2009 Kasm Anneleri

meral facede görmüşsün ya fotoları baştaki iki fotodan birini fotoğrafçıdan çıkarttırayım diyorum büyükçe sence hangisi hoş yüzüne güneş vuranmı yoksa gözleri ön plana çıkan mı :26: ay ne biçim bir soru oldu bu böyle

nagiş tekrar baktım fotolara 2. fotoyu fotografçıda çıkar derim.ne kadr muzıp aynı zamanda masum bakmış.maşallah ya bayıldım..

Son düzenleme:
nagiş tekrar baktım fotolara 2. fotoyu fotografçıda çıkar derim.ne kadr muzıp aynı zamanda masum bakmış.maşallah ya bayıldım..

ikiside güzel dimi teyzesi
ya bu çocuklar bizi manyak etti :) öpmeye sarılmaya uyurken izlemeye doyamıyorum Rabbim bu benim mi diyorum herbirinin ayrı güzelliği var dimi çeşit çeşitler mert,çağan,tuğkan,nartan,aytes,efe,mircan,mustafa,nesli daha sayamadığım bütün yavrularımız herkesin yavrusu bir tane sanki eşi benzeri yok değil mi

gözün aydın canım annenler gelmiş ama tarıkkta hasta olmuş inş çabuk atlatır geçmiş olsun canım
saol cnm ya ay nasıl rahatladım tarık bi burun akıntısıyla atlatacak sanırım:)
ben tarıkı bıraktım kendi halime nasılsa söylicek bi gün sıkıştırmak istemiyorum ama söylerse tutarım çişe bzen söylüyor ama yaptıktan sonra :) zamanlama hatası var yaniiii
cnm ben de çok sık okuyamasam da elimden gelen yapıyorum bi de öğretmenim ya ben evde de ders hazırlıklarım oluyor çocuktan fırsat kaldıkça konularıma çalışıyorum yazılılar filan anca işte. eskisi gibi okuyamıyorum maalesef.
ama ahmet ümit istanbul hatırası
katrei matem iskender pala
kürşat başar başucumda müzik (hala hatırımdadır)
türkçe of feyza hepçilingirler /roman değil ama bence herkes okumalı mutlaka
ayşe kulin kitapları ben veda, nefes nefese ve umutu öneriyorum
ne bileyim kitap çok ama bi de zevk meselesi tabii bence bi de psikolojik duruma göre okunuyor ben bazen çok hafif kitaplar okuyorum kişisel gelişim gibi bazen de ağır romanlar inceleme kitapları şiirler okuyorum zamana psikolojime göre değişiyor. bence de kitaplar çok pahalı
cnm ya bizimki de bu aralar çok uyanıyor gece bi yeri ağrımıştır annesi:)

selam kızlar okuldan geldim yarın bana misafir gelcekmiş okul çıkışı hazırlancam ama tarık uyuyor öğle arası geldim beni dış kapıya kadar koşarak karşıladı yemek yiyemedim öyle özlemiş ki kucağımdan inmedi bazen çalıştığıma lanet ediyorum bugün öyle günlerden biriydi işte şimdi uyuyor o uyanınca evi temizlicem sonra da akşama ikramlık hazırlıcam iki çeşit yapsam yeterli bence komşular hoşgeldine gelcek

meral canım neslinin huzursuzluğunu sebebinin bunlar olduğunu billiyorum ama gitmem lazımdı ankarayaa buna mecburdummm...izmirde kalmaktansa...durmları biliosun zatenn...
artık evimdeyim eşime bugün gece uçusu yazmışlar yarında gece nöbeti off ilk günden nesli o kadar zor bi çocuk olduki zor zaptoluyo bide sürekli babsını istiyo...bundan sonra kolay kolay çıkmam evimden eşimin 10 gün sonra 15 günlüğüne izne çıkıyooo o sırada nesliyle daha çok ilgilenbiliriz eve alışmasını sağlayabilirizz inşallah kendini bi güvende hissetsein herşey olucakkk izmirdekilerede söyledim beni artık beklmeyin nesli rezil oldu ortalıkta küsmece darılmaca yok dedimm

