2009 Kasm Anneleri

hımm. denizinde algısı iyi çok şükür. mesela dolaptan sütü al, bardağa doldurup iç dediğimde hemen yapıveriyo. hehe işinede geliyo tabi :))
yani iki komutu birleştirip söylediğimde yapıyor...

sana da gecmis olsun meralcigim ne olabilir ki sirtinda hem de kasinan birsey sen de alerji olmadin degil mi sekerim? kocan bir baksaydi nedir? sivilce mi bazen sivilceler de kasinabiliyor?

derya çok geçmiş olsun cnm bak çağan paşam nazlı büyüyen bir çocuk 2.si kolay olur ilki zorsa ikinci kolay bebek oluyomuş

ne kadr sevinirim canım inş beklerim...aman nurancım bir fikirler olsun zaten,onlarda bir birey,robot değiller kı.bizim yonlendirmelerimizle doğruları oğrenecekler ama kendi istediklerini yapacaklar bu sıpalar...

sana da gecmis olsun meralcigim ne olabilir ki sirtinda hem de kasinan birsey sen de alerji olmadin degil mi sekerim? kocan bir baksaydi nedir? sivilce mi bazen sivilceler de kasinabiliyor?

nurancım siyah nokta gibi birsey vardı ben onu sıktırdım bir kaç kere sonra kaçıdımda sanırım ondan yara gibi birsey oldu.şimdi kaşımamaya çalışıyorum ama bazen engel olamayıp kaçıyorum .boyle oluncada pul pul kabuk bağlıyor.aynı dongu devam ediyor işte.kaçıyorum yoluyorum falan...bu hafta randevu alayımda gidecağim..

hımm. denizinde algısı iyi çok şükür. mesela dolaptan sütü al, bardağa doldurup iç dediğimde hemen yapıveriyo. hehe işinede geliyo tabi :))
yani iki komutu birleştirip söylediğimde yapıyor...

denizede maşallah algısı ıyı,geriside gelecek annesi..

bende aynısından yapacağımdır,optum herkezi....

darksea bizde çay ocağını arayalımda kahveler gelsin evdekine benzemiyo ama idare ediyo
bide kızlar eymen bu ara daha düzgün konuşuyo eskiden gelmeycem falan diyodu şimdi geliyorum gidiyorum gibi düzeltiyo kelimeleri bide rrr leri baskılı söylüyoki çok komik hali var

gel nagiscigim beraber icelim bu turk kahvesi de muhabbetsiz gitmiyor ki hic kizlar ya siz anlatiyorsunuz ya ben de cok merak ediyorum keske gorebilsek cocuklari cok isterdim valla..

kahve içelim diyosun yani :))) zaten çay kave çay kahve mide kalmadı ya bende...
amaa bugün arkadşlarla kısır yapacaz işyerinde :)))

gel nagiscigim beraber icelim bu turk kahvesi de muhabbetsiz gitmiyor ki hic kizlar ya siz anlatiyorsunuz ya ben de cok merak ediyorum keske gorebilsek cocuklari cok isterdim valla..

ayy keşke ya nuran bu sene tatile izmire gel merale gidelim yada meral bursaya gelirse sende atla uçağa gel ben sizi alırım airporttan
kahve içelim diyosun yani :))) zaten çay kave çay kahve mide kalmadı ya bende...
amaa bugün arkadşlarla kısır yapacaz işyerinde :)))

çayla aram yok hemde hiç kahvaltı dahil kahvede günde bir ne yesem ki bugün size kısıramı gelsem

vallaha bilmiyorum canım evet çok kapsamlı bi konu ne yaptı bilemiyorum ve bişey vereceğim zaman tırsarak veriyorum artık.sanada geçmiş olsun canım evet ya kuzum nasıl kaşınıyodu bide bana getiriyodu kollarımı kaşı diye bırakınca bağırıyodu dayanamadım hemen zaten eşimi aradım oda hemen geldi duramamış

kizlar canlarim ben daha kahvalti etmedim bir edeyim de kahve mi de alayim geleyim bekleyin beni anacimmm

afiyet olsun canım bende sabah eşimle yaptım ama çok canım istemiyordu yiyemedim ohh kahveler filan bi ben sevemedim şu kahve olayını sanırım

derya çok geçmiş olsun cnm bak çağan paşam nazlı büyüyen bir çocuk 2.si kolay olur ilki zorsa ikinci kolay bebek oluyomuş

sağol nagihancım yok canım ben bunları gördükçe daha çok korkmaya başladım ikinciden ve yok diyorumde başka bişey demiyorum artık

gel canım gel biz zeten yaptıkmı kocaa bir leğen yaparız. bir ordu gelse doyar yani. keşke gelsen canım başımın tacısın yani...
yazın muğlaya gelin siz en iyisi benim misafirim olun arkadaşlar

geçmiş olsun canım...
deryacım neden olmuş kaşıntı ne dedi dr. ben kaçırdım eğer söylediysen de kusura bakma canım

arkadaslar ben de kacayim nartan meyve yiyecek aytes te yer mi uyurmu belli degil nartan i anneme birakayim diyordum ki isi varmis o uyunca disari cikmak istiyorum... sonra da gelirim ogle yemekleri derken onlari da cikaririm disari biraz sonra aksam olur zaten bir aksam bir sabah oluyor gunler su gibi akip gidiyor...

hepinizi cok cok cokkk opuyorum

ayyy aşkolun ya bensiz muhabbet almış başını gitmiş sayfa birikmiş neyse yetiştimmm sabah 9 da kalktık kızımla baktım evee hadi kıızm kahvaltıyı dışarda yapalım dedimm canına minnett attaa gidiyoz diye diye çığlıklar ata ata üstünü getiiryoo neyser giyindik kavaltımızı dışarda yaptıık maşşalh çok güzel kahvaltı etti yaptık kahvaltımızıı şimdi ne yapıl annecim dedimm parkaa gidelim ok dedim ggiitikk allahım bu kız beni ölüdlrcek parkın yanıda inşaatçılarr var ben öğle uykusuna bak adamlara kızıyolar diyodum koş koş yatağa diyodum öyle yatıodu neyse adamları gördüü anneee bakk adamlaraa kaçç kaçç kaçç kızcaklar diyo adamlarda şaşkın şaşkın baktıı banaa bid e kaçışı varki görmeyin sıpanınn çocuktan al haberiii mubarekk sonra parkta baya oynnadık evimize geldik içeri girdi ayakabılarını çıkarıyo annee çok yoruldum benn ayyy ayyy diyooo sıpa ya buuu şimdide bbekleriyle oynuyooo...

derya geçmiş olsun canımm inş çabuk atlatırr çağanımm

algısı neslişin çok güzel maşallah herşeyden 250grm anlıyo derler yaa işte nesli öyle bişi olcak galiba

nesli altını doldurdu herşeye dili dönüyo bidee çişim var desee hayret bişiii yaa giidim temizliyim geliimm

geçmiş olsun canım...
deryacım neden olmuş kaşıntı ne dedi dr. ben kaçırdım eğer söylediysen de kusura bakma canım

sağol canım dr herşey yapmış olabilir bilir dedi eğer bi enfeksiyon geçirdiyse yada geçiriyo olabilirse yapar dedi şu anda anlamamız çok zor bu bi kaç gün sürer eğer bidaha tekrarlarsa alerji bölümüne götürün dedi canım orda bi iğne yaptılar bacağından bide şurup verdiler eve geldik evde kullanmam içinde verdi ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…