam canım eşin biliyosa niye huzurun kaçsın ki gizli bi olay değilki sonuçta

yaa hadi kızlarr gaza gelip verelim şunlara çiş eğtimini yaa hep birlkite varmısınız yazında rahat edelim hazır akşma kadar evde oturuyoruz zatennn

benim de kayın peder zırt pırt arayıp duruyordu mertle konuşmak için tam çocuğun yatma saatı uyuyacak,zarrr telefon mertle konuşcakmış,koca gun aklına gelmiyor tam uyku vaktı.bende konuşmuyor mert telefonla yere atıyor falan dedim.o gunden beri aranmıyor:37

nurancım enerjıne hastayım canımben reglıyım bugunlerde hiç çıkasım yok dışarıya...

ayyy aramasın madem yaa neyse bşverr
nuranın zaten maşşallhı var kızım uyusun uyansın marketleri gezicem kızımıda alıcam çıkıcamm biraz vakit geçiyor en azındannn sonra pilavını tavuğunu alıp parka götürcem parkta yedircemmm kızımaaa inş değişmez fikrimmm

n

yaa hadi kızlarr gaza gelip verelim şunlara çiş eğtimini yaa hep birlkite varmısınız yazında rahat edelim hazır akşma kadar evde oturuyoruz zatennn

mine guzel diyorsunda ya üşütürsek çocukları..evim komple ısınsa duşunebilirdimde,bizde kilima var sadece oturduğumuz oda sıcak o yuzden ben baharı bekleyeceğim....zatı benim oğlanında hevesi yok,lazımlık,adaptor var ama oturmak istemiyorr

o zaman zor olur canım yaa benim gaza gelmeye ihtiyacımmm var azcıkkk

parkda banka oturup yıyecekmı yani yemeğini,mert hayatta oturmaz,illa mama sandalyesi olacakk..ben yedirirken o ya resim yapacak,yada arabasıyla oynayacak...

yemeğini yedirdim,uyutmaya gidiyoruz.sonrada kendime azıcık kısırmı yapsam kı:))canım istedi...

parkda banka oturup yıyecekmı yani yemeğini,mert hayatta oturmaz,illa mama sandalyesi olacakk..ben yedirirken o ya resim yapacak,yada arabasıyla oynayacak...

denemedim ama yer büyük ihtimalleee ayyy vazgecesim geldi en iyisi evde yedirip çıkartmak o zaman

bende çağanı uyuttum duş aldım geldim eee akşam için süslencem biraz .yaa çok acıktım meralde kısırdan bahsetmiş canım çekti bak şimdi ben ne yesem acaba?

minecim hazır değilse üsteleme. hiç iyi olmazmış öyle. bayağı ağır yaralar açabilirsin psikolojisinde. bence bir dönem hiiiç çiş lafını etme. sonra yeniden denersin. inatlaşmasın bu konuda seninle

ohh benim yerimede eğlenn çağan aklına bile gelmesinnn

eğlenirim canım çağan illaki aklıma geliyo hatta zırt pırt arıyoruz napıyo diye annem onu öyle güzel besliyo bakıyoki bizi pek aramıyo hatta ananeden bize gelmek istemiyo arabaya binerken onuda istiyo yanımızda eşimde anne gel çağan uyuyunca ben seni eve bırakırım diyo

napim cazip hale getirmeye çalışıyorum canımcımm

iyi yapıyosun canım bende üstelemiyorum hatta çişe hiç götürmüyorum kendi geliyo anne çiş diye pipisini yada poposunu gösteriyo hangisini yaptığını anlıyorum illaki bigün söyleyecek çişini havalar çok soğudu bizim buralarda daha bi soğuk artık yaza kalır daha iyi olur benim için

acele etmeyin nezamna hazırsa ozaman söylesin. cidden bu tuvalet eğitimi ağır psikolojik sorunlara yol açabiliyormuş.
ilerki yaşlarında altına filan kaçırmalar olabiliyormuş. oyüzden kendi haline bırakın.........

kızlar perşembeyada cuma oğlumu çocuk psikaytriste götüreceğim. tabi onun söylückleri çok önemli ama bide size danışayım dedim. oğlumu kreşe vermek istiyorum sırf dil gelişimi için. nasıl olur sizce?
bakıcısı filanda çok iyi. tabi bide evinn konforu var. seçim yapmakta zorlanıyorum ne dersiniz?

canım o kreş olayını bende düşünüyorum hem paylaşımcı olsun hemde konusmasını hızlandırmak için daha bakamadım ama eşimin pek gönlü yok tabi bakamazlar diye ama sen bilirsin canım

canım o kreş olayını bende düşünüyorum hem paylaşımcı olsun hemde konusmasını hızlandırmak için daha bakamadım ama eşimin pek gönlü yok tabi bakamazlar diye ama sen bilirsin canım

ben zaten çocuğuma kendim bakmıyorum ki. ne bililm kresşin artıları eksileride olacak tabi ama. bu konuşma olayı başka türlü nasıl çözülür bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…