kafamı taktığım falan yoktaa eşimle huzurum kaçmasın yeterrrgerçi eşimin haberi var annene böyle böyle dedim kesin alınmıştır dedimm haberin olsun bende senin anne söylüyomm o alınmıyoda annem nie alınıyoki dediii nebilimmm dedimmm
benim de kayın peder zırt pırt arayıp duruyordu mertle konuşmak için tam çocuğun yatma saatı uyuyacak,zarrr telefon mertle konuşcakmış,koca gun aklına gelmiyor tam uyku vaktı.bende konuşmuyor mert telefonla yere atıyor falan dedim.o gunden beri aranmıyor:37
nurancım enerjıne hastayım canımben reglıyım bugunlerde hiç çıkasım yok dışarıya...
yaa hadi kızlarr gaza gelip verelim şunlara çiş eğtimini yaa hep birlkite varmısınız yazında rahat edelim hazır akşma kadar evde oturuyoruz zatennn
mine guzel diyorsunda ya üşütürsek çocukları..evim komple ısınsa duşunebilirdimde,bizde kilima var sadece oturduğumuz oda sıcak o yuzden ben baharı bekleyeceğim....zatı benim oğlanında hevesi yok,lazımlık,adaptor var ama oturmak istemiyorr
ayyy aramasın madem yaa neyse bşverr
nuranın zaten maşşallhı var kızım uyusun uyansın marketleri gezicem kızımıda alıcam çıkıcamm biraz vakit geçiyor en azındannn sonra pilavını tavuğunu alıp parka götürcem parkta yedircemmm kızımaaa inş değişmez fikrimmm
n
parkda banka oturup yıyecekmı yani yemeğini,mert hayatta oturmaz,illa mama sandalyesi olacakk..ben yedirirken o ya resim yapacak,yada arabasıyla oynayacak...
bende çağanı uyuttum duş aldım geldim eee akşam için süslencem biraz .yaa çok acıktım meralde kısırdan bahsetmiş canım çekti bak şimdi ben ne yesem acaba?
kız sende ne laflar varmış öyle nani nani demek bide ben deneyeyim bunları inş işe yarar
ohh benim yerimede eğlenn çağan aklına bile gelmesinnn
napim cazip hale getirmeye çalışıyorum canımcımm
iyi yapıyosun canım bende üstelemiyorum hatta çişe hiç götürmüyorum kendi geliyo anne çiş diye pipisini yada poposunu gösteriyo hangisini yaptığını anlıyorum illaki bigün söyleyecek çişini havalar çok soğudu bizim buralarda daha bi soğuk artık yaza kalır daha iyi olur benim için
kızlar perşembeyada cuma oğlumu çocuk psikaytriste götüreceğim. tabi onun söylückleri çok önemli ama bide size danışayım dedim. oğlumu kreşe vermek istiyorum sırf dil gelişimi için. nasıl olur sizce?
bakıcısı filanda çok iyi. tabi bide evinn konforu var. seçim yapmakta zorlanıyorum ne dersiniz?
canım o kreş olayını bende düşünüyorum hem paylaşımcı olsun hemde konusmasını hızlandırmak için daha bakamadım ama eşimin pek gönlü yok tabi bakamazlar diye ama sen bilirsin canım