ya kızlar bişey dicem. şimdi daha önceden okuyanlar bilir benim eşim elbise giymemi istemiyodu. neyse o krizi aştık bayramda 2 elbise aldım kendime
biri ten rengi gibi kahve, öteki siyah beyaz. elbise için şöyle şık bir çizme alayım diyorum. boz kahve alsam siyahın altınada giyebilir miyim o renk çizmeyi ne dersiniz[/QUOTE
ten renginin altına boz kahve güzel dururda siyah beyazda pek hoş olmaz gibi aynı renk çanta yada ona yakın montun varsa olabilir :26:
hımmm. demek öyle diyosun. neyse uygun fiyatlı bulursam 2 tane alayım bari. bir siyah bir de açık renk
laremcim mertin konuşması da iyi düzeydeymiş. maşallah.
dua edin benim oğlumda konuşsun ya. çok üzülüyorum
canım,denizinde konuşması yakındır endişelenme.bak o çişini bile soyluyor ne zamandır.mertde oyle bir icraat yok,uzun surede olacağa benzemiyor
meral facede görmüşsün ya fotoları baştaki iki fotodan birini fotoğrafçıdan çıkarttırayım diyorum büyükçe sence hangisi hoş yüzüne güneş vuranmı yoksa gözleri ön plana çıkan mı :26: ay ne biçim bir soru oldu bu böyle
nagiş tekrar baktım fotolara 2. fotoyu fotografçıda çıkar derim.ne kadr muzıp aynı zamanda masum bakmış.maşallah ya bayıldım..
saol cnm ya ay nasıl rahatladım tarık bi burun akıntısıyla atlatacak sanırım:)gözün aydın canım annenler gelmiş ama tarıkkta hasta olmuş inş çabuk atlatır geçmiş olsun canım
ben tarıkı bıraktım kendi halime nasılsa söylicek bi gün sıkıştırmak istemiyorum ama söylerse tutarım çişe bzen söylüyor ama yaptıktan sonra :) zamanlama hatası var yaniiiigünaydınn canım geçmiş olsun aman size bişey olmasında onlar kolay yaptırılır canım ..neslide beni öldürecek laflarıyla ya çok bilmiş seni maşallah diyelimemziğe gelince bazen çağanda emiyo ama keyfi çabuk unutuyo alışkanlık değil ama oyun onunkisisi..
ya kızlar çağan çiş yaptığında iki eliyle pipisini tutuyo anne çiş diyo ıslak mendilin olduğu yeri gösteriyo yere yatıyo değiştir diye bazen oyun yapıyo sizce daha bekleyeyimmi havalar soğuduya yaza doğru iyice alışmış olur diye düşünüyorum sizce ne yapayım?
cnm ben de çok sık okuyamasam da elimden gelen yapıyorum bi de öğretmenim ya ben evde de ders hazırlıklarım oluyor çocuktan fırsat kaldıkça konularıma çalışıyorum yazılılar filan anca işte. eskisi gibi okuyamıyorum maalesef.nurancım,mert hala yastık kullanmıyor.almam gerekseydi kaz tuğu alırdım,bizim yastıklar oylede pek bir rahat oluyor antı alerjık aynı zamanda..
şekercik edebiyatçi değilim ama iyi bir okur olduğum soylenebilinir.mertle birlikte zaman ayıramama durumlarım oldu ama eski gunlerime döneceğim,kararlıyım:)kıtap ihtiyaçdır diyorum ve onerilerini beklıyorum.sence mutlaka okunmalı dediğin ilk 5 kıtap nedir???5 kıtapla kısatlamak çok zor farkındayım...
mine hoşgeldinneslinin huzrsuzlukları,emziğe duşmesi,hep kucak istemesi falan çok sık yer değiştirdiğiniz için olabilir.çocuklar alışkanlıklarının değişmesinden pek hoşlanmıyorlarmış.evdekı eşyaların yerinin değişmesi bile onlar için buyuk bır olaymış bu goz onune alındığında siz taşındınız.izmire gidip gelmeleriniz oldu,sonra ankarada kaldınız.tum bunlar etkılıyordur onu..
nagihancım canım arkadaşım,geçmiş olsun(bu bayramda çok yordun kendini şimdi çıkıyor acısı,neysekı eymen iyi...fotograflarınıda gordum şimdi çok tatlı çok.kamyona nasıl da sevinmiş.hep boyle minik şeylerden mutlu olsunlar bebişlerimiz inş hayatları boyunca...
bu kocaların egolarını biz şişiriyoruz,seninde dediğin gibihayatımızın merkezi yapıyoruz,altdan alıyor,huzursuzluk olmasın diye yutuyoruz bazı şeyleri.aynı şekılde karşılık goremeyıncede patlamalar yaşıyoruz
derya kolay gelsin
cnm ya bizimki de bu aralar çok uyanıyor gece bi yeri ağrımıştır annesi:)kızlar bu gece mert 4 gibi bir uyandı,uyumak bilmedi ,en az bir saat uğraştık.ilk ağladı uyanırca.sonra dalar gibi oldu hep anne diye sayılkladı.bir ara oyuncaklarını saydı onlarla oynuyacakmış,en son 'elma istiyoyum' dedi.hay allahım ya gecenın kor saatıde olsa çok tatlıydı :)amabir yerimi ağrıyordu,ne oldu çozemedim..