iyi akşamlar kızlarr ancak gelebildim geçmişi okudum biraz ama çok sinirliyim akşama eşim bugün erken gelecek 6 da çıkıyo bende dışarı çıkıcaz diye plan yapıyodumki eşim aradı vee akşama misafir geleceğini söyledi müdürü ve eşi gelecekmiş ve hiçbir hazırlığım yok daha yemek bile yapmadım kendimize çayın yanına yapacak hiçbişeyim yok hemde çağanı anneme bırakıp biraz dolaşmayı düşünüyodum ya hepsi hayal oldu çayın yanınada artık marketten hazır bişeyler alırım zaten çağan çok huysuz çok mızmız istesemde hiçbişey yapmama izin vermiyooo
dakseaacım elbise almışsın canım bak sorun çözülmüş bencede siyah beyaz elbiseye siyah çizme al deıchmanna bakabilirsin ben ordan aldım
kızlarr bende suç ve cezayı okumaya başlıycam ama bugün olmayacak sanırım
nurancığım gezmişsin aytes durmasada arkadasınla kahve içip sohbet etmişsin o bile iyii gelmiştir eminim
nagihancım evet canım bütün çocuklar güzell hepside çok tatlılarr iyiki doğurmuşuz bu sıpaları
minecim iyi demişsin canım tepkileri ne oldu peki?

sagol canimcigim yine de iyi geldi butun bir ogleden sonra evde olmak ama senin planlarin altust olmus esin de yani en azindan bir gun onceden soylemesi gerekir benim kocam valla oyle emrivakiler hic yapmaz yapamaz zaten bu bidiklarin biriyle birseyler yapmak zorken ikisiyle cok ama cok zor olur yemekli misafir neredeyse nartan dogdugundan beri almiyorum napim yani gelen misafirler oldu onlari da disari cikardik biraz tuzluya patliyor ama napalim yapamiyorum simdilik isallah yapabilecegim gunler gelir.....

sekercik tariga gecmis olsun canim umarim burun akintisiyla atlatir...

darsea elbiselerini gule gule kullan ama siyah cizmeler siyah beyazla guzel olur....

meralcigim mert in en son azilari cikarma ihtimali olabilir mi? o son azilar gercekten zorluyorlarmis cocuklari arkadasin oglundan biliyorum... eskisi gibi okuyabildigine de sevindim ayrica canim...

selam kızlar nasılsınız sıpalar iice yaramazlaştılar demi benimkide aynııı hiç durmuyo herşeye ağlıo güceniyo nasıl davranıcağımı şaşırıyorum bende kış depresyonumda başladı zati yazın yine bi parka gidiyoduk şimdi oda yok öfff...bende kış temizliği yaptırcam haftasonu yardımcı gelcek bakalım ben taşınırken yaptım çoğunu perdelerde yıkandı halı koltuk cam kapılar bi silinsn yinede kışı rahat geçirem demi yaniii....

günaydın kızlar
şekercik tarığa geçmiş olsun inş çabuk atlatır
meralcim bahsettiğin gece uyanma durumu bizde son 15 gündür var hele bu sabah 6:15te bir uyandı ağla ağla delirdim ya işin tuhafı uyanıyo ağlıyo ağlıyo sonra yanıma yatıp sızıp kalıyo tabi bu uyanık kalma durumu uzadıkça uzuyo yanıma yatıncada üstünü örttürmüyo bende üşütüyorum offf ayın 15lerinde 1 günlüğüne mother&carede indirim oluyo bir uyku tulumu beğendim gerçeklten aradığım gibi ama 72 tl bugün bakıcam indirime girdiyse alayım sıkıldım gecede on kez kalkıp üst örtmekten bide örtüyorum diye sinirleniyo onada ağlıyo

kızlar çizme rengi fikirleri için çook teşekkür ederim. dün akşam biraz gezindim nubuk siyah bir çizmede karar kıldım ama daha almadım düşünmekteyim.
:44:

