ayyy aşkolun ya bensiz muhabbet almış başını gitmiş sayfa birikmiş neyse yetiştimmm sabah 9 da kalktık kızımla baktım evee hadi kıızm kahvaltıyı dışarda yapalım dedimm canına minnett attaa gidiyoz diye diye çığlıklar ata ata üstünü getiiryoo neyser giyindik kavaltımızı dışarda yaptıık maşşalh çok güzel kahvaltı etti yaptık kahvaltımızıı şimdi ne yapıl annecim dedimm parkaa gidelim ok dedim ggiitikk allahım bu kız beni ölüdlrcek parkın yanıda inşaatçılarr var ben öğle uykusuna bak adamlara kızıyolar diyodum koş koş yatağa diyodum öyle yatıodu neyse adamları gördüü anneee bakk adamlaraa kaçç kaçç kaçç kızcaklar diyo adamlarda şaşkın şaşkın baktıı banaa bid e kaçışı varki görmeyin sıpanınn çocuktan al haberiii mubarekk sonra parkta baya oynnadık evimize geldik içeri girdi ayakabılarını çıkarıyo annee çok yoruldum benn ayyy ayyy diyooo sıpa ya buuu şimdide bbekleriyle oynuyooo...
derya geçmiş olsun canımm inş çabuk atlatırr çağanımm
algısı neslişin çok güzel maşallah herşeyden 250grm anlıyo derler yaa işte nesli öyle bişi olcak galiba
nesli altını doldurdu herşeye dili dönüyo bidee çişim var desee hayret bişiii yaagiidim temizliyim geliimm
mineee hoş geldin ohhh anne kız sefanız olsun
bu arada netten hepatit a aşı fiyatına baktım minimum 29 max 51 tl olan var ahdi bakalım uzman sorusu bunların hangisi en iyisi yada siz hangi markaları aldınız :26:
ohh güne güzel başlamışsın canım inş hep böyle gider .çok bilmiş nesli nolcek işte anasıyla çene yarıştırıyoo çiş olayı bizdede aynı canım şimdide yaptıktan sonra yanıma gelip anne çişşş anne çişşş diyerek elimden tutup bezinin olduğu yeri gösteriyo değiştirmem için yere yatıp beni bekliyo
sormaa vallahi zilli zilli bu kzı çağanla ikisi aynı normali mızmız bir çocuk neslidee onu unutturmya çalışıyoruz o ne isterse orta yolunu bulmaya çalışıyoruzz çişleirni söylemey niyetleri yokk götürüyorum vc ye hadi çiş yapalım diyom yamıcam yok diyoo neyse gellionz içeri annee bebiğim çişi geldi kak kak diyo götürüyoz bebeğini çiş tutturuyo aferin bebeğim çok seviomm seni diyo bbeğinee hadi sıra send ediyom bebeğim yaptı ben yapmıcam diyooo
ya bizde de konuşma yok ama hem gece hem gündüz çişini hallettik. bir damla bile kaçırmıyo altına maşallahbi terslik var bu işte ama ne:26:
konuşması nı biz öğretmiyoruz ki canım kendi öğreniyoo ama çiş olayı bence yat kalk dua et halletmişin en zoru ben başaramıcam gibi geliyo bu çiş olayını
öyle canım ya büyük rahatlık. ama biliyomusun çiş olayınıda ben öğretmedim. bi gün pipisini tutarak yanıma geldi. sonra tuvaleti gösterdi. zaten tuvalete çok meraklıydı. ben girip kapıyı kapatınca hep yanıma gelmek istiyodu. bende kapıyı açık bırakıyodum napim
işte ogün bugündür sölüyo sıpamm
ha bide tabi tuvaletteki çeşme onu cezbediyodu. her çişten sonra suyu onun dökmesine izin veriyodum. suyla oynamayı çok sever çocuklar. oda suyla oynamak için söylüyodu işte. tabi havalar soğuyunca bir klozet adaptörü aldık artık orda yapıyo. suyla oynamak yok yani..
maşallah maşşalah canım yaa ne güzel bizde bi öğrensek du altinı açıyım da vc ye gtüreyimmmbezinide bağlamayım yatana kadarr çok pis gaza geldim
ayy biz bi koltuk şeklinde lazımlık aldık ilgisini çeksinde diye bide normal lazımlık vardı bide adaptorümüzde varr vakvaklıı herşey vardaa çiş söyleyen bi kızımız yokk
birlikte girin tuvalete. gerekirse sen yap o izlesin. sonrada suyu dök. hadi çişş sana bay bay filan de.
mesela şu dönem deniz çiş deyince ben nanii naniii diye itfaiye sesi çırayorum oda eşlik ediyo. sonra kapıyı açııın çiçekleri sulamaya geldik hadi fışkırt oğlum diyorum çok hoşuna gidiyo. böyle oyunlarla deneyin bide bakalım
haaa bu arada kayınvalidem bende küsmüş kızlarr neymiş o gün nesliyle konuşcakmış ben nesli demin sustu şimdi tekrardan ağlamsın siizn için dedim diyee ogün nesliye kızdığım gün vardıya nesli zaten o gün beni delirtti babasıda nöbetçiydii onun peşinde bir sürü ağladıı sonra kayın validem aradı ne yapıonuz diye iyiyi nesli yeni sustu dedim ağlaya ağlaya patladıı dedim ben konuşayım dedi anne şimdi konuşmasan olmazmı dedim ( çünkü kızm snei parka götüreyimmi havhalara taş atalımmı diyo çocuğu cezbediyo saat akşamn 9 u nerden paraka gitcem kendiside götürmez sonra neslide ağlarrdı bende bu na bağlı olarak)
daha yeni sustu dedim dememle sesi değişti kadının bidahada aramadı ben ardım sesi tuhaf geliyodu ama dedim bidaha aramam dedim şimdi ne o arıyo nede ben arıyorum ben aynı şeyi annemede söylüyorummmm o alımıyoo ama hayret bişi
birlikte girin tuvalete. gerekirse sen yap o izlesin. sonrada suyu dök. hadi çişş sana bay bay filan de.
mesela şu dönem deniz çiş deyince ben nanii naniii diye itfaiye sesi çırayorum oda eşlik ediyo. sonra kapıyı açııın çiçekleri sulamaya geldik hadi fışkırt oğlum diyorum çok hoşuna gidiyo. böyle oyunlarla deneyin bide bakalım
aman canım takma kafanı düzelir halimizden anlamıyorlar işte sonrada hemen alınıyorlar