iyi akşamlar kızlarr ancak gelebildim geçmişi okudum biraz ama çok sinirliyim akşama eşim bugün erken gelecek 6 da çıkıyo bende dışarı çıkıcaz diye plan yapıyodumki eşim aradı vee akşama misafir geleceğini söyledi müdürü ve eşi gelecekmiş ve hiçbir hazırlığım yok daha yemek bile yapmadım kendimize çayın yanına yapacak hiçbişeyim yok hemde çağanı anneme bırakıp biraz dolaşmayı düşünüyodum ya hepsi hayal oldu çayın yanınada artık marketten hazır bişeyler alırım zaten çağan çok huysuz çok mızmız istesemde hiçbişey yapmama izin vermiyooo
dakseaacım elbise almışsın canım bak sorun çözülmüş bencede siyah beyaz elbiseye siyah çizme al deıchmanna bakabilirsin ben ordan aldım
kızlarr bende suç ve cezayı okumaya başlıycam ama bugün olmayacak sanırım
nurancığım gezmişsin aytes durmasada arkadasınla kahve içip sohbet etmişsin o bile iyii gelmiştir eminim
nagihancım evet canım bütün çocuklar güzell hepside çok tatlılarr iyiki doğurmuşuz bu sıpaları
minecim iyi demişsin canım tepkileri ne oldu peki?
günaydın kızlar
şekercik tarığa geçmiş olsun inş çabuk atlatır
meralcim bahsettiğin gece uyanma durumu bizde son 15 gündür var hele bu sabah 6:15te bir uyandı ağla ağla delirdim ya işin tuhafı uyanıyo ağlıyo ağlıyo sonra yanıma yatıp sızıp kalıyo tabi bu uyanık kalma durumu uzadıkça uzuyo yanıma yatıncada üstünü örttürmüyo bende üşütüyorum offf ayın 15lerinde 1 günlüğüne mother&carede indirim oluyo bir uyku tulumu beğendim gerçeklten aradığım gibi ama 72 tl bugün bakıcam indirime girdiyse alayım sıkıldım gecede on kez kalkıp üst örtmekten bide örtüyorum diye sinirleniyo onada ağlıyo
günaydın kızlarr sabah sabah sinirden çatlıyorum yineee yaa..eşim işe giderken bizim altkattaki çirkef kutup ayısı eşimin önüne geçmiş akşam 9 dan sonra ne eşyası taşıyosunuz demiş eşimde bizim öyle taşınacak bi eşyamız yok o biz değiliz demiş senin karında en ufak bişeyden rahatsız olup şikayete geliyo demiş ya ben bunlara takılmamak için hiç gürültü yapmayaya çalışıyorum zaten kendi gürültülerine bakmıyolar kavga çıkarmak için bahane uyduruyolarki ben hiç evden çıkmıyorum kaldiki şikayete gideyim ya ..bi gün hamileydim binaya çıkmış bı şıllık beni tehdit ediyo bu binayı senin başına yıkacağım diye ya sustum sustum ama o susmyaınca tamda akşam yemeği için salata yapıyodum elimde bıçak vardı o sinirle bıçakla bi çıktım tüm bina başımıza birikti öldürecektim kadını ya..hiç konusmadık o günden sonra ben doğum yaptım çirkef hiç bişey olmamış gibi bana çocuk görmeye gelmiş neyse barıştık aradan bi süre geçti kız kardeşim bizde kalıyodu 15 tatilde bunlarda çok ses yaparlar gecenin bi yarısına kadar adamda bi ses var o alttan konussun sen bizim evden otur ne anlattığını dinle yani kardeşimde benim haberim yokken bunun eltisine bu sanıp çok gürültü yapıyosunuz demiş oda gitmiş bizim alttakine söylemiş anaaammm senmisin bunu söyleyen kocası eşimin önüne geçti eve geliyoduk sen nasıl olurdu başkasına şikayet edersin bi sorunun varsa benimle hallet filan demeye başladı neye uğradığımızı şaşırdık sonradan anladıkki kardeşim demiş o günden bu yanada yine konuşmuyoruz o yüzden gıcıklık olsun diye sürekli biişeyleri bahane edip kavga çıkarmaya çalışıyolar bi bizimle değil bunların sorunu binada hemen hemen herkesle böyleler yani yapılarında var ama tam benim altkatta oturunca çok sorun yaşıyorum ve çok huzursuz oluıyorum bugün eşime burayı satıp gidelim dedim eşimde hiçbiyere gidemeyiz dedi off ya çok daraldım bu binadan ya oturmak istemiyorum nerde pislik varsa bu binada toplanmış bi tane adam gibi birisi yok ya herkes dedikoducu,fesat nefret ediyorum hepsindennnnnnnnnn
şimdide gelelim akşam gelen misafirlere eşimle onlar gelmeden bi markete gidip geldik ardından ben hemen çayı koydum bisküvi filan hazırladım kuıruyemiş aldık 3 kişi geldiler işyerinden bi arkadası daha vardı tabi çağan herzamanki huysuzluğunu devam ettirdi bi çay tabağını fırlattı kırdı kuruyemişin kabuklarını döktü ben bi taraftan hizmet ederken bi taraftanda elektrik süpürgesi taktım evi altüst ettiler eşiminde yok çikolata tut yok meyve getir demesine bozuldum ben zaten yapacağım hizmeti biliyorum bi taraftan hanımm çağana bak hanım şunu yap kendimi otomatige bağladım onlar gidene kadarda sustum ama onlar gidince bak dedim ben ne getireceğimi biliyorum nasıl hizmet edeceğimi biliyorum şimdiye kadar hep senmi söyledin bana yooook o zaman bana bidaha lütfen bu şeklide emri vaki yapma dedim düşündü ve haklı olduğumu anladı tama dikkat ederim dedi ..
