ben zaten çocuğuma kendim bakmıyorum ki. ne bililm kresşin artıları eksileride olacak tabi ama. bu konuşma olayı başka türlü nasıl çözülür bilmiyorum
kızlar perşembeyada cuma oğlumu çocuk psikaytriste götüreceğim. tabi onun söylückleri çok önemli ama bide size danışayım dedim. oğlumu kreşe vermek istiyorum sırf dil gelişimi için. nasıl olur sizce?
bakıcısı filanda çok iyi. tabi bide evinn konforu var. seçim yapmakta zorlanıyorum ne dersiniz?
kızlar perşembeyada cuma oğlumu çocuk psikaytriste götüreceğim. tabi onun söylückleri çok önemli ama bide size danışayım dedim. oğlumu kreşe vermek istiyorum sırf dil gelişimi için. nasıl olur sizce?
bakıcısı filanda çok iyi. tabi bide evinn konforu var. seçim yapmakta zorlanıyorum ne dersiniz?
serap,oğuz nasıl oldu?
nesli bu keki çokkkk sevdiii
nesli bu keki çokkkk sevdiii
oğuz hala balgamlı balgamlı öksürüyor dün akşam kivi yedirdim dediğiniz yöntemle yumurta gibi başını kestim çay kaşığıyla yedirdim belki diyorum kivi etki eder de geçer :) inş. yarını bekliyorum doktoru aramak için bakalım ne diyecek ilaç bitince 3 gün bekle demişti yarın doluyor süre..
ben dün akşam yapamadım bu akşam inş. yapıcam ama kayınvalideme gidebiliriz muhtemelen yarına kalacak :) ben dün akşamlık bebe bisküisi muz bal pekmez kattım sütüne afiyetle içti maşallah bi ara kilo almak için bende bu yöntemi uyguladım bana fayda etmedi akneciklerim bayram etti ama belki yawru toparlar biraz çok hareketli her görende zayıflamış diyor moralim bozuluyor.. ama bu kek işi kafama çok yattı bakalım inş. en kısa zamanda yaparım ben ölçüleri biraz daha artırıp aylık yapmayı düşünüyorum bu hızla anca yapıp yedirebileceğim sanırımm
ayyy halimi görr gelmişş anneee bbeğim uyumuyo napcam benn diyooo:)))akşam 6 tı gibi sıkışır uykuya o zamn sorunnn benim içinn
eveeeet nesli bu gün öğle uykusuna uyumadııı anne uyumucamm bebek uyusun dedi uykum yok dedi durduuakşam nasıl olur bilmem pufff
ben kıviyle elmayı,yada kiviyle muzu rendelıp veriyorum,boylede deneyebilirsin..