günaydın kızlarr sabah sabah sinirden çatlıyorum yineee yaa..eşim işe giderken bizim altkattaki çirkef kutup ayısı eşimin önüne geçmiş akşam 9 dan sonra ne eşyası taşıyosunuz demiş eşimde bizim öyle taşınacak bi eşyamız yok o biz değiliz demiş senin karında en ufak bişeyden rahatsız olup şikayete geliyo demiş ya ben bunlara takılmamak için hiç gürültü yapmayaya çalışıyorum zaten kendi gürültülerine bakmıyolar kavga çıkarmak için bahane uyduruyolarki ben hiç evden çıkmıyorum kaldiki şikayete gideyim ya ..bi gün hamileydim binaya çıkmış bı şıllık beni tehdit ediyo bu binayı senin başına yıkacağım diye ya sustum sustum ama o susmyaınca tamda akşam yemeği için salata yapıyodum elimde bıçak vardı o sinirle bıçakla bi çıktım tüm bina başımıza birikti öldürecektim kadını ya..hiç konusmadık o günden sonra ben doğum yaptım çirkef hiç bişey olmamış gibi bana çocuk görmeye gelmiş neyse barıştık aradan bi süre geçti kız kardeşim bizde kalıyodu 15 tatilde bunlarda çok ses yaparlar gecenin bi yarısına kadar adamda bi ses var o alttan konussun sen bizim evden otur ne anlattığını dinle yani kardeşimde benim haberim yokken bunun eltisine bu sanıp çok gürültü yapıyosunuz demiş oda gitmiş bizim alttakine söylemiş anaaammm senmisin bunu söyleyen kocası eşimin önüne geçti eve geliyoduk sen nasıl olurdu başkasına şikayet edersin bi sorunun varsa benimle hallet filan demeye başladı neye uğradığımızı şaşırdık sonradan anladıkki kardeşim demiş o günden bu yanada yine konuşmuyoruz o yüzden gıcıklık olsun diye sürekli biişeyleri bahane edip kavga çıkarmaya çalışıyolar bi bizimle değil bunların sorunu binada hemen hemen herkesle böyleler yani yapılarında var ama tam benim altkatta oturunca çok sorun yaşıyorum ve çok huzursuz oluıyorum bugün eşime burayı satıp gidelim dedim eşimde hiçbiyere gidemeyiz dedi off ya çok daraldım bu binadan ya oturmak istemiyorum nerde pislik varsa bu binada toplanmış bi tane adam gibi birisi yok ya herkes dedikoducu,fesat nefret ediyorum hepsindennnnnnnnnn

canım çocukların azı dişleri çıkıyor ondan bu huysuzlukları. öyle pat diye çıkan cinsten değil. denizin kaç aydır eli ağzında salyası filan akıyo. geçen yere yatırdım gıdıkladım filan ağzını kocaman :)) açınca gördüm bitanesi patlamış. tabi daha 3 tane var. allah yardımcıları olsun. ben bile yirmilikleri çıkarırken ne kadar zorlandım...
üst açma denizde de çok. zaten çok terleyen bir çocuk. terleyip açılınca hemen hasta oluyo. ben de incecik giydiriyorum. napim terleyip soğumasından iyidir

Son düzenleme:
şimdide gelelim akşam gelen misafirlere eşimle onlar gelmeden bi markete gidip geldik ardından ben hemen çayı koydum bisküvi filan hazırladım kuıruyemiş aldık 3 kişi geldiler işyerinden bi arkadası daha vardı tabi çağan herzamanki huysuzluğunu devam ettirdi bi çay tabağını fırlattı kırdı kuruyemişin kabuklarını döktü ben bi taraftan hizmet ederken bi taraftanda elektrik süpürgesi taktım evi altüst ettiler eşiminde yok çikolata tut yok meyve getir demesine bozuldum ben zaten yapacağım hizmeti biliyorum bi taraftan hanımm çağana bak hanım şunu yap kendimi otomatige bağladım onlar gidene kadarda sustum ama onlar gidince bak dedim ben ne getireceğimi biliyorum nasıl hizmet edeceğimi biliyorum şimdiye kadar hep senmi söyledin bana yooook o zaman bana bidaha lütfen bu şeklide emri vaki yapma dedim düşündü ve haklı olduğumu anladı tama dikkat ederim dedi ..

ay canım allah yardımcın olsun. çirkefle uğraşmak çook zordur. bulaşmayın derim ben. öyleleri kavgadan gürültüden zevk alırlar.

eşin ayıp etmiş tatlım. evin hanımı madem sensin ne yapacağını da bilirsin.
neyseki hatasını anlamış.

Selam kızlar ne zamandır giremiyordum bayram tatili kızımın doğum günü falan derken uzak kaldım umarım herkes iyidir Derya'cığım anlattıklarına çok üzüldüm çok zor gerçekten ev huzuru çok önemli Allah yardımcın olsun canım

Ay benim annem böyledir hoşgeldiniz de bile der bana düşün bayramda ben de annemden çektim böyle eziyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…