günaydın kızlarr sabah sabah sinirden çatlıyorum yineee yaa..eşim işe giderken bizim altkattaki çirkef kutup ayısı eşimin önüne geçmiş akşam 9 dan sonra ne eşyası taşıyosunuz demiş eşimde bizim öyle taşınacak bi eşyamız yok o biz değiliz demiş senin karında en ufak bişeyden rahatsız olup şikayete geliyo demiş ya ben bunlara takılmamak için hiç gürültü yapmayaya çalışıyorum zaten kendi gürültülerine bakmıyolar kavga çıkarmak için bahane uyduruyolarki ben hiç evden çıkmıyorum kaldiki şikayete gideyim ya ..bi gün hamileydim binaya çıkmış bı şıllık beni tehdit ediyo bu binayı senin başına yıkacağım diye ya sustum sustum ama o susmyaınca tamda akşam yemeği için salata yapıyodum elimde bıçak vardı o sinirle bıçakla bi çıktım tüm bina başımıza birikti öldürecektim kadını ya..hiç konusmadık o günden sonra ben doğum yaptım çirkef hiç bişey olmamış gibi bana çocuk görmeye gelmiş neyse barıştık aradan bi süre geçti kız kardeşim bizde kalıyodu 15 tatilde bunlarda çok ses yaparlar gecenin bi yarısına kadar adamda bi ses var o alttan konussun sen bizim evden otur ne anlattığını dinle yani kardeşimde benim haberim yokken bunun eltisine bu sanıp çok gürültü yapıyosunuz demiş oda gitmiş bizim alttakine söylemiş anaaammm senmisin bunu söyleyen kocası eşimin önüne geçti eve geliyoduk sen nasıl olurdu başkasına şikayet edersin bi sorunun varsa benimle hallet filan demeye başladı neye uğradığımızı şaşırdık sonradan anladıkki kardeşim demiş o günden bu yanada yine konuşmuyoruz o yüzden gıcıklık olsun diye sürekli biişeyleri bahane edip kavga çıkarmaya çalışıyolar bi bizimle değil bunların sorunu binada hemen hemen herkesle böyleler yani yapılarında var ama tam benim altkatta oturunca çok sorun yaşıyorum ve çok huzursuz oluıyorum bugün eşime burayı satıp gidelim dedim eşimde hiçbiyere gidemeyiz dedi off ya çok daraldım bu binadan ya oturmak istemiyorum nerde pislik varsa bu binada toplanmış bi tane adam gibi birisi yok ya herkes dedikoducu,fesat nefret ediyorum hepsindennnnnnnnnn
şimdide gelelim akşam gelen misafirlere eşimle onlar gelmeden bi markete gidip geldik ardından ben hemen çayı koydum bisküvi filan hazırladım kuıruyemiş aldık 3 kişi geldiler işyerinden bi arkadası daha vardı tabi çağan herzamanki huysuzluğunu devam ettirdi bi çay tabağını fırlattı kırdı kuruyemişin kabuklarını döktü ben bi taraftan hizmet ederken bi taraftanda elektrik süpürgesi taktım evi altüst ettiler eşiminde yok çikolata tut yok meyve getir demesine bozuldum ben zaten yapacağım hizmeti biliyorum bi taraftan hanımm çağana bak hanım şunu yap kendimi otomatige bağladım onlar gidene kadarda sustum ama onlar gidince bak dedim ben ne getireceğimi biliyorum nasıl hizmet edeceğimi biliyorum şimdiye kadar hep senmi söyledin bana yooook o zaman bana bidaha lütfen bu şeklide emri vaki yapma dedim düşündü ve haklı olduğumu anladı tama dikkat ederim dedi ..