- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.248
doğumgününüz kutlu olsun nice yaşlara
canım benim görümcemin oğlu 4 yaşında konuşmuş şimdi maşallah kocaman delikanlı hayırlısıyla denizinde konuşacak annesi
doğumgününüz kutlu olsun mutlu yıllar
afferim tuğkana bizimde haftaya ama ben denizden hiç umutlu değilim daha apartmanın kapısında başlıyo mızırdanmaya
mine aydının neresindesin
inş konuşacak canım dediğin gibi. ama çok geç kalmaz inş. yoksa ben meraktan hastalanacam
herkese slm bu arada dün belim çok kötü şekilde tutuldu annem kaldı akşam bugün gidecek biraz daha iyiyim ama rahat oturup kalkamıyorum denizde uyuyor birazdan uyanır
geçmiş olsun ya canım... annen yakınında mı oturuyor
serap geçmiş olsun.hadi sevindim bak aradığın gibi bir doktor bulmuşsun.o bahsettiğin aşı hepatıt a dı 2 doz oluyor.5 yaşına keder istedğin zaman yaptırabiliyorsun..
şu karaturp bal karışımını biliyorsundur,ondan kullandın mı acep?
canım benim görümcemin oğlu 4 yaşında konuşmuş şimdi maşallah kocaman delikanlı hayırlısıyla denizinde konuşacak annesi
afferim tuğkana bizimde haftaya ama ben denizden hiç umutlu değilim daha apartmanın kapısında başlıyo mızırdanmaya
mine aydının neresindesin
merkez mimar sinandayımm canımm ayy sendemi aydındasın inş komşum çıkarsında çocuklarr oynarrrr hiç arkadaşımız yokk:13::13:
arkadaşlar ben çıkmadan şu kiviyi nasıl yedirdiğimizide yazsanız blendırdan geçirip süte muz balla eklesem olur mu? bizimki ekşi şeyleri pek sevmiyor da bi tarif verseniz sevinirim..
geçmiş olsun canım ya benimde ikidebir boynum tutulup kalıyooooherkese slm bu arada dün belim çok kötü şekilde tutuldu annem kaldı akşam bugün gidecek biraz daha iyiyim ama rahat oturup kalkamıyorum denizde uyuyor birazdan uyanır
merkez mimar sinandayımm canımm ayy sendemi aydındasın inş komşum çıkarsında çocuklarr oynarrrr hiç arkadaşımız yokk:13::13:
biz adadyız canım yakın olsak iyi olurdu ya
ben kaçıyorum kızlar deniz uyandı yemek yiyecek iyi akşamlar
bugün çok yoğundum o yüzden gelemedim hiç eşim 1 de gitti o giderken çağan uyandı derken arkadasım geldi bişeyler hazırladım çocuklardan hiçbişey anlamadık tabi sonra o gitti erkek kardeşim geldi çağan sağolsun hiç durmuyo ne gece uyuyo ne gündüz bide çok huysuz off bıktım vallahi..gece uyanmaları çağandada çok fazla tam ben uyutuyorum oturuyorum arkamdan geri geliyo ama gözleri kapalı hele birinde kafasını küt diye kapıya vurdu ne ağladı ama neyseki bişeyi yoktu sabaha kadar o kalkıyo ben yatırıyorum sabahta en geç 7 de ayaktayız sersem gibi oluyorum bende belim bugünde çok ağrıyoo
geçmiş olsun canım ya benimde ikidebir boynum tutulup kalıyoooo
kendi odasındamı yatıyor derfatcım geçmiş olsun ya benimde belim tutuk sorma