2009 Kasm Anneleri

herkese slm bu arada dün belim çok kötü şekilde tutuldu annem kaldı akşam bugün gidecek biraz daha iyiyim ama rahat oturup kalkamıyorum denizde uyuyor birazdan uyanır

geçmiş olsun ya canım... annen yakınında mı oturuyor

sağol canım çarşamba evi ilçlattık annemde kaldık denizi merdivenlerden çıkartırken tutuldu tam geçiyordu dün avmden geldik yatırmadan tuvalete oturtayım dedim öyle kaldım ayağa kalkamadım eşim kaldırdığı çocuğu tuvaletten annem yakında allahtan o geldi herşeyimize koşturuyor allah razı olsun

kullanmam mı canım onuda denedim hatta bir yemek kaşığı yazıyodu bizim sıpa yarım çaybardağını dikip içti günde 3 kez :) ama hala öksürüyor.. bi de şey dediler zeytinyağında kara biberi kızdır el sokulacak kadar soğuyunca göğsüne sırtına sür yatmadan önce sar sabaha bişi kalmaz dediler ama cesaret edemedim ona bi tek o kaldı sanırım..

arkadaşlar ben çıkmadan şu kiviyi nasıl yedirdiğimizide yazsanız blendırdan geçirip süte muz balla eklesem olur mu? bizimki ekşi şeyleri pek sevmiyor da bi tarif verseniz sevinirim..

iyi akşamlar kızlar ayy geçmiş ancak birikmiş minenin dediği gibi çok şey kaçırmışım aklımda olanlara cvp yazayım unuttuklarımda kusura bakmasın ne olur..
serapcım çok geçmiş olsun canım neyseki istediğin gibi bi dr bulmuşsun ama bende nagihan gibi çok hastaysa antibiyotik vermekten yanayım
mine ve meralcim ohh evler mis gibi olmuştur güle güle kirletinn
aşılardan bahsetmişsiniz bizede parayla yapılan aşılar söylenmedi hiç ben hep sizlerden duydum aile hekimimizden memnunum ama hemşiremizden hiç memnun değilim

bugün çok yoğundum o yüzden gelemedim hiç eşim 1 de gitti o giderken çağan uyandı derken arkadasım geldi bişeyler hazırladım çocuklardan hiçbişey anlamadık tabi sonra o gitti erkek kardeşim geldi çağan sağolsun hiç durmuyo ne gece uyuyo ne gündüz bide çok huysuz off bıktım vallahi..gece uyanmaları çağandada çok fazla tam ben uyutuyorum oturuyorum arkamdan geri geliyo ama gözleri kapalı hele birinde kafasını küt diye kapıya vurdu ne ağladı ama neyseki bişeyi yoktu sabaha kadar o kalkıyo ben yatırıyorum sabahta en geç 7 de ayaktayız sersem gibi oluyorum bende belim bugünde çok ağrıyoo

kendi odasındamı yatıyor derfatcım geçmiş olsun ya benimde belim tutuk sorma

kendi odasındamı yatıyor derfatcım geçmiş olsun ya benimde belim tutuk sorma

evet canım odasını ayırdım 1 ay oldu ama biryerimi ağrıyo anlamadım bizim odada yatarkende yapıyodu böyle ..sağol canım ben regl oldum 3ncü günüm bugün o yüzden ağrıyo belim sabada geçmiş olsun canım

iyi gecelr kızlarr nesliyle keki yaptık çok tatlı olmasada sanıırm ben az tahin kattım çok koyu kıvamlıydı ayarı tutturamdım yada ilk defa tam buğday unu ile yaptığım için yadırgadımm eh güzeldii iştee bi kabardıkı sormayınnnesli pişer pişmez merakındanmıdır nedir bir dilim yedi yatarkende sütüne kattım çok sevmedi değiştir sütüü dedi tabi normal ballı süt verdim zilliyeebabamızda yedii eh dedi benim görüşümde ehh normal unla yapsaydım şahane olabilirdi denemkte fayda varr ama nesli ımmmm ımmm çok güzel diye diye yedii tarifi veren arkadaşım teşekürlerr :13::13:

gunaydin arkadasdlar nasilsiniz? bizler cok iyiyiz cok sukur... dun nartan la ciktik kocam la bulurstuk bize aksam yemegi ismarladi su ege yemekleri yapan yerde cok guzeldi valla su ege mutfagina bayiliyorum zaten nartan sadece bir bardak kirdi o kadar masalardaki tabaklari falan aldi ama allahtan elinden sadece bardagi dusurdu buna da sukur dedik balik yiyecegim diye tutturdu zor bekledi gelmesini baya da yedi laf aramizda masallah eve donerken sadece kucagima gel deyip durdu o da beni kucgina al demek nartan ca da iste sarki hikaye falan uzun bir yolu atlattik sukur ama hala arabayi sevmiyor bunaliyor koltugunda sabit durmaktan... sizlerde durum nasil uzun yola nasil dayanabiliyorlar???

bu arada sebnem i merak eden arkadaslar varsa gecen gun facebook ta rastladim cok fazla yogunmus kurs tam gaz devam ediyormus cocuklar ve kendisi iyiyms okumaya calisiyorum ama yazamiyorum dedi... merak eden arkadaslara duyuyrulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…